ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:6 ,大小:35.50KB ,
资源ID:536351      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-536351-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2022九年级英语全册 Unit 3 Could you please tell me where the restrooms are周周小测(新版)人教新目标版.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2022九年级英语全册 Unit 3 Could you please tell me where the restrooms are周周小测(新版)人教新目标版.doc

1、Unit 3周周小测(时间:40分钟满分:100分)一、单项选择。(每小题2分,满分20分)( C )1.Excuse me, could you tell me if there is _ underground parking lot around here?Sure. There is one on Third Street. You can get there by _ underground.Aan;an Ba;/ Can;/ Dan;the( A )2.Ruby, could I sit _ you? I have something important to tell you.O

2、f course you can. Sit down, please!Abeside Bfrom Conto Dover( C )3.I think the new ride is very dangerous. Im afraid I cant try it.Come on! You never know _ you try something.Abecause Bif Cuntil Dalthough( C )4.Mike moved again, but he hasnt told me his new _.Jenny, do you know it?Sorry, I have no i

3、dea.Astress Btreasure Caddress Dsearch( D )5.I _ to school this morning. However, I was still late for class. Bad luck!Arepaired Brepeated Crequested Drushed( B )6.WeChat Pay makes our lives more _.Thats true. We can buy things without paper money.Aimportant Bconvenient Cdifficult Dboring( C )7.Tim,

4、 I wonder if the workers _ building the new library.Not yet. It still needs two weeks.Afinished Bfinish Chave finished Dwould finish( C )8.The old man fell over by the side of the road.A student _ and helped him stand up.Awent off Bdied down Cpassed by Dcalled up( B )9.Excuse me, I wonder _.Sam plan

5、ned to go with me, but he was busy, so I went there by myself.Awhom did you go to the party with Bwhom you went to the party withCwhere did you go last night Dwhere you went last night( B )10.Open the window please, Mike._, I didnt hear what you said.AExcuse me BPardon me CNo problem DAll right二、完形填

6、空。(每小题2分,满分20分)A couple from Russia was once visiting Miami, a city of America. They wanted to take a walk and see the city, but they were _11_ they might get lost. They did not speak any English.After they left their hotel, they went to the first street corner and _12_ the name of the street. Then

7、they carefully copied the name into their _13_. They thought that this would help them find their way back _14_ they got lost.They walked for hours through the city, and suddenly they _15_ that they were lost. They found a police officer and asked for _16_, but the officer didnt speak their native l

8、anguage(母语)They couldnt _17_ each other.After an hour they found a person who could help them. She was an interpreter(口译员) who spoke both their native language and _18_. They explained that they didnt know the name of their hotel, but they knew which corner it was on. They showed the interpreter wha

9、t they had copied into their notebook, and the interpreter began to _19_The words which they had so _20_ copied were “one way street”()11.A.sure Bafraid Csurprised Dcareful()12.A.looked at Bwrote down Ctalked about Dput up()13.A.bag Bphone Cnotebook Dcomputer()14.A.unless Bif Cbecause Dwhether()15.A

10、.decided Bremembered Crealized Dwondered()16.A.money Baddress Chelp Dpaper()17.A.understand Bteach Clearn Dcontrol()18.A.Russian BEnglish CFrench DChinese()19.A.point Bcry Cshout Dlaugh()20.A.carefully Bseriously Ccarelessly Dpolitely【文章大意】本文是一篇记叙文,讲述一对俄罗斯夫妻去美国迈阿密度假,因语言不通闹笑话的故事。11B考查形容词辨析。由第一段中“They

11、 did not speak any English.”可知,他们害怕迷路,因为他们不会说英语。12A考查动词词组辨析。由下文中“Then they carefully copied the name into their”可知,他们是先看到街道的名称再进行抄写的。13C考查名词辨析。由倒数第二段中“what they had copied into their notebook”可知,此处应该是抄写在笔记本上。14B考查连词辨析。由上文可知,他们认为把街名抄下来后,如果迷路了也可以帮助他们回去。15C考查动词辨析。由文中“They walked for hours through the c

12、ity, and suddenly theythat they were lost.”可知,他们在城里转了几个小时,突然意识到迷路了。16C考查名词辨析。由上文他们迷路了可知,他们要向警察寻求帮助。17A考查动词辨析。由上文中的“but the officer didnt speak their native language.”可知,警察不会说俄语,所以他们相互不理解。18B考查名词辨析。由上文可知这对夫妻的母语是俄语。由常识可知,美国人的母语是英语。所以,口译员会说俄语和英语。19D考查动词辨析。由下文可知,两位俄罗斯人由于不认识英语,他们抄写下来的“街名”其实并不是街名,而是“单行道”,

13、所以口译员看后就笑了。20A考查副词辨析。由第二段中的“Then they carefully copied the name”可知,他们抄写得很认真。三、阅读理解。(每小题3分,满分15分)(2021四川乐山改编)Weve all had bad experiences with restaurants, stores or hotels. Maybe youve been to a restaurant that served terrible food. Perhaps youve been to a store that had high prices and bad services

14、. Or maybe youve booked a hotel and found out later that the room was nothing like the advertisement(广告)These days, we have a better chance of stopping these unpleasant surprises. We can do this by using apps. An app is a computer program on a smartphone. You can use apps to do almost anything. Apps

