收藏 分享(赏)

2020-2021学年高中英语 Module 4 Music Born in America单元评估课后作业 外研版选修7.doc

上传人:a**** 文档编号:452656 上传时间:2025-12-07 格式:DOC 页数:15 大小:104KB
下载 相关 举报
2020-2021学年高中英语 Module 4 Music Born in America单元评估课后作业 外研版选修7.doc_第1页
第1页 / 共15页
2020-2021学年高中英语 Module 4 Music Born in America单元评估课后作业 外研版选修7.doc_第2页
第2页 / 共15页
2020-2021学年高中英语 Module 4 Music Born in America单元评估课后作业 外研版选修7.doc_第3页
第3页 / 共15页
2020-2021学年高中英语 Module 4 Music Born in America单元评估课后作业 外研版选修7.doc_第4页
第4页 / 共15页
2020-2021学年高中英语 Module 4 Music Born in America单元评估课后作业 外研版选修7.doc_第5页
第5页 / 共15页
2020-2021学年高中英语 Module 4 Music Born in America单元评估课后作业 外研版选修7.doc_第6页
第6页 / 共15页
2020-2021学年高中英语 Module 4 Music Born in America单元评估课后作业 外研版选修7.doc_第7页
第7页 / 共15页
2020-2021学年高中英语 Module 4 Music Born in America单元评估课后作业 外研版选修7.doc_第8页
第8页 / 共15页
2020-2021学年高中英语 Module 4 Music Born in America单元评估课后作业 外研版选修7.doc_第9页
第9页 / 共15页
2020-2021学年高中英语 Module 4 Music Born in America单元评估课后作业 外研版选修7.doc_第10页
第10页 / 共15页
2020-2021学年高中英语 Module 4 Music Born in America单元评估课后作业 外研版选修7.doc_第11页
第11页 / 共15页
2020-2021学年高中英语 Module 4 Music Born in America单元评估课后作业 外研版选修7.doc_第12页
第12页 / 共15页
2020-2021学年高中英语 Module 4 Music Born in America单元评估课后作业 外研版选修7.doc_第13页
第13页 / 共15页
2020-2021学年高中英语 Module 4 Music Born in America单元评估课后作业 外研版选修7.doc_第14页
第14页 / 共15页
2020-2021学年高中英语 Module 4 Music Born in America单元评估课后作业 外研版选修7.doc_第15页
第15页 / 共15页
亲,该文档总共15页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Module 4 Music Born in America单元评估四(Module 4)第一部分:听力(共两节,满分30分)第一节:(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1What is the man doing?AHe is checking in. BHe is checking out. CHe is asking for room service.2What does the man wan

2、t to do?AChange seats with the woman. BBuy a new air conditioner. CHave the machine fixed.3How does the man feel?AConfident. BWorried. CRelaxed.4Where does the conversation take place?AAt a bookstore. BAt a library. CAt a zoo.5What does the woman mean?AShe is tired too. BThe party will be put off. C

3、They must hurry up.第二节:(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6Who took the photo?AElla. BEllas uncle. CEllas brother.7Where is Joe in the picture?AOn the right. BIn the middle. COn t

4、he left.听第7段材料,回答第8、9题。8What are the speakers mainly talking about?AThe citys history. BOld buildings. CThe travelling route.9Where are many historical things on show?AIn a museum. BIn a palace. CIn a garden.听第8段材料,回答第10至12题。10What will the woman do this weekend?AChat with her pen friend online. BSt

5、udy English with the man. CMeet her pen friend.11How did the woman get to know her pen friend?ADuring a trip. BThrough the Internet. CIn a language study course.12In what aspect do the woman and her pen friend have different tastes?ALanguage study. BMusic and movies. CTravel and swimming.听第9段材料,回答第1

6、3至16题。13What are the two speakers mainly talking about?AA swimming competition. BA singing contest. CA travel plan.14What does the woman say about her group?AThey have won for the past three years.BThey beat the same group two years.CThey came in second place this year.15How did the man spend his we

