ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:8 ,大小:20.75KB ,
资源ID:526587      下载积分:2 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-526587-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2022最新英语时事阅读题十七(适用于初三和高一学生) WORD版含答案.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2022最新英语时事阅读题十七(适用于初三和高一学生) WORD版含答案.docx

1、2022最新英语时事阅读题十七(适用于初三和高一学生)A篇A police officer was killed and anotherinjuredafter a man struck them with a car at the U.S. Capitol Building(美国国会大厦) on Friday. The man got out of the car with a knife and continued toattackthe officers stabbing(刺,戳,捅;) one of them. The man was then shot by Capitol Poli

2、ce officers.Capitol Police Acting Chief Yogananda Pittman told reporters, Thesuspectexited the vehicle with a knife in hand and lunged at the officers. She added, This has been anextremelydifficult time for U.S. Capitol Police after theevents of Jan. 6.Both officers were hospitalized and one died fr

3、om theinjury. Thesuspectalso died at a hospital. Officials have yet to identify(确认) the officer who died or thesuspect. However, they said that there was no longer an ongoing(持续的)threatand that the attack did not appear to be related to terrorism(恐怖主义). Noconnectionhas been established(建立) between F

4、ridays incident and the January 6 attack at the Capitol. Five people died in thatincidentincluding Capitol Police Officer Brian Sicknick.Fridaysincidenttook place at a securitybarrierabout 91 meters away from an entrance to the Capitol Building. It comes as the capital city of Washington, DC is stil

5、lrecovering from the attack on Congress(国会) in January.People in the Capitol complex were ordered to remain in place after Fridays shooting. Workers were told they could not enter or exit buildings.President Joe Biden had just left the White House for Camp David outside of Washington when theinciden

6、toccurred(发生,出现). He is expected to receive an update on the incident. The FBI said in astatementthat it is providing support to the Capitol Police.(289 words)根据文章内容,选择最佳答案:1. How many people died in the incident on Friday? A. one B. two C. threeD. five2. How did the suspect die in the incident? A.

7、He was hit by a car. B. He was stabbed by a knife. C. He was shot by a gun. D. It is not mentioned in the report.3. What does the underlined wordlungedmean?A. shouted at somebody angrily.B. shot at somebody with a gun.C. hit somebody with a heavy thing.D. made a sudden rush to hurt somebody.4. It wa

8、s a very difficult time for U.S. Capitol Police because _.A. terrible events happened and someone died.B. there have been ongoing threat related to terrorism inU.S.C. the Capitol Police are always doing a hard job.D. it is dangerous to work around the U.S. Capitol Building.5. Which didnt happen afte

9、r Fridays shooting?A. The workers in Congresshad to leave their office in a short time.B. The workers in Congresshad to stay inside their office.C. No workers were allowed to get into the U.S. Capitol Building.D. President Joe Biden had to leave the White House.B篇Could the cute little French bulldog

10、 become Americas favorite purebred(纯种动物)? That honor has gone to the Labrador retriever(拉布拉多寻回犬) for 30 straight years. But a new report from American Kennel Club, a registry of purebred dogs in the United States, showsthe French bulldog is now nipping(啃咬;掐;咬住) at the Labradors heels.Every year, the

11、 AKCreleases a list of the most popular purebred dogs in theU.S.The Labrador retriever did keep its number-one position on the 2020 list, which the AKCreleasedWednesday. But French bulldogs are now the Labs closest competition, after jumping from fourth place to second last year.The French bulldog h

12、as short legs and a thick body. Its nose and mouth look as if they have been pushed up and flattened(使)变平;把弄平) on its face. Frenchies have short hair and big, round eyes.They do have somelimitations, however. AKC spokesperson Brandi Hunter says French bulldogs are not the best for long walks or othe

13、r high-energyactivities. But she said they are a good choice if you want a dog that will snuggle up((使)依偎,紧贴)with you.Immediately following the French bulldog on the popularity list are German shepherds(德国牧羊犬). In fourth place is the golden retriever. Bulldogs, poodles, beagles, Rott weilers and Ger

14、man short-haired pointers, in that order, make up the next five positions on the list. And the 10th most popular purebred dog in America is the Dachshund(达克斯猎狗), a long-bodied and short-leggedcaninethat some say looks like a hot dog. The breed(品种)had not appeared in the top 10 since 2013. Labs still

15、 remain most popular by a wide lead. German shepherds aresolidly popular at the number three position. And, the breed is enjoying a little more attention than usual.American President Joe Biden and his wife Jill are the owners of German shepherds Champ and Major. The dogs moved to Washington in Janu

