ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:19.82KB ,
资源ID:552345      下载积分:3 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-552345-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(UNIT 4 STAGE AND SCREEN USING LANGUAGE——2022-2023学年高一英语外研版(2019)必修第二册同步课时训练 WORD版含解析.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

UNIT 4 STAGE AND SCREEN USING LANGUAGE——2022-2023学年高一英语外研版(2019)必修第二册同步课时训练 WORD版含解析.docx

1、Unit 4 Stage and screen Using Language 一、单词拼写1.Seven Worlds, One Planet is a _(纪录片)co-produced by television stations of several countries.2.He has decided to settle in France because he is fond of the _(浪漫的) country.3.If we work with a strong will, we can _(克服)any difficulty, no matter how great it

2、 is.4.The grown-ups _(鼓掌) after the children had finished their performances.5.I think you should go back to your _(原先的) plan.6.The convenience even leads fewer people to take public _(运输方式).7.Are you _(完全地) certain about this?8.Let me give you a _(简短的) introduction to the comedy.9.She likes to danc

3、e but feels _(紧张的) if someone is watching her.10.In his articles he referred to the _(浪漫的) trip to the Maldives repeatedly.二、翻译题11.听到这个消息我们都高兴得跳了起来。_ _ _ , we all jumped with joy.12.杰克完成作业后,外出散步。_ _ _ _, Jack went out for a walk.13.由于不知道她的地址,我没法给她写信。_ _ _ _, I cant write to her.14.很多时候专心于自己工作的人认为锻炼是

4、浪费时间。All too often, those _ _ their work think it _ _ _ _ doing exercise.15.谁负责即将到来的会议的安排工作?Who is in charge of _ _ for the conference to come?三、阅读理解 In early twentieth-century France, a new form of entertainment was becoming a hitmotion pictures. People crowded into theatres for short, silent, blac

5、k-and-white films that showed everyday happenings, such as a train pulling into a station. These pictures were dimly projected (投射) onto white sheets. Usually, there was no sound. Sometimes, men at pianos played music to match the scenes. Moving images in theatres are no longer new, but back at the

6、beginning of the art form, surprises lurked(潜伏) around every corner. During the first showings of silent movies, some people in the audience screamed in fear, reacting to what they saw as if it were happening in real life. Moviegoers(常看电影的人) were known to leap out of their seats during a movie. At t

7、hat time, few people understood what motion pictures which were put on in the cinema were, so audience members could easily be fooled. Today, people crowd into theatres for the latest appealing 3D movies. Even older movies, such as the popular Star Wars series, are being re-released in 3D. Moviemake

8、rs are excited about the ability to involve the audience more directly in the story or film. In addition, theatres spend tens of thousands of dollars on high-quality audio systems so that everything from the safest whispers to the largest explosions sounds clear and realistic. What will movies be li

9、ke 100 years from now? Will audiences be able to smell scents in the films, taste the food that characters are eating, or even become part of the stories themselves? Only time will tell.1.What does the underlined word hit in Paragraph 1 probably mean?A.A heavy blow.B.A crowded place.C.Something very

10、 popular.D.Something very touching.2.The author mentioned moviegoers leaping out of their seats to show _.A.how foolish audiences wereB.how different old theatres wereC.how scary movies from the past wereD.how unfamiliar movies were to viewers then3.Why do theatres spend a lot on high-quality audio

11、systems?A.To re-release more old movies.B.To develop movie technologies.C.To improve movies sound quality.D.To get audiences involved in the story.4.Whats the authors purpose in writing the text?A.To explain how realistic movies are today.B.To tell something about future movie plans.C.To compare mov

12、ie theatres over the last century.D.To introduce the development of movie technology.四、七选五Why People Collect Art Many people through history have gone to great lengths to collect art. But what motivates these collectors? One popular explanation for collecting is that they can have financial gain. So

13、me resell works, earning enormous profit._ Immorally, some collectors buy art as a form of money laundering (洗钱), since it is far easier to move art than cash between countries without examination._ For them, art is important for other reasons. The best way to understand the underlying drive of art

14、collecting is as a means to create and strengthen social bonds, and as a way for collectors to communicate within these new networks. Collectors are not only interested in creating social links; they are also motivated by the messages they can send once these social networks are created. We all know

