收藏 分享(赏)

2019届人教版必修一Unit 4 earthquakes单元测试 (8).docx

上传人:a**** 文档编号:569591 上传时间:2025-12-10 格式:DOCX 页数:11 大小:23.63KB
下载 相关 举报
2019届人教版必修一Unit 4 earthquakes单元测试 (8).docx_第1页
第1页 / 共11页
2019届人教版必修一Unit 4 earthquakes单元测试 (8).docx_第2页
第2页 / 共11页
2019届人教版必修一Unit 4 earthquakes单元测试 (8).docx_第3页
第3页 / 共11页
2019届人教版必修一Unit 4 earthquakes单元测试 (8).docx_第4页
第4页 / 共11页
2019届人教版必修一Unit 4 earthquakes单元测试 (8).docx_第5页
第5页 / 共11页
2019届人教版必修一Unit 4 earthquakes单元测试 (8).docx_第6页
第6页 / 共11页
2019届人教版必修一Unit 4 earthquakes单元测试 (8).docx_第7页
第7页 / 共11页
2019届人教版必修一Unit 4 earthquakes单元测试 (8).docx_第8页
第8页 / 共11页
2019届人教版必修一Unit 4 earthquakes单元测试 (8).docx_第9页
第9页 / 共11页
2019届人教版必修一Unit 4 earthquakes单元测试 (8).docx_第10页
第10页 / 共11页
2019届人教版必修一Unit 4 earthquakes单元测试 (8).docx_第11页
第11页 / 共11页
亲,该文档总共11页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、必修一 Unit 4 earthquakes 单元测试.完形填空Jake Olson lost his left eye when he was eight months old because of a born cancer._1_ it was controlled through treatments,it reappeared and _2_ the loss of his right eye.But after years of cheering for his favorite football team,Jake has _3_ the impossible dream.Hes

2、 now a part of the team,despite his total _4_,playing the game not based on sight but on _5_.Being a _6_ fan of the USC Trojans,one of Jakes last _7_ before he lost his eye was to watch the team play at Notre Dame.His strong liking for the sport didnt go _8_former USC coach Pete reached the boy,invi

3、ting him to meet the _9_.Inspired by those players,Jake hoped to be _10_ in his schools football team.At first he didnt think he would be of any real _11_,but when he heard peoples cheers for football players,his love for football strengthened.So Jake _12_ the coach,asking to join the team.The coach

4、 told him to _13_ the next season.So Jake spent his time practicing hard._14_,he became a starter on the team in the next season.Having made his high school football team,it didnt seem too _15_ to do the same in college.Coach Steve agreed that Jake _16_ the requirements of the team.So Jakes dream ca

5、me true._17_ football,Jake is also a motivational speaker.“I went into football with the thought that I had nothing to _18_,”Jake said.“I really had no fear.Going through _19_ in life does make you stronger.Lifes unfair,but its _20_ me not to give up and keep fighting.”篇章导读:本文是一篇记叙文。Jake Olson 双目失明,

6、但这并没有阻止他对运动的热爱。他相继成为高中和大学橄榄球队的队员,并且他还是一位励志演讲人。1A.Unless BThough COnly if DNow that答案:B 根据下文的“it was controlled through treatments,it reappeared.”可知,此处指尽管(Though)经过治疗,癌症被控制住了,但是它还是复发了,主从句之间存在让步关系。故选 B。2A.backed off Bheld back Cbroke down Dled to答案:D 癌症复发了,并导致(led to)他失去了右眼。3A.forgotten Bquitted Creal

7、ized Dignored答案:C 但是,在为他最喜欢的橄榄球队加油多年之后,Jake实现了(realized)那个不可能的梦想。第三段最后一句中的“Jakes dream came true”亦是提示。4A.blindness Babsence Cdeafness Dinnocence答案:A 根据上文中的“lost his left eye”“the loss of his right eye”可知,此处指尽管 Jake 双目失明(blindness),但他现在成了球队的一员。5A.ability Bguess Cfeel Dimagination答案:C 根据上文提到的 Jake 双目失

