1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业3.单句语法填空1There must have been some misunderstanding (misunderstand). I didnt order all these books.2The wild flowers looked like a soft orange blanket covering (cover) the desert.3He was disappointed (disappoint) to get the result that he failed the exam.4More practice will make
2、you speak with greater fluency (fluent)5I get a lot of enjoyment (enjoy) from my job so I will work harder and make greater progress.6It is very moving (move) to see how much strangers can care for each other.7Thanks for your encouragement (encourage), without which I would have given up.My pleasure
3、. And you often do that too.8Because I am doing my homework, would you mind my turning (turn) off the TV?9The kind mother watched until her daughter disappeared (disappear) from sight.10He can sing many English songs, and so can I.完成句子1请把它再解释一遍好吗?Would you mind explaining it again,_please?2汤姆工作努力,他确
4、实是这样,而且他弟弟也是这样。Tom works hard, so he does and so does his brother.3他没有完成家庭作业,我也没有完成。He didnt finish his homework, neither/nor did I.4约翰邀请了大约40个人参加他的婚礼,大部分人是家庭成员。John invited about 40 people to his wedding, most of whom are family members.5他下载了一些歌曲,其中有四首非常好听。He downloaded some songs, four of which we
5、re very sweet.模块知识微串联亲爱的李华,还好吗?自从我们家搬到(move)山东省济南市已经三个月了。现在,我想给你描述(description)一下我的新学校。学校的体系(system)和我们的一样。它包括(cover)三年。在最后一年末(at the end of),学生会获得上大学(go to college)所必需的毕业证书(diploma)。起初,我对学校印象深刻(be deeply impressed with)。每个教室都有一台电脑,通过它我们能够在不同的网站(website)上查找信息(information)。它们极好(brilliant)。老师对他们的工作有好的
6、态度(attitude to)。我的英语老师的教学方法(method of teaching)和以前的(previous)老师一点也不一样(nothing like)。她的英语流利程度(fluency)使我惊讶(amaze)。当我们犯错误(make mistakes)时,她从不使我们感到难堪(embarrassed)。反而,她做出更正(correction)并给予我们鼓励(encouragement)。有他们的热情(enthusiasm),我的孤独很快消失(disappear)了。期待(look forward to)你的回信。你的,李梅Dear Li Hua,Hows it going? I
7、ts three months since my family moved to Jinan, Shandong Province. Now, Id like to give you a description of my new school.The school system is the same as ours. It covers three years. At the end of the last year, students can receive the diploma which is necessary for students to go to college. At
8、the beginning, I was deeply impressed with the school. There is a computer in every classroom, through which we can look up the information on different websites. They are brilliant.Teachers have good attitudes to their work. My English teachers method of teaching is nothing like that of the previou
9、s teachers. Her fluency in English amazed me. When we make mistakes, she never makes us embarrassed. Instead, she makes corrections and gives us encouragement.With their enthusiasm, my loneliness disappears quickly.Im looking forward to your reply.Yours,Li_Mei.阅读理解In America, when the eighth graders
10、 leave the middle school, they are often worried about moving to the high school. It is a hard time for them, but it can be an exciting one as well. To make it easier, students need to get familiar with their school.Even though theyve done this already in the middle school, its still important to fi
11、nd where their classrooms are. Most schools take students to the high school for a visit at the end of their eighth grade year. And, most schools also have a freshman(新生)speech for parents and students before the first year begins. Sometimes the main office will give away a map of the school. This c
12、an help students and parents to find different places in the school.One way to know your high school more and make new friends is to join a club or play a sport. Schools often offer chances to join different clubs and sports. Fall activities begin in August before the first day of school. If you are
13、 not interested in sports, there are clubs for any interest, such as drama, dance, chess, photography, community service, etc. These clubs allow students from different grades. By joining an activity, students can find new friendships, not to mention improving their chances in future college applica
14、tions(申请). The school office will have a list of activities offered at the school and information on how to join them.Whats more, to have a great start to a high school year, students can write down some of their worries, and ask for help from teachers and school workers.本文是一篇说明文,介绍了在美国的八年级的学生离开初中时,
