收藏 分享(赏)

吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit1 Festivals around the world单元测试 新人教版必修3.doc

上传人:a**** 文档编号:444666 上传时间:2025-12-05 格式:DOC 页数:12 大小:146KB
下载 相关 举报
吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit1 Festivals around the world单元测试 新人教版必修3.doc_第1页
第1页 / 共12页
吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit1 Festivals around the world单元测试 新人教版必修3.doc_第2页
第2页 / 共12页
吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit1 Festivals around the world单元测试 新人教版必修3.doc_第3页
第3页 / 共12页
吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit1 Festivals around the world单元测试 新人教版必修3.doc_第4页
第4页 / 共12页
吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit1 Festivals around the world单元测试 新人教版必修3.doc_第5页
第5页 / 共12页
吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit1 Festivals around the world单元测试 新人教版必修3.doc_第6页
第6页 / 共12页
吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit1 Festivals around the world单元测试 新人教版必修3.doc_第7页
第7页 / 共12页
吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit1 Festivals around the world单元测试 新人教版必修3.doc_第8页
第8页 / 共12页
吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit1 Festivals around the world单元测试 新人教版必修3.doc_第9页
第9页 / 共12页
吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit1 Festivals around the world单元测试 新人教版必修3.doc_第10页
第10页 / 共12页
吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit1 Festivals around the world单元测试 新人教版必修3.doc_第11页
第11页 / 共12页
吉林省吉林市第一中学校高中英语 Unit1 Festivals around the world单元测试 新人教版必修3.doc_第12页
第12页 / 共12页
亲,该文档总共12页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、Unit 1 Festivals around the worldI. 单项选择 (15分)1. What do we do next? We have an hour until the football match. _. Whatever you want to do is fine with me.A. It just depends B. Its up to you C. Its none of your business D. Glad to hear that2. About 110 million people moved to this city. The populatio

2、n is _ as ten years ago.A. as twice large B. twice as largeC. as many twice D. twice as many 3. The River Nile _ flood large areas, but now the water of it _ produce electricity. A. was used to; is used to B. used to; used to C. used to; is used to D. was used to; used to4. You dont need to know who

3、 the girl standing over there is, but if you _ know, her name is Jenny.A. may B. can C. must D. shall5. He _ have finished his work; otherwise, he wouldnt be enjoying himself by the seaside.A. should B. must C. need D. can6. I missed the bus yesterday, so I _ walk home. A. must B. may C. can D. had

4、to7. Do I have to clean the dining room now? No, you _.A. dont have toB. mustnt C. neednt to D. shouldnt8. Sometimes I really wonder how I could make friends with a man who has so little _ with me.A. in ordinaryB. in similar C. the sameD. in common9. All the teachers have a high _ of Sophie because

5、she is smart and hard-working.A. opinion B. idea C. suggestion D. advice10. The flashing light was a _ that a train was coming.A. message B. symbol C. signal D. mark11. Theres no need to _ come as you are.A. get up B. dress up C. put up D. take up12. His parents both died a few years ago and he beca

6、me an orphan, so a kind person _ him _.A. took; up B. took; in C. took; away D. took; back13. A man may usually be known by the books he reads _ by the friends he keeps.A. as long as B. as well as C. as far as D. as much as14. In my opinion, he is _ to attend the important meeting tomorrow.A. possib

7、le B. probable C. likely D. perhaps15. Dont _ a trick on the little girl. She is very shy.A. take B. have C. give D. playII. 完形填空(30分)Wishing to encourage her young sons progress on the piano, a mother took her boy to a famous concert. After they were seated, the mother 16 a friend and walked over t

8、o greet her. Seizing the 17 to explore the wonders of the concert hall, the little boy got up and explored his way 18 a door marked “NO ADMITTANCE”. When the lights became less bright and the concert was about to begin, the mother returned to her 19 and discovered that the child was missing.Suddenly

9、, the curtains 20 and the lights focused on the stage. In horror, the mother saw her little boy sitting at the keyboard, 21 Twinkle, Twinkle, Little Star.At that moment, the great piano master, Paderewski, 22 on the stage, quickly went to the piano and 23 in the boys ear, “Dont 24 . Keep playing.”Th

10、en, leaning(倾斜) over, Paderewski reached down with his left hand and began 25 in a bass (低音的) part. Soon his right arm reached 26 to the other side of the child and he added a beautiful piece of music. 27 , the old master and the boy 28 a frightening situation into a wonderfully creative 29 . Thats

