ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:10 ,大小:144.50KB ,
资源ID:564331      下载积分:9 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-564331-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(湖北2014-2015学年高中英语同步语篇练习题(1)及答案:UNIT5(人教新课标必修3).doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

湖北2014-2015学年高中英语同步语篇练习题(1)及答案:UNIT5(人教新课标必修3).doc

1、湖北2014-2015学年高中英语同步语篇练习题(1)及答案:Unit5(人教新课标必修3)语篇训练卷(一)Unit 5 Warming Up & Reading 阅读理解APowered by courage and determination, Felicity Aston, 33, became the first person to ski alone across Antarctica on 15 Jan. , 2012. Aston finished the 59-day trip almost exactly a century after Roald Amundsen firs

2、t reached the South Pole in 1911. Aston crossed 1, 084 miles from the Ross Ice Shelf to Hercules Inlet. Aston, a freelance travel writer and explorer, faced temperatures that averaged25 degrees as she pulled two sleds across the ice and thick snow on her nearly two-month trip. The scariest moment ca

3、me when her two lighters failed to work while she was in the Transantarctic Mountains. The lighters started working again at lower altitudes. While early Antarctic explorers were cut off from the outside world, Astons access to a satellite phone meant that friends and family could follow her online

4、as she regularly tweeted(在Twitter上发微博)and made almost daily podcasts(播客)about her journey. An interactive map showed Astons progress in real time. And while she skied, Aston listened to bands. On New Years Eve she noted that there would be no champagne. No wine with her to toast the new year but tre

5、ating herself to spoonfuls of the peanut butter, Aston tweeted as the new year approached. In Astons last podcast, the emotional traveler recorded after she reached Hercules Inlet, “I seem to have got here in a rush or something and I dont really feel prepared for it, ”said Aston. “It feels amazing

6、to be finished and greatly sad that its over at the same time. ”Weather permitting, Aston will return home today where she says she is looking forward to some “red wine and a hot shower”. 1. What is Astons most possible purpose to ski alone across Antarctica? A. To memorize humans arrival at the Sou

7、th Pole. B. To become the first woman to cross the South Pole. C. To make an exploration by herself and write about it. D. To explore Antarctica and do science researches. 2. What is the difference between Astons trip and the early explorers? A. She brought an electronic map with her. B. She was mon

8、itored by a special satellite. C. She suffered much lower temperatures. D. She was followed online all through the trip. 3. It was the most difficult for Aston when. A. the temperatures fell below5 degreesB. her two lighters failed to work in mountainsC. there was no champagne on New Years EveD. her

9、 trip across Antarctica was coming to an end4. Aston feelsabout the ending of her trip. A. depressed and sorryB. amazed but sadC. excited and proudD. tired but cheerfulBDeath Valley, one of Americas great national parks, is a place of strange and silent beauty. As beautiful as this place is, its nam

10、e provides evidence of very real danger. Death Valley is a land of beautiful yet dangerous extremes. There are mountains that reach more than 3, 000 meters into the sky. There is a place called Badwater that is the lowest area of land in the Western Hemisphere. If there were water there, it would be

11、 86 meters below the level of the ocean. Death Valley can be dangerously cold during the winter months. Storms in the mountains can produce sudden flooding on the floor of the Valley. The air temperature during the summer has been as high as 57. The sun can heat the ground so that the temperature of

12、 the rocks and soil can be as high as 74. The extreme heat of Death Valley has killed people in the past. It will continue to kill those who do not honor this extreme climate. Death Valley does not forgive those who are not careful. Death Valley is a good example of the violence of nature. It contai

13、ns evidence of several ancient volcanoes that caused huge explosions. Evidence of one of these explosions is called Ubehebe Crater. The explosion left a huge hole in the ground almost a kilometer and a half wide. In many areas of Death Valley it is easy to see where the ground has been pushed up vio

14、lently by movement deep in the Earth. This movement has created unusual and beautiful rock formations. Some are red. Others are dark brown, gray, yellow or black. Other areas of rock look as if some huge creature violently broke and twisted the Earth to create unusual, sometimes frightening shapes.

15、In other parts of Death Valley there are lines in the rock that show clearly that this area was deep under an ocean for many thousands of years. Much of the Valley is flat and extremely dry. In fact, scientists believe it is the driest place in the United States. Death Valley, part of the Great Moja

16、ve Desert, is a huge place. It extends more than 225 kilometers across the southern part of California, and across the border with Nevada. 5. Which of the following statements is TRUE according to the passage? A. The water in Badwater is 86 meters below the level of the ocean. B. The highest air tem

17、perature of Death Valley in summer can reach as high as 74. C. The ground has been pushed up violently by explosions of volcanoes. D. There might have been marine life living in Death Valley. 6. Why were some people killed by Death Valley? A. Because they didnt respect Death Valley and thus they wer

18、e punished. B. Because it is extremely hot in summer and dangerously cold in winter. C. Because they were not careful enough to take with them what they needed. D. Because several volcanoes erupted and caused huge explosions. 7. The underlined word “twisted” in Paragraph 4 most possibly means“”. A.

