ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:26 ,大小:44.14KB ,
资源ID:515071      下载积分:9 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-515071-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2022年新教材高考英语一轮复习 综合测试卷十六(含解析)新人教版.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2022年新教材高考英语一轮复习 综合测试卷十六(含解析)新人教版.docx

1、综合测试卷十六(时间:120分钟满分:150分)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题, 从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后, 你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1.Whatcolour shirt did Gracie decide on?A.Red.B.White.C.Black.2.What does the man think of Professor Greens course?A.Boring.B.Useless.C.Easy.3.What t

2、ime is it now?A.4:50.B.4:30.C.4:20.4.Where does the conversation probably take place?A.At a gas station.B.At an art gallery.C.In a workshop.5.What is the man supposed to do?A.Meet the headmaster.B.Borrow some books.C.Attend a meeting.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题, 从题中所给的A、B、C三个选

3、项中选出最佳选项。听每段对话或独白前, 你将有时间阅读各个小题, 每小题5秒钟; 听完后, 各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6.What does the man order?A.Sandwiches and sodas.B.Hot dogs and cheese.C.Burgers and fries.7.How much money does the man give the woman as a tip?A.Ten dollars.B.Three dollars.C.Two dollars.听第7段材料,回答第8、9题。8.Why doe

4、s Jim make the call?A.To remind Julia of the letter.B.To tell Julia the time of their trip.C.To discuss the details of the trip.9.What day is it today?A.Monday.B.Wednesday.C.Friday.听第8段材料,回答第10至12题。10.What surprised the man?A.Sara stayed up late.B.Sara left him a note.C.Sara took the early bus.11.Wh

5、at instrument does Sara play?A.The guitar.B.The piano.C.The drums.12.What does Sara think of the band uniforms?A.Too ugly.B.Too expensive.C.Too thick.听第9段材料,回答第13至16题。13.When does the woman want to go to Edinburgh?A.This morning.B.This afternoon.C.Tomorrow morning.14.Where will the woman get on the

6、bus?A.In Bridge Street.B.Outside the library.C.In front of the Grand Hotel.15.What will the woman visit after the main church?A.The shops.B.The castle.C.The museums.16.How long is the trip?A.Two hours.B.Two and a quarter hours.C.Four and a quarter hours.听第10段材料,回答第17至20题。17.Where do the teachers in

7、the English Summer Camps come from?A.Canada.B.Italy.C.America.18.What will the children do during the trip to Canada?A.Work as volunteers.B.Visit famous museums.C.Learn about some architecture.19.How long does the trip to Italy last?A.7 days.B.10 days.C.20 days.20.What is the aim of the English Summ

8、er Camps?A.To help children avoid mistakes.B.To make children try their best to learn.C.To make children speak English perfectly.第二部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文, 从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AA warm smile on the street, a happy “hello” in a public park or the cheery sound of your name

9、at the neighbourhood barit doesnt take much to feel at home in a busy city. And in the following cities, these gestures are second nature, with locals who are quick to welcome visitors and neighbours alike.Dublin, IrelandDublin is home to some of the warmest people on the planet. One of Europes smal

10、ler capital cities, Dublin also benefits from a low crime rate and a widespread feeling of security, so residents(居民) are more likely to lend a stranger a helping hand. Locals speak in hushed tones in public. Talking too loudly in public gives the impression of being careless at best, and rude at wo

11、rst.Auckland, NewZealandNew Zealands biggest city is also the countrys friendliest, perhaps because many of its residents are immigrants(移民). People have come from all over the world and understand what it is like to have moved to a different place, so it is welcoming for tourists and new residents.

