ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:26.22KB ,
资源ID:458057      下载积分:6 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-458057-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021秋新教材高中英语 Unit 3 War and peace Section A Starting out & Under standing ideas课后篇素养形成(含解析)外研版选择性必修第三册.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021秋新教材高中英语 Unit 3 War and peace Section A Starting out & Under standing ideas课后篇素养形成(含解析)外研版选择性必修第三册.docx

1、Unit3WarandpeaceSectionAStartingout&Understandingideas课后篇素养形成必备知识基础练.单词拼写1.After a year without defeat,the team now becomes s as the finest in the country.答案supreme2.People watched in h as the small plane crashed to the ground.答案horror3.He (回忆) that she always came home late on Wednesdays.答案recalled

2、4.She was (仅仅) fifteen when she won her first championship.答案barely5.Writing poetry(解放) her from the routine of everyday life.答案liberated6.A (纪念的) garden was to be created for the heroes in a London park.答案memorial7.The company is an(杰出的) example of a small business that grew into a big one.答案outsta

3、nding.短语填空nothing less than,be made up of,free.from,have confidence in,lose ones life,prepare for,make it,get.across1.We all know the theory that matter atoms and molecules.答案is made up of2.The girl asked her father to the bird the cage.答案free;from3.I her.Shell be perfect for the job.答案have confiden

4、ce in4.The rock art represents the earliest record of the human imagination.答案nothing less than5.Make sure you have plentiful time to the new day ahead.答案prepare for6.Lets at seven oclock on Tuesday morning at my office.答案make it7.I had created a way tomy message while using as few words as possible

5、.答案get;across8.Three brave officers in the line of duty last night.答案lost their lives.完成句子1.我没有指出他的错误,以便他可以不在他的学生面前丢脸。I didnt point out his mistake so that in front of his students.答案he might not lose face2.老年人常出于无奈而独自生活。As an old person,.答案one is often condemned to live alone3.我们约定在8点半吧,这对你合适吗?.Is

6、that all right for you?答案Lets make it at 8:304.老师对学生的要求就是尽善尽美。The teacher demands perfection from her pupils.答案nothing less than5.我去游泳,其他人则去打网球了。I went swimming .答案while the others played tennis6.由于眼镜摔坏了,她看不见黑板上的字。,she couldnt see the words on the blackboard.答案Her glasses broken关键能力提升练.阅读理解AIn April

7、,1967 my brother,Harvey Cooley,met a soldier,David Lawson during basic training.In their free time,they hung out together.As the weeks went by,they grew very close,almost like brothers.However,after basic training,soldiers moved on to advanced training.They thought they would never see each other ag

8、ain.One day in September,1967,these men were both in California waiting for transport to the front.Harvey and David had an unexpected surprise when they ran into each other.They talked very briefly since they had got to report in five minutes.They agreed to meet after they were discharged(退伍)from th

9、e service.Harvey wrote a brief note which he gave to David showing the date and location they were to meet.Harvey never made it back home.He died while saving two soldiers during enemy fire.David did not learn of Harveys death until the mid 1980s.He wrote a letter to Harvey after he returned home an

10、d asked if they could postpone their meeting to a later date.His letter was unanswered.David felt then that Harvey must not have made it back.He knew Harvey would surely have answered his letter if he had been able to.While David was searching the Internet for information about Harvey,he found a poe

11、m dedicated(献给) to Harvey by me.He sent me an email and told me about his friendship with Harvey and we swapped phone numbers.David called me and we talked about his friendship with Harvey.While on the phone with David,I learned about the note Harvey had written for him.David still had the note and

12、sent me a copy of it.It is amazing,to say the least,that David was able to track me down.Even more amazing is the fact that he still had Harveys note after all these years.David told me it was a joy to finally hear about Harvey through me after over forty years.【语篇解读】本文是一篇记叙文。哈维和戴维在部队中成为好朋友,在奔赴战场之前,

13、他们决定退伍后重聚。哈维给戴维写了一张关于以后见面的时间和地点的便条,后来哈维在战争中牺牲,戴维把那张便条保存了四十多年。1.What did Harvey and David decide to do after they met unexpectedly?A.Meet after they returned.B.Leave the army.C.Write a report.D.Go to advanced training.答案A解析细节理解题。根据第二段中的“Theyagreedtomeetaftertheyweredischargedfromtheservice.Harveywrot