19、bent and turnedB. created and developedC. built and shapedD. changed and ruined8. The purpose of the article is to. A. encourage people to visit Death Valley, a beautiful national park in AmericaB. warn people not to visit Death Valley because it is quite dangerous thereC. introduce to us readers a

20、special national park in AmericaDeath Valley D. raise money for the protection of Death Valley because it is in danger nowCDo you want to live with a strong sense of peacefulness, happiness, goodness, and self-respect? The collection of happiness actions broadly categorized(把归类)as “honor” help you c

21、reate this life of good feelings. Here is an example to show how honorable actions create happiness. Say a store clerk fails to charge us for an item. If we keep silent, and profit from the clerks mistake, we would drive home with a sense of sneaky(卑鄙的)excitement. Later we might tell our family or f

22、riends about our good fortune. On the other hand, if we tell the clerk about the uncharged item, the clerk would be grateful and thank us for our honesty. We would leave the store with a quiet sense of honor that we might never share with another soul. Then, what is it to do with our sense of happin

23、ess? In the first case, where we dont tell the clerk, a couple of things would happen. Deep down inside we would know ourselves as a type of thief. In the process, we would lose some peace of mind and self-respect. We would also demonstrate(说明)that we cannot be trusted, since we advertise our dishon

24、or by telling our family and friends. We damage our own reputations by telling others. In contrast, bringing the error to the clerks attention causes different things to happen. Immediately the clerk knows us to be honorable. Upon leaving the store, we feel honorable and our self-respect is increase

25、d. Whenever we take honorable action we gain the deep internal rewards of goodness and a sense of nobility. There is a beautiful positive cycle that is created by living a life of honorable actions. Honorable thoughts lead to honorable actions. Honorable actions lead us to a happier existence. And i

26、ts easy to think and act honorably again when were happy. While the positive cycle can be difficult to start, once its started, its easy to continue. Keeping on doing good deeds brings us peace of mind, which is important for our happiness. 9. According to the passage, the positive action in the exa

27、mple contributes to our. A. self-respectB. financial rewardsC. advertising abilityD. friendly relationship10. The author thinks that keeping silent about the uncharged item is equal to. A. lyingB. stealingC. cheatingD. advertising11. The underlined phrase “bringing the error to the clerks attention”

28、 means. A. telling the truth to the clerkB. offering advice to the clerkC. asking the clerk to be more attentiveD. reminding the clerk of the charged item 12. How will we feel if we let the clerk know her mistake? A. Well be very excited. B. Well feel unfortunate. C. Well have a sense of honor. D. W

29、ell feel sorry for the clerk. 13. Which of the following can be the best title of this passage? A. How to Live TruthfullyB. Importance of PeacefulnessC. Ways of Gaining Self-respectD. Happiness through Honorable Actions答案解析【文章大意】33岁的Felicity Aston凭着自己的勇气和决心, 用了将近两个月的时间徒步穿越南极洲, 成为徒步完成南极洲探险的第一人, 并随时通过

30、微博对外界发布探险的整个过程。1. 【解析】选C。推理判断题。文章并没有明确说明Felicity Aston穿越南极洲的目的, 但综合全文尤其第五段她通过博客发布自己穿越南极洲的经历可知, C项最佳。2. 【解析】选D。推理判断题。从文章第五段. . . friends and family could follow her online. . . 可知, 使用现代化通讯手段随时跟亲朋好友联系是Felicity Aston与先前的探险家们的不同之处。3. 【解析】选B。细节理解题。从文章第四段The scariest moment came when her two lighters fail

31、ed to work while she was in the Transantarctic Mountains. 可知, 对于Aston来说最可怕的时刻是在她的两个打火器都坏掉的时候, 故B项正确。4. 【解析】选B。细节理解题。从文章倒数第二段最后一句“It feels amazing to be finished and greatly sad that its over at the same time”可知, 当探险结束的时候, Felicity Aston感到既惊喜又难过。【文章大意】文章介绍了美国一个美丽的国家公园Death Valley的特点和成因。5. 【解析】选D。推理判断

32、题。根据倒数第二段第一句In other parts of Death Valley there are lines in the rock that show clearly that this area was deep under an ocean for many thousands of years. 可知Death Valley曾经位于海底, 那么应该有些海洋生物生活在这里。6. 【解析】选B。细节理解题。根据第二段最后三句The extreme heat of Death Valley has killed people in the past. It will continue

33、 to kill those who do not honor this extreme climate. Death Valley does not forgive those who are not careful. 可知答案为B。7. 【解析】选A。词义猜测题。根据第四段第一句In many areas of Death Valley it is easy to see where the ground has been pushed up violently by movement deep in the Earth. 可知是海底运动产生了Death Valley, 那么这个词意为“扭

34、曲, 扭转, 扭弯, 旋转”, 应该选A。 8. 【解析】选C。主旨大意题。通读全文尤其是第一段内容可知文章是介绍了美国一个美丽的国家公园Death Valley。【文章大意】文章主要通过举例论述高尚的行为可以获得快乐。9. 【解析】选A。推理判断题。文章第五段分析了两种不同做法给人的内心带来的不同感受, 积极的行为做出后, 我们会感到自豪, 而且自尊会增强, 由此可知本题选A项。10. 【解析】选B。细节理解题。从文章第五段中“Deep down inside we would know ourselves as a type of thief. ”可以判断, 在我们的内心深处我们会把自己当成小偷, 故stealing是正确的。11. 【解析】选A。词语猜测题。从文章第五段中的“Immediately the clerk knows us to be honorable. ”可推知, 如果我们把真相告诉了售货员, 他会立刻觉得我们非常可敬, 此句与上文所述情况相反, 故正确答案为A项。12. 【解析】选C。推理判断题。根据文章第五段最后四句话可知, 当我们告诉售货员真相时, 我们就会有一种荣誉感。13. 【解析】选D。主旨大意题。文章主要论述了通过高尚的行为可以获得快乐, 所以正确答案为D项。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1