ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:8 ,大小:2.32MB ,
资源ID:568974      下载积分:5 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-568974-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019_2020学年高中英语Unit23ConflictCommunicationWorkshop练习北师大版选修820191220816.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019_2020学年高中英语Unit23ConflictCommunicationWorkshop练习北师大版选修820191220816.docx

1、CommunicationWorkshop 一、单词拼写 1Hes bought a specially big TV at vast e .答案 expense 2She remains under treatment in s condition.答案 stable 3Im not used to your (随意的)standards.答案 arbitrary 4The country i much oil from other countries every year.答案 imports 5He is very rich and he will s this football gam

2、e.答案 sponsor 二、短语填空 hand over keep off hold out look into sort out 1We were short of water but we could for another day.答案 hold out 2We had to think of a way to the spread of the infection.答案 keep off 3I informed the police of a theft that took place,and they promised to the matter.答案 look into 4The

3、 king decided to retire and the power to his son.答案 hand over 5Lets start to the books and newspapers.答案 sort out 三、完成句子 1 咱们得把好苹果拣出来,同坏的分开。We must the good apples from the bad.答案 sort out 2 所有的文件都签字以后,我们才能拥有这所房子。We cannot the house until all the papers have been signed.答案 take possession of 3 你学习越努

4、力,取得的进步会越大。you study,progress you will make.答案 The harder;the greater 4 我打算让汤姆跟我一块去听音乐会。I to the concert with me.答案 intend Tom to go 5 警察将很快调查这起案件。The police will this case soon.答案 look into 四、阅读理解 A For many parents,raising a teenager is like fighting a long war,but years go by without any clear wi

5、nner.Like a border conflict between neighboring countries,the parent-teen war is about boundaries:Where is the line between what I control and what you do?Both sides want peace,but neither feels it has any power to stop the conflict.In part,this is because neither is willing to admit any responsibil

6、ity for starting it.From the parents point of views,the only cause of their fight is their adolescents complete unreasonableness.And of course,the teens see it in exactly the same way,except oppositely.Both feel trapped.In this article,Ill describe three no-win situations that commonly arise between

7、 teens and parents and then suggest some ways out of the trap.The first no-win situation is quarrels over unimportant things.Examples include the colour of the teens hair,the cleanliness of the bedroom,the preferred style of clothing,the childs failure to eat a good breakfast before school,or his te

8、ndency to sleep until noon on the weekends.Second,blaming,the goal of a blaming battle is to make the other admit that his bad attitude is the reason why everything goes wrong.Third,needing to be right,it doesnt matter what the topic ispolitics,the laws of physics,or the proper way to break an eggth

9、e point of these arguments is to prove that you are right and the other person is wrong,for both wish to be considered an authoritysomeone who actually knows somethingand therefore to command respect.Unfortunately,as long as parents and teens continue to assume that they know more than the other,the

10、yll continue to fight these battles forever and never make any real progress.1Why does the author compare the parent-teen war to a border conflict?A.Both can continue for generations.B.Both are about where to draw the line.C.Neither has any clear winner.D.Neither can be put to an end.解析细节理解题。根据第一段的第

11、二句可知,像邻国间的冲突一样,父母与孩子间的战争就是关于边界的问题。答案 B 2What does the underlined part in Paragraph 2 mean?A.The teens blame their parents for starting the conflict.B.The teens agree with their parents on the cause of the conflict.C.The teens accuse their parents of misleading them.D.The teens tend to have a full un

12、derstanding of their parents.解析句意猜测题。根据第二段可知,父母与十几岁的青少年都不想承认是自己引起了冲突,都在指责对方挑起事端。答案 A 3Parents and teens want to be right because they want to .A.give orders to the other B.know more than the other C.gain respect from the other D.get the other to behave properly 解析细节理解题。由最后一段中的“Third,needingtoberight

13、,itdoesntmatterwhatthetopicispolitics,thelawsofphysics,.andthereforetocommandrespect.”可知应选 C 项。答案 C 4What will the author most probably discuss in the paragraph that follows?A.Causes of the parent-teen conflicts.B.Examples of the parent-teen war.C.Solutions to the parent-teen problems.D.Future of th

14、e parent-teen relationship.解析推理判断题。由最后一段的第一句“Inthisarticle,Illdescribethreeno-winsituationsthatcommonlyarisebetweenteensandparentsandthensuggestsomewaysoutofthetrap.”可知 C 项正确。答案 C B I am a strong believer that if a child is raised with approval,he learns to love himself and will be successful in his

