ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:8 ,大小:2.92MB ,
资源ID:455296      下载积分:9 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-455296-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(四年级下册英语一课一练-Unit 3 Travel Plans lesson1人教新起点(含答案).doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

四年级下册英语一课一练-Unit 3 Travel Plans lesson1人教新起点(含答案).doc

1、Unit 3 Travel Plans 第一课时 习题一、看图写出相关的短语。1. _ 2. _ 3. _ 4. _ 5. _ 6. _二、根据要求写单词。1. 美丽的城市(英语)_2.海鲜 (英语)_3. 滑雪(英语) _ 4. 大海(英语)_.5. city (复数)_ 三、按要求改写句子。1. He wants to go to the Great Wall. (对划线部分提问) _2. It is a beautiful city. (改为复数句子) _ 3.West Lake, boat, can on, we, a, row, (.) (连词成句) _4. to, parents,

2、 go, the, with, Great Wall, want, my, I, to (.) (连词成句) _四、选择题。( ) 1. I can _ some toys. A. to buy B. buy C. buying( ) 2. He likes _ a film.A. watching B. seeing C. sees( ) 3. How can I get there? -_.A. You can take a taxi. B. You can by bike C. You can by taxi.( ) 4. I want _ to West Lake with my pa

3、rents.A. to go B. go C. going( ) 5. _ do you want to do there? A. Where B. What C. Which 五、阅读短文,根据短文内容,选择正确答案。Mrs Jones is an American doctor. She is now in China. She works in a childrens hospital in Shanghai. She likes the children and she likes to work for children. She works hard in the day time

4、 and learns Chinese in the evening school. She also learns Chinese from the Chinese doctors and her Chinese friends. Now she can speak some Chinese. She can read and write some Chinese, too. She says it is not easy to learn Chinese well. Mr Jones, her husband is a teacher. He teaches English in the

5、No. 5 Middle School. He works from Monday to Friday. He teaches 3 classes every day.( )1. Mrs Jones is _.A. an English teacher B. an American teacher C. an American doctor( )2.Mrs and Mr Jones are _.A. in a hospital B. in a middle school C. in China( )3. Mrs Jones learns _ in an evening school.A. ma

6、th B. Chinese C. English( )4. Mr Jones works _ every week.A. five days B. six days C. three days( )5. Which is wrong? _A. Mrs Jones works in a childrens hospital in Shanghai.B. Mrs Jones says it is easy to learn Chinese.C. Mrs Jones learns Chinese from Chinese doctors and Chinese friends.Unit 3 Trav

7、el Plans 第一课时 答案一、【解析】该题考查词汇的识记【答案】1the Great Wall 2West Lake3row a boat 4take photos5eat seafood 6visit the Mogao Caves二、【解析】1.beatuiful city美丽的城市,故填beautiful city.2.seafood海鲜,故填seafood.3. ski滑雪,故填ski.4.sea大海,故填sea.5.city的复数是cities, 故填cities.【答案】1. beautiful city 2. seafood 3. ski4.sea 5. cities 三、

8、【解析】1. 此句划线部分是the Great Wall,所以提问时要用Where, 另外要借助于助动词does, 后面动词用原形,应为Where does he want to go? 故填Where does he want to go?2. 此句变为复数句子时要将It is 变为They are,将city变为cities,并去掉a, 应为They are beautiful cities. 故填They are beautiful cities.3. 根据所给的词及标点可组成句子为We can row a boat on West Lake. 故填We can row a boat o

9、n West Lake.4.根据所给的词及标点可组成句子为I want to the Great Wall with my parents. 故填I want to the Great Wall with my parents.【答案】1. Where does he want to go?2. They are beautiful cities.3. We can row a boat on West Lake.4.I want to the Great Wall with my parents.四、 【解析】 1. 在情态动词后跟动词原形. 故选B.2. like doing sth.喜欢

10、做某事,see a film看电影,故选B.3. 根据问句可知回答为You can take a taxi. 在情态动词后跟动词原形, 故选A。4. want to do sth.想要做某事,故选A.5. 句意:你想在那里做什么? What do you want to do there? 故选B.【答案】1.B 2. B 3.A 4. A 5. B 五、【解析】1. 根据短文中Mrs Jones is an American doctor.可知答案是C2. 根据短文中She is now in China. Mr Jones, her husband is a teacher. He tea

11、ches English in the No. 5 Middle School.可知They are in China. 故选C3. 根据短文中She works hard in the day time and learns Chinese in the evening school. 可知Mrs Jones learns Chinese in an evening school. 应选B.4. 根据短文中He works from Monday to Friday.可知He works five days, 应选A。5.根据短文中She says it is not easy to learn Chinese well.可知B是错误的,应选B。【答案】1. C 2.C 3. B 4. A 5.B

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1