1、课时作业17Using languageForgiving is not easy for anyone.Forgiveness causes strong feelingsboth in people who _1_ to forgive and in people who do not forgive.Forgiveness is a process(过程) that only _2_ if people freely choose it, and it has the possible power to _3_ change difficult situations.Matthew is
2、 from England.One day, while Matthew was at work, _4_ broke into his house.This person stole his things and left.Matthew was angry.Maybe a few weeks later, the _5_ thief could be back to Matthews home again, so Matthew felt _6_.He felt like he could not protect himself and his girlfriend.After a mon
3、th, the police arrested the man who entered Matthews _7_.His name was Billy.Afterward, a police officer _8_ Matthew to meet Billy.Matthew decided to go to the prison and talk with Billy, _9_ he was not the only person there.Other victims Billy _10_ were there, too.Billy told Matthew and the others a
4、bout his past.Then, the victims talked about _11_ they were hurt by Billy in detail.Matthew saw a _12_ in Billy.Billy could now see how his _13_ had hurt people like Matthew.Matthew said, “When I left the prison I _14_ that things had changed for me.I changed from being a victim of crime to being ab
5、le to see things from Billys _15_.Some kind of balance had _16_.”Forgiveness looks different in every _17_.Generally speaking, some people can only _18_ if one shows regret for his actions.Others can forgive _19_ even knowing the truth.For some it _20_ every day deciding to forgive again.Forgiveness
6、 is difficult, costly and painful.However, it can effectively and thoroughly change hard situations.文章大意:谅解是一股和煦的春风,能消融凝结在人们心中的坚冰;谅解是一束温暖的阳光,能驱散积聚在人们心头的阴云;谅解是一场绵绵的春雨,能洗涤飘落在人们心头的尘埃。1A.refuse BpretendCchoose Dafford答案:C解析:根据下面一句“if people freely choose it”及下文中的意思可知C项正确。2A.works BpreparesCagrees Dconti
7、nues答案:A解析:动词work在此处的意思是“(对某人/某事物)产生预期的结果或作用”,符合语境。3A.luckily BcompletelyCsurprisingly Dclearly答案:B解析:根据文章最后一段“However, it can effectively and thoroughly change hard situations.”以及结合语境可知B最合适。4A.everyone BsomeoneCanyone Dnone答案:B解析:根据下文抓住的贼可知,应该是有人闯进了他的房间,故用B项。5A.other BdifferentCstrange Dsame答案:D解析:
8、由语境可知此处指Matthew担心那个贼还会再回来,故选D项。6A.safe BseriousCdangerous Ddisappointed答案:C解析:根据下文“He felt like he could not protect himself and his girlfriend”可知他感到不安全,故选C项。7A.office BlifeChouse Dvillage答案:C解析:根据第二段第二句“Matthew was at work,_4_ broke into his house”可知C项正确。8A.called BorderedCbegged Dallowed答案:A解析:警察逮
9、捕了窃贼后,叫Matthew去见Billy。根据句意及排除法选called。9A.although BbutCsince Dso答案:B解析:此句和上句之间是转折关系,故用but。10A.hurt BnoticedCstole Dprotected答案:A解析:根据下文“the victims talked about _11_ they were hurt by Billy”可知A项正确。11A.when BwhyCwhere Dhow答案:D解析:根据下文“Billy could now see how his _13_ had hurt people like Matthew”可知D项正
10、确。12A.pain BworryCchange Dfear答案:C解析:Matthew看见Billy发生了变化(change)。这与全文的意思相符。13A.benefits BactionsCproblems Dfeelings答案:B解析:根据语境,只能是actions(所作所为)伤害到了那些人,故B项正确。14A.realized BexplainedCshowed Dhoped答案:A解析:根据下一句可知Matthew意识到他自己的思想的变化,故选A。15A.mistake BmouthCanswer Dangle答案:D解析:from ones angle“从某人的角度”。16A.g
11、one BreturnedCparted Dleft答案:B解析:谅解能解决较难的境况,找到一种新的平衡。此处,return含有“恢复原先境况”的意思,其他选项均不符合语境。17A.situation BmethodCsuccess Dway答案:A解析:句意:谅解在每个情形下看起来都不同。首段和末段的最后一句都有提示。18A.insist BhelpCbelieve Dforgive答案:D解析:根据下文“Others can forgive _19_ even knowing the truth”可知D项正确。19A.by BthroughCwithout Dabout答案:C解析:句意:
12、其他人甚至不知道实情就能谅解。根据上下文的意思可知C项正确。20A.means BstartsCsuggests Dcauses答案:A解析:动词mean在此处意思是“表示意思,意指”,符合句意。Check out some of the newest, most extreme, recordbreaking roller coasters around.NewestWant to listen to music while you ride? The Hollywood Rip Ride Rockit at Universal Studios in Orlando, Fla., might
13、 be for you.After climbing straight up 17 stories, start playing the song you chose.The ride doesnt turn you completely upside down.And its all recorded on video.Take flight with the Manta at SeaWorld in Orlando.Climbing through the aquarium, you can see a huge Pacific octopus(章鱼) swimming overhead.