11、the way it is in life. 30 we can complete on our own is 31 noteworthy(值得注目的). We try our best, but the 32 arent exactly graceful or flowing music. 33 when we put our trust in the hands of greater power, our life can be truly beautiful.The next time you set 34 to create great performances, listen car

12、efully. You can hear the 35 of the master whispering in your ear, “Dont quit. Keep playing.”16. A. madeB. sawC. lookedD. called 17. A. chanceB. performance C. pianoD. lesson18. A. overB. aboveC. acrossD. through19. A. stageB. seatC. roomD. table20. A. partedB. drewC. pulledD. pushed 21. A. singingB.

13、 knockingC. playingD. creating22. A. stoodB. appearedC. satD. fell23. A. shoutedB. criedC. whisperedD. looked 24. A. performB. stopC. leaveD. run25. A. fillingB. gettingC. breakingD. taking 26. A. forwardsB. downC. upD. around 27. A. Separately B. TogetherC. LuckilyD. Hurriedly 28. A. madeB. becameC

14、. changedD. grew29. A. experience B. playC. concertD. film 30. A. WhatB. ThatC. WhichD. When 31. A. hardB. hardlyC. alwaysD. usually 32. A. failuresB. successesC. causesD. results33. A. SoB. AndC. ButD. Though34. A. downB. aboutC. awayD. out35. A. soundB. noiseC. voiceD. songIII. 阅读理解 (40分)第一节:从四个选项

15、中选出正确答案。ASweetest Day is celebrated on the third Saturday in October as a day to make someone happy. It is an occasion which offers all of us an opportunity to remember not only the sick, the aged, and children who have lost their parents, but also friends, workmates, relatives and neighbors whose h

16、elpfulness and kindness we have enjoyed. Over 60 years ago, when a Cleveland man noticed that some people, such as children who lost their parents and patients who lay in bed, too often felt forgotten and neglected, he developed in his mind the idea of showing them that they were remembered. He did

17、this by giving them small gifts. With the help of his friends and neighbors, he gave those people small gifts on a Saturday in October. During the years that followed, other Clevelanders began to take part in the celebration, which came to be called “Sweetest Day”. Over time, the Sweetest Day idea o

18、f spreading cheer to the poor, the sick and children who had lost their parents was broadened to include everyone, and became an occasion for remembering others with a kind act or a small gift. Soon the idea spread to other cities all over the USA. Sweetest Day is not based on any single groups reli

19、gious (宗教的) beliefs or on a family relationship. It is a reminder that a thoughtful word or deed enriches life and gives it meaning. Because for many people remembering takes the form of gift giving, Sweetest Day offers us the opportunity to show others that we care, in a positive (积极的) way.36. What

20、 can we learn from the first paragraph?A. Sweetest Day is a day to make others happy.B. Sweetest Day is just an occasion to care about disabled people.C. Sweetest Day is an occasion for lovers to express love.D. Sweetest Day is celebrated on the third Sunday in October.37. Which of the following has

21、 little relationship to Sweetest Day?A. Visiting sick people of the hospital.B. Visiting children who have lost their parents.C. Giving friends small gifts.D. Giving flowers to sweethearts.38. What is Cleveland?A. An island. B. A country. C. A village in England. D. A city in America.39. What do mos

22、t people usually do to show their care to others according to the passage?A. They give money. B. They give gifts. C. They send regards. D. They offer help.40. The underlined word “neglected” in the second paragraph means “_”.A. rememberedB. hated C. paid little or no attention to D. disappointed BMa

23、donna, the famous American singer and her British husband, film director Guy Ritchie, are trying to adopt (收养) 13-month-old David Banda, who has been living in an orphanage in Malawi.In the interview, the singer is expected to answer the latest request by the boys father, who said he never intended

24、to give up his son “for good”. Farmer Banda said that he only meant for the pop super star to raise and educate his child before bringing him back to Malawi.Madonna appeared on Oprah, one of the worlds most watched chat shows to announce her latest childrens book, Too Good to Be True, which is publi

25、shed today and is a follow-up to her 2003 best-seller.Madonna described her first meeting with the adopted son David on The Oprah Winfrey Show on Wednesday. She said that she feared for his life because he was seriously ill. The pop star told Oprah how David was suffering from pneumonia (肺炎) and was

