ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:3 ,大小:19KB ,
资源ID:553598      下载积分:6 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-553598-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(新课标云南省昆明市2016中考英语第三部分中考题型研究话题5降.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

新课标云南省昆明市2016中考英语第三部分中考题型研究话题5降.doc

1、话题五 健康Passage 9(2015崇左)No matter how old your kids are, you can take steps to improve a healthy diet and to encourage good eating habits.Tip One: Family MealsFamily meals are nice for both parents and kids. Children like to guess what they are going to have and parents get the chance to introduce ne

2、w food to children. Parents can also use the mealtime as a chance to talk with their kids about their life.Tip Two: Healthy SnacksKids, especially younger ones, will eat mostly what can get at home. Thats why its important to have enough healthy snacks, such as fruits, vegetables, nuts, yogurt and w

3、holegrain biscuits.Tip Three: Being a Good ExampleThe best way for you to encourage healthy eating is to eat well yourself. Kids will follow the lead of the adults they see every day. By eating fruits and vegetables and avoiding fast food and sweet drinks, you are sending the right message.Tip Four:

4、 No Shouts about FoodParents might find themselves shouting at children to get them to have healthy foods in front of them. This in fact can make children dislike what they are asked to eat. You need to work a bit on different cooking methods(方法)Tip Five: Get Kids Included(参与)Most kids will enjoy ma

5、king the decision about food. Talk to them about making choices and planning a healthy meal. It can help them to make good decisions on their own about the foods they want to eat.1Whats the authors attitude(作者的态度)toward(对于)snacks?A. Snacks shouldnt be eaten.B. Healthy snacks can be accepted(接受)C. Ki

6、ds can only have snacks at home.D. Its not necessary to have snacks at home.2The best way for parents to encourage a healthy diet is_A. to be a good example B. to eat healthy snacksC. to have family meals D. to get kids included3. _ makes children dislike what they are asked to eat.A. Avoiding fast

7、food B. Cooking at homeC. Laughing at children D. Shouting at children4. According to Tip Four, what should parents do if kids refuse to eat healthy food?A. Explain how healthy it is.B. Ask kids to get used to its taste.C. Never cook the same food.D. Try cooking it in a different way.5. What is the

8、main idea of the passage?A. To let kids eat anything they like.B. To help kids become a wonderful cook.C. To help kids have a good eating habit.D. To set a good example of eating healthy food.【主旨大意】本文是一篇说明文。无论你的孩子多大,父母们应该采取措施去改善健康的饮食并鼓励孩子们形成好的饮食习惯。这里给出了五个小窍门,这些小窍门帮助父母们给孩子一个更健康的饮食习惯。1. B【解析】推理判断题。题干意

9、为:作者对于零食的态度是什么?A项:零食不应该被吃;B项:健康的零食可以被接受;C项:孩子只能在家里吃零食;D项:没必要在家里吃零食。根据第二个小窍门中的第二句“Thats why its important to have enough healthy snacks.”可知健康的零食可以被接受。故选B。2. A【解析】细节理解题。题干意为:对于父母而言最好的鼓励健康饮食的方式是_。A项:成为一个好的例子;B项:吃健康的零食;C项:吃家里的饭;D项:把孩子们参与进来。根据第三个小窍门中的第一句“The best way for you to encourage healthy eating i

10、s to eat well yourself.”可知A项正确。3. D【解析】细节理解题。题干意为:_使孩子们不喜欢他们被要求去吃的东西。A项:避免快餐;B项:在家里烹饪;C项:嘲笑孩子;D项:对孩子大喊。根据第四个小窍门中的第二句“This in fact can make children dislike what they are asked to eat.”可知选D。4. D【解析】细节理解题。题干意为:根据第四个小窍门,如果孩子拒绝吃健康的食物,父母应该做什么?A项:解释它多么健康;B项:要求孩子去习惯它的味道;C项:不要总是做相同的食物;D项:尝试不同的烹饪方式。根据第四个小窍门中第三句“You need to work a bit on different cooking methods.”可知选D。5. C【解析】主旨大意题。题干意为:这篇文章的中心思想是什么?A项:让孩子们吃他们喜欢的任何东西;B项:帮助孩子们成为一个出色的厨师;C项:帮助孩子们有一个好的食物习惯;D项:为健康饮食树立一个好的榜样。根据第一段“No matter how old your kids are, you can take steps to improve a healthy diet and to encourage good eating habits.”可知C项正确。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1