ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:10 ,大小:88.06KB ,
资源ID:451155      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-451155-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(安徽省2022届中考英语总复习第一部分考点知识过关第十五讲八下Modules5_7精练含新题新版外研版.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

安徽省2022届中考英语总复习第一部分考点知识过关第十五讲八下Modules5_7精练含新题新版外研版.docx

1、第十五讲八年级(下)Modules 57一、单项填空 1.2022滨州More and more foreigners are becoming interested in Beijing Opera.Thats true. Its an important part of Chinese .A. culture B. invention C. custom D. influence2.My grandpa knows the history and medical of many plants.A. wealth B. price C. value D. cost3.To the teach

2、ers joy, Tom made great this term.A. result B. preparation C. suggestion D. progress4.2022预测The big desk too much room. Please take it away.A. tidies up B. sets up C. takes upD. puts up5.2022预测My mother asked my father not to smoke., he made up his mind to give up smoking.A. As a result B. After all

3、 C. Best of all D. For example6.2022预测When will his new novel?Maybe next month.A. come out B. come over C. come in D. come up7.Has David received his mothers mail?Yes, he signed for it this morning.A. in fact B. in order C. in silence D. in person8.Goodbye, Linda. .Bye, Mike! Ill write to you.A. Kee

4、p fitB. With pleasure C. Sounds great D. Stay in touch9.Sally as well as her brother reading books.A. likes B. likeC. are liking D. is liking10.They have several ways to solve the problem. We can choose one to start with.A. provided B. appearedC. planted D. polluted 二、补全对话Daming: Hi, Jack! What are

5、you doing? Are you dancing? Jack: Yes. 1 Daming: What made you so interested in them? Jack: My mother teaches music at school. 2 What hobbies do you have? Daming: I have many hobbies, such as playing football and reading. Jack: 3 Daming: Yes. I usually spend about one hour on it. Jack: Why do you li

6、ke it? Daming: 4Jack: What kind of books do you like reading? Daming: 5 Jack: Great! You can tell me something about it. Daming: OK. A. She has taught me to sing and dance since I was four. B. Some novels about Chinese history. C. Because it can make me happy and keep healthy. D. Do you play footbal

7、l every day? E. What hobby do you like best?F. I like it as well as singing. G. I spend all my free time playing football. 三、阅读理解 ADear Liz, My stay in Thailand has certainly been a great experience of my life. The life here is busy and exciting. Bangkok is just like any other big city with a popula

8、tion of about 10 million and heavy traffic. Im very lucky because my host family is in a nice quiet area outside the city. There are Mr. and Mrs. Phairat, their son Sanan, who is 18, their daughter Chinda, who is 16, and Grandpa and Grandma. I go to an international school with Sanan and Chinda. The

9、 school teaches about 70 percent in English, and 30 percent in Thai. Ive learned some spoken language, but Thai writing is very difficult. The cooking lesson is my favourite. Im learning all about Thai food and culture. People dont use chopsticks here, but spoons and forks. When I come back, Im goin

10、g to cook you a real Thai meal. Last weekend we visited some temples. We also drove to Pattaya Beach near Bangkok. I thought it was great, but Sanan and Chinda say that next month they will take me to Phuket Island, where the beaches are even more beautiful. The month after next, were going to trave

11、l to Mr. Phairats hometown in the north of Thailand. The Phairats own land there, and they have two elephants. Im going to ride those elephants, and even wash them. Sanan and Chinda say its really fun. Im amazed by everything in this country, especially by the elephants. Elephants are an important p

12、art of Thai culture and way of life. They have been a traditional symbol(象征) of Thailand for many years in times of war and peace. In the seventh century, a Thai king trained 20,000 elephants for the battle. Ill tell you all about my Thai boxing(拳击) lessons next time I write.Love,Mandy 1.How many fa

13、mily members are there in Mandys host family?A. 4. B. 5.C. 6.D. 7.2. lesson is Mandys favourite.A. Thai speakingB. Thai boxingC. Thai writingD. Cooking3.Next month, Mandy is going to visit.A. Pattaya BeachB. Phuket IslandC. Phairats hometownD. Bangkok4.According to the email, has been a symbol of Th

14、ailand for many years. A BC D5.What is the main subject of the email?A. Study trip in Thailand.B. Food culture in Thailand.C. Elephant riding in Thailand.D. International schools in Thailand. B2022襄阳People often ask me for suggestions about how to learn English. As for it, everyone is different. Ill

15、 share some of my experience. I once took a school year English course in Wuhan University, but I mostly learned English on my own.One thing I can tell you is that, once youve started learning, you should try to think in English as much as you can. If you see something when youre riding your bike or

16、 walking down the street, just think about How would I say them in English? At first, it might be with simple words or phrases, but later you should think about longer phrases and sentences. Now Im in America, and for most of the time, I would think in English and speak it directly. Its amazing how

17、much this helps.For several years after I started learning, I was often afraid of talking with others in English because I didnt want to make mistakes. Finally I got it over. And while traveling in America, Id try to hang out with friends who couldnt speak Chinese, so that Id have no choice but to s

