ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:8 ,大小:2.27MB ,
资源ID:438562      下载积分:9 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-438562-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020新教材高中英语 Unit 2 Making a difference Section C Developing ideas & Presenting ideas & Reflection练习 外研版必修第三册.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020新教材高中英语 Unit 2 Making a difference Section C Developing ideas & Presenting ideas & Reflection练习 外研版必修第三册.docx

1、Section C Developing ideas & Presenting ideas & Reflection课后篇巩固提升基础训练.单词拼写1.First aid is a(临时的) form of help given to someone who suddenly falls ill or gets injured.答案temporary2.One (主要的)disadvantage of the area is the lack of public transport.答案major3.Great scientific (成就) will have a positive effe

2、ct on our life as well as society.答案achievements4.I cant comment on the statement before I have got (进一步的) information.答案further5.Due to lack of(治疗),some patients rescued from the ruins died soon.答案treatment6.Last week I wrote a letter to the (最高级别的) editor of ChinaDaily.答案chief.短语填空rise to ones fee

3、t, escape from,in danger,keep records of,serve as,aim to do sth manage to do sth,make use of1.Many pupilstheir weekends to have dancing classes.答案make use of2.Even if you fall down many times,you shouldwithout hesitation.答案rise to your feet3.The war broke out,and many innocent people wereof losing t

4、heir lives.答案in danger4.Traditional Chinese folk music contest raise our interest in traditional culture.答案aims to5.In a way,Im glad you made that mistake,for it willa warning to you.答案serve as6.Luckily,with my teachers timely help,I finish it ahead of time.答案managed to7.The man the burning building

5、 by breaking down the door.答案escaped from8.My idea is that they should what they have done.答案keep records of.翻译句子1.春节期间有各种活动,包括走亲访友和放烟花。(including)答案There are various kinds of activities during the Spring Festival,including paying a visit to friends and relatives and setting off fireworks.2.大多数学生支持学

6、校所做的这一决定。(the majority of)答案The majority of students are in favour of the decision that the school made.3.暑假我们去了西安,那里有很多名胜古迹。(where引导非限制性定语从句)答案During the summer holiday we went to Xian,where there are many places of interest.4.正如俗话所说,“有志者事竟成。”(as引导非限制性定语从句)答案As the old saying goes,“Where there is a

7、 will,there is a way.”5.我非常愿意帮你提高英语口语。(aid)答案I am more than glad to aid you in improving your oral English.能力提升.阅读理解I had a lot of teachers that I loved.However,the teacher that I remember most was Mrs Green from Marianna,Florida.She was my 5th grade teacher.Since I was a new student,not only in her

8、 class,but at the school,she made my time there much more pleasant.I immediately began to like her.She was really funny and I knew that she liked me.She made learning fun.I remember one day for Christmas holidays,she taught us how to make ornaments (装饰物) from eggs.My parents still have some of the o

9、rnaments I made.She made me leader for many group projects and that made me feel special.I think that would make any child feel special,especially when a child is in a new place with no friends.She made me want to be like that.Not to pick a “favourite” student,but to make every student feel that the

10、y are special.That year,I received the Presidential Academic Award (美国总统学术奖).I was really proud and so were my parents.Looking back at it,I think the reason why I did so well was that I felt important.Students do better when they feel like they are important or loved.Mrs Green always gets to know he

11、r students and forms personal relationships with them,which I will try to do some day.I just hope that there will be students who find me to be their favourite teacher as I found her to be mine.【语篇解读】本文是记叙文。主要讲述了作者对自己五年级时的一位老师MrsGreen的回忆和感激,并认为自己的成就很大一部分都是因为她。希望将来自己长大也能像自己的老师一样,成为一位受学生喜欢的老师。1.The au

12、thors life in the new school was very .A.hardB.commonC.happyD.boring答案C解析细节理解题。根据第一段的“shemademytimetheremuchmorepleasant”可知,作者五年级转学,在格林老师的帮助下,她在陌生的学校环境中过得很开心。2.What can we learn from the second paragraph?A.The author was the pride of her parents.B.The author was Mrs Greens favourite student.C.The au

