ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:12 ,大小:2.33MB ,
资源ID:568995      下载积分:9 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-568995-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019_2020学年高中英语Unit5Travellingabroad20练习新人教版选修7.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019_2020学年高中英语Unit5Travellingabroad20练习新人教版选修7.docx

1、课时作业 20.语境填空 1Happiness is a journey,not a _ 2There is no _ for practical experience.3She was a woman of high position in the _ 4First of all,a pen should fit _ in your hand and be easy to use.5We _ that this change may be difficult for some students.6Many companies are set up here because of an _ s

2、upply of cheap labor.7In that school,English is compulsory for all students,but French and Russian are _ 8His comments seemed _ the remarks made earlier in the day by the chairman.9Teachers _ parents should not allow their children under 12 to ride bicycles to school for safety.10A good agent will l

3、isten to your _ and can save you time in looking for the right accommodation.答案 1destination 2.substitute 3.government 4comfortably 5.acknowledge 6.abundant 7optional 8.to contradict 9.recommend 10requirements.短语填空 根据语境,用方框中所给短语的适当形式填空。(每个短语仅使用一次)a variety of;day in and day out;abundant in;out of th

4、e question;settle in;be close to;make an apology for;take.as an example;in the company of;be parallel to 1It took me several weeks to_my new home.2After he left school,he tried his hand at _ jobslawyer,salesman.3For the homeless,private medical care is simply _ 4When I told her that,she _ being a co

5、llege graduate.5Whats more,China is a country with vast land,which _tourism resources.6You should _ your carelessness.7The best way is to keep your health in good condition _ by regularly taking physical exercises.8Another proverb thus comes to mind:_ three one always can find a teacher.9_pigeons _,

6、there are also pigeons in the wild.10She was travelling _ her previous route.答案 1settle in 2a variety of 3out of the question 4was close to 5is abundant in 6make an apology for 7day in and day out 8in the company of 9Take;as an example 10parallel to.完形填空 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出可以填入空白处的最佳

7、选项。(2018 年高考天津卷)No one is born a winner.People make themselves into winners by their own _1_ I learned this lesson from a(n)_2_ many years ago.I took the head _3_ job at a school in Baxley,Georgia.It was a small school with a weak football program.It was a tradition for the schools old team to play

8、against the _4_ team at the end of spring practice.The old team had no coach,and they didnt even practice to _5_the game.Being the coach of the new team,I was excited because I knew we were going to win,but to my disappointment we were defeated.I couldnt _6_ I had got into such a situation.Thinking

9、hard about it,I came to _7_ that my team might not be the number one team in Georgia,but they were _8_me.I had to change my _9_about their ability and potential.I started doing anything I could to help them build a little _10_.Most important,I began to treat them like _11_.That summer,when the other

10、 teams enjoyed their _12_,we met every day and _13_passing and kicking the football.Six months after suffering our _14_on the spring practice field,we won our first game and our second,and continued to _15_.Finally,we faced the number one team in the state.I felt that it would be a _16_for us even i

11、f we lost the game.But that wasnt what happened.My boys beat the best team in Georgia,giving me one of the greatest _17_of my life!From the experience I learned a lot about how the attitude of the leader can _18_ the members of a team.Instead of seeing my boys as losers,I pushed and _19_ them.I help

12、ed them to see themselves _20_,and they built themselves into winners.Winners are made,but born.1A.luck Btests Cefforts Dnature 2A.experiment Bexperience Cvisit Dshow 3A.operating Bediting Cconsulting Dcoaching 4A.successful Bexcellent Cstrong Dnew 5A.cheer for Bprepare for Chelp with Dfinish with 6

13、A.believe Bagree Cdescribe Dregret 7A.realize Bclaim Cpermit Ddemand 8A.reacting to Blooking for Cdepending on Dcaring about 9A.decision Battitude Cconclusion Dintention 10A.pride Bculture Cfortune Drelationship 11A.leaders Bpartners Cwinners Dlearners 12A.rewards Bvacations Chealth Dhonor 13A.riske

14、d Bmissed Cconsidered Dpracticed 14A.defeat Bdecline Caccident Dmistake 15A.relax Bimprove Cexpand Ddefend 16A.shame Bburden Cvictory Dfavor 17A.chances Bthrills Cconcerns Doffers 18A.surprise Bserve Cinterest Daffect 19A.encouraged Bobserved Cprotected Dimpressed 20A.honestly Bindividually Ccalmly