18、peak English. And I also decided that if I said something stupid and other people laughed at me, then so be it. After that, my English started improving much more quickly.Besides, it may be a good idea to ask your American friends to look at the way youre writing, and give you some suggestions for i

19、mprovement.6.The writer learned English in Wuhan University for about.A. a weekB. a monthC. a termD. a year7.According to the writer, is a good way to improve your English.A. thinking in EnglishB. learning English grammarC. watching English filmsD. reading English books8.The underlined phrase got it

20、 over in Paragraph 3 means in English.A. stick to itB. depend on itC. overcome itD. understand it9.To the writers surprise, his English improved quickly .A. in the universityB. in the middle school C. in ChinaD. in America10.The best title for this passage should be.A. The Importance of EnglishB. My

21、 English Learning ExperienceC. My University LifeD. My American Friends四、单词拼写1.Do you know who i(发明) the car?2.Who is the h(男主角) of this story?3.Dont be c(疯狂的) about computer games, and thats bad for your eyes.4.With the help of our English teacher, I have made great p(进步) in my spelling.5.I think w

22、orking hard is the secret of s(成功).6.Tom is going to the post office to buy a s(邮票) for his letter.7.She always makes a l(清单)of the things she wants to buy before shopping.8.Tom got good marks in the maths t(考试) yesterday.五、书面表达为了交流学习经验,提高学习效率,学校正在举办以How to Be a Good Learner为题的征文比赛,请你写一篇80词左右的短文,踊跃投

23、稿。注意:标题和短文开头已经给出,不计入总词数。How to Be a Good LearnerTo be a good learner, we should do well in some things. 【参考答案】一、单项填空1.A【解析】结合上句中的京剧可知此处说的是中国文化。故选A。2.C【解析】句意:我奶奶知晓很多植物的历史和药用价值。value价值,符合题意。3.D【解析】句意:令老师高兴的是,Tom本学期取得了很大的进步。make progress取得进步,为固定用法。故选D。4.C【解析】句意: 这张大桌子占用了太多的空间。请将它搬走。take up占用,符合题意。5.A【解

24、析】句意:我妈妈要求我爸爸不要抽烟。结果,我爸爸下定决心戒烟了。As a result结果,符合题意。6.A【解析】句意:他的新小说何时出版?可能下个月。come out出版;开花。故选A。7.D【解析】此处是说,他今早亲自签收了它。in person亲自,符合题意。8.D【解析】句意:再见,Linda。保持联络。再见,Mike!我会给你写信的。Stay in touch保持联络,符合语境。9.A【解析】as well as连接并列主语时,谓语动词的数与as well as前面的主语保持一致,故用likes。10.A【解析】此处是说, 他们已经提供了几种解决问题的方法。provide提供,符合

25、题意。二、补全对话15 FADCB三、阅读理解【A篇短文大意】本文是Mandy写给Liz的一封邮件,邮件中讲述了Mandy在泰国研学时期的所见所闻。1.C【解析】细节理解题。根据第二段中的There are Mr. and Mrs. Phairat, their son Sanan, who is 18, their daughter Chinda, who is 16, and Grandpa and Grandma可知答案为C。2.D【解析】细节理解题。根据第三段中的The cooking lesson is my favourite可知答案为D。3.B【解析】细节理解题。根据第四段中的I

26、 thought it was great, but Sanan and Chinda say that next month they will take me to Phuket Island可知答案为B。4.D【解析】细节理解题。根据倒数第二段中的 They have been a traditional symbol(象征) of Thailand for many years in times of war and peace可知答案为D。5.A【解析】主旨大意题。本封邮件主要讲述了Mandy在泰国研学时期的所见所闻。故选A。【B篇短文大意】本文主要讲述了作者是如何学习英语的。6.D

27、【解析】根据第一段中的I once took a school year English course in Wuhan University.可知答案为D。7.A【解析】根据第二段中的.once youve started learning, you should try to think in English as much as you can可知答案为A。8.C【解析】根据上下文可推断,刚学英语之后的几年里,我经常因不想犯错而害怕和他人用英语交谈,但最终我克服了这一点。get over意为克服,故答案为C。9.D【解析】根据第三段中的And while traveling in Ame

28、rica.以及After that, my English started improving much more quickly可知,作者在美国时英语水平提升得很快,故答案为D。10.B【解析】通读全文可知,本文讲的是我在英语学习方面的经验,故答案为B。四、单词拼写1.invented2.heroes3.crazy4.progress5.success6.stamp7.list8.test五、书面表达One possible version:How to Be a Good LearnerTo be a good learner, we should do well in some thin

29、gs.First, we should have good learning habits such as getting ready for the lessons before class, listening carefully in class and going over the lessons after class.Second, we should have good ways of learning. I think studying in a group is a good way to learn things well.Third, we should learn to be good at asking questions. Its the sign of a good learner.In a word, if we can do well in the things above, we can be a good learner.10

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1