13、thor was once received by the president.D.The author always felt lonely in Mrs Greens class.答案A解析细节理解题。根据第二段可知,因为作者的优秀表现,她曾获得美国总统学术奖,为此她和她的父母都感到十分自豪,故她是父母的骄傲。3.What will the author probably do in the future?A.Become a leader.B.Become an artist.C.Become a teacher.D.Become the president.答案C解析推理判断题。根据最

14、后一段的“whichIwilltrytodosomeday.Ijusthopethattherewillbestudentswhofindmetobetheirfavouriteteacher”可知,作者梦想成为像格林老师一样受学生喜爱的老师。4.How does the author feel about Mrs Greens help?A.Sorry.B.Afraid.C.Thankful.D.Hopeful.答案C解析推理判断题。从第一段的“shemademytimetheremuchmorepleasant”,第二段的“She.mademefeelspecial”以及最后一段的“Ife

15、ltimportant”等可知,格林老师给了作者莫大帮助,让她感觉到自己的特别之处以及重要性,由此可推测出她对格林老师充满了感激之情。.应用文写作根据以下关于居里夫人的介绍,写一篇她的传记。词数100左右。MarieCuriePhysicist and chemistBorn in 1867,PolandAt 24,University of ParisIn 1898,radium and poloniumIn 1903,Noble Prize in PhysicsIn 1911,Nobel Prize in ChemistryAt 67,died of a disease related t

16、o radioactive materials参考范文MarieCurieMarie Curie was known to the world as a physicist and chemist.She was born in 1867 in Poland.When she was 24,she was admitted into the University of Paris.After graduation,she was devoted to scientific research.She discovered radium and polonium in 1898,and she w

17、as given the 1903 Nobel Prize in Physics for her discovery.Eight years later,she was awarded the Nobel Prize in Chemistry.Unfortunately,she died of a disease caused by radioactive materials at the age of 67.In my view,she is a brilliant scientist and I respect her for her hard work.读后续写阅读下面材料,根据其内容和

18、所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150左右。A farmer grew some vegetables in his garden.One day his wife was ill and he had no money.He had to sell some cabbages and carrots in the market.The next morning he took two baskets of vegetables to the town.But it was raining hard that afternoon and there were fe

19、w people in the street.When his vegetables were sold out,it was dark.He bought some medicine and hurried to his village.On his way home he saw a person lying on the snow.He placed his baskets on the ground and was going to help the person to get up.At that time he found it was a dead man and there w

20、as much blood on his body.He was so afraid that he ran away quickly,without taking the baskets with him.The next afternoon the farmer was sent to the police station.Having shown the baskets,an officer asked,“Are these yours?”“Yes,sir,” the farmer answered timidly(胆怯地).“Have you killed the man?”“No,n

21、o,sir,” the farmer said in a hurry.“When did you see the dead man?”“About seven last evening.”“Did you see who killed the man?”“No,sir.” The officer brought out a knife and asked,“Have you seen it yet?”“No,sir.” The officer became angry and told the policemen to beat him up and sent him into prison.

22、The officer wanted to trap the farmer into the confession(供认),but the farmer didnt admit he was the murderer.Paragraph1:Theofficerwassoangrythatheaskedthepolicemantobeathimupagain.Paragraph2:Thefarmerwaslucky.Afewdayslater,参考范文Paragraph1:Theofficerwassoangrythatheaskedthepolicemantobeathimupagain.Th

23、e farmer was very afraid.He thought he would be sentenced to death by killing people,but he didnt;he was innocent.He must tell people the truth,but no one could hear his voice.He hoped that someone could come and save him.Paragraph2:Thefarmerwaslucky.Afewdayslater,a young man came to the police stat

24、ion with a lot of journalists,saying that he saw the murderer.It was the police officer who killed the man on the snow! He saw the police officer used a knife killing the man late in the evening.He was so frightened and ran away.The young man thought the farmer was innocent.So he took the great courage to expose the real criminal.After the investigation,the young man was right.The police officer was sent into prison and the policeman who beat up the farmer was fired,and the brave young man was regarded as the hero by the villagers.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1