ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:8 ,大小:330.50KB ,
资源ID:551935      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-551935-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(江苏丹阳市2017高考英语一轮阅读理解九月编习题 WORD版含答案.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

江苏丹阳市2017高考英语一轮阅读理解九月编习题 WORD版含答案.doc

1、江苏丹阳市2017高考英语一轮阅读理解九月编习题含答案阅读理解。阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。Anybody who can speak one language has the gift to learn another. Add a Linguaphone course, and that possibility can become a reality quickly and easily. Study as little as half an hour a day and in twelve weeks you could be talking

2、confidently in the language of your choice.Linguaphone will provide you with everything you need to learn at your own pace, where and when you choose. And, although you arent in a classroom, you certainly wont be left all alone . Our free Advisory Service and sort out any problem by post or phone.Yo

3、u can listen to your course on any cassette player. But just in case you want to study on the move or without interrupting anyone, you can also receive a Linguaphone Personal Stereo Cassette Player completely free.The Linguaphone cassette and information pack gives details(细节)of this offer , explain

4、s how Linguaphone will work for you, and tells you how you can try a course without risking a penny , with our 14-day money-back guarantee(保证).Why not find out how you can become one of those “gifted” people who can speak another language? To receive your cassette and information pack, return the co

5、upon below or call us today.Personal callers welcome at:The Linguaphone Language Centre at 124-126Brompton Road, Knightsbridge , London SW3. AFRIKAANS NORGEWLAN TICK THE LANGUAGE YOU WANT TO SPEAK POLISH HINDI PORTUGUESE ICELANDIC RUSSIAN DANISH INDONESIAN SERBO-CROAT DUTCH IRISH SPANISH ENGLISH ITA

6、LIAN FINNISH JAPANESE SWEDISH FRENCH KOREAN THAI GERMAN MALAY WELSHGREEK(MODERN)AMERICANENGLISHHEBREWMODERNSimply tick the language you would like to learn . Then cut out this coupon and post it today . Remember-you dont need a stamp . ST 156ARABIC(MODERN)CHINESE(MANDARIN)SPANISH(LATIN AMERICAN)MR/M

7、RS/MISS/MSADDRESSPOSTCODE TELNO.Post today to Linguaphone , FREEPOST , London WIE6JJ No stamp required .LINGUAPHONEJust listen and see how easy it is .1According to the ad , we can infer that .A. people can speak a second language by learning a 12-week Linguaphone courseB. Linguaphone will give free

8、 courses to second language learnersC. second language learners are to attend courses at Linguaphone Language CentreD. second language learners can teach themselves by using Linguaphone materials2Before a learner wants to take a Linguaphone course , he has to .A. write to the Linguaphone Centre firs

9、tB. fill out a coupon and post it to LinguaphoneC. pay for a cassette playerD. know the details of the information pack3What guarantee does Linguaphone give ?A. Learners can master another language in 14 days.B. Learners can have a free trial learning for 14 days.C. Learners can keep the Linguaphone

10、 pack for 14 days.D. Learners can get back their money after 14 days of learning.4The purpose of the ad is to .A. offer Linguaphone cassettes to learnersB. offer Linguaphone courses freeC. give details of their guaranteesD. introduce and sell Linguaphone products1、答案解析:答案为D。本题为细节推理题。由第二段 “Linguaphon

11、e will provide you with everything you need to learn at your own pace, where and when you choose. And, although you arent in a classroom, you certainly wont be left all alone .” 可知,Linguaphone课程可以让学习者根据自己的节奏、时间和地点学习,哪怕不是在教室,也不会是独自一人。故可以推断该课程可以让学习者自学,并不是到Linguaphone课程中心去学习。故C错误,D正确。尽管第一段最后一句话 “Study

12、as little as half an hour a day and in twelve weeks you could be talking confidently in the language of your choice.” 提到,该课程让学习者12周内可以自信地讲学习的语言,但这毕竟是做广告,广告词不免有夸大的成分,可见A 并不能作为合理的推断。广告以销售产品为目的,不会免费。故答案B错误。2答案解析: 答案为B。本题为细节题。由文章第三段 “you can also receive a Linguaphone Personal Stereo Cassette Player com

13、pletely free.”和最后一段最后一句话 “To receive your cassette and information pack, return the coupon below or call us today.” 可知,该课程免费赠送Linguaphone Personal Stereo Cassette Player,如果需要,学习者需填写下面的coupon 并将其归还或者打电话。故答案为B。3答案解析:答案为B。本题为细节题。由文章倒数第二段 “and tells you how you can try a course without risking a penny ,

14、 with our 14-day money-back guarantee.” 可知,该课程可以让学习者免费体验14天。故答案为B,4、答案解析:答案为D。本题为推理题。全文都是在为Linguaphone课程做广告,故答案为D。阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。【2014高考英语一模试题】Teachers say the digital age has had a good influence - and a not-so-good influence - on this generation of American teenagersMore than 2

15、,000 teachers took an online surveyThree-quarters of the teachers said the Internet and digital search tools have had a mostly positive effect on their students research habits and skillsBut 64 percent said the technologies do more to distract(使 - - - -分心) students than to help them academically And

16、 87 percent agreed that these technologies are creating an easily distracted generation with short attention spansThe Pew Internet Project did the survey with the National Writing ProjectJudy Buchanan is the vice director of the National Writing Project and a co-author of the reportMsBuchanan says d

