ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:4 ,大小:39.23KB ,
资源ID:447385      下载积分:4 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-447385-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021-2022学年高中英语人教版选择性必修第二册课后巩固提升:UNIT 1 SECTION B LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含答案.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021-2022学年高中英语人教版选择性必修第二册课后巩固提升:UNIT 1 SECTION B LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含答案.docx

1、Section BLearning About Language必备知识基础练.单句语法填空1.He will have to make major adjustments to his (think) if he is to survive in office.2.These (find) suggest that there is no direct link between unemployment and crime.3.Forecasters say the hurricane may not be as strong as they (initial) predicted.4.As

2、 a teaching value,caring has its own origin,thinking and (theory) framework.5.They help the body defend itself against some kinds of (infect).6.Dont always blame your own failure on others and at times you yourself are (blame).7.Your metabolic(新陈代谢) rate is the speed at which your body transforms fo

3、od energy.8.These results are a further (prove) of his outstanding ability.完成句子1.Doctors say anger can be a harmful emotion,unless you learn how to (应对) it.2.The teacher required us to make up a story which should (有意义).3.After lunch,we (开始讨论) the plan of outing.4.He had a strong desire to (执行) the

4、plan put forward at yesterdays meeting.5.If you are going to follow someone, (专注于) their talent,not their bad behaviours.6.Only when she started to explain why she had done it did he manage to (平静下来).7.Most employers do (在乎) the personal appearances of their employees.8.The opportunities available w

5、ill (依靠) your previous work experience and qualification.语法专练1.He did not see the film.That is he had to help his little sister with her homework.2.What he wanted to know is shirt this is.3.What your father wants to know is you are getting on with your studies.4.China is becoming stronger and strong

6、er.It is no longer it used to be.5.You are saying that everyone should be equal,and this is I disagree.6.America was was first called “India” by Columbus many years ago.7.The most exciting moment in my life wasI was given the first prize.8.Shes been leading throughout the race,but it now looks as sh

7、es tiring.9.What Toms parents really doubt is he will recover from the serious disease soon.10.The reason he gave for his being away for such a long time is his mother was ill.关键能力提升练.阅读理解主题语境:科学与技术语篇类型:应用文Smart Kids Festival Events“Smart Kids” is a collection of one hundred events scheduled in Octo

8、ber.This year,it is experimenting with Pay What You Decide (PWYD).That is,you can decide to pay for what you want or can afford,after you have attended an event.You can pre-book events without paying for a ticket in advance.Here are some of the directors picks.Walk on the Wild SideNot ticketed,FreeJ

9、oin storyteller Sarah Law to hear science stories about animals.Along the way youll meet all sorts of beautiful creatures and discover life cycles and food chains.Its best suited to children aged 5-9.Children under 8 must be accompanied by an adult.Introduction to WavesPre-book,PWYDSubjects range fr

10、om sound waves to gravity waves,and from waves of light to crashing waves on the ocean.Mike Goldsmith explores the fundamental features shared by all waves in the natural world.Science in the FieldNot ticketed,FreeThis storytelling night features a scientist sharing his favourite memories of gatheri

11、ng first-hand data on various field trips.Come along for inspiring and informative stories straight from the scientists mouth.Join Mark Samuels to find out more in this fun-filled workshop.Festival DinnerPre-book,25 per personWhether you want to explore more about food,or just fancy a talk over a me

12、al,join us to mark the first science festival in London.Which foods should you eat to trick your brain into thinking that you are full?Find out more from Tom Crawford.1.In which event can you decide the payment?A.Walk on the Wild Side.B.Introduction to Waves.C.Science in the Field.D.Festival Dinner.

