ImageVerifierCode 换一换
格式:PPTX , 页数:35 ,大小:1.45MB ,
资源ID:456364      下载积分:9 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-456364-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021秋八年级英语上册 Unit 4 Do it yourself Period 3 Reading Ⅱ习题课件(新版)牛津版.pptx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021秋八年级英语上册 Unit 4 Do it yourself Period 3 Reading Ⅱ习题课件(新版)牛津版.pptx

1、Unit4Do it yourselfPeriod 3Reading 答 案 呈 现温馨提示:点击进入讲评习题链接1advises2already3courses 4attend678910spent;putting up the shelfone end;much higher than the other advised;take a courseinstead;myself;attending lessonsfailed to put in课内知识夯实基础5Instead答 案 呈 现习题链接1C2B题组专训突破考点1B2C3A4B678910Dont playinstead of ha

2、vingNot only;but alsobetter notWhy not 5B课后巩固拓展延伸答 案 呈 现习题链接课后巩固拓展延伸1112131415I want to advise him to leave the company.Youd better open the window.I made a spelling mistake in the last English exam.I cant put in the light.Could you help me?The picture looks terrible.答 案 呈 现习题链接课后巩固拓展延伸1617181920BCB

3、You can make them.You need a large piece of paper,two sticks,some string and some glue.21They must use rope.一、根据汉语提示完成句子,并背记相应英语词汇1.The doctor _(建议)that man to stop smoking at once.2.The boy is _(已经)old enough to dress himself.advisesalready3.To improve his own spoken English,he took some _(课程)on En

4、glish.4.I heard that many popular stars would _(出席)this years Music Award.5.Its raining outside.I cant go out to watch films._(反而),I stay at home to read novels.courses attendInstead二、根据汉语提示完成句子,并背记英语句子6.他花了五个小时的时间在墙上挂了个架子。He _ five hours _ on the wall.spent putting up the shelf7.它们不能待在那里,因为架子的一头比另一

5、头要高出许多。They couldnt stay there because _ of the shelf was _.one endmuch higher than the other 8.我建议他上个DIY的课程。I _ him to _ in DIY.advised take a course9.所以相反,我正自己读着所有的书,每周六去上课。So _,I am reading all the books _ and _ every Saturday.instead myselfattending lessons10.苏珊的表弟未能安装一盏新灯在他的卧室里。Susans cousin _

6、a new light in his bedroom.failed to put in1.The school offers two courses on computer technology.One is for beginners and _ is for those who already have some basic knowledge.【中考长沙】A.otherB.anotherC.the otherC【点拨】根据“The school offers two courses on computer technology.”可知,这所学校提供两门计算机技术课程,因此这里说的是“两个

7、课程中的另一个”,应用the other。故选C。2.Can you kick the ball to _ end of the football field?Its hard for me.I think few goalkeepers can make it.【中考乐山】A.anotherB.the otherC.otherB【点拨】another(三者或三者以上中)另一个;the other(两者中)另一个;other其他的,后接可数名词复数。根据end of the football field可排除C;根据常识可知,表示从足球场的一边踢到另一边,两者中另一个,故选B。一、单项选择1.

8、Mr Wang,would you please tell me the result of the test?You did a good job.You made _ mistakes.A.a fewB.fewC.a littleD.littleB【点拨】词语辨析法。a few 和few修饰可数名词,a little 和little修饰不可数名词,所以排除C和D。根据“You did a good job.”说明几乎没有错误,故选B。2.They advise us _ football on the road.A.playB.to play C.not to play D.not pla

9、yC【点拨】固定搭配法。考查固定搭配advise sb.not to do。故选C。3.The sound made the film _.I am afraid of watching it.A.terrible B.terribly C.happy D.happily A【点拨】make sth.形容词,表示“使某物”。排除B和D。根据后文“I am afraid of watching it.”可知选terrible,故选A。4.Its going to rain.We _ take an umbrella with us.A.want B.had betterC.would like

10、D.have funB【点拨】考查固定搭配had better do sth.最好做某事。故选B。5._,it is necessary for him _ the meeting.A.Instead of;to attend B.Instead;to attendC.Instead of;attending D.Instead;attendingB【点拨】instead反而,副词;instead of而不是,后面需要接名词性短语。由空格后面的逗号可先排除A和C。“it is 形容词for sb.to do sth.”意为“对于某人来说做某事”。二、按要求完成句子6.You must not

11、play football in the street.(改为祈使句)_ football in the street.Dont play7.They stay at home to watch TV.They dont have a picnic.(合并句子)They stay at home to watch TV _a picnic.instead of having8.Li Ming is interested in DIY.I am interested in DIY,too.(合并句子)_ Li Ming _ I am interested in DIY.Not only but

12、also9.Youd better put on your cotton coat.(改为否定句)Youd _ put on your cotton coat.better not10.Why dont we go and ask our teacher for help?(改为同义句)_ go and ask our teacher for help?Why not 三、翻译句子11.我想建议他离开公司。_I want to advise him to leave the company.12.你最好把窗户打开。_Youd better open the window.13.上次英语考试中我

13、犯了个拼写错误。_I made a spelling mistake in the last English exam.14.我不会安装电灯。你能帮我吗?_I cant put in the light.Could you help me?15.这幅画看上去很糟糕。_The picture looks terrible.四、阅读理解16.Which of the following was given by a friend?_A.B.C.D.请同学们看典中点第43页短文。B【点拨】细节理解题。根据第三个故事“Our dads friend made the Little House for

14、his daughter.It was made of wood and bricks which were thrown away.And when she grew up,he offered it to us.”可知,爸爸的朋友给了我们由木头和砖建造的小房子。故选B。17.What do the four stories have in common?_A.The children in the stories were good at DIY.B.Fathers made the four objects for their children.C.Some scrap material

15、s were made good use of.D.The four objects were made just for pleasure.C【点拨】细节理解题。根据“carved a guitar neck from a scrap(废弃的)piece of wood.I walked past a rubbish bin and saw a folding(可折叠的)table lying there.I thought I could make something out of it.It was made of wood and bricks which were thrown aw

16、ay.I just made it from pieces lying around.The wheels were from two different scrapped carts.”可知,四个故事中都将废弃的材料充分利用了。故选C。18.From the passage,we can infer(推断)that _.A.Kittys father did not have money to buy a new tableB.at least four children once played in the Little HouseC.Helen and her husband were

17、good at making instrumentsD.Tom enjoyed making things like his father and grandfatherB【点拨】推理判断题。根据第三个故事“Our dads friend made the Little House for his daughter.I still remember the nice time in the Little House.When my children were growing up,they used to say.”可知,父亲朋友的女儿、我和我的孩子们曾经在小房子里玩耍,所以至少有四个孩子曾经

18、在小房子里玩耍。故选B。五、阅读表达根据短文内容,完成下列各题19.According to the article,what is one fun way to get new toys?_请同学们看典中点第43页短文。You can make them.【点拨】根据原文第一段的最后一句:But instead of buying toys,one fun way to get new toys is to make them.可知答案。20.What materials(材料)do you need to make your own kite?_You need a large piece

19、 of paper,two sticks,some string and some glue.【点拨】根据原文第二段的:For a kite,all you need is a large piece of paper,two sticks,some string(线)and some glue.可知答案。21.With really large kites,what must people use instead of string?_They must use rope.【点拨】根据原文最后一句:They take many strong men to fly them and people use rope instead of string.可知答案。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1