ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:4 ,大小:35.45KB ,
资源ID:447557      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-447557-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021-2022学年高中英语外研版必修二课后巩固提升:MODULE4 FINE ARTS SECTION1 WORD版含答案.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021-2022学年高中英语外研版必修二课后巩固提升:MODULE4 FINE ARTS SECTION1 WORD版含答案.docx

1、Section Introduction,Reading & Vocabulary课后篇巩固提升一、单词拼写1.The happy (场景)of children playing in the garden made me think of my childhood.答案scene2.The factory must (以为目标)at developing new models of machines.答案aim3.(传统的)Chinese medicine has been popular in many Western countries for centuries.答案Tradition

2、al4.Your idea sounds really wonderful,but I think it is far from (现实).答案reality5.Children like to (模仿)adults.答案imitate6.The rescuers tried to find out if there was anybody still (活着).答案alive7.Thank you very much for inviting me to this (令人愉快的)dinner.答案delightful8.Over the years he has developed his

3、own (风格)of teaching.答案style9.There is so much noise outside the classroom that I could hardly sit.答案stand10.The researcher (观察)the behaviour of the mice after they were given the drug.答案observed11.Im interested in the (当代) Chinese literature.答案contemporary12.All three teams (采用) different ways to so

4、lve the problem.答案adopted13.They care about all (方面) of the work.答案aspects14.Picasso is one of the great (画家) in Europe.答案painters二、完成句子导学号176540221.作为一名学生,你厌倦参加考试吗?没有。相反,我喜欢考试,因为考试能促使我变得更好。Are you taking exams as a student?No.Instead,I am exams because they can challenge me to be better.答案tired of;

5、fond of2.从他们的眼中我们能够很容易地看出他们现在感到多么的不安。We can easily their eyes how upset they are feeling now.答案tell by3.自从我父亲退休以来,他一直对绘画着迷。My father has painting since he retired.答案been crazy about4.法国的美食和酒是出了名的。France is its fine food and wine.答案famous/known for5.让我感到欣慰的是自己的付出和努力得到了领导认可。 ,my efforts and hard work

6、are well recognised by my leader.答案To my delight6.这项新的措施旨在改善两国间的关系。The new measure is improving relations between the two countries.答案aimed at7.一位好老师应该帮助学生培养学习兴趣而不是迫使他们学习。A good teacher should help children an interest learning instead of making them learn.答案develop;in8.我不能忍受当众被嘲笑。I cant in public.答

7、案stand being laughed at三、根据课文重要句型仿写句子1.劳拉外出在巴黎待了一个多星期,当她回到家时,有一堆信件在等着她。Laura was away in Paris for over a week.When she got home,there was a pile of mails for her.答案waiting2.有小男孩带路,我们很容易就找到了那个房子。We found the house easily the little boy leading the way.答案with3.尽管所有的风筝有相似的结构,但是它们在大小和形状上大不相同。 all kites

8、 have a similar structure,they are widely different in size and shape.答案Although4.李先生被认为是极其出名的画家,遵循中国传统的绘画风格。Mr Li, to be a famous painter, the traditional Chinese style of painting.答案considered;most;followed/follows四、语法填空1. (stand)in a long queue,we waited for the store to open to buy a new iPad.答案

9、Standing2.He was hit by a terrible disease,but fortunately he stayed (live) at last.答案alive3.The two sisters share the same (like and dislike).答案likes and dislikes4.They cant concentrate on their work with the noise (go) outside.答案going5.Can you tell true real?答案from五、阅读理解(思维品质)She is widely seen as

10、 proof that good looks can last forever.But,at nearly 500 years of age,time is catching up with the Mona Lisa.The health of the famous picture,painted by Leonardo da Vinci in 1505,is getting worse by the year,according to the Louvre Museum(卢浮宫) where it is housed.“The thin,wooden panel on which the

11、Mona Lisa is painted in oil has changed shape since experts checked it two years ago,”the museum said.Visitors have noticed changes but repairing the worlds most famous painting is not easy.Experts are not sure about the materials the Italian artist used and their current chemical state.Nearly 6 mil

12、lion people go to see the Mona Lisa every year,many attracted by the mystery of her smile.“It is very interesting that when youre not looking at her,she seems to be smiling,and then you look at her and she stops,”said Professor Margaret Livingstone of Harvard University.“Its because direct vision(视觉

13、) is excellent at picking up detail,but less suited to looking at shadows.Da Vinci painted the smile in shadows.”However,the actual history of the Mona Lisa is just as mysterious as the smile.Da Vinci himself loved it so much that he always carried it with him,until it was eventually sold to Frances

14、 King Francis in 1519.In 1911,the painting was stolen from the Louvre by a former employee,who took it out of the museum,hidden under his coat.He said he planned to return it to Italy.The painting was sent back to France two years later.During World War ,French hid the painting in small towns to kee

15、p it out of the hands of German forces.1.We can infer from the text that .A.the Mona Lisa is proved to be able to last another 500 yearsB.the Mona Lisas beauty is fading gradually with 500 years passing byC.the Mona Lisa has been catching peoples wide attention in the past 500 yearsD.the Mona Lisa d

16、oes not look out of date though painted 500 years ago答案B解析推理判断题。由第一段及第三段第一句话可知:随着500年时间的过去,蒙娜丽莎的美丽也在褪色。2.Which of the following is TRUE about the Mona Lisa?A.It was once taken away and hidden up by German forces.B.Its painter himself loved it greatly and always kept it in a shade.C.Mona Lisa stops s

17、miling when you look at her.D.King Francis bought it and then returned it to Italy.答案C解析细节理解题。根据文章最后一句可知:由于法国人把这幅画藏在小镇上而使之未落入德军之手,所以A项是错误的。根据第五段第二句可知:达芬奇本人也非常喜欢这幅画,他总是随身携带,所以B项是错误的。根据文章第五段最后一句话以及最后一段第一、二两句判断出D项也是错误的。由第四段第二句话可知C项正确。3.Choose the right order about the happenings to the Mona Lisa.a.It w

18、as stolen from the Louvre Museum.b.Its painter sold it to King Francis .c.Its state of health was checked.d.It was returned to France and housed in the Louvre Museum.e.It was hidden and protected against Germans.A.b,a,d,e,cB.b,d,c,a,eC.a,b,c,d,eD.c,a,d,b,e答案A解析细节理解题。仔细阅读文章最后两段可判断出A项是正确的顺序。4.It may a

19、dd to the difficulty in repairing the painting that .A.experts havent noticed changes in its shape as visitors doB.it is likely to be stolen again when its under repairC.it is uncertain which country,Italy or France,should take chargeD.experts arent sure about the materials and the chemical state of its oil paint答案D解析细节理解题。根据第三段最后一句话“Experts are not sure about the materials the Italian artist used and their current chemical state.”可知答案为D项。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1