13、2.Who will talk about experiences of collecting direct data?A.Sarah Law.B.Mike Goldsmith.C.Mark Samuels.D.Tom Crawford.3.What do the four events have in common?A.Family-based.B.Science-themed.C.Picked by children.D.Filled with adventures.七选五主题语境:科学与技术语篇类型:说明文How to Succeed in ScienceTo succeed in sc

14、ience,you need a lot more than luck.In my view,you have to combine intelligence with a willingness not to follow conventions when they block your forward path.Thus,these have come to be my rules for success.1That might sound proud,but the fact is that you must always turn to people who are brighter

15、than you.Its like playing any game.Even as a child,I never wanted to play games with anyone who was as bad as I was.If you win,it gives you no pleasure.And in the game of science or life,the highest goal isnt simply to win;its to win at something really difficult.2Take risks.To make a huge success,a

16、 scientist has to be prepared to get into deep trouble.If you are going to make a huge jump in science,you will very likely be unqualified to succeed by definition.3 This can be more than personally upsetting.Never do anything that bores you.My experience in science is that someone is always telling

17、 you to do things,and then leaves you alone.Im not good enough to do well in something I dislike.4Its very hard to succeed if you dont want to be with other scientists,because you have to go to key meetings where you spot key facts that would have escaped you.And you have to chat with your competito

18、rs,even if you find them objectionable.So my final rule is: 5A.Meet challenges with great courage.B.If you cant stand being with your real peers,get out of science.C.Put another way,its to go somewhere beyond your ability and come out on top.D.Be sure you always have someone to save you from a deep

19、mess.E.Avoid foolish people.F.In fact,I find it hard to do well in something I like.G.Besides,you even have to be prepared to disbelieve your scientific heroes.参考答案Section BLearning About Language.1.thinking2.findings3.initially4.theoretical5.infections6.to blame7.into8.proof.1.deal with2.make sense

20、3.got down to discussing4.carry out5.focus on6.calm down7.care about8.depend on/upon.1.because2.whose3.how4.what5.where6.what7.when8.if/though9.whether10.that.【语篇解读】本文是一篇应用文。文章主要介绍了Smart Kids在十月份举行的四项以科学为主题的活动,以及各个活动的内容和特色。1.B细节理解题。根据第一段中的“This year,it is experimenting with Pay What You Decide (PWYD

21、).That is,you can decide to pay for what you want or can afford”可知,PWYD指你可以决定支付你想买的东西,而四项活动中只有Introduction to Waves有PWYD,故选B项。2.C细节理解题。根据Science in the Field 活动中的“This storytelling night features a scientist sharing his favourite memories of gathering first-hand data on various field trips.”可知,Mark

22、Samuels会分享他最喜欢的收集各种实地考察第一手数据的回忆。故选C项。3.B推理判断题。根据第二段第一句“Join storyteller Sarah Law to hear science stories about animals.”及第三段第一句“Subjects range from sound waves to gravity waves,and from waves of light to crashing waves on the ocean.”和第四段第一句“This storytelling night features a scientist sharing his f

23、avourite memories of gathering first-hand data on various field trips.”与最后一段第一句“Whether you want to explore more about food,or just fancy a talk over a meal,join us to mark the first science festival in London.”可知,这四项活动的共同点是它们都是以科学为主题的,故选B项。.【语篇解读】本文是一篇说明文,文章主要介绍了如何在科学上取得成功。1.E根据标题后内容可知,作者认为只有和比自己聪明

24、的人在一起才能学到东西,所以建议避免和愚蠢的人在一起。故选E项。2.C根据设空处前一句话可知,作者认为在科学或生活的游戏中,最高的目标不仅仅是获胜,而是成功地做好一些非常困难的事情。换句话说,要通过克服困难来超越自我,使自己名列前茅。C选项是对前一句话的进一步解释。3.G根据设空处前文可知,作者认为如果想取得很大的成功,科学家必须准备好陷入很深的困境中。如果你要在科学上有一个巨大的飞跃,你很可能没有资格获得成功。此外,甚至也要准备好怀疑你心中的科学英雄,也就是要勇于怀疑权威。G选项符合语境。4.F根据设空处前一句话中的“do well in something I dislike”可知,在科学研究中,对于自己不喜欢的事情人们做不好,但对于自己喜欢的事情人们也不一定能做好。故选F项。5.B根据前一段的内容可知,作者建议要和其他科学家交流,从而发现自己忽略的关键事实。甚至要和你的竞争对手交流,即使你觉得他们令人反感。也就是说,如果你无法忍受与你真正相匹敌的人一起工作,你就不要进行科学研究了。故选B项。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1