12、 Also, the city is surrounded by amazing scenery and things. Thats got to make people a bit happier, and therefore friendlier.Charleston, UnitedStatesThis city has a quiet outdoor environment that helps keep residents in good spirits. Even when you go to the department of motor vehicles, you get a s

13、mile. Like many southern US cities, Charleston moves at a slower pace. People take time to sit outside, talk to neighbours and walk to dinner.Victoria, CanadaA popular tourist destination with a busy cruise port, the capital of British Columbia is known for first-rate customer service and kind hosts

14、. Even the post men and women are super friendly and often say “good morning”. Its got a small town and big city feel all at the same time.21.What can be inferred from the underlined part? A.Thebehaviour of locals does not represent their true nature.B.It is likely that locals would hesitate to welc

15、ome visitors.C.Locals perform the acts naturally and without thinking.D.Locals do not feel at home in these busy cities.22.In which city are locals more likely to understand tourists and new residents? A.Dublin.B.Auckland.C.Charleston.D.Victoria.23.What is the main purpose of the passage?A.To introd

16、uce the tourism in some cities.B.To show the friendliness of different cities.C.To make a comparison between some cities.D.To analyze the nature of people from different countries.B(2020全国)With the young unable to afford to leave home and the old at risk of isolation(孤独), more families are choosing

17、to live together.The doorway to peace and quiet, for Nick Bright at least, leads straight to his mother-in-law: she lives on the ground floor, while he lives upstairs with his wife and their two daughters.Four years ago they all moved into a three-storey Victorian house in Bristolone of a growing nu

18、mber of multigenerational families in the UK living together under the same roof. They share a front door and a washing machine, but Rita Whitehead has her own kitchen, bathroom, bedroom and living room on the ground floor.“We floated the idea to my mum of sharing a house,” says Kathryn Whitehead. R

19、ita cuts in:“We spoke more with Nick because I think its a big thing for Nick to live with his mother-in-law.”And what does Nick think?“From my standpoint, it all seems to work very well. Would I recommend it? Yes, I think I would.”Its hard to tell exactly how many people agree with him, but researc

20、h indicates that the numbers have been rising for some time. Official reports suggest that the number of households with three generations living together had risen from 325,000 in 2001 to 419,000 in 2013.Other varieties of multigenerational family are more common. Some people live with their elderl

21、y parents; many more adult children are returning to the family home, if they ever left. It is said that about 20% of 25-34-year-olds live with their parents, compared with 16% in 1991.The total number of all multigenerational households in Britain is thought to be about 1.8 million.Stories like tha

22、t are more common in parts of the world where multigenerational living is more firmly rooted. In India, particularly outside cities, young women are expected to move in with their husbands family when they get married.24.Who mainly uses the ground floor in the Victorian house in Bristol? A.Nick.B.Ri

23、ta.C.Kathryn.D.The daughters.25.What is Nicks attitude towards sharing the house with his mother-in-law? A.Positive.B.Carefree.C.Tolerant.D.Unwilling.26.What is the authors statement about multigenerational family based on? A.Family traditions.B.Financial reports.C.Published statistics.D.Public opin

24、ions.27.What is the text mainly about? A.Lifestyles in different countries.B.Conflicts between generations.C.A housing problem in Britain.D.A rising trend of living in the UK.CEvery April I am troubled by the same concern that spring might not occur this year. The landscape looks dull, with hills, t

25、he sky and the forest appearing gray.My spirits ebb, as they did during an April snowfall when I first came to Maine 15 years ago.“Just wait,” a neighbouradvised.“Youll wake up one morning and spring will just be here.”And look, on May 3 that year I awoke to a green so amazing as to be almost electr

26、ic, as if spring were simply a matter of flipping a switch. Hills, the sky and the forest revealed their purples, blues and greens. Leaves had unfolded and daffodils were fighting their way heavenward.Then there was the old apple tree. It sits on an undeveloped lot in my neighbourhood. It belongs to

27、 no one and therefore to everyone. The trees dark twisted branches stretch out in unpruned (未经修剪的) abandon. Each spring it blossoms so freely that the air becomes full of the scent of apple.Until last year, I thought I was the only one aware of this tree. And then one day, in a bit of spring madness