8、明的内容可知,此处指的应是他打球靠的不是视力而是感觉(feel)。6A.responsible Bfaithful Ccareful Dtemporary答案:B 根据语境及上文的“years of cheering for his favorite football team”可知,此处指作为 USC Trojans 球队的忠实(faithful)粉丝,Jake 在失去视力之前最后的愿望之一是观看球队在 Notre Dame 的比赛。7A.chances Bpromises Ccourses Dwishes答案:D 此处指 Jake 在失去视力之前最后的愿望(wishes)之一是观看球队在

9、Notre Dame 的比赛。故选 D。8A.unnoticed Bunsolved Cunreported Dunlimited答案:A 根据下文的“former USC coach Pete reached the boy,inviting him to.”可知,此处指 Jake 对运动的热爱并不是不被注意的。unnoticed“未被注意的,被忽视的”。故选 A。9A.leaders Bplayers Cfans Dcoaches答案:B 根据语境及上文提到的 Jake 是球队的忠实粉丝以及想观看球队比赛的内容可知,此处应是指教练 Pete 邀请 Jake 跟球员们(players)见面。

10、下文中的“Inspired by those players”是关键的提示信息。故选 B。10A.occupied Binvolved Ctrapped Dabsorbed答案:B 受到那些球员们的鼓舞,Jake 希望自己能加入学校的橄榄球队。be involved in 是固定搭配,意为“参与,参加”。11A.interest Bhope Cuse Dconcern答案:C 此处指尽管 Jake 想加入学校的橄榄球队,但是因为自身有残疾,Jake 最初觉得自己加入球队并不会有什么实际的用处(use)。be of usebe useful。故选 C。12A.approached Bapprec

11、iated Crecognized Dgreeted答案:A Jake 找了教练,请求加入球队。approach“靠近,接洽”。13A.pull through Bset out Cleave off Dcome back答案:D 根据下文的“the next season.he became a starter on the team in the next season”可知,此处指教练叫 Jake 下个赛季再回来。14A.GraduallyBFinally CRecently DAccidentally答案:B Jake 花时间刻苦练习,最后,在下个赛季,他成了球队的参赛者。finall

12、y“最后,终于”。故选 B。15A.difficult Baccessible Cattractive Dnecessary答案:A 根据上文的“Having made his high school football team”可知,因为有了高中的球队经历,成为大学球队的队员似乎也不是太难。16A.refreshed Bcompleted Csatisfied Dacquired答案:C 根据句中的“Coach Steve agreed”及下文中的“So Jakes dream came true.”可知,此处指教练 Steve 觉得 Jack 达到了球队的要求,因此 Jake 加入大学球队

13、的梦想实现了。17A.Apart from BInstead of CRegardless of DExcept for答案:A 根据下文的“Jake is also a motivational speaker”可知,除了打橄榄球之外,Jake 也是一位励志演讲人。18A.share Blose Coffer Ddesire答案:B 根据语境及下文的“I really had no fear.”可知,此处指Jake 起初是带着自己没有任何可失去(lose)的东西的想法开始打橄榄球的。故选 B。19A.failures BchallengesCcompetitions Dfears答案:B J

14、ake 身有残疾,所以要面对许多生活中的挑战(challenges),而这也使他变得更加坚强。故选 B。20A.warned Bbegged Cconvinced Dtaught答案:D 根据上文内容可知,此处指的是生活是不公平的,但它告诉 Jake 不要放弃,要坚持下去。teach“使明白”。故选 D。.阅读理解ABeijing has become the first city to host both Summer and Winter Olympic Games after beating Kazakhstans Almaty to hold the 2022 Winter Olymp

15、ics.Following a closeddoor vote by International Olympic Committee(IOC)members,President Thomas Bach announced that Beijing is the winner of 2022 Winter Olympics during the 128th IOC Session in Kuala Lumpur on Friday afternoon.With a fullyprepared final presentation by an allstar team,Beijing has su

16、ccessfully convinced the committee members that the 2019 Olympics host city is a more favored candidate for the Winter Games.The highpowered delegation assured IOC members that Beijing was the safe choice because it had already proved it could stagethe Games and said it would take winter sports into

17、 the backyard of the worlds most populated country.Chinese President Xi Jinping sent a letter of appreciation to President Thomas Bach on Friday evening,expressing thanks to IOC for its trust and support in selecting Beijing together with Zhangjiakou as the host of the 2022 Olympic and Paralympic Wi

