ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:5 ,大小:39.50KB ,
资源ID:453573      下载积分:7 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-453573-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年高中英语 同步课时作业(8)Unit 2 Travelling around Discovering Useful Structures .doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年高中英语 同步课时作业(8)Unit 2 Travelling around Discovering Useful Structures .doc

1、Unit 2Discovering Useful Structures & Listening and Talking一.词汇1. n. 住处; 停留处; 膳宿v. 为提供住宿2. n. 包裹; 包装盒 vt. 将包装好3. n. 建筑设计师n. 建筑设计; 建筑学4. n. 小路; 路线; 道路5. vt. 联络; 联系 n. 联系; 接触6. n. 士兵; 军人7. n. 公寓; 单元房 adj. 平坦的; 扁平的8. vt. 运输; 运送n. 交通运输系统9. n. 远足; 徒步旅行 i. 徒步旅行 t. 去远足二 填空1.The moment _ (come) soon, he tho

2、ught to himself, waiting nervously.2.Give the names of two people who can be _(联系)at any time.3.Ladies and gentlemen, please fasten your seat belts. The plane _ (take) off.4.Look at the timetable. Hurry up! Flight 4026 _ (leave) at 18: 20.5.Lets wait and see! He _ (open) the door, and the basin full

3、 of water is sure to drop and make him wet through.6. What are you going to do this afternoon? I am going to the cinema with some friends. The film _ (finish) quite early, so we _ (go) to the bookstore after that.7. Youve left the light on. Oh, so I have. I _ (go) and turn it off.8.Close the door of

4、 fear behind you, and you _ (see) the door of faith open before you.9.Do you know when Mary _ (set) up a company of her own? Im waiting to congratulate her.三语法填空 I wanted to do something special for my 15-year-old son, who has always been a perfect boy. He worked all summer to earn enough money to b

5、uy _ (he) a new racing bicycle instead of asking for money from me. Then he spent hours and hours on it. I loved my son so much _ I bought him a pair of sunglasses and gloves. When my son rode the racing bicycle with them, he looked very cool. He dreamed _ taking part in a race and winning. On Novem

6、ber 10th, my birthday, when I went to the kitchen to start the milk and bread in the morning, I found _ beautiful guitar on the table, beside which was a card, _ (say) Happy birthday to my wonderful mother. I was surprised and then began to sob. I remembered once I _ (joke) to my family that I wante

7、d to learn to play the guitar to make my life colourful. I had _ (forget) it, but my son remembered. He took it _ (serious), and bought me one as a birthday gift. I wondered _ my son could buy this expensive gift; soon I realised that my son had sold his racing bicycle _ (get) me the guitar.四.阅读 My

8、mum is always at work and my sisters are never around, so I have nothing to do. My house is boring. The train lets me escape and explore. I have been taking the train for five years. Ive learned that its fast and convenient. I live about two miles from the Blue Line Imperial Station. I like taking t

9、he train because it gives me freedom. My favourite place to go is downtown. I take the train to Macys Plaza in front of the 7th Street Station to do some shopping at Borders or Victorias Secret, or to get something to eat at the food court. With 25 cents, you can take the DASH bus from the station t

10、o get to the Fashion District. Since I like making accessories (首饰) like earrings, I love going there because of all the deals on jewelry supplies. I take the train to the Museum of Contemporary Art with friends on the first Sunday of every month since we can get in for free. We tour around the muse

11、um and get to do an art project at the end. I like going to the museum because there are a lot of wonderful things. The cool thing about the train is that it connects to other train lines, which lets you see different parts of the city. The Gold Line runs from Union Station northeast to Pasadena and

12、 now east to East LA. The Red Line goes from downtown to Hollywood. The Green Line goes from Norwalk to several beaches. When I dont know how to get somewhere, I go to mta. net, type in my starting point and end point and get times and routes. I hardly ever get lost.1. We can infer from Paragraph 1

13、that _.A. the writers sisters are always busy with their work B. the writer doesnt get along well with her family C. the writer doesnt know how to kill time D. the writer doesnt like staying at home alone2. What does the writer often go downtown for?A. To do some shopping.B. To eat pizza.C. To visit

14、 her friends.D. To make accessories.3. The writer seldom gets lost because _.A. she often takes a map with her B. she is familiar with every line C. she often has a travel guide with her D. she often refers to a website for bus and train lines答案以及解析一.答案:1. accommodation, accommodate 2. package3. arc

15、hitect, architecture 4. path 5. contact 6. soldier7. flat 8. transport, transport/transportation 9. hike解析: 二.答案:1.答案:is coming解析:句意:他心想:“这个时刻终于要到来了,”并焦急地等待着。2.客观填空 contacted解析: 3.答案:is taking解析:考查动词的时态句意:女士们、先生们,请系好安全带飞机就要起飞了此处现在进行时表示将来。 4.答案:leaves解析:5.答案:is to open解析: 6.答案:finishes, are going解析:

16、7.答案:will go解析: 8.答案:will see解析: 9.答案:will set解析: 三.答案:himself ; that ;of ;a ;saying ;joked ;forgotten ;seriously ;how ;to get 解析: 1.此处意为挣钱给他自己买一辆新的自行车, 故用反身代词。2.此处为so.that.句型, 表示如此以至于。3.dream of doing sth.梦想做某事, 为固定搭配。4.此处表示一把漂亮的吉他, 为泛指, 故用不定冠词修饰。5.saying为现在分词形式, 在此作伴随状语。6.由上下文语境及句意可知, 谓语应用一般过去时, 与

17、前后文一致。7.forgotten 由空前had提示可知, 应填过去分词形式, 构成过去完成时。8.take sth. seriously认真对待某事。此处要用副词修饰谓语 took, 故填seriously。9.句意为我想知道儿子是如何能买这份昂贵的礼物。此处为疑问副词how引导的宾语从句。10.此处用动词不定式作目的状语。四.答案:DAD解析:1. 推理判断题。根据第一段中的My house is boring. The train lets me escape and explore.可推知, 作者觉得一个人在家里太孤独、太无聊, 所以乘坐火车出去玩。故选D项。2. 细节理解题。根据第三段的介绍可知, 作者经常去市中心购物。故选A项。3. 细节理解题。根据最后一段最后两句When I dont know how to get somewhere, I go to , type in my starting point and end point and get times and routes. I hardly ever get lost.可知, 作者几乎不迷路的原因是她经常上网查找出行路线。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1