16、ary. However, earlier this month, Major lightly bit a Secret Service agent at the White House. Both dogs aretemporarilyback at the Biden family home in Delaware. (366words)根据文章内容,选择正确答案:1. Which was the most-loved pet dog in the past thirty years? A. the Labrador retriever B. the French bulldog C. t

17、he German shepherds D. the golden retriever2. Which was the second most popular pet dog last year? A. German short-haired pointers B. the French bulldog C. the German shepherds D. the golden retriever3. The followings are the French bulldogs features(特征) except _. A. short legs and fat bodyB. short

18、hair and big eyes. C. long mouth and sharp nose. D. flattened face.4. From the report we can learn that the French bulldog is _. A. shy B. scary C. gentle D. brave5. WhyareBidens dogsback at the Biden family home in Delaware? A. Because they are ill. B. Because they are not popular enough. C. Becaus

19、e they had bitten someone in White House. D. Because they had been hurt by someone in White House.C篇A new avocado farm inKenya wouldblockthemovements of elephants and otherwildlife near amajornationalpark. Local conservation activists(环保人士) say the farm would cut off the free movement of about 2,000

20、elephants living in the area around Amboseli National Park. The park is in southernKenyanear theborderwithTanzania. The area is also home to other wildlife, including giraffes, zebras and hippos.Kenyan agriculture company KiliAvo Fresh Ltd has farms near Amboselion nearly 70 hectares ofland. The com

21、pany is preparing to grow avocados which have been rising in popularity(受欢迎) around theworld. Conservationists say the new farm and an electric fence around it will block the path of animals moving between Amboseli and other national parks nearby.The parks bring large numbers oftouristsfrom around t

22、he world. Area tourism is mostly related to(与有关)safaris(观赏或捕猎野兽的旅行). Tourism brought in about $1.6 billion in 2019 to the country. But avocado farming also brings in a lot of money. With ideal conditions for growing avocados,Kenyasexportearningsrose 33 percent to about $127 million in the past year

23、to October2020.Local people here all know the project and they are happy because its another source of employment and of making their land have value, Salaash toldReuters news agency.Samuel Kaanki,one of Conservationists, said blocking the elephants could harm their population and the large tourismt

24、rade. “We cant just say to the elephants: Would you mind not going that way because we have decided that we are going to do stuff here?” Blocking the animals would surely kill the sanctuary(保护区) as it depends on the animals migrating(迁徙;移居;)from Amboseli, added Samuel Kaanki. He said the elephants w

25、ould seek other paths if they are blocked by farms like KiliAvosor others. This would result inmassivehuman-wildlifeconflicts. If they aretrapped in one place, populations will collapse(倒塌,崩塌). (336words)根据短文内容,选择最佳答案:1. How does the new avocado farm do harm to the elephants? A. It stops them from f

26、inding foods in the parks. B. It stops them from moving to another park. C. The people on the farm will kill the animals. D. The electric fence around the farm will kill the animals.2. According to the report, which isnotthe reason for the farm to grow avocados? A. The elephants like to eat avocados

27、. B. It can bring in a lot of money. C. The climate conditions are good for avocados to grow. D. The people around the world like to eat it.3. What do the tourists usually do in the National Park? A. They visit the avocado farms. B. They watch the animals or hunt. C. They live and play with the anim

28、als. D. They grow avocados with the farmers.4. Which statement is true? A. There are more elephants than other animals in the park. B. The local people dont welcome the avocado farms. C. The avocado farms are good for the local tourism. D. The elephants will have to find another way to move if the f

29、arm block them.5. What does the underlined wordmassivemean? A. very large B. very small C. very serious D. very easyD篇The World Health Organization (WHO) warns that 25 percent of the worlds population, or 2.5 billion people, will have hearing problems by 2050. The warning came from the first-ever re

30、port on hearing from the United Nations health agency. The report found that many of the causes of hearing loss arepreventable. They include infections, disease, birth defects(先天缺陷), too much noise and lifestyle choices.To fight hearing loss, the report suggests measures which, it says, could cost w

31、hatisequalto$1.33 for every person each year.WHO director-general Tedros Adhonom Ghebreyesus said the cost of doing nothing is very high, an estimated $1 trillion.The U.N. researchers estimate that one in five people around the world already have hearing problems. But the report warned the number ma

32、y increase to 2.5 billion people during the next 30 years. And 700 million would require some kind of treatment(治疗) for hearing loss by 2050.The U.N.experts say in the report that many people with hearing loss cannot get care. This is especially a problem in poor countries where there are fewer heal

33、th careprofessionals. Eighty percent of people with hearing loss live in poor countries.The report finds that, among those countries, 78 percent have fewer than one ear, nose and throat specialists for every million people. The numbers are similar forspecialistswhotreathearing, speech the rapists(言语