15、 own way.Several weeks ago,I was doing homework with my son in the third grade and he kept standing up from his chair to go over the math lines.I kept asking him to sit down,telling him that he should concentrate better.He sat but seconds later,as if he didnt even notice he was doing it,he got up ag

16、ain.I was getting frustrated,but then it hit me.I started noticing his answers were much quicker and more accurate when he stood up.Could he be more intent while standing up?This made me start questioning myself and what I had been raised to believe.I was raised to believe that a quiet,calm child wa

17、s a sure way to success.This child would have the discipline to study hard,get good grades and become someone important in life.Now those same people perhaps come to realize that their kids are born with their own sets of DNA and personality traits,and all you can do is loving and accepting them.As

18、parents,throughout their growing years and beyond that,we need to be our kids best cheerleaders,guiding them and helping them find their way.I have stopped asking my son to sit down and concentrate.Obviously,he is concentrating just in his own way and not mine.We need to learn to accept our kids way

19、s of doing things.Some way may have worked for me but doesnt mean we need to carry it through generations.There is nothing sweeter than being individual and unique.It makes us free and happy and thats just the way I want my kids to live their own life.5At the beginning,the author tried to keep his s

20、on seated in order to make him .A.pay more attention to his study B.keep silent in the room C.finish his homework on time D.get right answers 解析细节理解题。根据第二段前半部分中的“Ikeptaskinghimtositdown,tellinghimthatheshouldconcentratebetter.”可知作者让儿子坐下来是想让他更专心地学习。答案 A 6Inspired by the case of his son,the author beg

21、an to doubt .A.the importance of parents B.the old form of education C.the relationship between kids and their parents D.the good grades of some kids 解析推理判断题。结合第三段的内容可推断作者开始怀疑传统的教育方式。答案 B 7The author has stopped asking his son to sit down because .A.he has changed his traditional ideas B.his son wan

22、ts to be unique C.his son doesnt follow his advice D.his sons DNA is different 解析推理判断题。第三段是对传统教育的质疑,第四段指出父母应该引导并帮助孩子发现适合他们自己的学习方式,最后一段提到作者不再要求孩子坐下来专心学习,由此可以推断作者改变了他的传统教育观念。答案 A 8Which of the following would be the best title of the passage?A.Study Hard and Youll Be Successful B.Be Friendly to Your C

23、hildren C.Childrens Success in Their Own Styles D.Parents Help with Their Childrens Study 解析主旨大意题。文章第一段开门见山地提出了本文的主题,如果孩子得到了认同,就能学会自爱并用自己的方式取得成功,所以 C 项最能概括文章大意。答案 C 五、语篇填空(导学号 51860016)In some of the scariest(最惊悚的)science fiction scenarios,evil robots refuse to die,no matter how 1.(fierce)people fig

24、ht back.Now,science fiction has edged 2.science fact.For the first time,researchers have created a robotic machine 3.can take a beating and keep on trucking.4.(develop)by scientists from Cornell University and the University of Vermont,the new robot looks like a spider with four legs.Until now,even

25、the most 5.(advance)robot was almost certain to break down when 6.(damage).Thats 7.its internal(内部的)computer simply doesnt know how to operate the machine after its shape has changed.To get around this problem,the spidery robots developers equipped their 8.(invent)with eight motors and two sensors t

26、hat read how the machine is tilting(倾斜).The motors and sensors all provide electrical signals to the machines software.9.(use)this information,the system follows a new procedure to figure out the machines shape at any given moment.The program chooses from among 100,000 possible 10.(arrange)of parts.

27、答案 1.fiercely 2.into 3.that/which 4.Developed 5.advanced 6.damaged 7.because 8.invention 9.Using 10.arrangements 六、短文改错(导学号 51860017)Some day I happened to find a chatting room in my QQ,there people were chatting in English.I tried to chat some of them.To my surprised,I found the oral English of som

28、e junior students was better than me.I asked them for advice and they told me to practise more on QQ.But every day after that I would spend one hour practise my oral English on QQ.Day by day I learned from many useful words and expressions.With time went by,I found that I could even communicate some college students freely.答案第一句:SomeOne;therewhere 第二句:chat 后加 with 第三句:surprisedsurprise;memine 第五句:ButSo;practisepractising 第六句:去掉 from 第七句:WithAs 或 wentgoing;communicate 后加 with

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1