ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:39.72KB ,
资源ID:447416      下载积分:9 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-447416-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021-2022学年高中英语北师大版必修第一册练习:UNIT 2 SECTION C WRITING WORKSHOP & VIEWING WORKSHOP & READING CLUB & ASSESSMENT WORD版含解析.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021-2022学年高中英语北师大版必修第一册练习:UNIT 2 SECTION C WRITING WORKSHOP & VIEWING WORKSHOP & READING CLUB & ASSESSMENT WORD版含解析.docx

1、SectionCWRITINGWORKSHOP&VIEWINGWORKSHOP&READINGCLUB&ASSESSMENT课后篇巩固提升必备知识基础练.单词拼写1.She won three gold (奖牌) at the Winter Olympics.答案medals2.I was riding my bicycle along the road when a car (超过) me.答案overtook3.As a (骑自行车的人) I had decided that this season I would ride in a few races.答案cyclist4.After

2、ten days at sea,we had our first s of land.答案sight5.I knocked on the door but there was no r.答案response.短语填空on the other hand,be based on,take advantage of,in sight,speed up,ahead of,catch up with,work out1.I tried to think about all the problems that were me tomorrow.答案ahead of2.We can new technolo

3、gy to finish the task more quickly.答案take advantage of3.People rushed to the shops,buying up everything .答案in sight4.I had already taken steps to a solution to the problem.答案speed up5.Drive fastertheyre us.答案catching up with6.,we must guide the youngsters to correctly handle the relations between st

4、udy and entertainment.答案On the other hand7.All of the work we are doing now science.答案is based on8.David in the gym two or three times a week.答案works out.完成句子1.我会把所有事实都告诉你,使你得以自己作出判断。Ill tell you all the facts .答案so that you can judge for yourself2.有些实验是困难的,而其他一些实验是容易的。Some experiments are difficult

5、 .答案while others are easy3.他利用这次会议的机会表达了他对当前形势的看法。 to express his opinion about current situations.答案He took advantage of the meeting4.随着时间的流逝,他已经渐渐习惯了我们的生活方式。As the time going on,he has gradually got .答案used to our lifestyle5.利用这些资料他们制订了发展规划。From these data they .答案worked out a development plan关键能力

6、提升练.阅读理解Physical education,or PE,isnt required for all high school students.In some schools,it isnt offered for some different reasons.But should high school students have physical education?The answer is certainly “yes”.Today many people dont do sports.But as is known to all,doing sports is very im

7、portant for an adult.Teaching teens the importance of a healthy lifestyle and making fitness plans now can help teens put exercise in the first place as an adult.High school isnt that easy.Many students are under a lot of stress.Stress can be harmful to a students studies and life.Doing sports can h

8、elp them deal with stress better,helping them live a happier life at school.The American Heart Association says that 10 million kids and teens suffer from obesity(肥胖症).Teens should get 60 minutes of physical activity per day to control their weight and to help their bones get stronger.The increase i

9、n activities that dont get teens to move around,such as video games and computer activities,means many teens dont get their required exercise.PE classes act as a public health measure to encourage physical activities and help teens have healthy weights.Not doing sports increases teens risk of develo

10、ping many diseases.An active lifestyle offers a good way of protection from these health problems.As much as 75 percent of health-care spending goes toward treating medical conditions that can be hindered by lifestyle changes,according to the American College of Sports Medicine.According to the Pres

11、idents Council on Fitness,Sports and Nutrition (PCFSN),students who performed five hours of physical activity each week improved their academic(学业的) performance.Students from programs with no physical activity,who used the extra time for classroom study,did not perform better on tests than those who

12、 gave up some study time in support of physical education.【语篇解读】本文是一篇议论文。文章主要讲了高中生为什么应该接受体育教育。1.According to Paragraph 2,what does physical education in high school mean?A.Making teens attach importance to exercise later.B.Removing the stress faced by teens at school.C.Getting teens to encourage adu

13、lts to exercise.D.Helping teens learn to make good plans.答案A解析细节理解题。根据第二段中的“Teachingteenstheimportanceofahealthylifestyleandmakingfitnessplansnowcanhelpteensputexerciseinthefirstplaceasanadult.”可知,高中体育教育意味着让青少年重视以后的锻炼。故选A项。2.What does the underlined word “hindered” in Paragraph 5 mean?A.Measured.B.P

14、revented.C.Shown.D.Caused.答案B解析词义猜测题。根据上文“Notdoingsportsincreasesteensriskofdevelopingmanydiseases.Anactivelifestyleoffersagoodwayofprotectionfromthesehealthproblems.”可知,“Asmuchas75percentofhealth-carespendinggoestowardtreatingmedicalconditionsthatcanbehinderedbylifestylechanges”的意思是多达75%的医疗支出用于治疗那些