18、nter Games.The British Olympic Association(BOA)congratulated Beijing on winning the bid and believed the Chinese capital will host a“great”Winter Olympics.The capital promises a sustainable(可持续的)Olympics by taking full advantage of existing venues.And it will take a series of measures to deal with a

19、ir pollution for a successful 2022 Games.Bid officials said winning the hosting rights for the 2022 Winter Olympics will fuel regional integration between Beijing,Tianjin and Hebei Province,especially on transportation,air pollution control and tourism.篇章导读:本文是一篇说明文。文章讲述了北京成功申办 2022年冬奥会的情况。1Which of

20、 the following is right according to the passage?ABeijing is the only city to host 2022 Winter Olympics.BBeijing is the first city to host both Summer and Winter Olympic Games.CBeijing is the winner of 2022 Winter Olympics after beating Kuala Lumpur.DIOC members held an open door meeting to vote for

21、 the winner to host the Winter Olympic Games.答案:B 细节理解题。根据文章第一段中的“the first city to host both Summer and Winter Olympic Games”可知正确选项为 B。2What is the meaning of the underlined word“stage”in the third paragraph?AFloor.BLevel.CCelebrate.DOrganize.答案:D 词义猜测题。根据画线词所在句子“The highpowered delegation assured

22、IOC members that Beijing was the safe choice because it had already proved it could stage the Games”以及常识可知,此处表示高级代表团使 IOC 确信北京是可靠的选择,因为通过 2019 年奥运会的成功举办,已经证明它能组织好比赛。此处的stage 是动词“组织”的意思。3What will Beijing do in order to host a successful 2022 Games?ABeijing will prepare an allstar team to welcome the

23、 guests all over the world.BBeijing will fuel regional integration between Beijing,Tianjin and Hebei Province.CBeijing will make full use of the existing stadiums and deal with air pollution.DBeijing will make itself more beautiful to attract the tourists all over the world.答案:C 细节理解题。根据文章倒数第二段首句中的“

24、taking full advantage of existing venues”以及尾句中的“deal with air pollution”可知,选项 C 符合题意。4What is the main idea of the passage?ABeijing wins both Summer and Winter Games.BBOA congratulated Beijing on winning the bid.CAllstar team helps Beijing.DBeijing wins 2022 Winter Games bid.答案:D 主旨大意题。本文主要讲述了北京申办 2

25、022 年冬奥会成功的事。故选 D。BAs Canadians we may have a love-hate relationship with snow.We love the opportunities it provides:skiing,snowboarding,cross-country and snowshoeing.There are advantages of creating snowmen.The beauty of snow seems to blanket our community.However,you may hear icy roads,getting stu

26、ck in snow banks,temperature dropping;roofs collapsing from the weight of snow go in the hate category.To find joy with winter I have tried various activities to get me out and playing in it.My new favorite for the past 10 years is snowshoeing.The sport becomes popular because it only requires you t

27、o lift your knees up higher,which provides a greater exercise benefit.According to the Canadian Icons website,snowshoes have been a common form of transport in this country for hundreds of years thanks to the creativity of the native people.The oldest snowshoes were made by the Ojibwa people.With th

28、e snowshoes their deep powdery snow walking would be possible.The snowshoes allowed them to float on top of the deep snow by having the weight of the walker distributed across the surface.The snowshoes allowed people to migrate across the top of the globe from Central Asia to Canada.This past New Ye

29、ars Eve my oldest son and I went snowshoeing as a great way to end the year by getting to the mountaintop.We enjoyed a snack at the top and our dog Indiana rounded out our party.My son took several photos along the way of the amazing views to send them to his new city friends.We are fortunate to liv

30、e in such a beautiful part of this amazing country.Snowshoeing is a great activity to combine your exercise with visiting with friends and families.Wear layers,bring water and snacks and go play in the snow.And your friends will share their enthusiastic story with you.篇章导读:本文是一篇说明文。文章主要介绍了加拿大流行的冬季运动

31、雪鞋健行snowshoeing。5Why do many people enjoy snowshoeing?ABecause it can force their knees to lift high.BBecause it can benefit health in many ways.CBecause it can be performed relatively easily.DBecause it can bring the greatest pleasure.答案:C 推理判断题。依据文章第二段的“The sport becomes popular because it only re