15、Ddifferently 答案与解析 本文是一篇记叙文。多年前作者担任过一个学校足球队的教练,在一次比赛中输给了学校的新队。作者开始反思,不停的训练和鼓励队员,最终不可思议的赢得州里最强的对手。从这次经历中,作者感悟到:没有人天生就是赢家,只有依靠自己的努力才能成为赢家。1C 考查名词以及对语境的理解。A.luck 幸运;B.tests 测试;C.efforts 努力;D.nature自然。根据前一句 No one is born a winner.(没有人天生就是赢家),根据常识可知,只有依靠自己的努力才能成为赢家。故选 C。2B 考查名词以及对语境的理解。A.experiment 实验;B

16、.experience 经历;C.visit参观;D.show 展示。根据下文可知,作者是从一次经历中得出这样的教训的。故选 B。3D 考查动词以及对语境的理解。A.operating 操作;B.editing 编辑;C.consulting咨询;D.coaching 指导。根据后文 Being the coach of the new team,I was excited because I knew we were going to win,but to my disappointment we were defeated.可知,作者在一所学校担任总教练工作。故选 D。4D 考查形容词以及

17、对语境的理解。A.successful 成功的;B.excellent 杰出的;C.strong 强壮的;D.new 新的。根据前半句 It was a tradition for the schools old team中的 old team 提示可知,春季训练结束时,学校新老队伍对抗是一个传统。故选 D。5B 考查动词短语以及对语境的理解。A.cheer for 为欢呼;B.prepare for 为准备;C.help with 帮助某人做;D.finish with 结束于;和断绝关系。老队没有教练,他们甚至不练习来准备比赛。故选 B。6A 考查动词以及对语境的理解。A.believe

18、相信;B.agree 同意;C.describe 描述;D.regret 后悔。根据前句 but to my disappointment we were defeated.可知,作者不能相信会遇到这样的情况。故选 A。7A 考查动词以及对语境的理解。A.realize 意识到;B.claim 宣称;C.permit 允许;D.demand 要求。短语 come to realize 开始意识到。我开始意识到我的队也许不是佐治亚州头号队伍。故选 A。8C 考查动词短语以及对语境的理解。A.reacting to 对起反应;B.looking for寻找;C.depending on 依靠;D.

19、caring about 关心。但他们都在依靠我。故选 C。9B 考查名词以及对语境的理解。A.decision 决定;B.attitude 态度;C.conclusion结论;D.intention 意图。我不得不改变我对他们能力和潜力的态度。故选 B。10A 考查名词以及对语境的理解。A.pride 自豪,自尊心;B.culture 文化;C.fortune幸运;D.relationship 关系。我开始做任何我能做的事情来帮助他们建立一点自尊心。故选A。11C 考查名词以及对语境的理解。A.leaders 领导;B.partners 伙伴;C.winners 获胜者;D.learners

20、 学习者。根据后文 Instead of seeing my boys as losers,I pushed and_19_them.以及文中最后一句提示可知,作者开始像获胜者对待他们。故选 C。12B 考查名词以及对语境的理解。A.reward 报酬;B.vacations 假期;C.health 健康;D.honor 荣誉。根据 That summer 可知,当其它队队员享受着他们假期的时候。故选 B。13D 考查动词以及对语境的理解。A.risked 冒险;B.missed 错过;C.considered 考虑;D.practiced 练习。根据上文 The old team had n

21、o coach,and they didnt even practice to _5_ the game.提示可得出答案。这里指练习传球和踢球。故选 D。14A 考查名词以及对语境的理解。A.defeat 打败;B.decline 跌落;C.accident 事故;D.mistake 错误。根据上文 but to my disappointment we were defeated.提示可得出答案。在春季训练赛场遭受失败之后。故选 A。15B 考查动词以及对语境的理解。A.relax 放松;B.improve 提高,改善;C.expand扩大;D.defend 防御。根据前句 we won o

22、ur first game and our second 可知,我们继续在提高。故选 B。16C 考查名词以及对语境的理解。A.shame 羞愧;B.burden 负担;C.victory 胜利;D.favor 赞成。即使我们输掉比赛,我们感觉它会是一场胜利。故选 C。17B 考查名词以及对语境的理解。A.chances 机会;B.thrills 激动;C.concerns 关心;D.offers 提供。根据前句 My boys beat the best team in Georgia 可知,是作者一生中最激动人心的一次!故选 B。18D 考查动词以及对语境的理解。A.surprise 惊讶