15、可以通过改变生活方式来进行阻止的疾病。“hindered”的意思是被阻止,故选B项。3.According to the PCFSN,doing sports .A.means making students choose between sports and studiesB.helps students make good use of all their timeC.means students adjust to their studies betterD.helps students do better in their studies答案D解析推理判断题。根据最后一段中的“Stud

16、entsfromprogramswithnophysicalactivity,whousedtheextratimeforclassroomstudy,didnotperformbetteronteststhanthosewhogaveupsomestudytimeinsupportofphysicaleducation.”可知,做运动帮助学生在学习上做得更好。故选D项。4.What is the text mainly about?A.Why high school students should receive physical education.B.Why some schools c

17、onsider physical education important.C.How schools can help students love doing sports.D.How high school students can live a better life.答案A解析主旨大意题。第一段中的“Butshouldhighschoolstudentshavephysicaleducation?Theansweriscertainlyyes.”是全文的主题句,结合全文内容可知,这篇文章主要讲了为什么高中生应该接受体育教育。故选A项。.应用文写作为了让同学们远离疾病,保持身体健康,你班将

18、举行一次英语班会,主题为“How to be strong and healthy”。请你根据下面的提示写一篇发言稿。存在问题:部分学生身体素质差。解决办法:1.充足的睡眠;2.加强锻炼,增加户外活动;3.按时吃饭,少吃零食。注意:1.词数80左右(开头已给出,但不计入总词数);2.可以适当增加细节,以使行文连贯。HowtoBeStrongandHealthyIt is obvious that some students are neither in good health nor full of energy.参考范文HowtoBeStrongandHealthyIt is obvious

19、 that some students are neither in good health nor full of energy.Therefore,Id like to offer some suggestions on how to keep healthy and energetic.First of all,to get enough sleep,wed better form the habit of going to bed early and rising early instead of staying up late.In addition,we ought to take

20、 more exercise and do more outdoor activities to strengthen our body.Last but not least,make sure we keep a balanced diet,which will be beneficial to us.Follow these suggestions,and we will be strong and healthy and stay away from illnesses.读后续写阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。Last Saturday,Davi

21、d was taking a walk in the park near his home when he noticed a woman with a boy of about eight years old.When David passed them,he heard the woman yell,“How stupid you are!Youre good at nothing.” David stopped and looked at the little boy.The boy said nothing.He just stood there,looking upset.David

22、 was reminded of his English teacher Mrs Brown in middle school.After he entered middle school,David lacked self-confidence because he was often made fun of by others.He was often told that he was good at nothing,which David believed.But one day it all changed.One day,in an English writing class,Mrs

23、 Brown asked them to read a novel.They were asked to write a new chapter of the novel after they finished reading the book.A few days later,David handed in his story.He didnt give it much thought.But the next day to his surprise,the comment “well done” from Mrs Brown came into view the moment he tur

24、ned to the page where the story was written.When David read that,he almost burst into tears.He never expected to be praised one day.He suddenly gained some self-confidence.That day after he returned home,he wrote a short story and gave it to Mrs Brown the next morning.And again he was praised.David

25、became very interested in writing.He often wrote short stories and asked Mrs Brown to read them and correct them for him.Mrs Brown always corrected them for him.Mrs Brown always corrected the mistakes he had made and gave him good advice to improve them.One year later,David joined the school newspap

26、er and became an editor of it.He was no longer that boy who lacked self-confidence.He gained his confidence and was hopeful about his future.He succeeded in entering college and kept writing.Several years after graduating from college,he had his first book published.With some more books coming out,h

27、e became famous as a writer in his country.And he owed his success to Mrs Browns encouragement.Without her encouragement,his life might be very different now.注意:续写词数应为150左右。Inspired by his own life story,David decided to do something for that boy.The mother was ashamed when she heard that.参考范文Inspir

28、edbyhisownlifestory,Daviddecidedtodosomethingforthatboy.He went to the woman,who immediately recognized him because she had read his books and seen his pictures.David started to chat with her.He told her that what she said to her boy was not appropriate.Then he told her about the encouragement he on

29、ce got from Mrs Brown.In the end,he said,“I couldnt have become a writer if I had believed I was good at nothing.”Themotherwasashamedwhensheheardthat.She realized that she shouldnt have called her son stupid,which would make him lose confidence.So she said,“Thank you for your advice.Ill never say such things to him again.Instead,Ill find out what hes good at and encourage him.” The woman then left with the boy.Looking at the back of the boy,David felt relieved,hoping his action could make some difference to the boy.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1