7、ekend?ABy studying in the library. BBy walking on the beach. CBy swimming in the ocean.16What will the woman and her group probably do when the semester is over?AAdd new members. BOrganize a graduation party. CTake a trip to the beach.听第10段材料,回答第17至20题。17With whom did the speaker visit Italy this ti

8、me?AHis cousins Eve and Ann. BTwo of his close friends. CHis father.18Which city did the speaker visit on the first day?AFlorence. BRome. CUmbria.19What did the speaker do in Sicily?AHe went to the beach. BHe toured some old villages. CHe visited several museums.20How long did the speaker travel aro

9、und Italy this time?AThree days. BFour days. CFive days.答案15BABAC610BCCAC1115BBBCA1620CBAAC附:听力参考材料Text 1W:Good morning, sir. How can I help you? M:Id like to check out and pay for the bill.W:Could I have your keycard please?M:Here it is. I was in Room 322.Text 2M:Is the air conditioner working?W:Ye

10、ah. Are you hot? Im quite cold.M:Thats because youre right next to the machine. Why dont we change places?W:All right. Lets change.Text 3W:Whats the matter,Jamie?M:Ive got a maths exam tomorrow. I think Im going to fail!W:Come on. Youre well prepared. Im sure you can pass it.Text 4W:Jack, look at th

11、is book. Its about unusual animals.M:Oh,yes! Lets buy it. Id like to read it when youve finished.Text 5M:Cant we slow down? Im tired.W:Slow down? What are you talking about? Dont you realize how late were going to be for the party?Text 6M:I like this photo of you and your family, Ella.W:Thanks. My u

12、ncle took it last summer. He was visiting us with my aunt and cousin, Joe. They live in Florida.M:Which one is Joe?W:Thats Joe on the left standing next to Mum and Dad. Hes the same age as Rick, my elder brother, but hes taller than Rick. Ricks next to me on the right of the photo. Hes got glasses o

13、n. We always have a good time when we play together.M:Then the beautiful woman in the middle must be your aunt.W:Yes, thats right. Text 7M:This is the last day of our bike trip. Where shall we visit today?W:First, we shall cycle to an ancient kings palace, and then tour a beautiful garden. Where wou

14、ld you like to visit?M:I am willing to cycle around the city and enjoy the tall tower.W: OK. After that, we shall visit the downtown districts along the way. There are a lot of old buildings in the street. I really like the atmosphere there.M:Whats the city famous for?W:Its long history. There are a

15、 great number of known historical places around here. Many unearthed historical things are on show in the city museum. Its really worth visiting. M: How wonderful! I cant wait to enjoy the journey!Text 8W:Its unbelievable. You know, my pen friend is in South Korea now. And shes going to visit me thi

16、s weekend. I am looking forward to seeing her.M:Really? How did you get to know her? I mean how you could know a foreign friend. W:We just started to know each other through the Internet. There are millions of chat rooms online and you can choose any one of them to start chatting. The only thing is

17、that we have to chat in English.M:Thats a good way to improve your English. Do you think its a danger to talk with people you dont know?W:Well, it depends. At first, we just discussed our hobbies and language study. Then we found we both enjoy travel and swimming. But we have different tastes in mus

18、ic and movies. M:But I still couldnt chat with a person I dont know.Text 9M:How was the singing competition last weekend?W:You dont need to know.M:What do you mean? Wasnt it near the beach? That should have been fun.W:It should have been fun,but we only came in second place, and we were hardly able

19、to enjoy the beach at all.M: Youre upset about finishing second? How many singing groups were competing? W:About thirty. I know second place sounds OK but we have been second for three years in a row.M:Thats too bad. So how was the beach? I would have loved to walk on the beach, and go for a swim in

20、 the ocean. I ended up spending a lot of time studying in the library last weekend. W:Well,it wasnt exactly like that. We really didnt have much free time. Our schedule was full almost the whole time, practicing, performing or watching the competition. But you know the ocean water is still cold righ

21、t now, so I dont think we really missed too much.M:You should make plans to go back when the semester is over.W:That is exactly what we had in mind. It should be a lot more fun there when the weather warms up, and we wont have to think about competing.Text 10There are many great places to visit in I