28、, I set out with pruner to remove a few disorderly branches. No sooner had I arrived under the tree than neighbours opened their windows and stepped onto their porches (门廊). These were people I barely knew and seldom spoke to, but it was as if I had come uninvited into their personal gardens.My mobi

29、le-home neighbour was the first to speak.“Youre not cutting it down, are you?” she asked anxiously. Another neighbour frowned as I cut off a branch.“Dont kill it, now,” he warned.Soon half the neighbourhood joined me under the apple tree. It struck me that I had lived there for five years and only n

30、ow was learning these peoples names, what they did for a living and how they passed the winter. It was as if the old apple tree was gathering us under its branches for the purpose of both acquaintanceship and shared wonder. I couldnt help recalling Robert Frosts words:The trees that have it in their

31、 pent-up budsTo darken nature and be summer woodsOne thaw led to another. Just the other day I saw one of my neighbours at the local store. He remarked how this recent winter had been especially long and complained of not having seen or spoken at length to anyone in our neighbourhood. And then, he l

32、ooked at me and said,“We need to prune that apple tree again.”28.By saying that “my spirits ebb” (para. 1), the author means that .A.he feels blueB.he feels relievedC.he is surprisedD.he is tired29.The apple tree mentioned in the passage is most likely to .A.have been abandoned by its original owner

33、B.be regarded as a delight in the neighbourhoodC.have been neglected by everyone in the communityD.be appealing only to the author30.According to para. 4, why did the neighbours open their windows and step onto their porches? A.They were surprised that someone unknown was pruning the tree.B.They wan

34、ted to prevent the author from pruning the tree.C.They were concerned about the safety of the tree.D.They wanted to get to know the author.31.It can be inferred that the authors neighbour mentioned in the last paragraph most cared about .A.theneighbourhood gatheringB.how to pass the long winterC.whe

35、n spring would arriveD.the pruning of the apple treeDThrift stores are a refuge (避难所) for countless items from landing in garbage piles. Value Village, for example, saves more than 650 million pounds of clothing from landfills(垃圾填埋场) each year, making it one of the largest recyclers of used garments

36、 in the world. Their stores give a second life to 1.8 million pounds of clothes every day, which is equal to 600 mid-sized cars. Almost 100 percent of clothing and textiles are recyclable, yet 85 percent end up in landfills. Its estimated that on average a person throws away 70 pounds of clothing a

37、year.Lindsay Coulter is the so called “queen of Green” with the David Suzuki Foundation, educating people on how to live a greener life by making changes around the house. She says that donating and shopping at thrift stores is an excellent way to exercise all three of the three Rs: reduce, reuse an

38、d recycle. She says,“Whether its a purse or a pair of shoes, its really worth considering going to thrift stores as another point of contact to help reduce your consumption.”Coulter points out that since landfills are air-tight, textiles take longer to break down.“Id imagine things like an old towel

39、, a rag or an old shirt will last a really long time,” she says. The beauty of thrift shopping is that the supply is never-ending, so if you dont find what youre looking for one day, its likely to show up in no time.One person who knows this quite well is Jodi Jacyk, costume specialist in the Depart

40、ment of Theatre and Film at the University of British Columbia. She says the majority of items for the universitys productions are purchased second-hand. Because of her shrinking budget, items like clothing and shoes are thrifted from Value Village.“We are constantly thrifting and we reuse costumes

41、for many years. Thrift shopping is a much easier, cheaper way to do things,” she says.The next time you need to lighten your closet, take the opportunity to go thrift shopping to lighten both your carbon footprint and your financial burden at the same time.32.What is a “thrift store” according to th

42、e text? A.It deals with daily garbage.B.It sells second-hand items.C.It exchanges new clothes.D.It donates used items.33.Why did Lindsay Coulter advise shopping at thrift stores? A.To be friendly to the environment.B.To make a change of lifestyle.C.To reduce the cost of the family.D.To collect money

