ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:20.94KB ,
资源ID:442127      下载积分:9 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-442127-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021-2022学年新教材高中英语 Unit 1 Relationships Section Ⅳ Grammar习题(含解析)北师大版选择性必修第一册.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021-2022学年新教材高中英语 Unit 1 Relationships Section Ⅳ Grammar习题(含解析)北师大版选择性必修第一册.docx

1、Unit 1 RelationshipsSectionGrammar一、用所给词的适当形式填空1.A car (crash) into a tree because the driver (fall) asleep.2.The Smiths (go) on a round-the-world trip because Mr Smith (get) a pay rise.3.The film (begin) when they (arrive) at the cinema.4.I (make) a list of members from whom I (receive) replies.5.I

2、 wish I (not meet) you from the first place.6.The boy talked and acted as if he (not commit) the crime.二、句型转换:将下列两句话合并成一个复合句1.He worked at school for three years.He came to our school.2.Lu Xun intended to be a doctor.He became a writer.3.I went to the party.I met my future wife.(用if将句子合并为虚拟语气)三、阅读理解

3、AIts hard to talk to Dad sometimes.His silence about his feelings and thoughts made him mysterious and hard to see through.You could never break his hard shell and get to know him.And he seemed to want to stay that way too.But a year ago when my relationship with my wife and career took a hit,I need

4、ed my dad to pull back the curtain so I could see him as real and accessible.I was facing serious problems and I wanted to know whether he had faced them before and how he had found his way,because I felt like I had lost mine.In desperation,it occurred to me that sending an email might be the key,so

5、 I wrote him one,telling him about my regrets and fears,and I asked him to answer,if he felt like it.Two weeks later,it showed up in my inbox:a much-thought,three-page letter.Dad,a 68-year-old retired technologist and grandfather of four,had carefully considered my message,and crafted a response.He

6、mentioned his lost love,the foolish mistake he made in career and the stupid pride he had between him and his parents.He comforted me that “life will still find its right track despite many of its twists and turns”.I closed the email and started to cry,because I wished I had opened up earlier but wa

7、s grateful it wasnt too late.I cried because at 33,in the midst of my own struggles,his letter instantly put me at ease.And I cried because in the end,it was so simple:I just had to hit “Send”.Weve since had many email exchanges.This increasing communication opened a door into his world.My problems

8、havent been magically solved,but getting to know my dad better has made the tough thing more manageable and life sweeter.Its hard to talk to Dad sometimes,but Im glad I found a way to talk to mine.1.Which of the following best describes the authors father?A.Quiet and caring.B.Optimistic but careless

9、.C.Selfish and lonely.D.Simple but proud.2.Why did the author write to his father?A.To make an apology.B.To express thanks.C.To turn to him.D.To blame him.3.What can we infer from the last two paragraphs in the text?A.The author regretted not writing to Dad earlier.B.Dads letter of reply is simple.C

10、.Dad helped settle the authors problems.D.The author can talk to Dad easily.4.What may be the best title for the text?A.My Mysterious DadB.Emails From My DadC.A Retired TechnologistD.Means of CommunicationBAfter years of heated debate,gray wolves were reintroduced to Yellowstone National Park.Fourte

11、en wolves were caught in Canada and transported to the park.By last year,the Yellowstone wolf population had grown to more than 170.Gray wolves once were seen here and there in the Yellowstone area and much of the continental United States,but they were gradually displaced by human development.By th

12、e 1920s,wolves had practically disappeared from the Yellowstone area.They went farther north into the deep forests of Canada,where there were fewer humans around.The disappearance of the wolves had many unexpected results.Deer and elk populations major food sources(来源) for the wolfgrew rapidly.These

13、 animals consumed large amounts of vegetation(植被),which reduced plant diversity in the park.In the absence of wolves,coyote population also grew quickly.The coyotes killed a large percentage of the parks red foxes,and completely drove away the parks beavers.As early as 1966,biologists asked the gove

14、rnment to consider reintroducing wolves to Yellowstone Park.They hoped that wolves would be able to control the elk and coyote problems.Many farmers opposed the plan because they feared that wolves would kill their farm animals or pets.The government spent nearly 30 years coming up with a plan to re

15、introduce the wolves.The U.S.Fish and Wildlife Service carefully monitors and manages the wolf packs in Yellowstone.Today,the debate continues over how well the gray wolf is fitting in at Yellowstone.Elk,deer,and coyote populations are down,while beavers and red foxes have made a comeback.The Yellow

16、stone wolf project has been a valuable experiment to help biologists decide whether to reintroduce wolves to other parts of the country as well.5.What is the text mainly about?A.Wildlife research in the United States.B.Plant diversity in the Yellowstone area.C.The conflict between farmers and gray w

17、olves.D.The reintroduction of wolves to Yellowstone Park.6.What does the underlined word “displaced” in Paragraph 2 mean?A.Tested.B.Separated.C.Forced out.D.Tracked down.7.What did the disappearance of gray wolves bring about?A.Damage to local ecology.B.A decline in the parks income.C.Preservation o

