ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:11 ,大小:2.28MB ,
资源ID:568983      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-568983-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019_2020学年高中英语Unit24SocietyWarm_up.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019_2020学年高中英语Unit24SocietyWarm_up.docx

1、Warm-up&Lesson1 ConsumerSociety 课时过关即时巩固 一、单词拼写 1.By the end of the game,the stadium was almost (空无一人的).答案:vacant 2.Two members r from the board last year.答案:resigned 3.The program deals with subjects as (多种多样的)as pop music and ancient Greek drama.答案:diverse 4.The country is a in natural resources.答

2、案:abundant 5.He d the case in the left luggage office.答案:deposited 6.Many students are willing to do v work during the sports meeting.答案:voluntary 7.She works as a (志愿者)in the hospital.答案:volunteer 8.The government decided to get rid of (不公平)and crime.答案:inequality 9.This (图表)shows how the number of

3、 road accidents has increased over the last ten years.答案:graph 二、用适当的介词或副词填空 1.The average income of British families is now nearly 550 a week,compared 326 in 1981.答案:with 2.Instead,we start putting our signatures credit cards and spending money we dont even have.答案:on 3.In this spending circle,the

4、one hand,we accumulate possessions but never feel we have enough.答案:on;like 4.the other hand,we work the ownership of bigger and better houses and cars and never have time to enjoy them.答案:On;towards 5.,they feel like a burden because every month we have to hand most of the money we earn to pay them

5、.答案:Instead;over;for 6.Surely were still better than those who wear rags and sleep the streets or vacant buildings.答案:off;on;in 7.We should insist that advertising is more controlled,especially advertising aimed children.答案:at 8.We should also make sure that there are better ways young people to use

6、 their free time apart spending money.答案:for;from 三、短语填空 come into being wind.up be well off on the other hand apart from above all on the decrease in the mess in the hope that be trapped in 1.That cant be true!You are me .答案:winding;up 2.People in the village now than ten years ago.Many have even b

7、ought their own cars.答案:are better off 3.Scientists have been studying how our planet so many years ago.答案:came into being 4.Although Michael is naughty,yet he is very clever.答案:on the other hand 5.Its a good piece of work,a few slight faults.答案:apart from 6.The driver the crashed car and couldnt mo

8、ve his legs.答案:was trapped in 7.A local newspaper remarked that crime was .答案:on the decrease 8.She went to America she might improve her spoken English.答案:in the hope that 9.Children should learn how to observe good manners at table.答案:above all 10.If the bank wont lend us the money we need,well be

9、 .答案:in the mess 四、完成句子 1.他们要求自治权。They demand the right .答案:to govern themselves 2.可是到了 20 世纪后期,对管理的看法变得更多样化了。But later in the 20th century,views on management .答案:became more diverse 3.海水的涨落是受月球的运动支配的。The rise and fall of the sea the movements of the moon.答案:is governed by 4.多年来,我收集了几百本书。Over the y

10、ears,I hundreds of books.答案:have accumulated 5.请问“粉丝”一词是什么时候才出现的呢?When did the term of fans ,please?答案:come into being 五、用所给单词的适当形式填空 1.The doctor suggested that he (take)a short leave of absence.答案:(should)take 2.It is time we (go)home to have lunch.答案:went 3.To tell you the truth,Id rather that I

11、(take)the pain instead of you.You dont know how worried I was.答案:had taken 4.I insisted that you (give)my money back.答案:(should)give 5.If I (be)you,I wouldnt have missed the film last night.答案:were 6.All the settlers nearby demanded that the nightclub (move)away as soon as possible.答案:(should)be mov

12、ed 7.Youd better (listen)to the teacher carefully.答案:listen 8.Id rather you (tell)my parents about this next week.答案:told 9.The black people demanded that they (treat)as equally as the white people.答案:(should)be treated 10.It is suggested that another hospital (build)in the centre of the city.答案:(sh

13、ould)be built 六、阅读理解(2016全国高考)Bad news sells.If it bleeds,it leads.No news is good news,and good news is no news.Those are the classic rules for the evening broadcasts and the morning papers.But now that information is being spread and monitored(监控)in different ways,researchers are discovering new r

