ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:26 ,大小:168KB ,
资源ID:555494      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-555494-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(河南省林州市第一中学2019_2020学年高二英语3月线上调研考试试题实验班.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

河南省林州市第一中学2019_2020学年高二英语3月线上调研考试试题实验班.doc

1、河南省林州市第一中学2019-2020学年高二英语3月线上调研考试试题(实验班)一、完形填空1.One night in 2003, Jans and his wife Sherrie were walking the dog Dakotah near their house. Suddenly, a young1 appeared and began running in their direction. Amazed and2, the couple immediately broke Dakotah loose to protect them. However, the two anim

2、als stopped yards apart and3 stared at each other as if each were looking at an almost-forgotten face and trying to remember something, recalls Jans in his book A Wolf Called Romeo.Over the next week, the Janses always4 the wolf playing with the dogs in the neighborhood. They5 that when the wolf saw

3、 a dog, he would make a fool of himself-wagging, pacing, and even striking some dog poses. Because of the wolfs 6, Sherrie named him Romeo. The7 extended from dogs to locals quickly.8, crowds of locals started coming to9 the wolf, and some liked him so much that they seemed to forget that wolves are

4、 10.For the next five years, Romeo11 to the area in fall and winter. He would be in the same place every morning to12 people going to work or walking their dogs,13 hed set with a time clock, writes Jans. As the only wolf in the area, Romeo had14 creatures to eat, a large open space to live in, and l

5、ittle15 from other animals. However, some critics felt Romeo was a(n) 16,and there was a talk about driving him out of the area.Romeo came again in September 2009, but later that month, he17 again. After some searching, a supporter found he had been18 by Park and Jeff. Both men were arrested later.

6、They ended up paying fines according to the local law, losing hunting 19. In late November 2010, a memorial service was held for Romeo.Nothing can take away the years we spent in his20, writes Jans. Well remember the happiness he brought to us forever.A、womanB、boyC、wolfD、dog答案C解析根据上文语境可知,这对夫妻在遛狗时突然发

7、现了一只狼(wolf)。A、curiousB、terrifiedC、disappointedD、content答案B解析根据下文“这对夫妇立即松开了他的狗 Dakotah 来保护他们”可知,Jans 夫妇感到惊讶和害怕(terrified)。A、anxiouslyB、tentativelyC、angrilyD、hardly答案B解析根据下文关键词“as if”和上下文语境可知,两只动物试探性地(tentatively)盯着对方,好像彼此在看着一张几乎被遗忘的脸,并且在努力回忆着什么。A、spottedB、preventedC、protectedD、imagined答案A解析根据上下文可知,在随

8、后的几周,Jans 夫妇总是发现(spotted)这只狼和附近的狗一起玩耍。A、hatedB、believedC、observedD、warned答案C解析根据上下文可知,Jans 夫妇观察到(observed)当狼看到狗的时候,他会像个傻瓜一样摇来摇去,踱来踱去,甚至摆出一些狗的姿势。A、experienceB、violenceC、companionD、behavior答案D解析根据上文可知,这只狼摆出各种姿势来吸引狗的注意,正是由于他的这种挑逗的举止(behavior), Sherrie 为他取名为 Romeo。A、friendshipB、challengeC、campaignD、free

9、dom答案A解析根据上下文可知,很快狼与狗的友谊(friendship)延伸到了狼与人之间。A、ApproximatelyB、GenerallyC、ImportantlyD、Gradually答案D解析根据下文可知,逐渐地(Gradually),成群的当地人都来观看(have a look at) Romeo。A、keep a record ofB、have a look atC、make an example ofD、take advantage of答案B解析根据下文可知,逐渐地(Gradually),成群的当地人都来观看(have a look at) Romeo。A、aggressiv

10、eB、kindC、stubbornD、lonely答案A解析根据上文“有些人非常喜欢它”可知,大家都几乎忘记了狼具有攻击性(aggressive)。A、reactedB、adaptedC、returnedD、referred答案C解析根据上文语境可知,Romeo 在秋天和冬天回到(returned)这个地区,他每天早上都会在同一个地方去遇见(meet)那些去上班或遛狗的人,就像(as though)他设置了一个时钟。A、attackB、stopC、informD、meet答案D解析根据上文语境可知,Romeo 在秋天和冬天回到(returned)这个地区,他每天早上都会在同一个地方去遇见(me