22、taly. I first visited Italy last year, but I was there for only one day with my father. Last month, I got the chance to visit Italy again. This time, I went with two of my best friends Eve and Ann. We really enjoyed ourselves there.On the first day, we visited Florence. The city was considered to be

23、 the art center from the 14th century to the 16th century. We visited several different museums there. On the second day, we went to Sicily. Sicily is a tiny island with a rich history, amazing buildings, delicious food, and sunshinefilled beaches. We had some of Sicilys great food and took a long w

24、alk on one of Sicilys beautiful beaches. On the third day, we went to Rome. Rome is famous for its exciting nightlife, but we were more interested in the culture than in the nightlife. On the last two days,we visited Umbria, where we got to tour several famous villages.I look forward to going back t

25、o Italy again one day.第二部分: 阅读理解(共两节,满分35分)第一节:(共10小题;每小题2.5分,满分25分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项,并在答题纸上将该项涂黑。AFestivals are a great way to experience a destination in a different way. This article will fuel your wanderlust (漫游癖) and guide you to the best festivals.St Patricks DayWhere: Dublin, I

26、reland & New York, USAWhen:17 MarchSt Patricks Day has taken place in New York City on March 17th since 1762. On this day, the whole city turns green. Many Irish make traditional bread on this day. It is one of the most fun days of the year in New York City every year, when the whole city turns into

27、 a big green party.SXSWWhere: Austin, USAWhen:1019 MarchLike free things? Yeah, me too! Free food, drink and music sound good? Welcome to Austin, Texas. SXSW is a festival for those who work in the music and film industries. There are “free” shows. You do have to pay but not by handing over cash; yo

28、u have to give up some time to queue but it is worth it to see some popular stars.Kings DayWhere: Amsterdam, NetherlandsWhen: 27 AprilEvery year on April 27 Amsterdam turns a very bright color of orange for Kings Day, which is the birthday of King WillemAlexander. Its a crazy fun celebration when th

29、e center of the city is car, bus, and bikefree. It is a market day when anyone can sell pretty much anything. Tips: Take a jacket with you, wear orange, and bring cash.Just for LaughsWhere: Montreal, CanadaWhen: 1430 JulyFor comedy lovers there is no other festival in the world better than Montreals

30、 Just for Laughs. The festival concentrates most of its shows in the Latin Quarter. During the day street performers delight the crowds and at night the city comes alive with comedy all over the city.21What do St Patricks Day and Kings Day have in common?AThey are market days. BThey feature a specif

31、ic color.CThey begin in the same month. DThey are in honor of a Kings birthday.答案:B解析:细节理解题。根据St Patricks Day中介绍的“On this day, the whole city turns green”和Kings Day中介绍的“Every year on April 27 Amsterdam turns a very bright color of orange”可知,这两个节日都有各自独特的节日颜色。22Which festival is about music and film?A

32、St Patricks Day. B.SXSW. CKings Day. D.Just for Laughs.答案:B解析:细节理解题。根据SXSW中介绍的“SXSW is a festival for those who work in the music and film industries”可知,SXSW是关于音乐和电影的。23What do we know about Just for Laughs?AIt offers free food. BIt lasts for one week.CIt is the best comedy festival in the world. DI

33、t is celebrated in many places worldwide.答案:C解析:推理判断题。根据Just for Laughs中介绍的“For comedy lovers there is no other festival in the world better than Montreals Just for Laughs”可知,该节日是全世界最好的喜剧节。BIt was around the 4th grade when I started noticing that I didnt fit in that well with a lot of kids in my gra

34、de. While the other girls were starting to wear makeup, style their hair, and only wear fashionable clothing, I stayed the same. At first I didnt care, but then I started to feel a little worried. I was afraid that the other girls wouldnt like me. I wanted to be like them, but I really hated that.Af

35、ter I entered the 5th grade my mom found a local vocal studio. I had always loved to sing, and taking lessons seemed like fun. I was thrown into a brilliant world of music. Something inside me just clicked, and I had finally found where I belonged. Music gave me a place of my own in the world.Starti