15、他们非常担心进入高中,本文介绍了让高中新生尽快适应高中生活的几点建议。1According to the text, most students feel _ when entering the high school.Aexcited BnervousClonely Ddisappointed答案:B解析:细节理解题。根据第一段中In America, when the eighth graders leave the middle school, they are often worried about moving to the high school.可知,在美国,当八年级的学生离开初
16、中时,他们非常担心进入高中。2Which of the following is TRUE about the school clubs?AThere are fewer students from higher grades in the school clubs.BThe school clubs in high school only welcome sports fans.CSummer activities begin before school starts.DThe school office can help new students join school clubs.答案:
17、D解析:细节理解题。根据第三段中One way to know your high school more and make new friends is to join a club or play a sport. Schools often offer chances to join different clubs and sports.可知,学校为学生提供参加俱乐部和体育活动的机会来结识新朋友。3When do many schools take students to visit their new high school?ABefore the eighth grade year
18、starts.BRight after the high school year starts.CAt the end of their eighth grade year.DAt the beginning of the new term in the high school.答案:C解析:细节理解题。根据第二段中Most schools take students to the high school for a visit at the end of their eighth grade year.可知,大多数学校让学生在八年级末参观高中。4What is the purpose of
19、this text?ATo tell the new students how to learn in high school.BTo introduce new schools.CTo give the teachers some advice.DTo give advice to new high school students.答案:D解析:推理判断题。根据文章内容,特别是最后一段中Whats more, to have a great start to a high school year, students can write down some of their worries,
20、and ask for help from teachers and school workers.可知,为了在高中能有一个伟大的开端,高中新生可以向老师和学校工作人员寻求帮助。由此可知,这篇文章的目的是向高中新生提供建议。.语法填空When I was a kid, Mom used to cook food for us. One night after _1_ (spend) a long hard day at work, Mom placed a plate of bread jam and _2_ (extreme) burnt toast in front of my dad,
21、I was waiting _3_ (see) if he noticed it. However, while eating his toast. Dad just asked me _4_ my day was at school. I dont remember what I told him that night, _5_ I do remember I heard Mom apologizing to Dad for burning the toast. Ill never forget what Dad said, “Honey, I love burnt toast.”Later
22、 that night, I _6_ (go) to kiss Daddy good night and asked him if he really liked his toast burned. He gave me _7_ big hug and said, “Your mamma put in a long hard day at work today, really _8_ (tire). Besides, a burnt toast never hurts but cold words do!”What Ive learned over the years _9_ (be) tha
23、t learning to accept each others faults is one of the most important _10_ (key) to creating a healthy, growing and lasting relationship.本文讲述作者的妈妈将面包烤焦了,但是爸爸不但没有怪她而且说烤焦的面包很好吃。作者从中学到学会理解,学会接受别人的错误是创造健康、持久关系的关键之一。1spending解析:考查动名词。after为介词,其后的动词应用动名词形式,故填spending。2extremely解析:考查副词。句意:妈妈放了一碟面包酱和极度烤焦的面包放
24、在爸爸面前。修饰形容词burnt应用副词形式,故填extremely。3to_see解析:考查动词不定式。句意:我在等着看是否他注意到了它。此处用动词不定式作目的状语,故填to see。4how解析:考查宾语从句。句意:爸爸只是问我在学校的日子怎么样。此处how意为“如何”,故填how。5but解析:考查连词。I dont remember what I told him that night,和I do remember I heard Mom apologizing to Dad for burning the toast.之间为转折关系,故填but。6went解析:考查时态。根据后面的a
25、nd asked him.可知,本空也应使用一般过去时,故填went。7a解析:考查不定冠词。句意:他给了我一个大大的拥抱。根据句意可知本空应用不定冠词,故填a。8tired解析:考查形容词作状语。句意:你妈妈今天工作了一整天,真的很疲惫。本空用形容词作结果状语,故填tired。9is解析:考查主谓一致。主语从句作主语,谓语应用单数。故填is。10keys解析:考查名词。句意:这么多年我学到的是学会接受别人的错误是创造健康、和谐、持久关系最重要的关键之一。one of可数名词复数。故填keys。.短文改错Yesterday I went to a store and wanted to buy
26、 a box of pencil. I saw a man standing there with sad look on his face. I walked by and gave him a big smile. Immediate, his eyes brightened and he smiled back. I didnt know why he looked so sad, and he smiled at that moment.We are in such a rush and many of them are feeling stressed. Why not to giv
27、e a smile to people you met? You never know what influence you could have in others life. Always remember that a smile is a gift worth shared! Sometimes, a warm smile could be the better gift in the world given by you.答案Yesterday I went to a store and wanted to buy a box of . I saw a man standing th
28、ere with sad look on his face. I walked by and gave him a big smile. , his eyes brightened and he smiled back. I didnt know why he looked so sad, he smiled at that moment.We are in such a rush and many of are feeling stressed. Why not give a smile to people you ? You never know what influence you could have others life. Always remember that a smile is a gift worth ! Sometimes, a warm smile could be the gift in the world given by you.高考资源网版权所有,侵权必究!
Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有