ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:26.96KB ,
资源ID:572033      下载积分:3 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-572033-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019年高考英语外研版必修3-课时作业(十六) Module 4 Sandstorms in Asia.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019年高考英语外研版必修3-课时作业(十六) Module 4 Sandstorms in Asia.docx

1、课时作业(十六)必修3Module 4 Sandstorms in Asia班级:姓名:建议时间 / 30分钟基础检测.词形转换1.The university hopes to (strength) its ties with the local community.2.If you wish to make a (complain), you should see the manager.3.Mike was too(scare) to go bungee jumping.4.This law provides (protect) for threatened animals and pl

2、ants.5.Red Cross officials said they (urgent) needed bread and water.单句填空6.Dont pretend (read), Bill. You see, the computer is still on, so you must have been playing online games. 7.Some people thought that Joe was lucky enough(elect) as the team leader. But in my opinion, he was more wise than luc

3、ky.8.I cant help (sing) along with her every time I hear her singing.9.I had no other choice but (apologize) to her.10.The use of computers makes possible for many people to work at home.短语填空11.She decided to (捐赠) these old clothes.12.With the gas (切断), we had to eat out last night. 13.As she stood

4、up she (看见) her reflection in the mirror.14.It was not until several days later that I realized I (欺骗) by that vendor.15.(遇上) a heavy rain, the teacher fell ill and couldnt help but ask for leave.句型训练16.(让我担心) these people are not getting the support they need.17.The boy is said (正骑自行车穿过) the busy r

5、oad when suddenly a car cut in and knocked him over.18.He(向我抱怨) the food, saying it was the worst food he had ever had.19.In our life, there are times when we cant help but (面对现实).20.I strongly advise(你不要接受这份工作).能力提升.阅读理解Sweden is so good at recycling that, for several years, it has imported rubbish

6、 from other countries to keep its recycling plants going. Less than 1 per cent of Swedish household waste was sent to the landfill last year or any year since 2019. We can only dream of such an effective system in the UK, which is why we end up paying expensive transport costs to send rubbish to be

7、recycled overseas rather than paying fines to send it to the landfill under The Landfill Tax Regulations 2019.Why are we sending waste to Sweden? Their system is so far ahead because of a culture of looking after the environment.Sweden was one of the first countries to carry out a heavy tax on fossi

8、l fuels in 1991 and now sources almost half its electricity from renewables. “Swedish people are quite keen on being out in nature and they are aware of what we need do on nature and environmental issues.We worked on communications for a long time to make people aware not to throw things outdoors so

9、 that we can recycle and reuse,”says Anna-Carin Gripwall,director of communications for Avfall Sverige, the Swedish Waste Managements recycling association.Over time, Sweden has performed a related national recycling policy so that even though private companies undertake most of the business of impo

10、rting and burning waste,the energy generated by waste goes into a national heating network to heat homes through the freezing Swedish winter.“Thats a key reason that we have this district network, so we can make use of the heating from the waste plants. In the southern part of Europe they dont make

11、use of the heating from the waste, it just goes out the chimney. Here we use it as a substitute for fossil fuel,”Ms Gripwall says.21.What can be inferred from Paragraph 1?A.The residents are too lazy to send their rubbish to the landfill.B.Most of the household rubbish is sent to recycling plants in

12、 Sweden.C.The Swedish government refused to buy rubbish from other countries.D.There isnt much household waste in Sweden because of its population.22.In Paragraph 2 the author expresses that.A.the UK is a country that exports its rubbishB.the UK has paid a lot of fines under The Landfill Tax Regulat

13、ions 2019C.expensive transport cost in the UK has been already ended upD.expenses on the transport of rubbish in England are too high23.According to Ms Gripwall,Sweden set up the recycling network in order to.A.change the life style of the Swedish peopleB.reduce the amount of rubbish in the landfill

14、C.make good use of the energy from the wasteD.increase the income of the private companies24.Which of the following best summarizes the passage?A.Landfills in Sweden. B.Rubbish from abroad.C.Fight against pollution. D.Successful recycling system.阅读七选五根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Mistake

15、s are not only a part of life but also necessary for a successful life. But without making use of our mistakes, we would neither go on to master any skill nor realize our goal. George Bernard Shaw said, “A man learns to skate by staggering(摇晃) about,making a fool of himself. 25”But some of us, terri

16、fied by possibility of failure, lose pleasure of adventures by being too concerned with what people will think. 26 Sometimes some parents set impossible high standard to encourage top performance.They tell children so often that it will be a great disappointment if they do not reach the goal. 27 As