36、ng voice lessons was the first of many times that music has changed my life. In the 7th grade, I really didnt fit in at middle school. Being an athlete is what made you popular, and I was not super athletic. Music saved me again. Every day I knew I could come home from school and sing. I would becom

37、e someone else. I would let the music fill my body and shine its light in the darkest corners. The light gave me strength. I became friends with other people who were into music. Music also gave me courage.Friedrich Nietzsche once said,“Life without music would be a mistake.” This is true for me. Wi

38、thout music, my life would be a mistake. Maybe I would have found another hobby, but I doubt that it would help and change me the way music did. I know that music had changed my life.24What was the problem that the author faced in the 4th grade?ANo one around her liked her. BShe had no fashionable c

39、lothing.CShe didnt know how to dress up. DShe didnt fit in well with others.答案:D解析:细节理解题。根据第一段的“It was around the 4th grade when I started noticing that I didnt fit in that well with a lot of kids in my grade.”可知,作者当时的问题是不太合群。25Taking music lessons made the author most probably _.Aworried Bdisappoin

40、ted Ccheerful Dsurprised答案:C解析:推理判断题。根据第二段的“I was thrown into a brilliant world of music. Something inside me just clicked, and I had finally found where I belonged.”可推断作者很高兴。26When the author was in middle school, she _.Afell in love with sports Bbecame very popular at schoolCdecided to become a gr

41、eat athlete Dmade friends with those who loved music答案:D解析:细节理解题。根据第三段的“I became friends with other people who were into music.”可知作者跟一些喜欢音乐的人成了朋友。27What would be the best title for the text?AMusic Changed Me BMy Young Life CI Found Myself DMy Hobbies答案:A解析:标题归纳题。根据文章内容可知,作者在学校里并不是很合群,后来是音乐给了她勇气,改变了她

42、,故选A项。CIt is not always a good thing to praise children because “empty” words may make them unhappy. Words such as “well done” may make them doubt their own abilities, a leading psychologist (心理学家) Stephen Grosz has warned. He says that words such as “youre so clever” or “youre such an artist” could

43、 also hinder their future development at school. He says that such empty praise causes children to be unhappy as they may say they cant live up to these expectations.Instead he advises parents and teachers to praise children less frequently and use words like “trying really hard,” Mr Grosz said, “Em

44、pty praise is as bad as thoughtless criticism (批评). People often pay no attention to childrens feelings and thoughts.” He also mentions research showing that children who are heavily praised probably perform worse at school.Some psychologists from Columbia University asked 128 pupils aged 10 and 11

45、to work out a number of math problems. Afterwards, some were told, “You did really wellyou re so clever.” But the researchers told the other group, “You did really wellyou must have tried really hard.” Both groups of children were then given more difficult questions and those who had been told they

46、were clever did not do as well as the others.He says that when collecting his daughter from a school near their home in North London, he heard a teacher tell her, “You have drawn the most beautiful tree. Well done.” Later, after she had done another drawing, the same teacher said, “Wow, you are real

47、ly an artist.” In his book, Mr Grosz writes, “How could I explain to the teacher that I would prefer it if she did not praise my daughter?”As a parent of two children, I strongly agree with Mr Grosz. I praise them when praising is proven right. I want them to know if I praise them, they have done so

48、mething beyond my expectation, beyond what they are able to do.文章大意:本文是一篇说明文。作者分析说明了表扬给孩子们带来的影响。28. The underlined word “hinder” in Paragraph 1 probably means “_”Aallow B.prevent CencourageDcontrol答案:B解析:词义猜测题。根据前文“Words such as well done may make them doubt their own abilities,” “做得好”等词可能会让他们怀疑自己的能

49、力可知,此处应为“妨碍,阻止”的意思。故选B项。29. Which of the following praise does Mr Grosz like most?AYou are so clever!BWell done, darling!CYou must have tried hard! D.You are such an artist!答案:C解析:细节理解题。根据第二段第一句“he advises.use words like trying really hard”可知,C选项 You must have tried hard!与之相匹配。故选C项。30. What does the