43、 for the Foundation.34.What do we know about Jodi Jacyk? A.She doesnt budget carefully.B.She complains a lot about her job.C.She is a fan of thrift shopping.D.She is known as “Queen of Green”.35.What is the authors attitude towards thrift shopping? A.Conservative.B.Cautious.C.Doubtful.D.Supportive.第

44、二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文, 从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Teaching kids how to take control of income and expenses(花费) is the key to financial success. Here are a few tips for helping teens understand the importance of money management.FamilyGoalSettingSetting financial goals as a family ca

45、n be a great way to solve a current money problem and involve the whole family in cutting back on spending. Goals can be small such as paying off a small credit card balance.36 The idea is to get children and parents to work together toward a common financial goal.BillPaying37 Balancing the family c

46、heckbook, and understanding the household income and expenses will prepare teens for the future by learning important money management tools.TeenCreditCardsIf teens have credit cards, they should be responsible for paying the bills on their own. Credit cards can be a good way to build teens individu

47、al credit, but parents should set ground rules about acceptable purchases and a monthly limit.38TeenJobsWhen teens have jobs, its important to discuss how that money will be spent. Parents should help children budget their moneyhow much they will save, how much they should budget for entertainment,

48、car payments, etc. Its also important for children to be responsible for their own money. Teens should not give their checks or cash to their parents to deposit(存钱).39This will give them a true sense of ownership and responsibility.Allowance(零用钱)Parents can use allowances to help young children lear

49、n about the power of budgeting.40They can also save their quarters or dollars for a special larger purchase.A.How should you bring up the subject of money? B.They can also be large, such as saving for a family vacation.C.Will childrens income contribute to the household income? D.Kids learn that the

50、y can spend their money weekly on small treats.E.Letting teens pay for goods or services will help them develop healthy financial habits.F.There should be a clear understanding that the card will be taken away if the rules are broken.G.Instead, they should have their own bank account and deposit and

51、 withdraw money on their own.第三部分语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文, 从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。What do you do when cancer crashes down on your life plans? Cry. Drown in sorrow. Then pick yourself up and enjoy the glory of being 41 with a mission to serveand thrive.At 42, I was diagno

52、sed with breast cancer while nursing my baby. Before cancer, my lifes goal was to 42 my husband to have another baby. After cancer, my dream was dead. When I was done with my 43, I felt lost. Nobody had warned me that it would be so 44 to survive!Or that the body heals much faster than the soul.What

53、 was my calling now? I had saved my life!Now I felt I should help save others. But I was not a doctor or nurse, how could I make a 45? A conversation at a dinner provided a path. A friend told me that cardiovascular disease (心血管疾病) kills more women in Israel than all of the cancers combined. But wom

54、en dont even 46 it. If women knew the 47 and signs of heart disease, they could save their lives.Therein I 48 my calling. I zeroed in on raising 49 about heart disease amongst those whose health risk was 50. Channeling my understanding of politics and journalism, I managed to put this topic on the n

55、ational agenda. Great was the 51 when the Knesset(以色列议会)Committee on the Status of Women met on the morning of March 10, 2014, to discuss 52 heart health.Before cancer, I dreamed a dream for me. After cancer, I was called upon to help preserve the lives of lots of people.53 can change you for the 54

56、. All you need to do is take a few steps forward, and with a little luck, the 55 will come.41.A.aliveB.activeC.youngD.special42.A.allowB.adviseC.promiseD.persuade43.A.experimentB.treatmentC.movementD.achievement44.A.interestingB.hopefulC.surprisingD.difficult45.A.wishB.decisionC.differenceD.mistake4

57、6.A.studyB.spreadC.haveD.know47.A.processB.causesC.futureD.excuses48.A.refusedB.lostC.foundD.changed49.A.fundsB.awarenessC.voiceD.subjects50.A.severeB.potentialC.relativeD.slight51.A.satisfactionB.disappointmentC.embarrassmentD.anxiety52.A.adultsB.kidsC.mensD.womens53.A.DisastersB.FriendsC.CareersD.

