ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:6 ,大小:70.50KB ,
资源ID:557208      下载积分:6 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-557208-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(《学练考》2015-2016学年高一外研版英语必修一练习册:单元小测6 .doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

《学练考》2015-2016学年高一外研版英语必修一练习册:单元小测6 .doc

1、单元小测(六). 在句中空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式1. Peterson used to work in a remote mountain village school, which is only _(access) on foot. 2. Since the age of eighteen, he has been completely _(depend) of his parents, living alone. 3. Programmes, _ (design) to bring the old and the young together, are gr

2、owing in popularity all over the world. 4. Do you think Margot will be there?_ (definite). She is always enthusiastic about such an activity. 5. This game requires a great deal of _ (concentrate). 6. The fact that he didnt speak a foreign language put him at a_ (advantage). 7. House prices _ (expect

3、) rise sharply in this country. 8. Its illegal to read peoples private letters without _ (permit). 9. After several sleepless nights, Mr Johnson came up _ a perfect solution to the financial problems of his company. 10. I was surprised to know that two top students were caught stealing in the superm

4、arket. Worse still, _ third one was found fighting with others. . 完形填空A faithful fatherMy husband kissed me goodbye, stroked the babys cheek and then rushed out of the door, into his busy day. With the cold of the morning fading, I fed my baby and it fell fast asleep. Usually I would place it in bed

5、 and quickly have the house somewhat in _1_. This morning, however, I stayed seated, just _2_, with the baby in my arms. The thoughts ran into _3_ of the mornings with my husband, a father rushing out of the door to meet the obligations of life. It was only a small jump to thoughts of my own _4_. My

6、 mother passed away when I was ten, and as I looked _5_, I could see how much of a family man, my dad was. He went to work every morning and _6_ to his family every evening. He _7_ food, clothing, warmth, and protection. He was a faithful father. Setting the baby down, I dialled the _8_ number. I ha

7、d just realized the _9_ of the ordinarythe daily life going on around us that we often took for granted, and that it needed to be _10_. “Hi, Dad,”I said, _11_ back tears. “Hey. How are you?” _12_ was in his voice. “Fine, Im just calling to saythank you.”I got it out before my throat _13_ too much fo

8、r me to speak. “What for?”“For getting up and going to work every morning of my life. Now that I have my own _14_ and I see my husband doing the same, I just wanted to thank you for being _15_”There was _16_ for a moment as my dad composed himself, and with a small _17_ in his voice, he said, “Youre

9、 welcome.”I dont remember much of the rest of the call, _18_ that moment of revelation(显露) about my father, I will never forget. There are those who are known for their heroic _19_, and also those who are known for their fame and fortune, but it is the _20_ everyday fathers who are the true heroes.

10、Im thankful that my father was one of them. 1. A. use B. line C. order D. fashion2. A. thinking B. dreaming C. imagining D. praying3. A. conversations B. struggles C. incidents D. memories4. A. baby B. husband C. mother D. father5. A. out B. away C. back D. around6. A. moved B. returnedC. escaped D.

11、 walked7. A. provided B. collectedC. sought D. bought8. A. popular B. relativeC. regular D. familiar9. A. difference B. significanceC. balance D. absence10. A. recognized B. arrangedC. reduced D. achieved11. A. sending B. pushingC. holding D. putting12. A. Sympathy B. StressC. Doubt D. Concern13. A.

12、 cleared B. hurtC. ached D. tightened14. A. child B. dutyC. plan D. career15. A. inspiring B. faithfulC. considerate D. admirable16. A. peace B. calmC. silence D. rest17. A. tremble B. hesitationC. passion D. sigh18. A. and B. butC. or D. nor19. A. ideas B. deedsC. remarks D. words20. A. outstanding

13、 B. patientC. ordinary D. honest. 阅读理解Your friends might be in Australia or may be just down the road, but they_are_all_just_a_few_clicks_away. Life has changed for millions of young people across the world who now make friends online. Whether you use chat rooms, QQ, MSN or ICQ, you are a member of

14、this group. “I dont often talk with my parents or grandparents, but I talk a lot with my old friends on QQ,” said Foxs Shadow, the online name used by a girl student in China. “Most of my classmates use QQ after school.” QQ is the biggest messaging service in China. A recorder from Tencent, the comp

15、any which developed QQ, shows that 4 million people used it one Saturday night in October. And probably Foxs Shadow was one of them. “I log in(登录) on Friday nights and Saturdays when I feel everything around me boring. I usually spend about ten hours chatting online every week,” she said. “But I nev

16、er talk with strangers, especially boys or men.”Even though she likes chatting, she is careful about making friends with strangers online. “You dont know who youre talking to. You should always be careful about whom you believe in online.” Many people would like to meet offline when they feel they h

17、ave got to know someone very well. Foxs Shadow once met one of her online friends facetoface. It was a girl who was a football fan like her and they went to a football match together. A 16yearold Beijing boy, named Bart Simon online, dislikes using QQ. “I used to chat on QQ, but I found that most pe

18、ople were talking about foolish things,” he said. Now he chats online in English, using MSN. “I only chat online because Ive got friends in Japan, the US and Singapore,” he said. “I want to learn more about foreign cultures.” But he spends little time chatting on QQ as he sees it as a waste of time