15、 can help you play games, get directions, talk to friends and so on.If you want to find information about a store or a hotel, you can use a review app. Review apps help us evaluate(评价) services and products before we hand over our money. The idea is very simple. After you go to a restaurant or stay

16、in a hotel, you can post a review with one of your apps. You can say anything you want. If you like a hotel that you stayed in, you can tell other people that it was wonderful. If you think that the food in a certain restaurant was bad, then you can tell other people not to eat there. Other people c

17、an use their apps to read your reviews.Plenty of people prefer not to use these review apps. Many of these people think that its a waste of time to look through websites(网站) and read reviews. These people prefer to go out and decide for themselves whether or not a service is good. However, review ap

18、ps are getting more and more popular every day. Some apps are for exact services. For example, trip adviser gives tips about traveling, and good reader pays attention to books. There are also other larger apps that provide information for just about every service that you can think of. ()21.What doe

19、s the article say about apps?AYou can use apps for many things. BThere are very few good apps.CApps are only useful for travel. DApps are very expensive to use.()22.If you want to book a hotel, how can a review app help you?AIt can help you write better reviews.B.It can tell you how to use a smartph

20、one.CIt can tell you about the hotel before you book it.DIt can tell you about other people who post reviews.()23.In the third paragraph, what does the underlined word “it” refer to?AA restaurant. BA hotel. CA review. DA store.()24.According to the article, why do some people prefer NOT to use revie

21、w apps?AThey dont trust review apps.B.They think review apps are too hard to use.C.They prefer to make their own decisions.D.They dont know how to use review apps.()25.Where can you probably find the passage?AIn a music magazine. BIn a travel guidebook.CIn a storybook. DIn a newspaper.【文章大意】文章介绍了现在有

22、关评论方面的应用程序可以帮助大家减少一些不好的体验经历。如吃饭、住店、旅游等都可以先通过应用程序了解其他人的评论,然后再做决定。21A细节理解题。根据第二段中“You can use apps to do almost anything.”可知,可以通过应用程序做几乎任何事情。22C细节理解题。根据第三段中“If you want to find information about a store or a hotel, you can use a review app. Review apps help us evaluate services and products before we

23、hand over our money.”可知,如果想预订酒店,可以通过评论软件了解到酒店的一些情况。23B代词指代题。根据第三段中“If you like a hotel that you stayed in.”可知,如果你喜欢你住的酒店,你可以告诉其他人它是一家很棒的酒店。此处的it指代的是酒店。24C细节理解题。根据第四段中“Many of these people think that its a waste of time to look through websites and read reviews. These people prefer to go out and deci

24、de for themselves whether or not a service is good.”可知,有一些人喜欢走出去,自己去感受,然后自己决定一项服务是否好,而不是通过应用程序来做决定。25D推理判断题。通读全文可知,文章主要介绍有关评论方面的应用程序可以帮助大家减少一些不好的体验经历,以及通过应用程序可以得到什么,如何使用应用程序以及人们的看法等,这属于热门话题,应该是在报纸上。四、根据句意及汉语提示写单词。(每小题2分,满分10分)26This online course(课程) has helped me improve my spoken English.27I reque

25、sted(请求) him to help me just now, but he refused.28Kate got a set of new stamps(邮票) not long ago. She likes them very much.29My new address(地址) is No.90 North Road. Welcome to my home!30It is impolite(不礼貌的) to keep others waiting for a long time.五、补全对话。(每小题3分,满分15分)根据下面的对话情景,在每个空白处填上一个适当的句子,使对话的意思连贯

26、、完整。A:Hi! Excuse me.B:Yes. What can I do for you?A:Id like to go to Yiyang Museum. 31.Could_you_tell_me_where_it_is?B:Its on Kangfu Road.A:32.How_far_is_it_from_here?B:Its about 4 kilometers away. Youd better take a bus there.A:33.Which_bus_can_I_take?B:You can take No. 8 bus.A:34.How_long_will_it_t

27、ake_me_to_get_there?B:It will take you about 15 minutes.A:Well,is the museum on the right?B:35.No,it_isnt. Its on the left. Its between the post office and the bank.六、短文填词。(每小题2分,满分20分)阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。有两项多余。suggest,help,beside,if,difficult,polite,hello,rush,next,they,door,conveni

28、entAn old woman in a wheelchair(轮椅) moved into the apartment next door to Betsys.“Mom, lets go to say 36.hello to our new neighbor,” Betsy said.“Why dont you give her some time to get settled(安顿好)?” her mom 37.suggested.The next morning they visited their new neighbor.The lady invited 38.them in and

29、 said her name was Emily Harris.“Please forgive(原谅) the way the house looks,” said Ms. Harris.“Being in a wheelchair makes it less 39.convenient for me to put things away.” Betsy and her mom stayed only for a short time.Betsys mom said,“40.If you ever need anything, let us know.”“Thanks so much,” sa

30、id Ms. Harris 41.politely.The next day, Betsy went to visit Ms. Harris again.The 42.door was open, so she looked in but only to see Ms. Harris on the ground next to her wheelchair. She 43.rushed to Ms. Harris. “I think I broke my arm,” said Ms. Harris. Betsy called for an ambulance(救护车). While Ms. Harris was not at home, Betsy decided 44.to_help put things away for her.When Ms. Harris returned home, she was surprised by Betsys hard work.“You are a very kind girl,” she said.“Im so lucky to have bought this house 45.beside yours!” Betsy smiled and said, “Welcome to the neighborhood!”

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1