11、et)那些去上班或遛狗的人,就像(as though)他设置了一个时钟。A、even ifB、as thoughC、so thatD、in case答案B解析根据上文语境可知,Romeo 在秋天和冬天回到(returned)这个地区,他每天早上都会在同一个地方去遇见(meet)那些去上班或遛狗的人,就像(as though)他设置了一个时钟。A、offensiveB、limitedC、commonD、abundant答案D解析根据上下文可知,作为该地区唯一的狼,Romeo 有丰富的(abundant)动物可以吃,有很大的户外空间可以住,很少与其他动物竞争(competition)。A、comp

12、etitionB、acquaintanceC、cooperationD、acquisition答案A解析根据上下文可知,作为该地区唯一的狼,Romeo 有丰富的(abundant)动物可以吃,有很大的户外空间可以住,很少与其他动物竞争(competition)。A、prideB、pityC、dangerD、accomplishment答案C解析根据上下文可知,反对者认为 Romeo 是个危险(danger),要把它赶走。A、burstB、aroseC、changedD、disappeared答案D解析根据上文中的关键词“came again”和 but 后的转折可知,Romeo 再次消失(di

13、sappeared)。A、shotB、hiddenC、fooledD、raised答案A解析根据下文“两个男人被捕”可知,Romeo 已经被 Park 和 Jeff 猎杀(shot)。A、methodsB、privilegesC、partnersD、habits答案B解析根据上下文语境可知,Park 和 Jeff 由于猎杀了 Romeo,失去了打猎的特权(privileges)。A、handB、directionC、companyD、opinion答案C解析Jans 写到“没有什么能夺去我们在他陪伴下(company)度过的岁月”。In ones company 意为“在某人的陪伴下”。二、阅

14、读理解2.Programs from the Pierson LibraryDinoman Visits Today: The Shelburne Town Gym will be filled by huge dinosaurs at 1:00 pm. Learn about these animals that once walked on the earth during a visit by Dinoman on Thursday, July 5.Book Discussion: The book group for men meets at La Villa at 7:30 pm o

15、n July 5 to discuss ManhattanBeach by Jennifer Egan, Join Andrew Everett for reading and discussing the book as well as enjoying cookies and drinks.Family Tree Help: Volunteer John Kelley is in the library on Wednesday afternoons. Have John help you learn how to find out your family trees using the

16、library.Summer Study Program: Kids need to keep a reading record to keep track of the number of pages read through August 16 at 8:00 pm. The student with the highest page count will take home a $50 gift card for the Flying Pig Bookstore.Musical Story Time: Get ready for a guitar concert at 10:30 am

17、on July 7. Music teacher Sue Rule leads a morning of music and stories with the guitar concert. For ages 3 and up. Guitars are provided.Special Programs: Some special programs include Field Days at 1:00 pm on August 12 and the Teddy Bear Picnic at 10:30 am on August 14. The library is also preparing

18、 for its move to the Shelburne Field House on Athletic Drive on August 16 ahead of the library rebuilding project. The library will be closed during the move.(1)What can visitors do in Dinoman Visits Today?A、Learn about dinosaurs.B、Watch modern animals.C、Find out their family trees.D、Visit a writer

19、named Jennifer Egan.答案A解析根据第一段可知,在 Dinoman Visits Today 这个项目中,游客可以了解这些曾经在地球上行走的动物恐龙,故 A 项正确。(2)What do we know about Special Programs?A、They include a guitar concert.B、They will take place in August.C、They include a course on buildings.D、They will take place after the library rebuilding project.答案B解

20、析根据最后一段关键词“August”可知,Special Programs 中的活动都是在八月份进行的,故 B 项正确。(3)Which programs are related to reading?A、Family Tree Help and Musical Story Time.B、Dinoman Visits Today and Book Discussion.C、Book Discussion and Summer Study Program.D、Summer Study Program and Musical Story Time.答案C解析根据第二段可知,Book Discuss

