ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:8 ,大小:2.38MB ,
资源ID:442605      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-442605-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020版高中英语 Unit 3 Computers Section Ⅳ Grammar课时跟踪训练 新人教版必修2.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020版高中英语 Unit 3 Computers Section Ⅳ Grammar课时跟踪训练 新人教版必修2.doc

1、Section Grammar课时跟踪训练(34)基础夯实.用所给词的适当形式填空1More than 100 famous films _(show) in the city since July.2Since your work _(finish), you can have a rest now.3How many cars _(make) in the factory since 1990?4Three new schools _(open) in our city in the past five years.5Its the first time that the old comp

2、uter _(check) since I bought it.6Great changes _(take) place in my hometown and you can see that a lot of factories _(set) up.7We want to sit at the table near the window.Im sorry, but it _(take) already.8Its said that the bridge _(close) for repairs for months.答案1have been shown2.has been finished3

3、have been made4.have been opened5has been checked6.have taken;have been set7has been taken 8.has been closed.单句改错1Can you give me some advice on what to deal with the difficulty?_2He has been ill for a long time, as a result of, his heart is slightly damaged._3You may not agree, but personal she is

4、a very good girl._4The Great Wall is such wellknown a tourist attraction that millions of people pour in every year._5Dont be too hard on your daughter. In all,she is only a child._6With time went by, the weather got colder._7It wont be long before we will know the result of the experiment._8In the

5、way, Im glad you made that mistake, for it will serve as a warning to you._答案1whathow或dealdo2去掉of3personalpersonally4suchso5InAfter6WithAs或wentgoing7去掉will8thea.根据提示词补全句子1不要让椅子挡路,小孩子会绊倒的。(in the way)_. The little children will fall over.2半个小时后,他们才会离开阅览室。(before)_ they leave the reading room. 3无论何时我们

6、遇到困难,他总是乐意帮助我们。(whenever)He is always willing to help us _4我一发出信号,你就尽快跑!(signal)_,you run as quickly as possible!答案1Dont put the chair in the way2It will be half an hour before3whenever we meet with difficulties4When I give the signal巩固提升.阅读理解In the far future, robots live on Earth as humans but the

7、 population of humans is smaller than a thousand. This is a story of a repair robot R62.One day, a car came to the repair factory and a human stepped out of the car.“Wow, a human! I have never seen a real one,” said R62.“Humans are quite clever. Theyre able to do any action they want to. Theyre even

8、 able to harm other human beings or organize wars, which they have been doing a lot in the history. Also they dont even have to follow orders if they dont want to,” said another robot T59 quietly to R62.“How terrible it is! And almost all robots seem afraid of him and dont look at him directly,” sai

9、d R62.The human then sat down and asked if there had been any problems in the last 10 years and he only got a quick answer, “No, sir.”Then suddenly, R62 said loudly, “I have one question for you.”The human said, “Yes”, a bit unhappy for not getting “sir”“Why do human create so many robots?” asked R6

10、2.Silence followed the question and he then said, “I dont need to answer questions from robots!” He then went into his car and drove away quickly.“I really dont understand why humans replaced (取代)themselves with robots,” asked R62.“Because they thought that robots were more advanced(先进的) than humans

11、. They created us to support themselves,” answered T59.“But there are so few humans on Earth. What they should do is take away the robots or at least make them stop doing the work which humans are supposed to do,” said R62.“I agree. But we can do nothing about it. And now we have to finish repairing

12、 this car,” said T59.“All right, lets continue.”1In T59s opinion, humans are _A. stupid B. politeC. dangerous D. smart2According to the text, R62 _A. dared not look at the human directly B. decided to give up its jobC. was not friendly to the humanD. hope to live on Earth3What can we learn from the

13、story?A. R62 doesnt know what human beings look like.B. T59 knows a lot about human beings.C. T59 doesnt want to support human beings.D. R62 and T59 are brothers and do different jobs.4Whats R62s attitude towards humans creating robots?A. Doubtful. B. Excited.C. Frightened. D. Supportive.答案与解析本文属于故事