26、 fighting just to breathe. She was really worried about his health because of the limited medical resources in Malawi, his native country. Madonna said, “He had severe pneumonia and could hardly breathe. We got permission to take him to a hospital to have him treated. He was given an injection (注射)

27、of antibiotics (抗生素). Now he is out of danger.”Madonna is also excited that her own children, Lourdes, nine, and Rocco, six, have welcomed David into their family and shared images of them together at home on the show. She added, “The children just hugged him. They never once said, What is he doing

28、here? or mentioned the difference in his color.”41. According to what Farmer Banda said, he _.A. didnt want Madonna to take his son away B. wished that his son would live abroad forever C. wished that his son could be raised and educated wellD. didnt want his son to leave their country, Malawi42. Wh

29、ich of the following about David Banda is NOT true?A. His skin is black. B. His father treated him badly.C. He had pneumonia. D. He is 13 months old.43. The last paragraph mainly shows that _.A. Madonna loves her own children B. Madonnas children like DavidC. Madonna has a lot of children D. Madonna

30、 is glad to have another son CIn Vietnam, Tet-Trung-Thu, or the Mid-Autumn Festival, is one of the most popular family holidays. It is held on the 15th day of the 8th lunar month. Vietnamese families plan their activities around their children on this special day. In a Vietnamese folk story, parents

31、 were working so hard to prepare for the harvest that they left the children playing by themselves. To make up for that time, the parents would use the Mid-Autumn Festival as a chance to show their love and thanks for their children. As a result, the Mid-Autumn Festival is also called the Childrens

32、Festival. In the United States, this tradition continues in many Vietnamese-American families. Activities are often centered on children and education. Parents buy lanterns (灯笼) for their children so that they can take part in a candle and lantern parade at dawn. Lanterns mean brightness, while the

33、parade means success in school. Vietnamese markets sell a variety of lanterns, but the most popular childrens lantern is the star lantern. Other childrens activities include arts and crafts (手工艺) in which children make face masks and lanterns. Children also perform traditional Vietnamese dances for

34、adults and take part in contests for prizes. Unicorn (麒麟) dancers are also very popular.Like Chinese people, Vietnamese parents tell their children folk stories and serve mooncakes and other special treats under the bright moon. A favorite folk story is about a carp (鲤鱼) that wanted to become a drag

35、on. The carp worked and worked and finally changed itself into a dragon. Parents use this story to encourage their children to work hard so that they can become whatever they want to be. 44. We can learn from the passage that Tet-Trung-Thu is celebrated _.A. in China and other Asian countriesB. by V

36、ietnamese-American familiesC. all over the world except VietnamD. across the United States45. In both Vietnam and China, during the Mid-Autumn Festival, people would _.A. eat mooncakes B. buy lanterns for childrenC. take part in contests D. buy a carp46.What is the focus of the Mid-Autumn Festival i

37、n Vietnam?A. Family get-togethers. B. Children and education.C. Relaxation and fun in the middle of the year.D. Parents having more time with their children.47.The parents tell their children folk stories because _.A. children like listening to them in the eveningB. they want to show their love for

38、their childrenC. they want to encourage their children to work hardD. they want to make up for lost timeDA learning style is a way of learning. The styles which are often talked about are the Auditory (听觉), Visual and Tactile (触觉) learning styles. Read about each of the following learning styles to

39、decide what your learning style is.Are you an auditory learner?Auditory learners learn best when information appears as sounds. Do you seem to learn best in classes where teachers speak more? Does listening to tapes help you learn better? Do you find yourself reading out loud or talking things out t

40、o gain a better understanding? If so, you are probably an auditory learner.Are you a visual learner?Visual learners learn best when information is presented as something such as a picture or a drawing. Do you do best in classes in which teachers do a lot of writing on the blackboard and make full us

41、e of the TV? Do you take written notes from your textbooks and in class? If so, you are probably a visual learner.Are you a tactile learner?Tactile learners learn best in hands-on learning settings in which they can use something or play with it in order to learn about it. Do you learn better when y

42、ou touch things? Do you do well in lab classes? If so, you are probably a tactile learner.Your learning style is your strength. Go with it whenever you can. When you can choose a class, try to choose one that works best with your learning style. When you can choose a teacher, try to choose one whose