21、ion 这个项目主要围绕阅读和讨论 Manhattan Beach 这本书而展开,再根据第四段可知,Summer Study Program 这个项目主要围绕孩子们需要做一个阅读记录来记录页数的话题而展开,因为 Book Discussion 和 Summer Study Program 都与阅读有关,所以 C 项正确。3.Twelve-year-old Amanda Clement raced to the ballpark across the street from her house in Hudson, South Dakota. She couldnt wait to join h

22、er brother, Hank, and the boys for a game of baseball.Would they let her play? She could throw, run and bat as well as any of them, but they let her play only when they needed her. She would have to umpire again. At least she could be part of the game. Amanda knew all the rules, and the boys could c

23、ount on her.Over the next few years, local teams began asking her to judge their games, too. One summer day in 2018, Amanda and her mother traveled to Hawarden, Iowa, to watch Hank play in the championship semiprofessional game. Two local teams decided to play a game before the semiprofessional team

24、s. Amanda agreed to be the judge. As Amanda finished the morning game, she saw two men walking toward her. To her surprise, they were the managers of the semiprofessional teams and were impressed with her judge and wanted her to judge the afternoon championship game. They would even pay her. The 16-

25、year-old girl was about to become the first female paid to be a judge of a baseball game. Amanda was calm and confident and judged fairly. She was right on the spot, watching closely.Newspaper reporters said that she was absolutely fair. Managers began to ask for her first when they needed a judge.

26、Amanda was popular with the fans, too. In one game, the audience werent happy with the judge and insisted on replacing him with Amanda.Being a judge was hard work. Amanda judged for the whole game, and she worked in all kinds of weather. She said, It isnt as easy as it looks, but for all that, there

27、 is a good deal of enjoyment in the work. You have got to have confidence in your ability or you wont do well in anything.(1)What can we learn about twelve-year-old Amanda?A、She always competed directly with boys.B、She showed much enthusiasm for baseball.C、She was the best player of a baseball game.

28、D、She played baseball better than her brother.答案B解析根据第一段第二句可知,Amanda 迫不及待地想参加棒球赛,由此可见她对棒球有很大的热情,故选 B。(2)What does the underlined word umpire in paragraph 2 mean?A、Act as a judge.B、Join the local team.C、Win a game.D、Play baseball.答案A解析根据第三段第一句可知,此处指她常常不得不当裁判,至少她能够成为棒球队的一分子。故选 A。(3)What was the audien

29、ces reaction to Amandas judgement?A、They doubted it.B、They were angry with it.C、They showed no interest in it.D、They were favorably impressed by it.答案D解析根据第三段第六句“令 Amanda 惊讶的是,他们是半职业球队的经理,对她的裁判表现印象深刻,希望她能在下午的锦标赛中担任裁判”和第四段最后一句“在一场比赛中,观众对裁判不满意,坚持要用 Amanda 代替他”可知,观众对 Amanda 印象很好,故选 D 项。(4)Which of the

30、following words best describe Amanda?A、Rude and unjust.B、Silent and thoughtful.C、Proud and narrow-minded.D、Confident and hard-working.答案D解析根据最后两段可以判断出她是一个自信和勤奋的人,故选 D 项。4.Utah Lake is, in a word, disgusting. The State of Utah has worked with many partners and spent millions of dollars in an attempt

31、to restore Utah Lake. It has indeed produced some active effects. However, due to the wastewater getting into it, this body of water is rich in nutrient and home to water bloom. Overfishing and the introduction of invasive species have only made the problem worse. In the summer of 2016, 500 people i

32、n Utah complained about their headaches, skin rashes and discomfort after swimming in the lake.The Utah Lake Restoration Project is headed by Parker. He imagines a beautiful lake dotted with man-made islands where a community could be built. Parker frequently goes to Capitol Hill to push for the pro

33、posal of the comprehensive lake restoration. Parker follows his rules big ideas are worth approaching, as the project calls for lake digging, the creation of islands, the removal of invasive species to restore the habitats of native plants, fish and so on.Speaking of the Utah Lake Restoration Projec

34、t, Ben Holcomb said, It is not quite in line with reality. He added, Despite impressive computer models and the current project report, the Utah Lake Restoration Project lacks the actual field research to show that this project will have a positive effect on the lakes ecosystem.When asked how the pu