50、 author mainly tell us in the text?A. Many children cant live up to their parents expectations.BPraise makes good men better and bad men worse.CParents should spend more time with their children.DToo much praise can sometimes hurt children.答案:D解析:主旨大意题。根据文章第一段第一句以及科学家做的研究表明作者通过本文旨在说明对孩子进行过多的表扬会给他们带来

51、不利影响,故选D项。第二节:(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。How to Pass Final ExamsIf youre a student, exams are an important part not only of any class, but also your final grade. Preparing throughout the semester is the most effective way to do well on your final exams. _31_ There are

52、 things you can do to help you pass your exams.Attend class regularly. You cannot successfully pass a class or exams if you do not attend the class. This will allow you to hear important lectures and take notes. It also helps you understand your readings and assignments. _32_ Teachers usually discus

53、s what is on an exam during classes. If you arent in class, you cant get this important information.Start studying early. _33_ A month before the test date is a good time to begin your preparations. You can study simply by reviewing your notes for 2030 minutes a day. If you have questions, ask the t

54、eacher._34_ Practice exams are a highly effective way to study for tests. They will help you relax and point out any weak areas you may have going in to the final exam date. If you test yourself just twice, you will remember 75%80% of the material two weeks later. With no practice tests, that figure

55、 is just 20%.Reduce your anxiety. You wouldnt have anxiety if you werent worried about passing your final exam. However, research shows that anxiety blocks your ability to focus, which can really put a damper (抑制)on your studying and test performance. _35_A. Do a practice exam.BUnderstand how you ca

56、n study best.CEvery individual learns differently.DMost exams are based on what happens in class.EIt is never too early to start studying for a final exam.FBasically, there s just no shortcut for knowing the material.GTry some relaxation techniques when youre feeling worried.文章大意:本文属于说明文,作者通过这篇文章主要向

57、我们描述了有些事情可以帮你通过期末考试。31F解析:根据上文“Preparing throughout the semester is the most effective way to do well on your final exams.”(准备整个学期是在期末考试中取得好成绩的最有效的方法。)可知要想取得好成绩是没有捷径的。故F选项符合语境。32D解析:根据下文“Teachers usually discuss what is on an exam during classes. If you arent in class, you cant get this important in

58、formation.”(老师通常在课堂上讨论考试内容。如果你不上课,你就得不到这个重要的信息。)可知大多数考试都是基于课堂上所讲的内容。故选D符合语境。33E解析:根据下文“A month before the test date is a good time to begin your preparations.”(考试前一个月是开始准备的好时候。)以及本段小标题Start studying early.(早点开始学习。)可知是强调为期末考试开始学习永远不嫌早。故选E。34A解析:根据下文“Practice exams are a highly effective way to study

59、for tests.”(练习考试是一种非常有效的备考方法。)中practice exam可对应到A选项中Do a practice exam(做一个练习考试)。故选A。35G解析:根据上文“However, research shows that anxiety blocks your ability to focus, which can really put a damper(抑制) on your studying and test performance.”(然而,研究表明,焦虑会阻碍你集中注意力的能力,这真的会给你的学习和考试表现带来负面影响。)可知强调感到担忧时要学会放松。故选G选

60、项。第三部分:语言运用(共两节,满分45分)第一节:(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题纸上将该项涂黑。Yesterday I called my cousin Alice. I asked her if she _36_ to go out for a picnic with me. She immediately said,“No. Im too_37_ to go with you.” I was not _38_ when I got that response. Alice is a

61、lways doing something. Shes running here and there to get a _39_done. And at the end of the day, she always seems exhausted. I dont think Alice is _40_. There are many people like her. They seem to be very busy but dont do many things. Their _41_ is that they dont set priorities (优先). In their opini

62、on, every task is of the same _42_. But that is incorrect.Recently, I _43_ a video online, which shows the importance of establishing priorities. And I cant _44_ more. There are reasons to set priorities on a _45_ basis. If you work on tasks from one to another without getting anything _46_ on the m

63、ajor todo list, you will see yourself flitting like a humming bird from flower to flower._47_ you havent set your daily priorities for quite some time, maybe a suggestion or two would be welcome. The easiest and simplest way, and _48_ one of the most effective ways is to start to _49_ your major pri