14、eabriefnotewhichhegavetoDavidshowingthedateandlocationtheyweretomeet.”可知,哈维和戴维在短暂的见面后约定了下次见面的时间和地点。故选A项。2.What did David do when he didnt hear from Harvey?A.He decided to meet Harvey at a later time.B.He went to the front to look for Harvey.C.He feared that Harvey had died.D.He asked two soldiers ab

15、out Harvey.答案C解析细节理解题。根据第三段中的“Hisletterwasunanswered.DavidfeltthenthatHarveymustnothavemadeitback.”可知,当戴维没有收到哈维的回信时,戴维担心哈维已经牺牲了。故选C项。3.The underlined word “postpone” in Paragraph 3 means “”.A.talk aboutB.put offC.attendD.call答案B解析词义猜测题。根据后面的“toalaterdate”可知,戴维写信是想把见面的时间推迟。由此推知画线词的意思是“推迟”。故选B项。4.Whic

16、h of the following can be the best title for the text?A.A Note Kept for over Forty YearsB.Friendship Developed in the WarC.A Letter Never AnsweredD.Two Brothers Never Separated答案A解析标题判断题。根据最后一段中“Itisamazing,tosaytheleast.afteroverfortyyears.”可知,ANoteKeptforoverFortyYears“一张保存了40多年的纸条”是最佳标题。故选A项。BYou

17、ng people in the United States do not have a strong understanding of the world and their place in it.Two U.S.-based groups,the Council on Foreign Relations and the National Geographic Society,commissioned an online survey earlier this year.They wanted to know what young people educated in American c

18、olleges knew about geography,U.S. foreign policy,recent international events,and economics.The survey was given to over 1,200 Americans between the ages of 18 and 26,all of them presently attend,or previously graduated from,a 2-or 4-year college or university.The average test score,out of 75 total p

19、ossible answers,was 55 percent.The study identifies a few important problems.For example,only 30 percent knew that the only part of the U.S. government that can declare war is Congress.Only 60% of those taking the survey could identify Brazil on a world map.Part of the problem,argue the organizers o

20、f the survey,is the Internet.They say it is becoming harder to find high-quality information about world events among all the fake news and trivia(琐事) which swamp(淹没) the Web.Forty-three percent of those questioned said they read about the news on Facebook.Another problem is that most college course

21、s do not require students to learn about international issues.If such information is not required,Richard Haass from the Council on Foreign Relations said,then the United States could have leaders like Gary Johnson.He was a recent presidential candidate who did not know about the Syrian city of Alep

22、po when a reporter asked him about it.The survey results were not all bad.The young people also demonstrated a good understanding of climate change and renewable energy.And the majority of them said that international issues were becoming more important to them.Haass says these findings suggest the

23、need to find ways to get good information to students,both in school and online.To help,the Council on Foreign Relations is creating a new program called CFR Campus,designed to help build knowledge about global issues.【语篇解读】本文主要介绍了一个对美国年轻人进行的关于他们对地理、美国的外交政策、近期的国际事件及经济的了解情况的调查,并对调查结果展开分析和研究,提出相应策略。5.

24、Whatcanwelearnaboutthesurvey?A.Alltheparticipantswererecentuniversitygraduates.B.Itwasgiventoover1,200Americanpeopleagedfrom18to26.C.ItsaimistofigureoutwhattheyoungpeopleknowaboutAmerica.D.ItwasanonlinesurveyconductedbytwoUSuniversities.答案B解析细节理解题。根据第三段第一句“Thesurveywasgiventoover1,200Americansbetwee

25、ntheagesof18and26”可知,这项调查的对象是年龄在18岁到26岁之间的1200多位美国人。6.According to the survey,what topic did the young Americans understand best?A.Environmental matters.B.Geographic information.C.Foreign relations.D.Government organizations.答案A解析细节理解题。根据倒数第二段第二句“Theyoungpeoplealsodemonstratedagoodunderstandingofcli

26、matechangeandrenewableenergy.”可知,参与调查的美国年轻人对气候变化和可再生能源,即环境方面有良好的了解。7.In which column of a newspaper could we find this article?A.Economics.B.Entertainment.C.Education.D.Politics.答案C解析推理判断题。根据第三段最后一句中的“allofthempresentlyattend,orpreviouslygraduatedfrom,a2-or4-yearcollegeoruniversity”可知,调查对象是在校或已经毕业的大学生,结合第六段第一句“Anotherproblemisthatmostcollegecoursesdonotrequirestudentstolearnaboutinternationalissues.”可知,该调查关注了大学教育方面。由此可推知,本文有可能出现在报纸上的教育专栏。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1