18、f vegetation.D.An increase in the variety of animals.8.What is the authors attitude towards the Yellowstone wolf project?A.Doubtful.B.Positive.C.Disapproving.D.Uncaring.四、七选五阅读理解Weve all experienced peer pressure(同伴压力).It happens to everybody.However,people have different reactions.Confident people

19、refuse to do things they dont want to do,but shy and anxious people often give in.It may be because they want to be liked.It may be because they worry that their friends will make fun of them,or perhaps theyre just curious about trying something new.1Its hard being the only one who says no and the q

20、uestion is:how do you do it?2 If you think that missing maths,or smoking,or going somewhere you know your parents wouldnt like is a bad idea,then the answer is simple:dont do it.Its your decision,nobody elses.You dont need to be aggressive.You dont need to shout and scream,but you must be confident

21、and you must be firm.You need to say,“No,thanks.I dont want to do that.”Being on your own against everybody else is very hard,so it can really help to have at least one other peer,or friend,who will say no too.3 You want friends who will support you when youre in trouble.You dont want people who wil

22、l always agree with the majority.Remember,the most popular people arent always the most trustworthy.4 You can learn a lot from people of your own age.They can teach you great football skills or the best way to do your maths homework.They can recommend music and advise you on fashion.And dont forget

23、you can tell them things too,and that always feels great.So,find friends who have similar interests.And remember,friendship isnt about feeling depressed and guilty.5A.Choose your friends carefully.B.Firstly,you must decide what you believe in.C.Its about sharing experiences and having fun.D.Of cours

24、e,peer pressure isnt completely bad.E.It may be because they were all born to be stubborn.F.Depression and guilt will surely give you peer pressure.G.Whatever the reason,some people end up doing things they really dont want to.五、语篇填空Most heavy teens attempts 1.(lose) weight dont work,but a new study

25、 shows a big secret of those who do succeed.They do it more 2. their own sake rather than to impress their peers or please their parents.“Most parents have the view that their teens are 3.(large) influenced by other peoples perceptions of them,” said Chad Jensen,4. psychologist at Brigham Young Univ

26、ersity.Our 5.(finding) suggest that teens have motivations that are more intrinsic.One implication is 6. parents should help to focus their teens on healthy behaviours in order to keep healthy more than for social acceptance.Jensen and his students at BYU looked in depth at the success stories of 40

27、 formerly obese or overweight teens.On average the participants dropped 30 pounds,7.(move) them from the obese to the normal weight category.They also maintained their healthier weight for a full year.More than 60 percent 8.(describe) their health as the primary motive.About 43 percent identified pe

28、er acceptance as a factor.In another interview,nearly all of the teens emphasised that it was their own 9.(decide) to lose weight.According to teens,parents provided the most help simply by modeling healthier behaviours and providing 10.(healthy) options for meals and snacks.答案:一、1.crashed;had falle

29、n2.went;had got3.had begun;arrived4.made;had received5.hadnt met6.had not committed二、1.He had worked at school for three years before he came to our school.2.Lu Xun had intended to be a doctor before he became a writer.3.If I had not gone to the party,I wouldnt have met my future wife.三、1.A推理判断题。根据第

30、一段作者对父亲的描述“我们”知道,父亲是一个安静的人,根据第三段在作者困难时向父亲求助,父亲写了一封“much-thought,three-pageletter”可知,他很caring。2.C细节理解题。根据第二段可知,作者的人生遇到了难题,于是给父亲写信,希望能得到他的帮助。3.A推理判断题。根据倒数第二段中的“Iclosedtheemailandstartedtocry,becauseIwishedIhadopenedupearlier”可知,作者很遗憾没有早一点写信给父亲。4.B主旨大意题。文章有两个关键词:父亲、邮件,故选B项。5.D主旨大意题。本文讲述了重新将灰狼引进黄石公园的前因后

31、果。6.C词义猜测题。根据下文“Bythe1920s,wolveshadpracticallydisappearedfromtheYellowstonearea.”可知,灰狼基本从该地区消失,并且下一句说它们继续往北进入加拿大的深山里,所以,它们因为人类的发展而被驱逐了。7.A细节理解题。根据第三段可知,一方面,一些食草动物在灰狼消失后繁殖迅速,吃掉大量植被,减少了公园的植物多样性;另一方面,丛林狼的数量激增,杀死大量的红狐,并彻底驱逐走海狸。8.B推理判断题。根据最后一段最后一句“TheYellowstonewolfprojecthasbeenavaluableexperimenttohelpbiologistsdecidewhethertoreintroducewolvestootherpartsofthecountryaswell.”可知选B项。四、15 GBADC五、1.to lose2.for3.largely4.a5.findings6.that7.moving8.described9.decision10.healthier

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1