64、orities for the day on your calendar. No, I do not _50_ doing that on your iPad, iPhone, or any other electronic device. You should _51_ major priorities on a physical calendar with a pen. This process lets your brain _52_ the connection you are making, and it is this conscious connection that makes

65、 your note more effective.The real _53_ comes next and that is to remove or _54_ all other events, issues, or demands for your time or attention that could knock you off your track. This is not easy. However, with practice, youll _55_ make it.36A.remembered B.wanted Cdemanded D.feared答案:B解析:作者打电话给Al

66、ice是想问她是否“想”和自己一起去野炊。37A.boring Bold Cbusy D.weak答案:C解析:根据下文“Alice is always doing something.”可知,Alice立刻拒绝了,而她的理由是她很“忙”。38A.pleased B.excited Cinterested D.surprised答案:D解析:作者已经习惯了Alice的忙碌,所以听到这个回答她并不“惊讶”。39A.suggestion B.study Ctask D.project答案:C解析:根据语境及下文提示可知,Alice很忙碌,是为了把手头上的“任务”完成。40A.alone B.hap

67、py Ccalm D.positive答案:A解析:根据下文“There are many people like her.”可知这里是指Alice不是“唯一”一个这样的人。41A.hope B.problem Cadvice D.goal答案:B解析:根据下文内容可知,“they dont set priorities (优先)”是这些人的“问题”所在。42A.requirement B.time Cquality D.importance答案:D解析:这些人分不清事情的主次,故在他们看来,所有事情都是一样“重要”的。43A.advertised B.downloaded Cwatched

68、Dmade答案:C解析:作者是在网上“观看”了这样一个视频。44A.attempt B.agree Cthink D.spread答案:B解析:作者认为分清事情的主次很重要,所以她对视频中的说法很“赞同”。45A.daily B.monthly Cweekly D.yearly答案:A解析:我们每天都会面临很多事情,故这里是指“每天”都要分清事情的主次。46A.marked B.concluded Ctested D.inspected答案:A解析:如果每天毫无头绪地忙碌,在所做的主要事情中不进行“标注”,那么我们就是在瞎忙。47A.Though B.If CUnless D.Since答案:

69、B解析:这里是在表假设,故用if引导条件状语从句。48A.hardly B.never Cstill Dsometimes答案:C解析:这一点“还是”分清事情主次很重要的一点,故选C项。49A.explain B.show Ccorrect D.record答案:D解析:根据下文内容可知,这里是指把事情“记录”下来。50A.decide B.stop Cmean D.forget答案:C解析:此处是进一步解释上句中作者的“意思”。51A.draw out B.write down Ccut back D.break down答案:B解析:根据“a physical calendar with

70、a pen”可知,此处指需要使用笔来“写下”这些事情。52A.understand B.damage Cdisplay D.protect答案:A解析:根据下文“it is this conscious connection that makes your note more effective”可知,这样做是为了让我们“明白”这个关联。53A.truth B.benefit Cfact D.challenge答案:D解析:根据后文可知,这里是指真正的“挑战”。54A.replace B.ignore Cconsider D.improve答案:B解析:根据后文内容可知,此处是指清除掉或者“忽

71、视”那些会影响我们的计划的无关紧要的事情。55A.powerfully B.immediately Cbravely D.gradually答案:D解析:根据“This is not easy.”以及“with practice”可知,通过实践,我们“慢慢地”会做好这一点。第三部分:语言运用(共两节,满分45分)第二节:(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。Since my retirement from teaching music in 2001,I have spent a good deal of time _

72、56_ (paint) as an artist.I actually began drawing in the summer of 1995 when my father died,so perhaps I was trying to recover from the loss of _57_ (me) father,or maybe it was just paintings _58_ brought back memories of him.In any case,I drew pen and ink animals and landscapes much influenced by K

73、renkel and St. John for five years.For some strange reasons,I had been waiting until my retirement to start _59_ (do) watercolors again,but as soon as I walked out of the school door for the last time,I picked _60_ my brushes and rediscovered Andrew Wyeth,who quickly became my favorite artist.I had