58、Patients54.A.easierB.fasterC.betterD.quieter55.A.impressionB.permissionC.transformationD.information第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文, 在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。From the first day I arrived in Kunming, I had my understanding of China 56.(change). Far from being narrow-minded and hostile to 57.(foreign),

59、 people came up to talk to me the first time I went out on the street. It happened to be all in Chinese, so I didnt understand much, 58.it did cause me to rethink my assumptions.As my Chinese improved, this continued throughout my stay, from my landlord introducing me to people who could help us lea

60、rn Chinese to 59.(get) to know the couple who ran a noodle restaurant nearby.If youre interested in other people, their culture, and their language, theyll be 60.(friend) to you. China isnt 61.exception.Dont judge a country by its media coverage, 62.(especial) some Western media, which have much pre

61、judice.I saw a very different kind of China with my own eyes. Kunming, 63. I lived for most of my stay, wasnt much polluted. I had frank conversations with Chinese people about almost everything.Still China 64.(develop), but the economic growth means that most people 65.(see) their living standards

62、improve rapidly in the last 20 years. People I spoke with were generally optimistic about the future.第四部分写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)(2018全国)假定你是李华, 你的英国朋友Peter来信询问你校学生体育运动情况。请给他回信, 内容包括:1.学校的体育场馆;2.主要的运动项目;3.你喜欢的项目。注意:1.词数100左右;2.可以适当增加细节, 以使行文连贯。第二节(满分25分)阅读下面材料, 根据其内容和所给段落开头语续写两段, 使之构成一篇完整的短文。续写词数应为15

63、0左右。The eight-year-old Carol lived with her father David, mother May and elder brother Rob. The little family happily lived in a beautiful village surrounded with beautiful nature. The village was at the foot of a mountain, with beautiful views of the snowy mountain. The family survived on growing s

64、easonal plants and trees. Their life is totally surrounded by nature and beauty.While they lived a very happy life, Carol did not love the beautiful atmosphere of the village. She really wanted to move into the city and enjoy the city life. She wanted to shop, move around the city, watch movies, and

65、 eat in fantastic restaurants and cafs, etc.However, there was hardly any chance that Carols family moved to the city as they had everything in the village.One day, Carol fell asleep during the early noon and she had a sound sleep. Of course, she had a strange dream. She saw her grandmother in her d

66、ream as a fairy and her deceased grandmother granted her a wish. Carol requested her that she should love to enjoy the city life as she always desired.Grandmother understood the desire of Carol, but still wanted to convince her that the peaceful village life is better than the city life.She told Car

67、ol,“Baby, you cannot have access to fresh fruit and vegetables from plants as you have at your home. You cannot breathe fresh air. You cannot play with animals. You can hardly find any trees. You will not find peace as you see here! Do you still want to go to the city?”Without hearing the concerns,

68、Carol asked her grandmother to grant the wish. Grandmother granted her wish, but with a condition. Carol was told that she would only have 6 hours to spend in the city. Later, she would return to the village. Carol agreed.Carolthenfoundherselfinthecitywithherfriends.CarolsbrotherRobwascallingherforl

69、unchandCarolwokeup.答案:附:听力原文(Text1)W: I cant believe that Gracie chose the white shirt instead of the red one. I think it will make her skin look really dark.M: It doesnt matter, if she likes the colour.(Text2)W: Youre taking Professor Greens course. Do you think it is easy?M: Not really, but the co

70、urse is useful. The problem is that I can hardly stay awake in his class.(Text3)W: Can I leave a little bit earlier today? I need to go to a house-warming party.M: Oh, sure. You can leave at 4:50, but could you make use of the next thirty minutes to type this report for me, please?(Text4)M: Excuse m

71、e. Can you tell me the title of this oil painting?W: Sorry, I dont know for sure. But I guess its an early 18th-century work. Shall we look it up in the catalogue in the hall?M: OK.(Text5)W: Hey, you knocked all my books out of my arms.M: I am sorry; I am in a hurry. I have to meet Mr Green, but I w