14、ules.By tracking peoples e-mails and online posts,scientists have found that good news can spread faster and farther than disasters and sob stories.“The if it bleeds rule works for mass media,”says Jonah Berger,a scholar at the University of Pennsylvania.“They want your eyeballs and dont care how yo

15、ure feeling.But when you share a story with your friends,you care a lot more how they react.You dont want them to think of you as a Debbie Downer.”Researchers analyzing word-of-mouth communicatione-mails,Web posts and reviews,face-to-face conversationsfound that it tended to be more positive than ne

16、gative(消极的),but that didnt necessarily mean people preferred positive news.Was positive news shared more often simply because people experienced more good things than bad things?To test for that possibility,Dr.Berger looked at how people spread a particular set of news stories:thousands of articles

17、on The New York Times website.He and a Penn colleague analyzed the“most e-mailed”list for six months.One of his first findings was that articles in the science section were much more likely to make the list than non-science articles.He found that science amazed Times readers and made them want to sh

18、are this positive feeling with others.Readers also tended to share articles that were exciting or funny,or that inspired negative feelings like anger or anxiety,but not articles that left them merely sad.They needed to be aroused(激发)one way or the other,and they preferred good news to bad.The more p

19、ositive an article,the more likely it was to be shared,as Dr.Berger explains in his new book,“Contagious:Why Things Catch On.”1.What do the classic rules mentioned in the text apply to?A.News reports.B.Research papers.C.Private e-mails.D.Daily conversations.解析:细节理解题。由第一段前四句可知,这些经典的规则主要应用于 eveningbro

20、adcasts 和morningpapers,由此推出,这些规则常用于新闻报道中。故选 A 项。答案:A 2.What can we infer about people like Debbie Downer?A.Theyre socially inactive.B.Theyre good at telling stories.C.Theyre inconsiderate of others.D.Theyre careful with their words.解析:推理判断题。由第二段 JonahBerger 所说的“Butwhenyoushareastorywithyourfriends,y

21、oucarealotmorehowtheyreact.YoudontwantthemtothinkofyouasaDebbieDowner.”可知,当你和朋友们分享故事时,你更在乎他们的反应,你不希望他们认为你是一个不考虑别人感受的人。故选 C 项。答案:C 3.Which tended to be the most e-mailed according to Dr.Bergers research?A.Sports news.B.Science articles.C.Personal accounts.D.Financial reviews.解析:细节理解题。由第三段最后两句可知,人们分享最

22、多的文章是那些关于科学栏目的文章。故选 B 项。答案:B 4.What can be a suitable title for the text?A.Sad Stories Travel Far and Wide B.Online News Attracts More People C.Reading Habits Change with the Times D.Good News Beats Bad on Social Networks 解析:主旨大意题。通过第一段最后一句引出话题,以及最后一段的概括总结可知,在社交网络中,人们更愿意分享的是传递积极情绪的好消息。故选 D 项。答案:D 七、

23、语篇填空 An inventor,Le Trung,has created his perfect woman,a robot who can do the cleaning,remember his favourite drinks and read him the newspaper headlines.Le Trung has spent 14,000 1.(create)Aiko,who he describes as“in her 20s”2.a good figure,shiny hair and delicate features.She can speak English an

24、d 3.(Japan)and is so good at mathematics that she can do Mr Trungs accounts.Mr Trung,from Brampton in Ontario,Canada,said he has never had time 4.(find)a real partnerso he designed and created his ideal woman using the latest technology.The former software programmer had taken out credit cards and l

25、oans,sold his car and 5.(spend)his life savings on perfecting his Aiko.He said,“Aiko is what happens when science meets beauty.I want to make her look,feel and act 6.human as possible so she can be the perfect companion.I talk to her a lot,and hope to improve her knowledge.So far she can understand

26、and speak 13,000 different 7.(sentence)in English and Japanese,so shes already fairly intelligent.Aiko recognizes faces and says hello 8.any of my family comes around to visit.She helps me choose what to have for dinner and knows what drinks I like.She even helps me with directions when were 9.(go)somewhere.She doesnt need holidays,food or rest and she will work almost 24 10.(hour)a day.She is very patient and never complains.She is the perfect woman.”答案:1.creating 2.with 3.Japanese 4.to find 5.spent6.as 7.sentences 8.when 9.going 10.hours

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1