19、and money. “If you are really addicted to(沉溺于) it, sometimes you cant give your mind to your lessons,” he said. “And friends in your real life are always more important than those socalled friends you meet online.”1. People meet facetoface offline when they think they _. A. have known each other wel

20、lB. have the same interestC. have enough free timeD. have nothing to do2. Foxs Shadow thinks QQ is _. A. the biggest messaging service in China B. a good place to spend her time when bored C. a safe place to chat with strangersD. the best place to make friends3. From the passage, we know the underli

21、ned sentence “they are all just a few clicks away” in Paragraph 1 means _. A. it is wonderful to see your friends by clickingB. it is easy and fast to get in touch with your friendsC. it is possible to live much closer to your friendsD. it is popular to make friends 4. Which of the following sentenc

22、es is TRUE according to the passage?A. All the people on QQ are talking about foolish things. B. Chatting online is a waste of time and money. C. We should be careful about boys or men online. D. We should think more of our friends in real life. .语法填空阅读下列材料, 在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。A lecturer w

23、as giving a lecture to his students on stress management. He raised a glass of water and asked the students, “How heavy do you think this glass of water is?” The students answers ranged from 20g to 500g. “It doesnt matter on the absolute 1. _ (weigh). It depends on how long you hold 2. _. If you hol

24、d it for a minute, it is OK. If you hold it for an hour, youll have 3. _ ache in your right arm. If you hold it for a day, you will have to call an ambulance. Its exactly the same weight, but the 4. _ (long) you hold it, the heavier it becomes.”After a while, the lecturer continued, “If we carry our

25、 burdens 5. _ the time, sooner or later, we wont be able to carry on, the burden 6. _ (become) increasingly heavier. What youve to do is put the glass down, and rest for a while before holding it up again. Weve to put down the burden periodically, so that we can 7. _ (refresh) and are able to carry

26、on.” 8. _ you return home from work tonight, put the burden of work 9. _. Dont carry it back home. You can pick it up tomorrow. Whatever burdens youre having now on your shoulders, let it down 10. _ a moment if you can. Life is short, so enjoy it!参考答案单元小测(六).1. accessible2. independent3. designed4.

27、Definitely5. concentration6. disadvantage7. are expected to8. permission9. with10. a.【文章大意】 本文作者在自己结婚生子后,由自己的丈夫对家庭的付出想起自己的父亲。在和父亲通话过程中,作者又体会到父爱,感慨这些日常生活中的父亲才是真正的英雄。1Chave sth in order把布置得井井有条。in order整齐,整洁,井然有序。2A根据后文“The thoughts ran into”可知答案。3D作者开始回忆和丈夫一起度过的早晨。conversation对话;struggle努力,奋斗;inciden

28、t事件;memory记忆。4D思绪又跳转到自己的父亲。根据后文“how much of a family man, my dad was.”可知作案。5C当“我”回顾过去时,“我”看到的是一个很了不起的父亲。look back回忆,回顾。6B父亲早上出去上班,晚上回到家人身边。7A父亲提供食物、衣服、温暖和保护。provide提供;collect收集;seek寻找;buy买。8D把孩子放下后,“我”拨打了熟悉的号码。popular 受欢迎的; relative有关的;regular 定期的;familiar熟悉的。9B“我”才意识到平时自己想当然的日常生活的重要性。difference不同;s

29、ignificance重要性;balance平衡;absence缺席。10Arecognize辨认,识别,认可;arrange安排;reduce减少;achieve取得。11C“我”抑制住眼泪叫了一声“爸爸”。hold back tears控制住眼泪。12D爸爸的声音里充满着关切。sympathy同情;stress压力;doubt怀疑;concern关心。13D语境表达“喉咙太紧”。clear清除;hurt伤害;ache疼痛;tighten变紧,绷紧。14A这里指“我”有了自己的孩子。15B根据文章的标题和父亲的个性特点可知B项正确。inspiring激励人心的;faithful忠诚的;con

30、siderate考虑周到的;admirable令人敬佩的。16C父亲镇定下来,沉默了一会儿。peace宁静;calm冷静;silence沉默;rest休息。17A父亲的声音有点儿颤抖。tremble颤抖;hesitation犹豫;passion 热情;sigh叹息。18B接下来的电话内容“我”记得不太多了,但那一刻“我”对父亲所流露的感情“我”将永远不会忘记。19B有人因为英雄事迹而出名,有人因为财富和名望而出名。20C这些普普通通的父亲们才是真正的英雄。outstanding杰出的;patient耐心的;ordinary普通的;honest诚实的。.【文章大意】 本文主要谈论不同的在线交流方

31、式及青少年使用QQ的感想和感受。1A细节理解题。根据第四段“Many people would like to meet offline when they feel they have got to know someone very well.”可知答案。2B细节理解题。根据第三段Foxs Shadow所说的话可知,她感到厌烦时就登录QQ。故选B项。3B句意理解题。根据下文的叙述,有了聊天室, QQ, MSN和ICQ这些聊天工具,人们无论在哪里交流起来都很方便,可知答案。4D细节理解题。根据最后一句“And friends in your real life are always more important than those socalled friends you meet online.”可知,作者让我们多考虑一下我们现实生活中的朋友。.1.weight2.it3.an4.longer5.all6.becoming7be refreshed8.Before9.down10.for

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1