72、ill help you pick up these books first.W: Well, it doesnt matter. The headmaster is waiting for you in the meeting room.M: Thank you so much.(Text6)W: Hi, welcome to Athens Palace! Can I take your order, please?M: Yeah. Two bacon cheeseburgers and two orders of fries, please.W: All right. Would you

73、like anything to drink with that?M: No, thanks. Weve got sodas at home.W: OK. Your total is $27.M: Here are three ten-dollar bills. Keep the change, please!W: Oh, thank you so much! You are Number 255. Your order should be ready in about five minutes.(Text7)M: Hello. This is Jim. Can I speak to Juli

74、a?W: Hello, Jim. This is Julia.M: Julia, we received a letter last week about the geography field trip. I just want to remind you that it needs to be signed by your parents, and then it should be handed in tomorrow.W: So are we leaving on Sunday or Monday for the trip? What should we take with us fo

75、r the trip?M: Well, all the information is given in the letter. Final details will be posted on the noticeboard on Friday morning, the day after tomorrow.W: OK. I got it. Thank you, Jim.M: Youre welcome.(Text8)M: Where were you this morning, Sara? Mum and I were going to take you to school.W: Oh, th

76、anks, Dad. I thought you saw my note. I took the early bus in the morning.M: An early bus? I thought you were a night person.W: Yes, but we have band practice today. Were playing on stage next month, and I was excited before. But now.M: What happened?W: Its the uniforms. I saw them, and I regret bei

77、ng the guitar player.M: Ugly? Im sure youd look great in anything, Sara.W: Its not that. Theyre made out of wool. Wool! In August!M: Dear Lord! I cant imagine that!W: Well, its worse for the pianists.M: I guess the drummers have the same problem.W: Yes. They complained, but the school doesnt have mo

78、ney to buy new clothes for us.(Text9)W: Good morning. Can I book a bus trip to Edinburgh?M: Yes, there are two every day, morning and afternoon.W: Tomorrow morning, please. Its my free day. How much is it?M: Its nine pounds for adults, five for children, and seven for students.W: Thats good. Im at u

79、niversity. Heres the money and my student card.M: Thanks. Heres your ticket.W: Where can I catch the bus?M: In Bridge Street or outside the Grand Hotel, or theres a stop at the library if you want to wait there.W: Good idea, Ill do that. What time does it leave?M: It leaves Bridge Street at a quarte

80、r to nine and gets to you at five to nine. It takes ten minutes to go through town.W: Is there time to see the castle in Edinburgh? I heard it is wonderful, so Id really like to visit it.M: Yes, we go there after the main church. We dont visit the shops or museums, Im afraid.W: Fine. How long is the

81、 trip?M: The journey there and back is about two and a quarter hours and you spend two hours in Edinburgh. So thats four hours and fifteen minutes. Youll be back by lunchtime.W: Great!(Text10)W:The English Camp Company organises English Summer Camps for 7-to 14-year-olds. Our fun-loving teachers com

82、e from some of the best universities in the United States. They are well-qualified with backgrounds in teaching English. This summer, we will take a trip to Canada. We will participate in some voluntary work. The most exciting one is that we will have an adventure trip into the green jungle. We will

83、 also go for a trip to Italy. We will visit famous museums there. You will be impressed by its architecture. We will live and learn together in Milan University. Our trip to Canada lasts for ten days and costs $1,000 and the one to Italy lasts for a week and costs $800. We offer a fun and relaxing a

84、tmosphere for children to learn English. No one will ever learn a language without making mistakes. At our camps we dont ask the children to speak English perfectly. We only ask them to do their best. Join our 20-day camps for the summer of your life!1.B2.A3.C4.B5.A6.C7.B8.A9.B10.C11.A12.C13.C14.B15