43、 teaching methods are the best match to your learning style. 48. How many learning styles are referred to in the first paragraph?A. 2. B. 3. C. 4. D. 5.49. The underlined word “visual” in the first paragraph probably means “_”.A. connected with ones action B. connected with the sense of sight C. kno

44、wing by touching somethingD. having good eyesight 50. The last paragraph mainly tells readers _.A. how to choose good teachers and good classesB. why learning styles are peoples strength C. how to choose good classes and good schoolsD. that learning styles should go with classes and teachers第二节:根据短文

45、内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 51 Home can be a great place for children to study. Its important to provide a workspace of their own where they can read books or just write a letter to their friends.Location (位置) 52 Kitchen and dining room are not so well suited for regular study, since books

46、 and pens get in the way of the day-to-day uses of those areas. Set up a place where a child can settle in and leave papers and pens at hand without having to clear everything away each night. For a child that likes being alone, set aside a corner of his bedroom, but keep it separate from things lik

47、e games, music and other hobbies not related to studying.Keeping Things in Order Parents should encourage their child to spread out, but to leave it neat and orderly when he isnt using his workspace. Ownership is very important for self-respect. 53 The workplace should be personal, but not another p

48、art of the playroom. 54 Encourage the whole family to help build a supportive environment that children need for success in school. Give them a good example of how to deal with problems, how to manage time and get things done in the right way. 55 Study will be more enjoyable and effective when suppo

49、rted by the whole family.A. Attitude Is EverythingB. Bring Organization into Your HomeC. Here are several ways to choose a location.D. Building a Good Home Learning Environment.E. Hold a can-do attitude and your child will follow your example.F. Setting up a space in a common area of your home can b

50、e a good idea for children.G. A child who learns to organize his space will carry organization into every corner of his life.IV. 短文改错(满分10分)下面短文中共有10处错误,每句中最多两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏词符号(),并在此符号下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1每处错误及其修改均仅限一词;2只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分May 1

51、0, 2007 Today I was having a PE lesson while I fell down and hurt my foot. I was in greatly pain at that moment, but I tried to act as if nothing has happened until the class was over. Though I had difficulty walk back to my classroom, I still didnt tell anyone but even refused the offer of help of

52、my classmates. As result, the hurt in my foot became worse. Now I know Im wrong. We can tell others our need for help and accept his help. Some day we can not help others for return. In this way, we can get along to each other happily and peacefully. 第二节 书面表达(25分)假设你是李明,你于9月15日在市中心购物广场购买了一个型号为1123F

53、的MP3播放器。虽然说明书上说它有录音功能,但实际上它不能录音。请你用英文给客服经理写封信,表达你的想法:要求维修或退款;请对方电话联系你,号码:85432168。开头和结尾已经给出,不计入总词数。参考词汇: 市中心购物广场 :City Centre Shopping Mall说明书:instructions退款:refundDear Customer Service Manager,On September 15, I bought an MP3 Player, Model No.1123F, at the City Centre Shopping Mall._Yours, Li Ming附

54、加题:I. 单词拼写 (10分)1. The school is widely a_(赞赏) for its excellent teaching.2. What do you hope to g_(获得) from the course?3. Missing a meal once in a while never did anyone any h_(坏处).4. Mexico gained its i_(独立) from Spain in l821.5. On a_(到达) at the police station, they were taken to an interview roo

55、m.6. Jack has passed his examination, so were going out to c_.7. A local poor peasant l_ the soldiers through the forest.来源:Zxxk.Com8. There is no doubt that the basic needs of the people should be s_ first.9. Whole communities s_ to death for lack of food during the long drought.10. Her unhappy chi

56、ldhood was the o_ of her problems later in life.来源:Z.xx.k.ComII阅读理解(10分)I hurried into the local department store to grab some last-minute Christmas gifts. Christmas was beginning to become such a drag (累赘). I had so much work to do. I wished that I could just sleep through Christmas. I mumbled (喃喃自

57、语) to myself the prices of all these toys and wondered if the kids would even play with them. Then I found a little boy of about 5 holding a lovely doll in the doll aisle. He kept touching her hair and he held her so gently. I just kept looking at the little boy and wondered whom the doll was for. S

58、o I walked up to the boy and asked him whom the doll was for. I told him that maybe Santa was going to bring it. “No, Santa cant go where my sister is . I have to give the doll to Mamma to take to her.” I asked him where his sister was. He looked at me with the saddest eyes and said, “She has gone t