14、,想象了未来机器人将代替人类生活在地球上,人类的人口数量将不足一千。本文通过人和机器人的对话引出了人类为什么要让机器人做人类应做的事的疑惑。1D细节理解题。根据第四段“Humans are quite clever.可知,人类是聪明的,故选D。2C细节理解题。根据文中第五段“How terrible it is! And almost all robots seem afraid of him and dont look at him directly,”said R62。可知,“多可怕啊!几乎所有的机器人都害怕他,不要直接看他。”R62说,可知R62对人类并不是很友善。故选C。3B细节理解题

15、。根据文中“Humans are quite clever.Theyre able to do any action they want to.Theyre even able to harm other human beings or organize wars,which they have been doing a lot in the history.Also they dont even have to follow orders if they dont want to,said another robot T59 quietly to R62”可知,人类是非常聪明的。“他们可以做

16、他们想做的任何行动。他们甚至能伤害其他人或组织战争,他们在历史上做了很多事。另外,他们甚至不需要服从命令,如果他们不想。”另一个机器人T59悄悄地对R62说,可以看出T59关于人类知道的很多。故选B。4A推理判断题。根据文中倒数第五段“I really dont understand why humans replaced themselves with robots.”said R62.可知,R62说:”我真的不明白为什么人类会用机器人代替自己,可看出R62对人类制造机器人这件事是持怀疑态度的。”故选A。.短文改错Do you believe love is the most importa

17、nt? In the early twenty century, homeless people were often brought up in orphanages, in that they received little love. At one time, Dr. Skeels took twelve children from art orphanage or had a young girl look them each day. He also studied another twelve children who are left in the orphanage all d

18、ay long. He followed these children not until I hey grew up, and the results were shocked. The children staying all day in the orphanage were either dead or suffering from serious illnesses. However, the twelve children loved by the girl were all healthy and independently. The only difference betwee

19、n the life of these childrenthe love, made a great difference to us.答案解析:1. 考查数词。表示第几世纪要用序数词,故twenty改为twentieth。2考查定语从句。句中包含定语从句,先行词是orphanages指物,在定语从句中作状语,指物时介词in后用关系代词which,故that改为which。3考查连词。此处指Dr. Skeels从孤儿院领出了12个孩子,还有一个年轻女孩照顾他们。前后句是并列关系,不是转折,故or改为and。4考查动词短语。此处表示“照顾”,是look after,故look后加after。5考

20、查动词时态。此处指被留在孤儿院的另外12个孩子,故事发生在过去,所以用一般过去时的被动,故are改为were。6until“直到时”,not until“直到才”,此处指他追踪这些孩子直到他们长大。根据语境,这里是表示“直到时”,用until,删除not。7考查形容词。shocked“震惊的”,常修饰人;shocking“令人震惊的”,用来修饰物。此处表示结果是“令人震惊的”,用shocking。故shocked改为shocking。8考查形容词。此处作系动词were的表语,和and前的形容词healthy并列也用形容词,故independently改为independent。9考查名词。此处

21、指这些被调查的孩子们的生活,用复数形式。故life改为lives。10考查代词。此处指代these children,表示他们的生活,用they的宾格,故us改为them。.书面表达微信学习群越来越受到人们的欢迎。对此,不同的人持有不同的观点。请你根据以下提示,用英语给某英语报刊写一篇短文,并谈谈你的看法。赞成的理由反对的理由你的看法1. 获得新知识;2. 利用闲暇时间学习1. 学习群管理不善;2. 浪费时间1. 2. 注意:1. 短文须包括所有要点,不要简单翻译,可适当发挥;2. 词数120左右,开头已给出,不计入总词数;3. 不得提及本人姓名及所在学校; 4. 参考词汇:WeChat st

22、udy group 微信学习群Nowadays, WeChat study groups are more and more popular among people. However, different people hold different opinions._答案Nowadays,_WeChat_study_groups_are_more_and_more_popular_among_people._However,_different_people_hold_different_opinions.Some people support studying in WeChat gro

23、ups. Their reasons are as follows. Firstly, people can learn new things they cant get from the books. Secondly, learners can make full use of their spare time to study wherever they are. However, others dont think so. They argue that the groups are poorly managed, which leads to much false informati

24、on. Besides, studying by joining the WeChat groups is a waste of time, which should be spent more meaningfully.In my opinion, using WeChat groups to study is a good form, which can bring us great benefit. Not only can we be exposed to different knowledge but we can exchange ideas with others instantly. Taking everything into consideration, I approve of studying in WeChat groups.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1