17、a result it goes against their wish.One of the first things to realize is that success follows a natural course of trail and error.Impossible standards of perfection make us lose our peace of mind. The sooner one accepts that he is less than perfect, the sooner he can achieve his goal. 28 We often t

18、ell our children how great those inventors are, for they invent the products of mans achievements. But what we forget to emphasize is the painful process by which these miracles came into being. We should stress that nothing comes out right the first time. The great successes in life are those few w

19、ho accept responsibility for their mistakes. 29 Many major achievements have resulted from adventurous mistakes, which become stepping-stones of success. They gather their strength to realize their goals, never giving up.Accept mistakes, take a sense of humour, work hard and there is no doubt your s

20、uccess will come in the end.A.They can go on with great adventure.B.In fact, no perfect things exist in the world.C.He is taking great pain that cant be imagined.D.These parents in fact force their children into fear of failure.E.They never waste emotion on regrets when they make a mistake.F.The fac

21、t is that most people never observe us so closely as we believe.G.Indeed, he progresses in all things by not minding making a fool of himself.短文改错Today we had the honour of invite Professor Hudson, a foreign teacher from Beijing University, to give us an English lesson. All of us were deeply impress

22、ing by this unforgettable English lesson. The professor began the class in an amusing English story, which attracted our attention at once. He spoke slowly and clearly so that we could follow him well. Great inspired, most of us took active part in classroom activities. After class, many students be

23、ing interviewed spoke highly of him. They said never before have they experienced such interesting a class. From his lesson, we came to a conclusion what it is not so difficult to learn English whether we find a good way.课时作业(十六).1.strengthenplaint3.scared4.protection5.urgently.6.to be reading7.to b

24、e elected8.singing9. to apologize10.it.11.give away12.cut off13.caught sight of14.was taken in15.Caught in.16.It concerns/worries me that17.to be cycling acrossplained to me about/of19.face (up to) the reality20.you not to take this job/that you (should) not take this job.【文章大意】 本文是一篇说明文,主要介绍北欧国家瑞典在

25、环保方面尤其是垃圾循环利用上所取得的杰出成就。21.B推理判断题。根据第一段最后一句“Less than 1 per cent of Swedish household waste was sent to the landfill last year or any year since 2019.”可知,瑞典人送到填埋场的垃圾只有不到百分之一,因此可知大多数垃圾都被送到回收厂循环利用了。22.A推理判断题。根据第二、三段描述可知英国向国外出口垃圾的情况,故选A。23.C细节理解题。根据第四段和最后一段中瑞典垃圾处理协会负责人Ms Gripwall接受英国记者采访时所说的话,并结合最后一段“Th

26、ats a key reason that we have this district network, so we can make use of the heating from the waste plants.”可知,建立这种垃圾循环利用系统的目的是充分利用废物的能量。24.D主旨大意题。 根据文章第一段和对全文的整体理解可知,本文的主题是赞扬瑞典杰出的环保成果。.【文章大意】 本文主要介绍了如何正确认识人生中的错误。25.G根据上文“A man learns to skate by staggering(摇晃) about,making a fool of himself.”,并与第

27、一段第一句“Mistakes are not only a part of life but also necessary for a successful life.”呼应可知,他因为不介意自己犯错而有了进步,故选G。26.F根据上文“But some of us, terrified by possibility of failure, lose pleasure of adventures by being too concerned with what people will think.”可知,我们太在乎他人的看法,事实上,大多数人并没有我们想象的那样留意自己,故选F。27.D根据上

28、文“They tell children so often that it will be a great disappointment if they do not reach the goal.”可知父母们这样做的初衷,与下文结果“As a result it goes against their wish.”呼应,故选D。28.B根据上文“The sooner one accepts that he is less than perfect, the sooner he can achieve his goal.”可知世界上没有什么是完美的,早点接受这个事实,就会早点实现自己的目标,故选

29、B。29.E根据上文“The great successes in life are those few who accept responsibility for their mistakes.”可知,成功的人士会对自己的错误负责,而不是后悔,故选E。.Today we had the honour of inviteinviting Professor Hudson, a foreign teacher from Beijing University, to give us an English lesson. All of us were deeply impressingimpress

30、ed by this unforgettable English lesson. The professor began the class inwith an amusing English story, which attracted our attention at once. He spoke slowly and clearly so that we could follow him well. GreatGreatly inspired, most of us took an active part in classroom activities. After class, many students being interviewed spoke highly of him. They said never before havehad they experienced suchso interesting a class. From his lesson, we came to a conclusion whatthat it is not so difficult to learn English whetherif we find a good way.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1