59、o be with Jesus. Daddy says that Mamma is going to be with my sister.”My heart nearly stopped beating. I couldnt help remembering a story I had seen in the newspaper several days earlier about a drunken driver hitting a car and killing a little girl and putting the mother in serious condition in the

60、 hospital. Surely this little boy belonged to that story. I decided to choose the Christmas gifts meticulously (精心地). This reminded me that I should cherish my family and show them my love.1. From the first paragraph, we know that _.A. the author was looking forward to Christmas B. the author was ch

61、oosing presents for the family patientlyC. the author didnt have extra energy to prepare for ChristmasD. the author didnt have enough money to buy expensive toys 2. Why did the author walk up to the little boy?A. To see whom the boy was.B. To ask whom the boy would give the doll to.C. To ask why the

62、 boy didnt go home.D. To buy the doll for the boy.3. What do we know about the little boys mother?A. She was going to a far-away city on business.B. She was looking after her child in the hospital.C. She was traveling alone in a foreign country.D. She was going to die because of an accident.4. What

63、does the underlined sentence mean?A. The author was frightened. B. The author was surprised.C. The author was doubtful. D. The author felt sad about the boys family.5. The purpose of the passage is _.A. to tell us a true story about a little boyB. to tell us we should love and cherish our familyC. t

64、o help us buy Christmas gifts for our family D. to tell us about a terrible accident单元测试 Unit 1 Festivals around the worldI. 单项选择 (15分)1. B 由答语中“你想做什么我都觉得可以。”可知应选 Its up to you. “由你来定”。2. B 倍数表达方法为 序数词+as+形容词原级+as3. C used to do 曾经; be used to do 被用来做;be used to doing 习惯于4. C must 偏要,偏偏。5. B。由语境“oth

65、erwise, he wouldnt be enjoying himself by seaside”可以判断前半句表示有把握的肯定推测,所以用must。6. D had to 不得不。句意为“我昨天没赶上公共汽车,所以我不得不走回家。”7. A have to 的否定回答为dont have to。8. D in common with sb. 和某人一样9. A have a high opinion of sb. 固定搭配,意为“对评价好”。10. C 句意为“闪烁的灯光是火车要来了的标志。” signal 信号,标志;message 信息;symbol 象征,标志;mark标记。11.

66、B。通过上下文语境可知句意为:不用打扮就那样来就行。dress up意为“打扮”。12. B take in 收留,收养。Take up 占据时间空间,开始从事。Take away 减损。Take back 收回说错的话,退回。13. B。 句意为:了解一个人可以通过他读的书和他交的朋友。as well as 意为“和”“不仅,而且”。14. C sb. be likely to do 短语搭配,意为“某人有可能做某事”。15. D 固定搭配。play a trick on 开某人的玩笑II. 完形填空(30分)16. B 坐好之后妈妈看到了一个朋友,走过去和他打招呼。17. A 抓住了这个探

67、索音乐厅的机会。seize the chance 抓住机会18. D 经过门,因此用“through”,从门中穿过。19. B 当灯光开始暗了下来,音乐会要开始的时候,妈妈回到了座位上。“seat”座位。20. A 音乐会开始时幕向两边分开,part“分开”。21. C 弹奏着,钢琴的弹奏应为“play”22. B 此时钢琴家上台,appear 出现;stand 站在;sit 坐着; fall 倒下来 23. C 钢琴家上台后发现一个孩子在弹钢琴,为了鼓励孩子继续弹下去,他不会大声喊,而是在他的耳边“小声说话”,用whisper。24. B 别停,继续弹。25. A 那位大师开始在钢琴的低音部

68、分弹奏,通过选项之间的比较,可知用fill in“填入”很贴切。此题是一个难题。26. D 钢琴家坐在孩子的左边,要把手伸到孩子的另一边需要从孩子后面绕过,故用around。27. B本来是钢琴大师的演奏,而现在弹钢琴的却是一个孩子,由于大师的豁达和机智使本来可怕的场面变成了一次具有创意的经历。28. C 同27题29. A 同27题30. A 主语从句,从句中what 做on 的宾语。31. B 语境:我们独自能完成的事情一般不会引起人们的注意。hardly几乎不。32. D 我们努力但结果却不尽人意。由but可知转折。33. C 此句应为转折。34. D set out to do sth

