ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:8 ,大小:2.27MB ,
资源ID:438567      下载积分:4 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-438567-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020新教材高中英语 Unit 3 DIVERSE CULTURES Section B Reading and Thinking练习 新人教版必修第三册.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020新教材高中英语 Unit 3 DIVERSE CULTURES Section B Reading and Thinking练习 新人教版必修第三册.docx

1、Section B Reading and Thinking课后篇巩固提升基础训练.单句填空1.It suddenly occurred me that I had forgotten to tell her my telephone number.答案to2.(select) volunteers,you may need to understand the motivations of the people you wish to attract.答案To select3.The lawbreakers will (punish) by the law.答案be punished4.The

2、 students must keep a journal and then write a report about they have learned.答案what5.What you wear should be stylish and clean,and must (definite) fit well.答案definitely6.He is writing a (history) novel about nineteenth-century France.答案historical7.I have been (fortune) enough to visit many parts of

3、 the world as a lecturer.答案fortunate8.The (select) of TV programmes,especially at the weekend,leaves a lot to be desired.答案selection9.If I cant make a (live) at painting,at least I can teach someone else to paint.答案living10.North Africans make up the largest and poorest (immigrate) group in the coun

4、try.答案immigrant.短语填空(注意动词的适当形式)bring about,earn a living,open up,head to,join to,seek ones fortune,a series of, apart from1.The people present at the meeting put forward questions last night.答案a series of2.a few spelling mistakes,this composition of yours is well written.答案Apart from3.In order to su

5、pport the family,Mr Brown a restaurant in the city.答案opened up4.I Guangzhou recently to help launch our new company.答案headed to5.It is known to all that South America is North America by a canal.答案joined to6.It was not long before they left their village to in big cities.答案seek their fortune7.It is

6、science and technology that has great changes in our lives.答案brought about8.What did you do to when you were living abroad?答案earn a living.一句多译1.毕业后,简在幼儿园任教谋生。After graduation,Janeby teaching children in a kindergarten.After graduation,Janeby teaching children in a kindergarten.答案earned a living;mad

7、e a living2.除了一本字典外,我还买了几本英文小说。a dictionary,I also bought several English novels.a dictionary,I also bought several English novels.答案Apart from;Aside from3.我和我的朋友过去在夏天常常去湖里游泳。My friends and I oftenin the lake in summer.My friends and Iin the lake in summer.答案went swimming;used to swimming4.我突然想起我离开教

8、室时忘了锁门。I suddenlyI didnt lock the classroom before I left.It suddenlythat I didnt lock the classroom before I left.答案remembered that;occurred to me5.因为它位于一座大山的顶部,这个城市可以让我们看到大海的美景。As iton the top of a big hill,the city offers a good view of the ocean. on the top of a big hill,the city offers a good v

9、iew of the ocean.答案is located;Located/Standing能力提升.阅读理解Decades before the first unaccompanied child was put on a plane to grandmas in the care of a flight attendant,a few resourceful parents accomplished the same end by simply dropping their kids in the mail.This was in the earliest days of the parc

10、el post service,which launched in 1913.Before that,U.S.Postal Service packages were capped at four pounds.But when the parcel service began,in a few cases,human young showed up in the mail stream.According to National Postal Museum historian Nancy Pope,the first known case of a mailed baby was in 19

11、13 when Mr and Mrs Jesse Beauge of Glen Este,Ohio,shipped their 10-pound infant son to his grandmothers home about a mile away,paying 15 cents in postage and springing for $50 in insurance (because they were worriers).But some children were mailed much farther,Pope said.Edna Neff of Pensacola,Florid

12、a,was 6 when she was packed off to her fathers home in Christiansburg,Va.,720 miles away.The precious parcels werent truly parcels in the brown-paper.Instead they were more like companions in the arms of their carriers or walked along the route(路线).But the most famous mailed child,May Pierstorff,was

13、 indeed sent by an Idaho railway mail car in 1914 with the appropriate stamps stuck to her travelling coat.Mays picture survives,but no physical evidence of her trip.“We would sure love to have that coat,” Pope said.In 1914,the postmaster general instituted a rule about the mail that stands to this

14、day:no humans.But that didnt stop an ambitious thief from shipping himself airmail.When William DeLucia,packed in a trunk labeled “Musical Instruments” along with food and an oxygen tank,was airborne,he climbed out,stole thousands of dollars worth of goods from the registered mail and sealed himself

15、 back up.He was arrested at the Atlanta airport in 1980 after his trunk popped open as it was being unloaded.“We have his oxygen tank” at the Postal Museum,Pope noted with pride.【语篇解读】本文中主要介绍了美国历史上邮递人的故事。1.What did U.S.Postal Service put a limit to before 1913?A.The value of the mail.B.The weight of