85、.B16.C17.C18.A19.A20.B【语篇导读】本文是一篇说明文。文章介绍了四个城市,这四个城市的人对游客和邻居都非常友好。21.C词义猜测题。根据第一段中的“.withlocalswhoarequicktowelcomevisitorsandneighboursalike.”可知,当地人能够快速地欢迎游客,表示他们已经养成习惯。22.B细节理解题。根据第三段中的“NewZealandsbiggestcityisalsothecountrysfriendliest,perhapsbecausemanyofitsresidents.soitiswelcomingfortouristsan

86、dnewresidents.”可知,答案为B项。23.B推理判断题。根据全文内容可知,本文主要介绍了四个城市,这四个城市的人都非常友好。【语篇导读】本文是一篇说明文。文章介绍了在英国,人们的生活方式逐渐发生着改变:越来越多的家庭选择合住。24.B细节理解题。根据第三段中的“.butRitaWhiteheadhasherownkitchen,bathroom,bedroomandlivingroomonthegroundfloor.”可知,丽塔在一楼有她自己的厨房、浴室、卧室和客厅。所以丽塔居住在一楼。故选B项。25.A推理判断题。根据第五段中尼克说的话“Frommystandpoint,ita

87、llseemstoworkverywell.WouldIrecommendit?Yes,IthinkIwould.”可知,尼克觉得和岳母合住在一起挺好的,一切都很顺畅自然。由此推测,尼克对于与岳母合住持积极的态度。故选A项。26.C推理判断题。结合第六段中的“Officialreportssuggestthatthenumberofhouseholdswiththreegenerationslivingtogetherhadrisenfrom325,000in2001to419,000in2013.”可知,官方报告显示三代同堂的家庭数量从2001年的32.5万户增加到了2013年的41.9万户

88、。第七段也用了相关的数据对家庭几代人合住的情况进行了介绍。文中作者是在引用官方的具体数据对几代人合住的家庭进行分析和说明。故选C项。27.D主旨大意题。文章重点讲述了在英国越来越多的家庭选择合住这一社会现象。故选D项。【语篇导读】本文是一篇记叙文。作者寓情于景,描述了在漫长的冬季里,邻居们都渴望与其他人交流的心情。28.A词义猜测题。前面的一句话的意思是“四周的景色一片凄凉,小山、天空和森林灰蒙蒙的”,这一切使作者感到情绪低落。29.B推理判断题。根据第三、四段得知,作者家的附近有一棵老苹果树,每到春天,它便蓬勃绽开花蕾,空气中弥漫着苹果花的芳香。后来有一天,在春天引起的疯狂冲动中,作者拿着整

89、枝器和修枝剪,想除掉一些杂乱无章的树枝。当他刚站到树下,邻居们就纷纷打开窗户,或者走到门廊上,显然,他们对这棵苹果树很关心,由此推断出这棵老苹果树是邻居们的喜爱之物。30.C推理判断题。由第五段中两位邻居的反应可知,他们担心这棵老苹果树的安全。31.A推理判断题。根据最后一段中的“Heremarkedhowthisrecentwinterhadbeenespeciallylongandcomplainedofnothavingseenorspokenatlengthtoanyoneinourneighbourhood.”可知,这位邻居抱怨由于冬季时间太长,很久没有与邻居说话了。再联系第六段邻居

90、们聚在老苹果树下相互交流的情景可知,这位邻居想与邻居们聚一聚了。【语篇导读】本文主要介绍了一种环保的生活方式,即去二手商店捐赠或购买二手衣物。32.B细节理解题。根据第二段的第二句“ShesaysthatdonatingandshoppingatthriftstoresisanexcellentwaytoexerciseallthreeofthethreeRs:reduce,reuseandrecycle.”可知,二手商店是收纳并出售二手货品的店。33.A细节理解题。根据第二段的“.educatingpeopleonhowtoliveagreenerlifebymakingchangesaro