17、igital research tools are helping students learn more and fasterTeachers really favor these tools because they are ways to make some of the learning exciting and engagingYoung people favor these toolsThe goal is to really help them become creators of meaningful content, and not just sort of consumer

18、sBut one problem the survey found is that many students lack digital literacyThey trust too muck of the information they find on the InternetJudy says these students havent developed the skills to determine the quality of online informationIts something that really has to be taught and paid attentio

19、n toBecause in a world in which things happen quickly, you do need to step back, reflect and analyze the information you haveAnother problem is blamed on something that might not seem like a problem at all: being able to quickly find information onlineTeachers say the result is a reduction in the de

20、sire and ability of their students to work hard to find answersThey say students are overly dependent on search engines and do not make enough use of printed books or research librariesMany teachers are also concerned that the Internet makes it easy for students to copy work done by others instead o

21、f using their own abilities32The text mainly tells us_ Aall the students use digital tools Bthe Internet is playing a key role Cteachers encourage using digital tools Ddigital tools bring about benefits and problems33Which of the following best shows the structure of the text?34The underlined senten

22、ce in the third paragraph probably meansAstudents do not have the right digital toolsBstudents do not always have access to the InternetCstudents havent the ability to adjust themselvesDstudents cant judge online information properly35Some students dont tend to work hard becauseAthey can get answers

23、 on the Internet quicklyBprinted books and libraries around arent enoughCthe Internet cant make students concentrateDthey can copy each others work without being punished【参考答案】32. D 33. A 34. D 35. A 阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。Cancer is among the top killer diseases in our so

24、ciety today and scientists have found out that stress helps to bring it on. It is worthwhile to consider, therefore, what are the causes of stress in our life, and whether we can do anything about them. Are we under-employed, or overburdened with too many responsibilities? Do we have a right balance

25、 of work and leisure in our lives? Are our relationships with family, friends or fellow workers in a good state? All these things can be a cause of stress, and it is best to face them honestly, and to bring our frustration (沮丧)into the open. People who have a row and then forget it are doing their h

26、ealth more good than those who bottle up their feelings. If our self-examination has brought any causes of stress to light, let us consider what we can do about them. It is possible to change jobs. We can make more leisure and fill in more fun, if we will accept a different living standard. We can i

27、mprove our personal relationships by a different attitude. It is we who allow other people to make ourselves unhappy. Often the little things that disturb us are not worth an hours anger. The teaching in the Bible“Let not the sun go down upon your wrath(愤怒)”is good advice from the health point of vi

28、ew as well as the religious. 1. Which of the following statement is TRUE according to the text? A. Stress is the direct cause of cancer. B. The cause of stress is worthy of serious study. C. Cancer is the number one killer in our society today. D. People who cant accept a different living standard a

29、re less likely to suffer from stress. 2. Judging from the text, the underlined word “row”in the third paragraph most probably means_.A. a noisy quarrelB. a boat journeyC. a good relationship D. a cured disease3. Which of the following is not mentioned as a way to reduce our stress? A. Changing our j

30、obs. B. Changing our attitude about little things that make us unpleased. C. Speaking out about our frustrations. D. Reading the Bible. 4. “Let not the sun go down upon your wrath”probably means_.A. Dont let your anger last longB. Dont get angry even though the sun is going downC. Something importan

31、t that disturbs us is worth an hours angerD. Watch the sunset while you are angry【参考答案】31.BADA 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。【2014高考英语质量检测】 New Zealand has long been mountain hike mad Over the last 25 years an increasing number of dedicated(专用)cycle tracks and parks have sprung up in both town

32、and country, many developed by bike clubs and other community groups Recreational cycling was already on a roll, when in 2009 a 50 million New Zealand dollar government fund was established to create a continuous touring route running the length of the country, supported al a grass roots level by an

33、 additional 50 million New Zealand dollars offered up by councils and focal organizations It soon became apparent, however, that building one continuous route across the two islands was not only too ambitious, hut it also would bypass many of the most remote and interesting corners of the country Re

34、storing and extending historic pathways made more sense, enabling cyclists to visit fascinating historic and cultural sites while seeing natural wonders along the way, and inspiring both locals and people from overseas to ride them The first sod (草皮) of the new trails was turned by Prime Minister Jo

35、hn Key in late 2(X)9 Since then, armed will machetes, shovels and diggers, some of the worlds hest single-track designers and builders have bush-bashed, benched sidled and switch-hacked their way through a diverse range of terrain (地形) By the encl of 2012, 10 0f the 20 trails were open to riders, wi

36、th the remainder scheduled for completion by the end of 2,013The 2,340 km network will be even further extended by already-established trails, such as the famous 71 km Queen Charlotte Track that goes through the Marlborough Sounds al the top of the South Island33Restoring and extending historic path

37、ways would _ Awork natural wonders alone the historic pathways Ballow cyclists to enjoy local history and culture Cdiscourage locals and foreigners from riding them Davoid all remote and interesting corners of the country34Who first started the building work of the new trails? APrime Minister John Key BLocals and people from overseas CSome of the single-track designers DBike clubs and other community groups35What can be the best title for the text? AMountain Bike Holiday BRecreational Cycling CNew Cycle Trails for Easy Riding DQueen Charlotte Track【参考答案】3335 BAC 。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1