16、 parcels.C.The content in the mail.D.The postage for packages.答案B解析细节理解题。根据第二段前两句“Thiswasintheearliestdaysoftheparcelpostservice,whichlaunchedin1913.Beforethat,U.S.PostalServicepackageswerecappedatfourpounds.”可知,1913年前,美国邮政总局限制邮件的重量不超过4磅。2.How was Jesse Beauges son mailed?A.Packed in a mailbox.B.Wal

17、ked along the route.C.Sent by a railway mail car.D.Carried in the arms of the postman.答案D解析推理判断题。根据第五段第二句“Insteadtheyweremorelikecompanionsinthearmsoftheircarriersorwalkedalongtheroute.”可知,因为孩子只有10磅重,当然是邮递员抱着小孩子送过去的。3.What does Nancy Pope wish to be exhibited most in the Postal Museum?A.Mays picture

18、.B.The brown-paper.C.Mays travelling coat.D.The Idaho railway mail car.答案C解析细节理解题。根据倒数第三段内容可知,Pope希望May在邮寄旅行中穿的外套被邮政博物馆展览。4.Who discovered William DeLucia at last?A.The airport porter.B.The airport police.C.The passenger victims.D.The postmaster general.答案A解析推理判断题。根据倒数第二段最后一句“HewasarrestedattheAtlan

19、taairportin1980afterhistrunkpoppedopenasitwasbeingunloaded.”可知,小偷William的藏身箱在被机场工作人员卸载时突然开箱,他因此被发现。.七选五September is National Childhood Obesity Month.1 The agencys program Healthier US School Challenge:Smarter Lunchrooms takes aim against childhood obesity by helping more students across the country

20、gain access to fresh,wholesome foods.2 In 2015,the most recent year for which data is available,more than 31 million children ate school lunches,and 12.5 million ate school breakfasts.HUSSC:SL,which is voluntary,aims to make the most out of school meals.It recognises schools that have enrolled in Te

21、am Nutrition,a USDA program that helps schools prepare healthy meals and promote nutrition and physical education.There are four levels of Team Nutrition recognition.3 For each level,schools must complete the Smarter Lunchrooms Self-Assessment Scorecard.This checklist asks schools to consider everyt

22、hing from access to low-fat white milk to how their lunch menus are designed.To qualify for bronze,schools must offer at least 30 items on the checklist.Silver or gold applicants must offer 50 items.4 Schools that achieve each standard may receive USDA grants and are added to a list of winners on Te

23、am Nutritions website.Vilsack says that before he became USDA Secretary in 2009,only 100 schools qualified for Team Nutrition recognition.Since then,many schools have made changes to their menus and education programs.Now more than 6,000 schools nationwide have earned recognition.5“Many people have

24、also helped,” Vilsack says.“Theyve worked in conjunction with the Healthier U.S.Schools Challenge to spread the message.”A.The USDA is not alone in this cause.B.The highest level,gold distinction,must offer 70.C.It is a major topic for the U.S.Department of Agriculture.D.They are bronze,silver,gold,

25、and the gold award of distinction.E.Millions of children in the U.S.depend on meals provided by their schools.F.Without steady access to nutritious food options,kids cant develop health issues.G.Unfortunately,many students dont get adequate nutrition due to family circumstances or situations.答案与解析【语

26、篇解读】每年的九月是美国的全国儿童肥胖月,它是美国农业部的一个主要议题。其中的SmarterLunchrooms是针对儿童肥胖的,该项目的目的是帮助美国更多的学生获得新鲜、健康的食物。1.C第一句提到“九月是全国儿童肥胖月”,结合下文可知,所填的句子应该是对“全国儿童肥胖月“的介绍。由此可知,C项“这是美国农业部的一个主要项目”符合语境。2.E根据下文提到的数字“morethan31millionchildrenateschoollunches,and12.5millionateschoolbreakfasts.”可知,在美国有很多学生在学校就餐。E项可作为本部分的主题句。3.D上文提到“Th

27、erearefourlevelsofTeamNutritionrecognition.”,D项“Theyarebronze,silver,gold,andthegoldawardofdistinction.”正是对上文fourlevels的说明。4.B根据前面的“Toqualifyforbronze,schoolsmustofferatleast30itemsonthechecklist.Silverorgoldapplicantsmustoffer50items.”可知,所填的句子应该是最高级别的,所以选B项。5.A根据下文的“Manypeoplehavealsohelped,.”可知,做这项工作的不只是他们,所以选A项。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1