ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:4 ,大小:39.49KB ,
资源ID:447390      下载积分:1 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-447390-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021-2022学年高中英语人教版选择性必修第二册课后巩固提升:UNIT 2 SECTION B LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含答案.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021-2022学年高中英语人教版选择性必修第二册课后巩固提升:UNIT 2 SECTION B LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含答案.docx

1、Section BLearning About Language必备知识基础练.单句语法填空1.There is convincing evidence that skin cancer is linked to (expose) to the sun.2.I managed to overcome language difficulties,cultural differences and (homesick).3.If a student lacks the (motivate) to study,he will quickly become tired of studying.4.Aft

2、er much discussion with my graduate (advise),I made a practical plan.5.It is likely that our parents can understand us better and give us some (reason) advice.6.The advertisement for engineers in the local paper attracted many (apply).7.They had received no news of him since his (depart) from the is

3、land.8.I (firm) believe that it will be a success and we will enjoy ourselves.完成句子1.When John was working in Shanghai,he really experienced (文化冲击).2.Turn left when you (从走出来) the lift and then go all the way down the hall.3. (与相比) people living years ago,we have greater opportunities to have a good

4、time.4.People there (遭受) health problems and fear the long-term effects of radiation.5.After going through the past year,I (对更有信心) overcoming difficulties.6.It is very important to (保持平衡) between your study and personal life!7.The girls (爱上) Dublin the first time they came to the city.8.At first gla

5、nce,you may (感到迷惑) about the image and the meaning.语法专练(用适当的连接词填空)1.As John Lennon once said,life is happens to you while you are busy making other plans.2.I am afraid hes more of a talker than a doer,which is he never finishes anything.3. passes the national park would like to stop to admire the sc

6、enery.4.From space,the earth looks blue.This is about seventy-one percent of its surface is covered by water.5.Do not let any failures discourage you,for you can never tell close you may be to victory.6.It remains to be seen the newly formed committees policy can be put into practice.7.I made a prom

7、ise to myself this year,my first year in high school,would be different.8.What some students are not aware of is difficult life can be if they are not devoted to study.关键能力提升练.阅读理解主题语境:做人与做事语篇类型:议论文Its not easy feeling like youre always under the spotlight being judged for each little mistake you ma

8、ke.Your mind is in an endless circle playing what you said and did over and over again.You wish you had a time capsule to go back and make things right if you find mistakes.You fear what others will think about you and that they will reject and dislike you.You seek to be socially perfect.Academicall

9、y,you work long endless hours just to make those excellent marks.Although most would say “its good to have high standards”,they have no idea about the internal hell you put yourself through to achieve perfection.If you come up less than your desired goal you feel as though you have failed,but youre

10、far from failing,you just dont see it that way.So instead you are telling yourself that youre stupid,and not smart.The pressure you place on yourself weighs you down and you wear the “not good enough” label each and every day.You not only have high standards for yourself but also you have them for o

11、thers.If people dont perform up to your expectations,then you think they are incompetent.This causes a lot of frustration because you cant trust anyone to get things right.So instead of being a team player you fly solo (单飞) and try to do two or three jobs at once.Your unrealistic expectations cause

12、you to criticize and judge others and that leads to problems in other areas of your life.The attempt to be perfect is called perfectionism and its the unachievable American dream thats damaging our emotional and mental health.We strive for perfection with our body,in our performance,and in our relat

13、ionships.In a society that overstates mistakes, is it any wonder that so many young people attempt the impossible task of being perfect?We all have flaws,fears,and make mistakes,and thats perfectly OK.Its our imperfections that make life interesting and they help us grow into a stronger and more ada

14、ptable person.We dont have to strive to achieve the impossible.We are designed to be perfectly imperfect.1.What might be the most suitable title of the text?A.Far From FailingB.Perfectly ImperfectC.Perfectionism PhenomenonD.Unachievable American Dream2.Which of the following is a perfectionist most

15、likely to agree?A.Nobody is perfect.B.Be generous with praise.C.There is no best,only better.D.A contented mind is an everlasting feast.3.What can we infer from the underlined sentence in Paragraph 4?A.More and more people are tolerating mistakes.B.The society is partly to blame for perfectionism.C.