34、治疗师) and teachers for the deaf.The report adds that even in rich countries, the ability to get hearing treatment is uneven(不均等). It said there is alackof good information and a stigma(耻辱) surrounding hearing problems thatprevents people from getting treatment.It suggests public healthcampaigns aimed

35、 at reducing loud noise. It also calls for increased vaccinations(疫苗) against diseases like meningitis(脑膜炎) which have beenlinked tohearing loss. Other suggests include systematic examination(系统检查) of people to identify(鉴定,发现) problems at different points in their lives.(316 words)根据文章内容,选择最佳答案:1. B

36、y 2050 about 2.5 billion people will be troubled by _. A. reading B. speaking C. hearing D. writing2. According to the report, which cause is unpreventable? A. infections, disease B. birth defectsC. noise and lifestyle choicesD. It isnt mentioned.3. How many people around the world are suffering fro

37、m the hearing problems. A. 25% of the world population B. 2.5 billion of the world population C. 20% of the world population D. 700 million of the world population4. Even in rich countries many people with hearing loss cannot get care because _. A. there are fewer health care professionals. B. it co

38、sts lots of money to get care. C. people in this trouble think its shameful to get care.D. there arent enough vaccinations for the people in hearing trouble.5. What isnotthe suggestion from the WHO? A. Making less noise.B. Getting more vaccination shots.C. Having health examinations.D. Train more sp

39、ecialists to give treatments.E篇Scientists say baby sharks are at risk of being born smaller and without theenergythey need tosurvivebecause of warming oceans from climate change.Scientists working with the New England Aquarium in Boston, Massachusetts studied epaulette sharks, which live offAustrali

40、aandNew Guinea. They found that warmer conditionssped upthe sharks growingprocess. That meant the sharks were born earlier and very tired. The findings could be used in the study of other sharks, including those that give birth to live young. It is widely believed that epaulette sharks are hardy, or

41、 able tosurvivedifficult conditions.The scientists studied 27 sharks using the New England Aquariums reproduction program.(繁殖程序). Some were raised in average summer water temperatures, about 27 degrees Celsius. Others were raised in higher temperatures around 29 degrees Celsius and 31 degrees Celsiu

42、s. They found that the sharks raised in the warmest temperatures weighed much less than those raised inaveragetemperatures. They also showedreducedenergylevels.Epaulette sharks can grow to a length of about one meter. Their name comes from largespotson their bodies that look like decorations(装饰品) on

43、 some militaryclothing. The sharks are listed as stable(稳定的) and a species of least concern on the International Union for Conservation of Nature Red List of Threatened Species(国际自然保护联盟濒危物种红色名录.)One study this year found that worldwide numbers of oceanic sharks and rays(鳐鱼) dropped more than 70 perc

44、ent between 1970 and 2018. Overfishing is a main concern, while climate change and pollution alsothreatensharks.Carolyn Wheeler was the lead author of the epaulette shark study. She said that while all the sharks survived, those raised in warmer temperatures were not strong enough to survive for lon

45、g in the wild. She added that if the sharks are born smaller than usual they are probably going to have to start looking for food sooner and theyre going to have less time toadjustto theirsurroundings.Mariah Pfleger is an ocean scientist at the protection group Oceana. She said the study should serv

46、e as a warning to ocean governing agencies(海洋管理机构) that carefulsupervisionis needed topreventthelossof more sharks. This study furtherexemplifiesthat sharks will not be affected by a warming ocean, Pfleger added.(396 words)根据文章内容,选择最佳答案:1. According to the report, which statement isuntrue?A. The war

47、mer the ocean becomes, the faster the baby sharks grow.B. The colder the ocean becomes, the bigger the baby sharks are born.C. The faster the sharks grow, the sooner they are born.D. The earlier the sharks are born, the more tired they become.2. About this study, which is not included in the scienti

48、sts item list?A. The sharks weight. B. The sharks energy levelsC. The water temperaturesD. The sharksfood3. Which fact of reducing shark numbers isnotmentioned in the report.A. Too many sharks were killed by fishermen.B. The oceanic was warming up.C. The human polluted the sea more and more.D. There

49、 was less and less food for the sharks.4. if the sharks are born smaller than usual, they will _.A. be stronger to live in the wild.B. have to find food as soon as possible.C. be able to adjust to the surroundings better.D. grow faster.5. Which definition of word is incorrect? A.speed up to make something faster B.average the highest level C.supervision- aclosewatchonhowasituationdevelops. D.exemplify -to give an example in order to make something clearerA答案:1B2C3D4A5BB答案:1A2B3C4C5CC答案:1B2A3B4D5CD答案:1C2D3C4C5DE答案:1B2D3D4B5B

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1