ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:3 ,大小:69.50KB ,
资源ID:445128      下载积分:2 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-445128-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年新教材高中英语 Unit 4 Journey Across a Vast Land Period 1课时素养达标(含解析)新人教版选择性必修第二册.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年新教材高中英语 Unit 4 Journey Across a Vast Land Period 1课时素养达标(含解析)新人教版选择性必修第二册.doc

1、Unit 4 Journey Across a Vast Land课时素养达标 Everglades National Park (大沼泽地国家公园) is located in the state of Florida. It is the largest wilderness in the entire country and makes up 25% of the wetlands in the state. The park is home to several rare and endangered species. It is also the third largest nati

2、onal park in the US, after Death Valley and Yellowstone. Each year, about 1 million tourists visit the park. On a global level, it has been announced as a World Heritage Site. Unlike most other national parks, Everglades National Park was created to protect an ecosystem (生态系统) from damage. In 1947,

3、President Harry Truman spoke at the official opening of Everglades National Park, saying the goal of creating the park was to protect forever a wild area that could never be replaced. 10, 000 different islands make up Everglades National Park. Each of these islands is lived by natural wildlife. The

4、Everglades is home to about 15 species that are endangered. In addition, more than 350 bird species and 300 species of fresh and saltwater fish live within the park. The Everglades is also home to 40 species of mammals and 50 reptile species. There are many ways to explore the Everglades. Visitors c

5、an see alligators (短吻鳄) while hiking the Anhinga Trail. The Everglades is one of the only places on Earth where freshwater alligators and saltwater crocodiles live in the same area. Visitors using airboats are likely to see large groups of birds. Some visitors might enjoy riding bicycles through Sha

6、rk Valley. Others may want to move slowly through waters where they can see insects and wildlife closely. According to experts, changes to the Everglades are becoming a danger to several different kinds of wildlife. They say it is a result of actions the US government began more than 50 years ago, a

7、nd settlers began even earlier. 【语篇概述】本文是一篇说明文, 主要介绍了作为世界文化遗产之一, 位于美国佛罗里达州的大沼泽地国家公园。. What is the main idea of the text? It mainly describes the Everglades National Park. . Choose the best answer. 1. In the first paragraph, were mainly told that _. A. Florida is famous for its wetlandsB. the US has

8、three important national parksC. Everglades National Park is of great valueD. Everglades National Park is popular with visitors【解析】选C。段落大意题。在第一段中, 作者从多个角度来突出大沼泽地国家公园的重要性, 即强调它的价值所在。2. How does the author describe the richness of wildlife in the park? A. By listing figures. B. By personally experienc

9、ing. C. By making a comparison. D. By carrying on a study. 【解析】选A。细节理解题。根据第三段中提到的“more than 350 bird species” “300 species of fresh and saltwater fish” “40 species of mammals”和“50 reptile species”可知, 作者是通过列举数据来描述大沼泽地国家公园野生动物的丰富性的。3. From the passage, we know that _. A. in fact Everglades National Pa

10、rk is a big islandB. visitors are not allowed to stay in the water in the parkC. President Harry Truman first suggested setting up the parkD. the park is among the few places where alligators and crocodiles live together【解析】选D。细节理解题。根据倒数第二段第三句话可知, 大沼泽地国家公园是为数不多的短吻鳄和鳄鱼居住在一起的一个地方。4. What would be furt

11、her discussed if the passage is continued? A. What the government has done to protect the park. B. How the parks environment was badly changed. C. What readers can do to help to save the wetlands. D. How important endangered wildlife is to the world. 【解析】选B。推理判断题。最后一段谈到“the US government”和“settlers”的行为对大沼泽地国家公园造成了破坏, 而至于如何破坏的没有具体展开。由此可推断, 接下来文章最有可能谈大沼泽地国家公园的环境是如何被破坏的。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1