35、blic would help beautify Utah Lake, the lakes official workers suggested picking up garbage. However, it has a greatly limited effect on the overall health of the lake. Parkers plan may seem like the states best chance to restore Utah Lake, but in reality the Utah Lake Restoration Project lacks the

36、facts necessary for this sort of proposal. The State of Utah should propose some suggestions for the revision of the plan and offer the Utah Lake Restoration Project the access necessary to conduct research which could be compared with their theoretical findings. Only then can the State of Utah make

37、 an educated decision on behalf of people and resources.(1)What can we learn from paragraph 1?A、The State of Utah has tried to restore Utah Lake.B、It is not difficult to save Utah Lake for the state.C、People living around Utah Lake are healthy and happy.D、People dont swim in Utah Lake because of its

38、 pollution.答案A解析根据第一段第二句可知,犹他州与许多合作伙伴合作,花费数百万美元试图恢复犹他湖,故选 A 项。(2)Whats the purpose of the Utah lake Restoration Project?A、To build a community near Utah Lake.B、To make the water of Utah Lake rich in nutrient.C、To make Utah Lake popular with foreign tourists.D、To build a safe home for native creature

39、s in Utah Lake.答案D解析根据第二段最后一句可知,这个工程是想要为犹他湖的本地生物打造一个安全的家,故选 D 项。(3)Whats Ben Holcombs attitude towards the Utah Lake Restoration Project?A、Doubtful.B、Optimistic.C、Unconcerned.D、Approving.答案A解析根据第三段第一句可知,Ben Holcomb 认为这个工程与现实不太相符,故他对这个工程持怀疑的态度。(4)What does the author intend to tell us in the last par

40、agraph?A、Picking up garbage is the key to saving the whole lake.B、Theres no proper way to save the health of Utah Lake.C、Parkers plan needs some field research and adjustment.D、Local people should take responsibility for saving Utah Lake.答案C解析根据最后一段可知,Parker 的工程计划实际上缺乏这类提议所需的事实。犹他州应该对 Parker 的计划的修改提

41、出一些建议并且为犹他湖修复工程提供进行研究的必要途径,并与他们的理论研究结果进行比较,故作者想告诉我们 Parker 的计划需要一些实地研究和调整。5.Recently, few samples of mice with diabetes(糖尿病) in an experiment showed signs of recovery. Then there arose much discussion regarding the morality of such animal-testing procedures, especially since many unfortunate samples

42、 lost lives. Is it moral and necessary to make sacrifices to benefit the majority? Or are these procedures merely an immoral and unnecessary waste of lives?Some people assume that it is acceptable to make sacrifices for the greater benefits because it can provide a more accurate insight to promote t

43、he progress of science. Through the test, we are able to obtain more accurate and reliable results that can lead to beneficial scientific progress to help the majority. Scientists believe that sacrificing real animal samples can give more accurate insights compared to abstract computer modeling. For

44、 example, researchers who have conducted experiments on mice for Parkinsons disease have found more promising results which could reverse the symptoms of this previously incurable disease. Therefore, the long-term benefits are more important than the short-term sacrifices.However, others have argued

45、 that these acts are morally inappropriate especially since we have advanced to the point where there are more moral alternatives at present. They believe that everything has an alternative as long as effort and money are placed. With the presence of better and more moral alternatives, there is no r

46、eason and moral room to sacrifice, even if it is for the larger benefits.In all, the samples sacrifice is unavoidable due to their potential to attain great scientific progress. Research has shown that the cases having better and more moral alternatives are in rare exception, and most alternatives a

47、ctually end up compromising other moral boundaries instead. However, if there exist such alternatives to some of the scientific procedures, we should try.(1)Why does the author use two questions in paragraph 1?A、To present diabetes.B、To introduce the topic of the text.C、To remind readers to focus on

48、 their health.D、To show sympathy for the dead people.答案B解析根据第二段以及后面的几段可知,作者在第一段使用两个问句是为了引出文章的话题。故选 B。(2)What does the underlined word it in paragraph 2 refer to?A、Morality.B、Progress.C、Sacrificing samples.D、Relieving the symptoms of the disease.答案C解析根据第二段第一句中的主句部分可知,“it”在此处指代的是“牺牲实验标本”。故选 C。(3)What

