ImageVerifierCode 换一换
格式:PPT , 页数:41 ,大小:2.74MB ,
资源ID:522202      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-522202-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2022春七年级英语下册 Unit 2 I'm going to study computer science Period 1 Section A(1a-2d)习题课件 鲁教版五四制.ppt)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2022春七年级英语下册 Unit 2 I'm going to study computer science Period 1 Section A(1a-2d)习题课件 鲁教版五四制.ppt

1、Period 1 Section A(1a2d)Unit 2 Im going to study computer science.1234先练后背提示:点击进入习题5答案呈现programmerengineercookviolinistscientistgrow upHow are;going towant me to bekeep onmake sure67891012 345678910CABDrunningwaitingCBmake sureA题组专训答案呈现12 345678ABDBBsilentgrowsto be答案呈现课后巩固violinistscientist91011121

2、3grows upgood at playingmake surekeeps on ridingNot everyone knows14151617181920212223engineerdoctorcookatpianistplayingto studyabout答案呈现课后巩固plansgrow24252627TT28 FTF2930一、根据汉语提示写单词,并背记相应英语词汇1.But a computer _(程序员)worked out how to do this for Microsoft a year ago.2.They are sending an _(工程师)to fix

3、the phone.3.The _(厨师)can cook delicious food for us.programmerengineercook4.The talented _(小提琴手)played so beautifully.5.Tu Youyou is the famous _(科学家)who used the plants special power to save millions of lives.violinistscientist二、根据提示完成句子,并背记英语句子6.当你长大了,你想成为什么?What do you want to be when you _ _?gro

4、w up7.你打算怎么做呢?_ _ you _ _ do that?How are going to8.我父母想让我成为一名医生,但是我对此还不确定。My parents _ _ _ _ a doctor,but Im not sure about that.want me to be9.我将坚持写故事。Im going to _ _ writing stories.keep on10.只要确保你尽了最大的努力。Just _ _ you try your best.make sure1.Hi,Lucy._ is your birthday?My birthday is on May 2nd.【

5、中考昆明】A.What B.Why C.When D.WhereC2.There is always a smile on your face.Isnt there any trouble in your life?Yes,there is.But life is like a mirror._ you smile at it,it will smile back.【中考荆州】A.When B.Before C.Until D.After【点拨】答句句意为“不,有的。但是生活就像一面镜子。_你朝着它微笑,它将会报以微笑”。when“当时候”;before“在之前”;until“直到”;afte

6、r“在之后”。A3.The ugly duckling will _ a swan one day.A.grow up B.grow intoC.grow to D.grow onB4.The sky _ and it began to rain.A.grew to B.grew upC.grew into D.grew darkD5.All of us should look straight ahead and keep _.(run)【中考盐城】running6.As we all know,its not polite to keep others _(wait)for a long

7、time.waiting7.Dont worry _ him.He will be back soon.A.of B.for C.about D.atC8.Jackie,Im going on business.Please look after yourself._,Dad.I will.【中考盐城】A.I hope so B.Dont worryC.Id love to D.Dont mention it【点拨】用语境法。句意为“杰基,我要出差。请照顾好你自己。_,爸爸。我会的”。根据后面的“I will.”可知“别担心”符合语境。故选B。B9.给他盖件外套,确保他身上暖和。Cover h

8、im with a coat and _ _ he is warm.make sure10.I believe we will get good grades in the exam._ We have prepared so well.【中考本溪】A.Thats for sure.B.It takes time.C.Are you kidding?D.It doesnt matter.【点拨】句意为“我相信我们会在这次考试中取得好成绩。_我们已经准备得如此好了”。Thats for sure.“那是肯定的”;It takes time.“这需要时间”;Are you kidding?“你在开

9、玩笑吗?”;It doesnt matter.“没关系”。根据上句以及下句后半句句意可知,准备得很充分,取得好成绩“那是肯定的”,故选A。A一、单项选择1.What should we do for the camping trip?Wed better make a _ of things like foods,drinks,medicine and so on.【中考福建】A.listB.cardC.report【点拨】考查名词的词义辨析。list“清单”;card“卡片”;report“报告”。答句句意为“我们最好做一个关于食物、饮料、药品等的物品清单”,故选 A。A2.I want t

10、o be _ engineer when I grow up.A.aB.anC.theD./B3.We should keep on _ English every day.A.to practice to speak B.to practice speakingC.practicing to speak D.practicing speaking【点拨】keep on与practice后面均接动词ing形式。D4.Whats your plan for the new term?I _ a foreign language.A.be learning B.am going to learnC

11、.learned D.are going to learnB5.Jeff,could you tell me how to take a taxi through“Didi”?_ 【中考安顺】A.Youre welcome.B.Sure,Id love to.C.Take it easy.D.It doesnt matter.【点拨】根据上句句意“杰夫,你能告诉我如何通过滴滴打车吗?”可知下句句意应是“当然了,我很乐意”。故选B。B二、用所给单词的适当形式完成句子6.Gina always keeps _(silent)in class.7.What does she want to be w

12、hen she _(grow)up?8.My parents want me _(be)a doctor.silentgrowsto be9.Jack plays the violin very well.He must be a _(violin)in the future.10.Yuan Longping is a great _(science).violinistscientist三、根据汉语提示完成句子11.你妹妹长大后想当什么?What does your sister want to be when she _ _?grows up12.我们班里许多学生擅长打篮球。Many st

13、udents in our class are _ _ _ basketball.good at playing13.你离开家之前一定要确保锁了门。You must _ _you lock the door before you leave home.make sure14.他每天坚持骑单车去上班。He_ _ _his bike to work every day.keeps on riding15.并不是每个人都知道以后要做什么。_ _ _what theyre going to do later.Not everyone knows四、综合填空(根据短文内容及所给提示填空)Jack is

14、my friend.His father is an _16(engine).And his mother is a d 17 in a hospital.At home his mother is a good c 18.She can cook all kinds of meals for her family.Jack is good a 19 music.He wants to be a _20(piano).engineeroctorooktpianistHe often practices _21(play)the piano in his free time.At school

15、he tries his best _22(study)all his subjects.He is sure a 23 his future.Do you have any _24(plan)for the future?What do you want to be when you g 25 up?playingto studyboutplansrow五、阅读理解26.Music is very important in everyones life._ 请同学们看典中点第10页短文。【点拨】细节理解题,根据第一段中“music plays an important part in eve

16、ryones life”得知音乐在生活中很重要。T27.Some people dont realize the importance of music._【点拨】细节理解题,根据第一段中“whether he realizes it or not.”得知有些人并没有意识到音乐的重要性。T28.Music cant be found everywhere in everyday life._【点拨】细节理解题,根据第二段中“if we look at some parts of music more closely,we discover them in our daily life”得知,音

17、乐在日常生活中随处可以被发现。F29.Music has meaning,especially for musicians._【点拨】细节理解题,根据第二段中“So music surely has meaning for everyone.And it has special meaning for those who have spent all their lives working on playing or writing music.”得知音乐对每个人来说都有意义尤其对音乐人。T30.The writer talked mainly about the development of music._【点拨】主旨大意题。本文谈论的是音乐在生活中的重要性以及意义。而不是讨论音乐的发展。F

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1