69、 开始做某事,着手做某事35. C 听到大师的声音,因此用“voice”III. 阅读理解 (40分)36 A 由第一句话“Sweetest Day is celebrated on the third Saturday in October as a day to make someone happy.”可知答案为A 37. D。推理判断题。在甜蜜日人们可能会关爱别人、记起别人的好,从而来做一些善事,给心爱的人送花与甜蜜日关系不大。38. D 由多处细节“Over 60 years ago, when a Cleveland man noticed that some people;”“ o

70、ther Clevelanders began to take part in the celebration;”“Soon the idea spread to other cities all over the USA.”可知60多年前,有一个Cleveland人注意到有些需要关心的人,开始了Sweetest Day,之后许多Cleveland人加入了这个节日,再后来美国其他的城市也开始过这个节日了。可知Cleveland应是个城市。39. C 由文章倒数第二段最后一句话“It is a reminder that a thoughtful word or deed enriches li

71、fe and gives it meaning.”可知选C40. C forgotten and neglected, 因为and 连接两个同义词,因此neglected 应为“被忽视的意思”。41. C 由第二段最后一句可知男孩的父亲想要孩子再回到家乡之前收到良好的抚养和教育。42. A推理判断题。根据“or mentioned the difference in his color” 可知A是正确的,B项所说文章并没有提到。其余选项在文中均有依据。43. B主旨大意题。根据最后一段提到Madonna自己的孩子对这个收养的孩子的态度可知44. B 细节题。根据第三段第二句话“In the U

72、nited States, this tradition continues in many Vietnamese-American families.”可知答案。45. A 细节题。根据最后一段第一句话“Like Chinese people, Vietnamese parents tell their children folk stories and serve mooncakes and other special treats under the bright moon.”可知中国人和越南人共同庆祝中秋节的方式是讲民间故事和吃月饼。46. B。越南的中秋节主要是关注孩子和教育,所以答

73、案选。47. C。从文章最后可知,父母给孩子讲故事是为了鼓励他们努力学习,答案是。48. B 细节题 根据第一段“The styles which are often talked about are the Auditory (听觉), Visual and Tactile (触觉) learning styles.”可知有三种方式。49. B。词义猜测题。后文提到visual learners(擅长视觉学习的人)使用书面材料、图片和电视等教学手段能学得更好。由此可猜出visual为“视觉的”。故选B。50. D。段意归纳题。最后一段主要是告诉读者,如果能选择的话,要根据自己的学习风格去选择

74、班级与老师,使自己的学习风格与老师的教学方法以及有关班级相配。故选D。第二节: D F G A EIV. 短文改错(满分10分)第一句: while-when第二句:greatly-great; has-had第三句:walk-walking; but-and第四句:在result前加 a; 第五句: his-their第六句:去掉 not; for- in第七句:to-with第二节 书面表达(25分)Dear Customer Service Manager,On September 15, I bought an MP3 Player, Model No.1123F, at the Ci

75、ty Centre Shopping Mall.Unfortunately, I am not satisfied with the MP3 Player, because it doesnt record as the instructions state, which is one of its major functions. To solve the problem, I would appreciate it if you could repair it or refund my money, with a copy of the receipt enclosed.I look fo

76、rward to your reply and a solution to this problem. Please contact me by phone at 85432168. Yours, Li Ming附加题:I. 单词拼写(10分)1. admired2. gain 3. harm4. independence5. arrival 6. celebrate7. led 8. satisfied9. starved10. originII阅读理解(10分)1. C 推断题。由第一段“Christmas was beginning to become such a drag (累赘).

77、 I had so much work to do. I wished that I could just sleep through Christmas.”可知作者已经筋疲力尽了。2. B 细节题。由第二段 “I just kept looking at the little boy and wondered whom the doll was for. So I walked up to the boy and asked him whom the doll was for.” 可知答案。3. D 细节理解题。由第二段” “She has gone to be with Jesus. Daddy says that Mamma is going to be with my sister.”可知妹妹死了,妈妈要去照顾她了,因此妈妈也要死了。4. D 当作者知道这个悲惨的事时,感到很难过。5. B 主旨大意题。文章讲了作者在为圣诞节忙碌,已经筋疲力尽。在超市遇到了失去妹妹又将失去妈妈的小男孩,之后作者顿悟,要珍惜家人,珍惜幸福。

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1