ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:25.22KB ,
资源ID:458064      下载积分:6 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-458064-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021秋新教材高中英语 Unit 4 A glimpse of the future Section A Startingout课后篇素养形成(含解析)外研版选择性必修第三册.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021秋新教材高中英语 Unit 4 A glimpse of the future Section A Startingout课后篇素养形成(含解析)外研版选择性必修第三册.docx

1、Unit4AglimpseofthefutureSectionAStartingout&Understandingideas课后篇素养形成必备知识基础练.单句语法填空1.The first robotic vacuum cleaner (design) for home use in the past years.答案has been designed2.Enough materials should be collected previously to (write).答案writing3.So far,you (learn) about two thousand new words.答案h

2、ave learned4.(judge)from his appearance he seems to be rich.答案Judging5.In future articles we will come back and provide solutions some of the questions we have posed.答案to6.If Im not (concern) about one thing or another,that means I have no choice but (relax).答案concerned;to relax7.Everyone agrees tha

3、t we all need a (good) understanding of culture than the past.答案better.短语填空in the long run,hang out,have no choice but to,come true,so far,susceptible to,wipe out1.we have done a lot to build a low-carbon economy,but it is far from ideal.We have to work still harder.答案So far 2.His wish to visit Chin

4、a has at last .答案come true3.All these nearly-identical birds could be a common threat.答案susceptible to 4.The parents wondered where their guys because they had no news of them.答案had hanged out5.He wants the chancethe memory of his poor performance last season.答案to wipe out6.,the economic crisis of t

5、he U.S. appears unavoidable.答案In the long run7.We only have one physical life to livewe make the most of it.答案have no choice but to.完成句子1.我刚在那里度完假,想向大家推荐那儿。I have just spent a holiday there and would .答案recommend it to everyone2.多亏你的帮助,我们提前完成了任务。,we accomplished the task ahead of schedule.答案Thanks t

6、o your help3.我们生活在同一个地球村,但这并不意味着我们的行为都是一样的。We live in the same global village,but this doesnt mean that we all behave .答案in the same way4.总的来说,这是一个相当不错的会议。It was a pretty good conference .答案on the whole关键能力提升练.阅读理解AIn the past decade,the use of social media has grown in a way that no one could have

7、guessed.It has turned some teenagers into celebrities(名人) and turned the famous into the infamous,overnight.A key feature of social media,however,is its volatility.Trends come and go,disappearing almost as quickly as they appeared.So,what are the key social media trends of 2018?Short video apps took

8、 the world by storm.Why are these short videoswhich are rarely longer than a few minutesso popular?Jiang Yige,Singapore-based analyst at FengHe Fund Management,has a theory.Short videos are “just right to fill in the little gaps in our busy schedules,” he told CNBC.These videosapart from being very

9、convenientare important to teenagers because they allow them to express themselves,according to TeenVogue.The sense of community that users of short video apps get is another appealing feature.Liza Koshy,a user of the US app Musically who has over 2 million followers,said that she was thrilled when

10、anyone said that her video had “inspired” them.“Its really cool . because I think as social creators thats what we all are,” she added.Live streaming is another feature of our social media life that now seems as natural as sunrise.Its a pretty neat idea:You can watch anyone,anywhere,live.However,Chi

11、na has taken live streaming to a whole new level.In China,more than 100 million viewers monthly watch a live streaming video.Forbes thought that a number of factors had led to the popularity of live streams.Among them is viewers ability to interact while remaining anonymous.However,the boom in socia

12、l media may be having side effects too.Fake news is one serious problem it arguably causes.Material shared on these platforms is often not checked for accuracy.The most basic content can be false and can sway users one way or another.We use social media all the time;that doesnt mean that we understa

13、nd the influence it is having on us.We should be mindful of both the time we spend on it and its impact on our minds.【语篇解读】这是一篇议论文。文章主要讲述了社交媒体特别是短视频和直播的迅速流行是因为短视频可以填补我们繁忙日程中的一些空白,而直播是我们社交媒体生活的另一个特点,在直播过程中,观众可以拥有在保持匿名的同时进行互动的能力。然而,社交媒体的繁荣也可能产生像虚假新闻这样的负面影响。1.Theunderlinedword“volatility”inParagraph2po