32、quires you to lift your knees up higher”可知,雪鞋健行能流行起来是因为这是一项很容易做的体育运动。故选 C 项。6With snowshoes coming into existence _.Asnow was no longer the obstacle for the localBthe means of transport faced great challengesCthe Ojibwa people preferred to stay outsideDit proved that the natives were most creative答案

33、:A 细节理解题。依据文章第三段可知,土著人发明了雪鞋,使他们在雪中的行走变得容易得多,也就是说雪对他们来说不再是障碍了。故选 A 项。7What role does snowshoeing play in the last paragraph?AIt lets you know more about your friends.BIt strengthens your friendship with others.CIt reminds you to do much exercise.DIt is the main transport to visit your friends.答案:B 细节

34、理解题。依据文章最后一段可知,雪鞋健行能使你与朋友和家人聚在一起,因此这项活动有助于增进友谊。故选 B项。8What can we conclude from the last but one paragraph?AThe author is a person who only prefers adventure.BThe authors son likes to show off his ability.CThe author feels extremely content with his son.DThe authors son takes great pride in the scen

35、ery.答案:D 推理判断题。依据倒数第二段的“My son took several photos along the way of the amazing views to send them to his new city friends.”可知,作者的儿子认为这里的景色非常美,于是拍照并将照片送给城里的新朋友,想与朋友们分享美景。故选 D 项。.短文改错Dear Bob,Im sorry to tell you that I cannot go to the bookstore with you on this Sunday,because something unlucky happ

36、ened to me in the PE class yesterday.I was playing basketball with my friends while I jumped highly to catch the ball.Another student struck me on a leg accidentally,that made one of my legs broken.The situation made everyone nervous.However,I was sent to the nearest hospital as soon as possible.The

37、 doctor suggested that I rested until next Friday.I hope the change will not cause you too much troubles.Shall I go next Saturday morning?We can set out early so that well have more time read and select books.Yours,Li Hua答案:Dear Bob,Im sorry to tell you that I cannot go to the bookstore with you ont

38、his Sunday,because something unlucky happened to me in the PE class yesterday.I was playing basketball with my friends whilewhenI jumped highlyhighto catch the ball.Another student struck me on atheleg accidentally,thatwhichmade one of my legs broken.The situation made everyone nervous.HoweverTheref

39、ore,I was sent to the nearest hospital as soon as possible.The doctor suggested that I restedrestuntil next Friday.I hope the change will not cause you too much troublestrouble.Shall Iwego next Saturday morning?We can set out early so that well have more time toread and select books.Yours,Li Hua1去掉

40、on 考查介词。时间名词前面有 this,that,next,last 修饰时,前面不再用介词。故删除 on。2whilewhen 考查固定句型。be doing.when.为固定句型,意为“正在做某事,突然”。3highlyhigh 考查副词。highly 表示抽象意义,意为“高度地”;high 作副词时表示具体的“高”。“跳得高”应是表示具体的“高”。故将 highly 改为 high。4athe 考查冠词。“动词(hit,strike,pull,take 等)sb.介词the表示身体某部位的名词”为固定结构,意为“拍/打/拽/抓住某人身体某个部位”。该结构中的 the 不可用形容词性物主

41、代词或 a 代替。故将 a 改为 the。5thatwhich 考查定语从句的引导词。逗号后为非限制性定语从句,先行词为前面一整句话,应用 which 引导。that 不用于引导非限制性定语从句。故将 that 改为 which。6HoweverTherefore 考查副词。根据语境可知,上下两句之间应是因果关系,不是转折关系。故将 However 改为 Therefore。7restedrest 考查虚拟语气。suggest 表示“建议”时,后面的宾语从句中的谓语应用 should do,should 可以省略。故将 rested 改为 rest。8troublestrouble 考查名词。trouble 是不可数名词,意为“麻烦”。故将 troubles 改为 trouble。9Iwe 考查人称代词。根据下文中的 We 可知,此处仍指“我们”。故将 I 改为 we。10time 后加 to 考查固定搭配。have time to do sth.为固定搭配,意为“有时间做某事”。故在 time 后加 to。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 语文

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1