14、Fastest and TallestThe fierce Kingda Ka at Six Flags Adventure Park in Jackson, NJ., is the tallest, fastest roller coaster in the world.It moves from 0 to 128 miles per hour in 3.5 seconds and carries riders 45 stories into the sky.The Kingda Kas speed record might be broken by the RingRacer, set t
15、o open this year at Nurburgring racetrack in Germany.It is expected to give you a 134mph ride.Steepest(最陡峭的)Take a ride 96 feet above the ground and drop 111 degrees on North Americas steepest coaster: the Steel Hawg at Indian Beach Amusement Resort in Monticello, Ind.It was the worlds steepest unti
16、l last year, when the Mumbo Jumbo (112degree drop) opened at Flamingo Land in England.Most ExtremeThe Top Thrill Dragster at Cedar Point Amusement Park in Sandusky, Ohio, carries riders to speeds of 120 mph in less than four seconds.After climbing 420 feet into the air, the ride is over in just 17 s
17、econds.文章大意:本文是应用文。文章介绍了一些世界上最具代表性的过山车。1To record your expression while going on a roller coaster, you should go to _.AUniversal StudiosBSeaWorldCSix Flags Adventure ParkDIndian Beach Amusement Resort 答案:A解析:细节理解题。根据第二段中的“The Hollywood Rip Ride Rockit at Universal Studios in Orlando, Fla., might be
18、for you.And its all recorded on video.”可知答案。2Which of the following will take riders to see some fish?AThe Manta. BThe Ring Racer.CThe Mumbo Jumbo. DThe Top Thrill Dragster.答案:A解析:细节理解题。根据第三段中的“Take flight with the Manta at SeaWorld in Orlando. Climbing through the aquarium, you can see a huge Pacif
19、ic octopus(章鱼) swimming overhead.”可知答案。3The worlds steepest roller coaster is located in _.ASouth America BGermanyCNorth America DEngland答案:D解析:细节理解题。根据倒数第二段中的“the Steel Hawg at Indian Beach Amusement Resort in Monticello, Ind. It was the worlds steepest until last year, when the Mumbo Jumbo(112degr
20、ee drop) opened at Flamingo Land in England.”可知答案。4What do we know about the Top Thrill Dragster?AIt was built among hills.BIt is set to open next year.CThe ride finished in a short time.DIts the worlds longest roller coaster.答案:C解析:推理判断题。根据最后一段中的“carries riders to speeds of 120 mph in less than fou
21、r seconds. After climbing 420 feet into the air, the ride is over in just 17 seconds”可知,the Top Thrill Dragster从开始到结束时间极短。阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。Sam and Tom were identical twins.They were so identical that even their mother found it difficult to distinguish one from the other, at least during
22、 their initial days on earth.However, they were very different from each other when it came to everything other than their appearance.Sam had no friends, while Tom was a great friendship maker.Sam loved sweets, but Tom loved spicy food and detested sweets.Sam was Mommys pet and Tom was Daddys pet.Wh
23、ile Sam was generous and selfless, Tom was greedy and selfish! How different they were!As Sam and Tom grew up, their father wanted to share his fortune equally between them.However, Tom did not agree and he argued that whoever proved to be more intelligent and stronger would get a bigger share of th
24、e wealth.Sam agreed.Their father decided to organize a competition between the two.He asked the two sons to walk as long as they could, and return home before sunset.The wealth would be divided in proportion(比例) to the distance covered.As a rule of the_competition,_they were not permitted to carry a
25、 watch to keep track of time.They both had to agree.The following day, Sam and Tom set out to walk.It was a rather sunny day.Sam walked slowly and steadily,while Tom broke into a sprint(短跑) as he was bent on winning the race and also winning a greater portion of his fathers wealth.Sam knew that it w
26、ould be ideal to walk as far as possible till noon and start to go home at noon as it would take the same amount of time to walk back home.Knowing this, Sam decided to turn back home at noon so as to reach home on time.Sam was very careful and worked hard.注意:1所续写短文的词数应为150左右;2至少使用5个短文中标有下划线的关键词语;3续写
27、部分分为两段,每段的开头语已为你写好;4续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。答案Paragraph 1:However,Tom did not attempt to return home even after midnoon.Because he was eager to earn more wealth,_he walked twice as long as Sam,_and thought he would still be able to return home before sunset.He hurried back when he saw the sun turn or
28、ange.Unfortunately, he could not even make it half way home as the sun started to set.Slowly darkness covered his path and he had to drag his tired feet back home.It was dark then.But Sam got home early before sunset.Paragraph 2:Tom lost the race.He was very sad about the result.He wanted to know why he didnt win the race.Tom did work very hard this time, but he lost the race.He thought over and over again.Finally,he knew that was because he was too greedy.It is greed that leads to loss.Everyone shouldnt be too greedy in life.From then on, Tom was no longer greedy.
Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有