14、ssiblymeans“being”.A.changeableB.steadyC.promisingD.violent答案A解析词义猜测题。根据文章第二段中“Trendscomeandgo,disappearingalmostasquicklyastheyappeared.”可知,第二段画线单词volatility的意思和beingchangeable相近。故选A项。2.According to Liza Koshy,short videos are very popular because .A.they are very convenientB.they help people kill

15、timeC.they provide a sense of communityD.they allow people to express themselves答案C解析细节理解题。根据文章第六段中的“Thesenseofcommunity.feature”及“Itsreallycool.becauseIthinkassocialcreatorsthatswhatweallare”可知,莉莎认为短视频很流行是因为它能够给人们提供一种集体感。故选C项。3.What can we learn about social media from the text?A.The information fr

16、om social media is highly reliable.B.When it comes to social media,people know short videos best.C.People cant communicate with each other without social media.D.There is still much room for social media to make improvement.答案D解析推理判断题。根据文章最后一段中“However,theboominsocialmediamaybehavingsideeffectstoo.”

17、可知,社交媒体的发展仍然有上升的空间。故选D项。BTechnology is forever changing the way we get our news.Most people now get a lot of their news on electronic devices,instead of traditional media,such as newspapers,television or radio.An increasing number of people also report turning to social media for information.Now,the

18、re is a new technology that could greatly change the way we get the news: computer-created news readers.China has launched what it called the worlds first artificial intelligence,or AI news presenters.The news readers,supported by machine learning technology,are based on two real-life Chinese newsme

19、n.One is able to present news broadcast in English; the other,in Mandarin Chinese.A report said machine learning was used to examine video images and sounds of the two newsmen.Similar technology has been used to create video products known as “deepfake videos”.A deepfake video is a video that looks

20、real,but was electronically changed.Such videos can make people appear to say things they never said.Its said that the AI presenters will be a great improvement to the news team because they “can work 24 hours a day” on its website and on social media.One of the presenters even promised to “work tir

21、elessly” to keep people informed.Some machine learning experts said the system showed off Chinas latest progress in voice recognition,text-to-speech technology and data analysis.Others wondered about the effects robots might have on employment and workers.Some people argued that only low-level jobs

22、requiring heavy labour will be easily replaced by robots.Others praised the technology as a way for companies to make money from low-cost labour machines.Anyway,for its great potential,some businesses have experimented with similar technology for possible use in news operations.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要介绍

23、了人工智能新闻主播的相关内容。4.Peoplenowgetinformationmainlyfrom.A.electronicdevicesB.traditionalmediaC.socialmediaD.AInewspresenters答案A解析细节理解题。根据第一段中“Mostpeoplenowgetalotoftheirnewsonelectronicdevices”可知,人们现在主要从电子设备上获得信息。故选A项。5.The author mentioned “deepfake” in Paragraph 3 because .A.it was also artificialB.it

24、was also developed by ChinaC.it also used machine learning technologyD.it also gained popularity and recognition答案C解析推理判断题。根据第三段中“Areportsaidmachinelearningwasusedtoexaminevideoimagesandsoundsofthetwonewsmen.Similartechnologyhasbeenusedtocreatevideoproductsknownasdeepfakevideos.”可推知,作者提到deepfake是因为它

25、也用了机器学习技术。故选C项。6.What can we know about AI news presenters?A.AI news presenters can only “speak” one language.B.Not all the people are in favour of AI news presenters.C.AI news presenters will soon replace human news readers.D.AI news presenters can reflect the improvement in robot making.答案B解析细节理解题

26、。根据第五段“Somepeoplearguedthatonlylow-leveljobsrequiringheavylabourwillbeeasilyreplacedbyrobots.”可知,并不是所有人都支持人工智能新闻主播。故选B项。7.What will probably be discussed in the following paragraph?A.Further research on the technology.B.Other advantages of the technology.C.Principles the technology is based on.D.Examples the technology is applied to.答案D解析推理判断题。根据最后一段中的“somebusinesseshaveexperimentedwithsimilartechnologyforpossibleuseinnewsoperations”可推知,接下来的一段很可能讨论这种技术所应用的例子。故选D项。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1