49、can be inferred from the last paragraph?A、Mice-testing experiments are illegal.B、There is no moral debate about animal testing.C、Scientists decide not to use animals for experiments.D、Researchers still have to sacrifice animals for science.答案D解析根据最后一段中第一句“动物样本的牺牲是不可避免的,因为他们有潜力取得巨大的科学进步”可知,研究人员仍然不得不为

50、了科学而牺牲动物。故选 D。(4)What is the best title for the text?A、Have Animal Experiments Made Progress?B、Researches Are Fighting for Animal RightsC、Is It Necessary to Sacrifice Animal Samples?D、More Effort and Money Will Be Spent on Animals答案C解析根据第一段可知,本文主要围绕“我们是否能够以科学的名义为了大利而牺牲那些实验标本”的话题展开论述。有人觉得这种牺牲值得,有人觉得从

51、道德上来说这种牺牲是不可取的,最后作者写到为了取得巨大的科学进步,研究人员仍然不得不为了科学而牺牲动物,故 C 项为最佳标题。三、阅读理解七选五6.Given the high price of housing, many of us are living in smaller spaces than wed like. However, living in small spaces is not that bad; it has some advantages.Theyre cheaper to decorate. It can take thousands of dollars worth

52、 of decoration simply to make a large space look inviting. 1 Instead of many pieces of large, expensive furniture; you only need a few to make your style sing. You ll have plenty of money left for other things.Theyre easier to clean. This must be one of your favorite things about living in a small s

53、pace. The bigger the space, the longer it takes to organize and tidy up. 2That s why small spaces are welcomed by those who like being surrounded by order and cleanliness and dont want to spend a ton of time and energy in keeping them that way.3 It takes a lot to pay for heating, cooling and electri

54、city, which can also cost much energy. When you compare the electricity bill of someone living in 500 square feet with that of someone living in 3,000 square feet, the difference can be great. We use less energy and produce less waste when we live in small spaces. 4Theyre easier to personalize. Ever

55、 have you walked into a large home that feels more like a museum than the small home of someone you know? Its usually not the most familiar or welcoming atmosphere. 5 It is much easier to decorate a small home in your own style.A. Theyre more organized and comfortable.B. No one wants to spend hours

56、just cleaning.C. Living in small homes makes your life in mess.D. Theyre financially and environmentally friendly.E. So it also does good to our beloved Mother Nature.F. Actually, you want your home to show your personal style.G. Small spaces, however, make decorating more simple and affordable.答案G解

57、析根据下文“你只需要几件家具就能让你的风格唱歌,而不需要很多件又大又贵的家具。你会有足够的钱去做其他的事情”可知,此处填入“然而,狭小的空间使装修变得更加简单和实惠”可以很好地引出下文,故 G 项为正确答案。答案B解析根据此段标题中的关键词“clean”和上文关键词“tidy up”可知,B 项“没人愿意花几个小时打扫卫生”为正确答案。答案D解析“financially friendly”与下文中的“It takes a lot to pay for heating, cooling and electrity which can also cost much energy”相对应;“envi

58、ronmentally friendly”与下文中的“produce less waste”相对应,故 D 项为正确答案。答案E解析“所以它也对我们挚爱的大自然有好处”能更好地承接上文“当我们生活在狭小的空间里,我们使用更少的能源,产生更少的浪费”。答案F解析根据本段标题中的关键词“ personalize”和下文关键词“ in your own style”可知,F 项为正确答案。四、写作7.假如你是李华,今年暑假参加了“美国两周游”的夏令营活动。活动期间,新结识的美国朋友 Jackson 给了你很多帮助。请你根据以下提示,给 Jackson 写一封信。【内容包括】:1. 对他的帮助表示感谢

59、;2. 参加夏令营的感受和收获;3. 邀请他参加明年春节在中国举办的冬令营。【注意】:1. 词数100左右;2. 适当增加细节,以使行文连贯;3. 信的开头和结尾已给出,但不计入总词数。【参考词汇】:夏令营 the summer camp7.Dear Jackson, .Yours sincerely,Li Hua答案Dear Jackson,How are you? I miss you very much. Im writing to express my thanks for your help during the two-week summer camp, when I made m