16、Many young people find it impossible to be perfect.D.Its unusual for a society to seek perfectionism nowadays.4.What does the author think of imperfection?A.Its part of our life.B.Its unbearable.C.It deserves to be overcome.D.It does harm to our mental health.七选五主题语境:历史、社会与文化语篇类型:说明文Perhaps you have

17、 heard the expression “When in Rome,do as the Romans do”.So when you want to do business in France,you have to get to know French culture,make marketing plans,and run your business by local laws.1The French take great pride in their language,so anyone who does not speak it may run the risk of being

18、disrespected by his French colleagues or business partners.Also,another reason why learning French is important is that it is a great way to show every possible French business partner that you care and respect their countrys culture and language.The first thing that you should do when meeting someo

19、ne new is to shake his hand firmly and always look at the person in the eye.In social meetings with friends,kissing is common.Use first names only after being invited to.2The French will sometimes introduce themselves using their surname first,followed by their first name.Dress well.3Your business c

20、lothing is a reflection of your success and social status.Always try to be tasteful and stylish.Women are advised to dress simply but elegantly.Wearing make-up is practiced widely by businesswomen.The French are passionate about food,so lunches are common in doing business in France,which usually co

21、nsist of an appetizer,main meal with wine,cheese,dessert and coffee,and normally take up two hours.4Do not begin eating until the host says “bon appetite”.Pass dishes to the left,keep wrists above the table and try to eat everything on the plate.5This may suggest that you find the food tasteless.If

22、eating in a restaurant the person who invites always pays.A.Remember to be as polite as possible.B.This is a time for relationship building.C.Use Monsieur or Madame before the surname.D.Be careful with adding salt,pepper or sauces to your food.E.Make an appointment with your business partner in adva

23、nce.F.The French draw information about people based on their appearance.G.Language should be the focus of anyone planning to do business in France.参考答案Section BLearning About Language.1.exposure2.homesickness3.motivation4.advisor5.reasonable6.applicants7.departure8.firmly.1.culture shock2.step out

24、of3.Compared to/with4.suffer from5.become more confident in6.keep a balance7.fell in love with8.feel confused.1.what2.why3.Whoever4.because5.how6.whether7.that8.how.【语篇解读】本文是一篇议论文,通过对“完美主义者”的心态和做法的描述,向我们指出,完美是不可能实现的。正是我们的“不完美”使得我们的生活变得有趣,帮助我们成长。1.B主旨大意题。文章通篇讨论完美主义者的心态和做法,并在最后一段得出结论“Its our imperfect

25、ions that make life interesting and they help us.We are designed to be perfectly imperfect.”由此可知,正是我们的“不完美”使得我们的生活变得有趣,帮助我们成为更强大且适应性更强的人,有些事情根本就是不可能实现的,不完美反而造就更好的我们,故选B项。2.C细节理解题。根据文章第二段最后一句中的“you wear the not good enough label each and every day”可知,完美主义者总认为自己不够好。C项“没有最好,只有更好”,符合完美主义者的心态。故选C项。3.B句意理

26、解题。根据第四段中的“The attempt to be perfect is called perfectionism and.in our relationships.”可知,美国梦就是追求完美,这个无法实现的梦想正在破坏着我们的情感和心理健康。美国梦代表的是美国社会,而这个夸大错误、追求完美的社会对年轻人追求完美的行为产生了一定影响,所以这个社会应为完美主义负部分责任,故选B项。4.A推理判断题。根据文章最后一段可知,我们都有缺点、恐惧,都会犯错误,正是这些不完美使得我们的生活变得有趣,帮助我们成为更强大且适应性更强的人,所以它是我们生活的一部分,故选A项。.【语篇解读】本文是一篇说明文

27、。入乡随俗,在法国做生意,就要了解法国的文化。文章介绍了与一些法国人做生意有关的文化和注意事项。1.G该段内容介绍了在法国做生意时学习法语的重要性,故该句应提出“法语学习很重要”这个话题。分析选项可知,G项(语言应该成为所有打算在法国做生意的人的焦点)的意思就是说法语的重要性。故G选项正确。2.C结合下一句“The French will sometimes introduce themselves using their surname first,followed by their first name.”中的surname可知,本段与surname有关,分析选项可知选C项。3.F根据下一

28、句“Your business clothing is a reflection of your success and social status.”可以看出,着装在商业活动中的重要性。因此F选项(法国人会根据对方的外表来得出有关对方的信息)与此相符,故选F项。4.B根据本段的第一句“The French are passionate about food,so lunches are common in doing business in France”可知,午餐在商业活动中的重要性,可推断出这是建立商业关系的最佳时间。分析选项可知,选项B(这是一个建立关系的好时机)符合语境,故选B项。5.D该段介绍的是进餐时需要注意的地方。由下一句“This may suggest that you find the food tasteless.”可知D项(在食物中添加盐、辣椒或酱时要当心)符合语境。因为只有在你觉得食物无味时,才会添加一些佐料。故选D项。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1