74、looked through all the art books I had on my shelves and found his watercolors to be _61_ (close) to how I thought good watercolors should look.So I painted landscapes around Minnesota for three years and tried out many other types of painting.However,watercolors remained my first _62_ (choose),and

75、I think I did my best work there,_63_ (display) my paintings at a number of art shows.I think it wonderful _64_ (have) some time doing _65_ I want to do.As Confucius once said,“At seventy I can follow my hearts desire.”56painting解析:根据spend some time doing sth.可知。57my解析:此处指我的父亲,所以用my。58that解析:此处考查强调句

76、型,即itbe被强调部分that其他。59doing/to_do解析:start doing/to do sth.开始做某事。60up解析:pick up拿起,是固定搭配。61the_closest解析:上一句提到浏览了书架上的所有的艺术书籍,所以此处指我发现他的水彩画才是和我认为的水彩画最接近的,所以用最高级。62choice解析:根据空前面的my first可知此处需要填名词。63displaying解析:此处用displaying作伴随状语。64to_have解析:此句中it作形式宾语,to have some time doing 70 I want to do作真正的宾语。65wha

77、t/something/everything解析:此处指我想做的事情。what相当于something/everything(that)。第四部分:写作(共两节,满分40分)第一节:应用文写作(满分15分)现在很多学生都热爱美国流行音乐,对著名美国歌手的名字更是信手拈来,那么这些美国流行音乐在给你带来听觉享受的同时还带来了哪些正面的影响呢?你从聆听这些音乐中有没有收获呢?接下来就请谈谈你眼中的美国流行音乐。要求:1.词数80左右;2可适当增加细节,以使行文连贯。Nowadays_there_are_many_students_who_are_fond_of_American_pop_music

78、_like_me._And_with_easy_access_to_the_Internet,_now_we_can_enjoy_all_the_music_of_the_singers_we_love_like_Taylor_Swift_and_Sam_Smith.I_listen_to_American_pop_music_with_the_purpose_of_improving_my_English_at_first._But_as_time_goes_on,_I_have_found_a_new_world_in_it._Every_time_I_listen_to_American

79、_pop_music,_I_feel_excited._The_more_songs_I_listen,_the_more_I_learn_about_the_culture_and_peoples_life_of_America._It_really_teaches_me_a_lot.I_can_talk_about_American_pop_music_all_day_because_it_brings_me_more_than_I_expected._If_you_are_a_lover_of_it_too,_make_it_a_lifelong_habit.第二节:概要写作(满分25分

80、)A typical lion tamer(驯兽师)in peoples mind is an entertainer holding a whip(鞭子)and a chair.The whip gets all of the attention, but its mostly for show.In reality, its the chair that does the important work.When a lion tamer holds a chair in front of the lions face, the lion tries to focus on all four

81、 legs of the chair at the same time.With its focus divided, the lion becomes confused and is unsure about what to do next.When faced with so many options, the lion chooses to freeze and wait instead of attacking the man holding the chair.How often do you find yourself in the same position as the lio

82、n? How often do you have something you want to achieve(e.g.lose weight, start a business, travel more)only to end up confused by all of the options in front of you and never make progress?This upsets me to no end because while all the experts are busy debating about which option is the best, the peo

83、ple who want to improve their lives are left confused by all of the conflicting information.The end result is that we feel like we cant focus or that were focused on the wrong things, and so we take less action, make less progress, and stay the same when we could be improving. It doesnt have to be t

84、hat way.Anytime you find the world waving a chair in your face, remember this:All you need to do is to focus on one thing.You just need to get started.Starting before you feel ready is one of the habits of successful people.If you have somewhere you want to go, something you want to accomplish, some

85、one you want to become.take immediate action.If youre clear about where you want to go, the rest of the world will either help you get there or get out of the way.What_really_matters_in_a_lion_taming_is_the_chair,_which_confuses_the_lion_by_the_four_legs.(要点1)_So_do_people_in_the_face_of_too_many_options.(要点2)_We_are_always_prevented_from_making_progress_because_we_cant_make_sound_choices_before_the_conflicting_information.(要点3)_So_if_you_want_to_be_successful,_focus_on_one_thing_and_get_started_quickly.(要点4)

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1