60、uch progress in my English with your help. Still, while visiting there, you volunteered to be my guide and showed me a lot of American culture, which broadened my horizons and enlarged my knowledge. Not only did I learn a lot about American culture, but also I made good American friends. Therefore,

61、it was really a wonderful experience!By the way, would you like to join the winter camp in China next year? Id like to be your guide. All right?I am looking forward to your reply.Yours sincerely,Li Hua解析无五、短文填空8.It has been1(exact) one year since I returned from Senegal. Volunteering has helped me u

62、nderstand 2 is important to me and how to live a happy life.In the past, I 3(follow) the common path: from school to university. Its not that I didnt enjoy these experiences, but that I had been led down that path by the expectations from my parents and teachers rather than my own ambitions. Therefo

63、re, after 4(graduate) from university, I decided to achieve something more 5(benefit) something that would help the wider community.6(apply) for International Citizen Service, then I went to Kaolack, Senegal with Y Care International, where I worked7 a member of a team of UK and Senegalese volunteer

64、s helping improve the lives of the local young people. I spent time working on the Act 2 Live Project and assisting all kinds of similar 8(organize) in their work to improve the lives of the poor. By far, the most rewarding aspect of my volunteering was supporting the amazing people of Kaolack.Worki

65、ng on 9wide variety of tasks and living in a different culture have a positive effect on my development. Thanks to volunteering, I was able 10(find) confidenceas a young adult, learn new skills and enrich my life.答案exactly解析此处用副词 exactly 修饰动词 “has been”。答案what解析what 在此处引导宾语从句,并且在从句中作主语。答案followed解析根

66、据上文中的短语“In the past”可知,本句描述的是作者之前的事情,故用一般过去时。答案graduating解析此处“after”是介词,故后面接 v-ing 形式。答案beneficial解析本空与“more”构成形容词比较级,并且作不定代词 something 的后置定语,故用 benefit 的形容词形式 beneficial。答案Having applied解析根据本句中的逻辑主语 I 与 apply 是主谓关系,而且表示的动作早于谓语动词发生可知。此处应该用 apply 现在分词的完成式作状语,故此处填入 Having applied。答案as解析work as 表示“从事工作

67、”。答案organizations解析由关键词 all kinds of 和 their 可知,本空应填入 organize 的名词复数形式 organizations。答案a解析a wide variety of 意为“多种多样的”。答案to find解析be able to do sth 意为“能够做某事”。六、短文改错9.Today, an incident impressed me deep. Mom asked me to buy a bag of flour in a shop running by an elderly couple. On the way, it occurre

68、d to them that I had no cash with me. Then I thought I could pay on it with my phone, so I was afraid that they couldnt receive money by phone. After all, they were nearly 70 year old. They might be so much old that they werent familiar with online service. To my surprise, when I asked an elderly wi

69、fe if I could pay by phone, she points to the sign on the wall. She said proudly, Of course, you can scan it! I felt happy see our advanced society!答案第一句:deep 改为 deeply第二句:running 改为 run第三句:them 改为 me第四句:on 改为 for第四句:so 改为 but第五句:year 改为 years第六句:去掉 much第七句:an 改为 the第七句:points 改为 pointed第九句:在 happy

70、后加 to解析第一句:impressed me deeply 意为“深深地打动了我”。作副词来讲,deep 常用来表示具体的深度,而 deeply 常用于抽象意义上的深度,此处意为“深深地、非常”。第二句:过去分词短语 run by an elderly couple 作后置定语,并且与 a shop 形成被动关系。第三句:根据下文中的关键词“I”和语境可知,此处指“我”突然想到,故 them 改为 me。第四句:pay for sth 意为“支付某物的费用”。第四句:此句的意思是“我认为我可以用手机支付,但是(but) 我担心他们不会用手机收钱”。第五句:根据句中的数词“70”可知,此处应该用复数名词 years。第六句:so. that. 引导结果状语从句,意为“如此以至于”。第七句:定冠词 the 在此处特指文中的 elderly wife。第七句:因为全文用一般过去时叙述过去发生的事情,所以此处也应该用一般过去时。第九句:不定式短语 to see our advanced society 在句中作状语,to 不能省略。常用结构 be / feel happy to do sth 意为“高兴做某事”。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1