15、 art is a powerful way for the artists to express thoughts and feelings._ Displaying art can send a message about who the collector really isat least who she sees herself as._ Through the collections, collectors convey messages not just about themselves, but about the world as a whole. For example,

16、a kid with a shoebox of bird feathers might show others her collection not just to make friends, but also to convince them about the importance of protecting endangered species. People collect art for various reasons. _A.Some gain art works in an illegal way.B.But most collectors think little of pro

17、fit.C.Artworks preserve the qualities of their makers.D.No doubt art collection is a hard addiction to overcome.E.Some get large tax reductions for donating art to museums.F.It also serves as an effective way to express collectors.G.Other art collectors see their collections as having broader power.

18、答案以及解析一、1.答案:documentary2.答案:romantic3.答案:overcome4.答案:applauded5.答案:original解析:句意: 我认为你应该回头执行你原先的计划。 6.答案:transport解析:句意: 这种便利甚至使更少的人乘坐公共交通工具。 7.答案:absolutely解析:句意: 你对这一点完全确信无疑吗? 8.答案:brief解析:句意: 让我给你简短地介绍一下这部喜剧。 9.答案:awkward解析:句意: 她喜欢跳舞, 但是当有人看着她的时候, 她感到紧张。 10.答案:romantic解析:句意: 在他的文章中, 他反复提到了去马尔代夫

19、的浪漫之旅。 二、11.答案:Hearing the news12.答案:Having finished his homework13.答案:Not knowing her address14.答案:absorbed in, a waste of time15.答案:making arrangements三、答案:1-4.CDCD解析:1.词义猜测题。根据画线词下一句People crowded into theatres for short, silent.可知,虽然那时候的电影基本是黑白的、无声的,但电影刚面世时,人们争相去电影院,风靡一时。故选C“非常受欢迎的东西”。A:一个沉重的打击;

20、B:一个拥挤的地方;D:非常感人的东西。2.推理判断题。文章第二段第一句Moving images in theatres. around every corner.是该段的主题句,后面是具体的例子,例如,人们从座位上跳起来,还有人们吓得尖叫,列举这些当时观众看电影的反应,是为了说明“现在看电影不新鲜,但那个时候可是状况百出。At that time, few people understood. members could easily be fooled.这句话说明了原因。故选D。A项“观众是多么傻”,B项“老剧院是多么不同”和C项“过去的电影是多么恐怖”都不符合题意。3.细节理解题。根据

21、文章第三段中的.so that everything from the safest whispers to the largest explosions sounds clear and realistic.可知,影院对声效系统投入大量的资金进行升级,目的是让声音更真切,提升观众的观影感。故选C。4.主旨大意题。文章讲了电影技术的发展,一、二段讲了早期电影的特点和观众的反应,第三段讲了如今电影中3D技术的运用和声效系统的开发。最后一段讲了对未来电影技术的畅想。故答案为D。A项“为了解释今天的电影有多现实”,B项“为了谈谈未来的电影计划”和C项“为了比较上个世纪的电影院”都不符合题意。 四、答

22、案:EBFGD解析:本文是一篇说明文,主要分析了人们收藏艺术品的原因。 上文说,关于收藏的一个普遍的解释是他们可以获得经济利益,一些人转售收藏品以赚取巨额利润;下文又说,一些收藏者购买艺术品进行洗钱,此处说的还是利用艺术品获得经济利益的做法,E项符合语境。故选E。根据本空后的For them, art is important for other reasons.可知,对于他们来说,艺术品之所以重要,还有其他原因,此处说的是一些人收藏艺术品不是看重经济利益,B项符合语境。故选B。根据本空前的We all know art is a powerful way for the artists to

23、 express thoughts and feelings.可知,我们都知道艺术是艺术家表达想法和情感的一种有力的方式。此处承接上文,F项符合语境。故选F。根据本空后的Through the collections, collectors convey messages not just about themselves, but about the world as a whole.可知,总的来说,通过收藏品,收藏者不仅传递关于他们自己的信息,还传递关于世界的信息。此处是说收藏者认为自己的收藏品有重要意义,G项符合语境。故选G。根据本空前的People collect art for various reasons.可知,人们收藏艺术品有各种各样的原因。此处总结全文,D项符合语境。故选D。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1