91、undthehouse.”可知,林赛库尔特建议到二手商店里购物是为了让人们过上更环保的生活,对环境友好。34.C推理判断题。根据第四段的“OnepersonwhoknowsthisquitewellisJodiJacyk.”“Weareconstantlythriftingandwereusecostumesformanyyears.”可推知,乔迪热衷于在二手商店里购物,是这项活动的粉丝。35.D观点态度题。根据最后一段“Thenexttimeyouneedtolightenyourcloset,taketheopportunitytogothriftshoppingtolightenboth

92、yourcarbonfootprintandyourfinancialburdenatthesametime.”可推知,作者支持这种到二手商店里购物的环保行为。36.B37.E38.F39.G40.D【语篇导读】本文是一篇记叙文。文章介绍了一位乳腺癌患者康复后致力于提高女性对心脏疾病的认识。41.A由上文的pickyourselfupandenjoythegloryof及下文的withamissiontoserve可推断,癌症患者在伤心过后会振作起来,享受“活着(alive)”的幸福,并努力做些事情。42.D由上文的mylifesgoal可知,在患癌症之前,作者的人生目标是“说服(persua

93、de)”自己的丈夫再生一个宝宝。43.B由下文的thebodyhealsmuchfaster可推断,“治疗(treatment)”结束后,作者感到很茫然。44.D由上文的Ifeltlost及下文的“.thebodyhealsmuchfasterthan.”可推断,作者感到生存是如此“艰难(difficult)”。45.C由上文的“Whatwasmycallingnow.NowIfeltIshouldhelpsaveothers.”可推断,作者想要给那些有生命和健康危险的人带来“不同(difference)”。46.D由下文的“Ifwomenknew.”可推断,女性甚至不“知道(know)”心血

94、管疾病的危害。47.B如果女性知道心脏病的“起因(causes)”和前兆,她们就能挽救自己的生命。48.C由上段可知,通过和朋友的谈话,作者“找到了(found)”自己的使命。49.B由上段末的“Ifwomenknew.signsofheartdisease,theycouldsavetheirlives.”可推断,作者开始致力于提高人们对心脏病的“认识(awareness)”。50.A作者帮助那些健康风险“严重(severe)”的人了解心脏病。51.A作者的努力促使议会委员们讨论心脏健康,这令作者感到非常“满足(satisfaction)”。52.D由下文的StatusofWomen及第四段

95、末的“Ifwomenknew.signsofheartdisease,theycouldsavetheirlives.”可推断,议会委员们讨论了“女性的(womens)”心脏健康。53.A参考第54题解析。54.C由作者经历癌症后大有成就的事例可知,“灾难(Disasters)”可以让一个人变得“更好(better)”。55.C你只需要向前迈几步,再凭借一点点运气,“转变(transformation)”就会发生。56.changed57.foreigners58.but59.getting60.friendly61.an62.especially63.where64.is developin

96、g65.have seen写作第一节Dear Peter,I am so delighted to have received your letter. You asked me in your last letter about the physical exercise in our school and the following information may give you some help.To my great joy, a famous new stadium has been put up, which has become the landmark in our sch

97、ool. Besides, with the stadium built, a wide range of sports activities can be carried out, of which table tennis, football as well as running competitions enjoy great popularity. I am particularly fond of basketball because it has been giving me strength to confront the challenge in my life.Finally

98、, I sincerely invite you to visit our school and join in the sports we both like.Yours,Li Hua第二节Carolthenfoundherselfinthecitywithherfriends. Carol and her friends went to watch movies. After that they ate delicious food in a restaurant and shopped in a huge mall. Carol was happy that she had the ch

99、ance to experience the life in the city. Yet at the same time, she understood that everything told by her grandmother was true in the city. There was no peace and no silence; the city life was fast and rushing. The air quality is not satisfying. She could hardly find any animal or even a tree.Carols

100、brotherRobwascallingherforlunchandCarolwokeup. She recalled what happened just now in her dream and realised that her life in the village with her family was far more wonderful than the city life. Carol understood that she was having a more joyful life. She shared her dream with her family while enjoying the fresh fruit and vegetables, and they laughed together. Carol also developed love for plants, animals and beautiful nature.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1