23、;B.serve 服务;C.interest 兴趣;D.affect 影响。从这次经历,我意识到领袖的态度如何能够影响团队里的每个成员。故选 D。19A 考查动词以及对语境的理解。A.encouraged 鼓励;B.observed 观察;C.protected保护;D.impressed 影响。根据 I pushed 可知,作者在推动和鼓励他们。故选 A。20D 考查副词以及对语境的理解。A.honestly 诚实地;B.individually 个别地;C.calmly 镇静地;D.differently 不同地。根据后句 and they built themselves into wi

24、nners.可知,我帮助他们以不同的方式看待自己。故选 D。.阅读理解 阅读短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项。Babies are not just passing idle time when they stare goggleeyed at the televisionthey are actually learning about the world,US.researchers said.Parents may want to limit what their babies see on television,based on the study,sai

25、d Donna Mumme,assistant professor of psychology at Tufts University in Boston,who led the research.“Children as young as 12 months are making decisions based on the emotional(情感的)reactions of adults around them,”Mumme said in a statement.It turns out they can also use emotional information they pick

26、 up from television.This means that adults might want to think twice before they speak in a loud and harsh voice or let a baby see television programs meant for information about the world.A mother urging her baby to eat some“yummy”soup or a brother crying in fear when a dog approaches can influence

27、 a babys reaction.Mummes team tested babies to determine.If television has the same influence,showing actors reacting on a videotape to objects such as red spiral letter holder,a blue bumpy ball,and a yellow garden hose attachment.Babies aged 10 months or 12 months were later given the same objects

28、to play with.Tenmontholds did not seem to be influenced by the video but the 1yearolds were.When the actors acted neutrally or positively to an object,the babies happily played with them.But if the actor had seemed afraid or disgusted,the babies would avoid the object.1Psychology is the study of _ A

29、humans society and its growth Bhumans hopes had dreams Chumans mind and behaviors Dhumans languages and cultures 2Which of the following is Mummes conclusion?ASmall babies should not be allowed to watch television programs.BAdults need to think twice before they act in front of small babies.CTV prog

30、rams provide small babies with all the information they need.DOneyearolds can be emotionally influenced by TV programs.3Mumme reached his conclusion by _ Ameasuring the time babies spent in front of TV.Bmaking TV programs and advertisements for kids.Cshowing actors how to react to blue bumpy balls D

31、observing small babies reactions to TV programs 4Which of the following may the study lead to according to the researchers?AParents may want to limit what their babies see on television.BActors may try to behave themselves well in front of babies.CBabies may be allowed to choose what they see on TV.

32、DScientists may stop ignoring babies emotional world.答案与解析 本文属于科普说明文,主要介绍了 Donna Mumme 进行的一项研究,这项研究说明孩子的情绪情感很容易受到电视视频的影响。1C 词义猜测题。根据画线后一句“Children as young as 12 months are making decisions based on the emotional(情感的)reactions of adults around them,”说明 Donna Mumme 研究的是人们的行为和情感的话题,而 Donna Mumme 是一位 p

33、sychology 方面的助理教授,说明 psychology 是研究人们的思想和行为的学科。故 C 正确。2D 推理判断题。根据第一段中“Children as young as 12 months are making decisions based on the emotional(情感的)reactions of adults around them,”Mumme said in a statement.“It turns out they can also use emotional information they pick up from television.”可知 Mumme

34、 发现一岁的孩子的情感受到了电视影响。3D 推理判断题。根据文章倒数第三句 Tenmontholds did not seem to be influenced by the video but the 1yearolds were.似乎十个月的孩子并没有受到影响,但 1 岁的孩子会受到影响。当演员担任中性或积极的对象时,宝宝高兴地和他们玩耍。但是,如果演员都显得害怕或反感,是婴儿会避免他们的对象。可知他们主要通过观察孩子观看视频之后的反应来得出结论的。故 D 正确。4A 推理判断题。本文主要讲述的是孩子的情绪容易受到电视的影响,尤其是电视视频中的一些不好的内容对孩子的影响更大。所以这项研究会

35、让父母亲限制孩子看电视的时间。故 A 正确。.短文改错 Dear Lily,I had been expecting to travel to the USA since I was young so that I can experience the American culture personal.Im writing to ask for some advices.My family plan to travel there during the coming winter vacation.We are to spend the week in New York,where is a

36、 large city,and this is our first time travel abroad.Know that you are familiar with the places of interest worth seeing,I hope you can offer to me some suggestions and recommend some attractions?I would appreciate that if you could reply to me soon.Im also looking forward to see you in New York.Yours,Helen 答案

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1