ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:8 ,大小:79.54KB ,
资源ID:437004      下载积分:5 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-437004-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019版英语人教版选修10训练:3-1 WARMING UPPRE-READINGREADING & COMPREHENDING WORD版含解析.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019版英语人教版选修10训练:3-1 WARMING UPPRE-READINGREADING & COMPREHENDING WORD版含解析.docx

1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 3Fairness for allSection Warming Up,Pre-reading,Reading & Comprehending一、根据句意和首字母提示或括号内的汉语提示写出单词的正确形式1Youd let a mouse,or mice,p a project which will benefit millions of people?答案:prohibit2She was u to give me any further details because she didnt want to tell others anything ab

2、out it.答案:unwilling3The US is not at war,they argue,and the president should neither s nor be granted war powers.答案:seize4There are f differences between your religious beliefs and mine.答案:fundamental5Because of one insignificant o he was branded a common criminal.答案:offence6Its (明显) that the little

3、 girl cant recite such a difficult poem in an hour.答案:evident7A generator (转变)mechanical energy into electricity.答案:transforms8His car was completely destroyed in a (碰撞).答案:collision9According to the (宪法) of the United States,presidential elections are held every four years.答案:Constitution10I hate i

4、t that he cant be (守时) for our appointment.答案:punctual二、用所给短语的正确形式填空by traditionby coincidenceseize onmake upaccustomed toon boardpunctual forregard asprohibit .fromunwilling to1The young man an excuse about his being ill;in fact,he was addicted to online games.答案:made up2The high price of oil some

5、workers buying cars.答案:prohibits;from3If you are read an English book,put it aside and in several days you will find it interesting.答案:unwilling to4Whoever the opportunity mustnt let it flee away.答案:seizes on5The young lovers knew each other .答案:by coincidence6The old man is the top scientist in thi

6、s area.答案:regarded as7Every one of the members must be the party.答案:punctual for8You will become living in hot weather after half a years hard work.答案:accustomed to9Before all the passengers go ,the bus door cant be closed.答案:on board10,the whole family have a dinner together on New Years Eve.答案:By

7、tradition三、用所给单词的适当形式完成文章prohibitunjustsubmitunwillingcollisionhopefulnegotiatepunctualfundamentalevidentAlthough we could be in the same school with the whites,there were still many 1 aspects.As students,we were 2 that we could behave as freely as the whites,but there were so many rules 3 us from d

8、oing so.It was said that though we had the chance to study in the same school,we couldnt be treated the same as them.4 as we were to 5 to it,we were afraid to break the rules,because we would be punished if we did so.For example,if a white student and a black one were not 6 for class,the teacher pro

9、bably let the white in but the black out there.If we came into a 7 with the teacher,it was 8 that we would be punished heavily.Since Dr King had already gained the equality for the blacks,it was 9 for everyone to follow,then why should we be treated like this?Who should we 10 with about it?答案:1.unju

10、st2.hopeful3.prohibiting4.Unwilling5.submit6.punctual7.collision8.evident9.fundamental10.negotiate四、单句改错1It being prohibited that children under the age of 16 are made to work.答案:beingis2It was not until I visited him I realized how serious his illness was.答案:him之后加that3Ive managed to negotiating a

11、five percent pay increase with my boss.答案:negotiatingnegotiate4Reminding not to miss the flight at 15:20,the manager set out for the airport in a hurry.答案:RemindingReminded5It is evidently to all that he is wrong.答案:evidentlyevident五、阅读理解AA MENTORING (导师制) program is giving life changing opportuniti

12、es to Banbury youth.Young Inspirations was founded two years ago to provide mentoring sessions for students and unemployed young adults aged 11 to 21.Alex Goldberg,the programs founder,said:“We set up Young Inspirations because we wanted to give young people experiences which will potentially be lif

13、e changing and broaden their outlook.”We try to create work experience opportunities that will really make a difference to our youth.For example,weve secured internships(实习) with world-famous firms such as Honda.“At a time of funding cutbacks where schools are finding it more and more difficult to o

14、ffer this kind of mentoring,it is extremely important that these opportunities are available both to help youth with their school work and grades and to give them opportunities which may help shape their futures.” Kieran Hepburn,14,is one of a group of Banbury youth who has benefited from the progra

15、m so far.In October the Banbury School pupil was accompanied by Young Inspirations staff to Paris where he was an observer at the United Nations Educational,Scientific and Cultural Organizations (UNESCO) International Youth Forum (论坛).The event was held for young people from around the world,to seek

16、 their views on how the future of youth and education should look.Kieran joined several hundred observers mostly in their 20s and was the only UK school pupil to attend the event.Kieran thinks the trip was a life changing experience.“Before we left I didnt quite know what to make of it but when we g

17、ot there we didnt stop,it was amazing,”he said,“We went to three or four hours of debates each day and then did something cultural each afternoon.”The main theme of the forum was how youth can drive change in political and public life.It dealt with issues (问题) such as drug abuse,violence and unemplo

18、yment.Kieran said:“It has really helped me to improve my confidence and social skills as well as my school grades and I was voted most improved pupil at school in August.”The Young Inspirations mentoring sessions take place each Friday in Banbury.1The Young Inspirations mentoring program aims to .A.

19、train staff for world-famous firmsB.offer job opportunities to young adultsC.provide youth with unique experiencesD.equip the unemployed with different skills答案:C解析:细节理解题。从第三段“.to give young people experiences which will potentially be life changing and broaden their outlook.”可知选C项。2According to Ale

20、x Goldberg,it is difficult for schools to offer the mentoring due to .A.the lack of support from firmsB.the cultural differencesC.the effect of unemploymentD.the shortage of money答案:D解析:细节理解题。从第五段第一句可知由于经费削减,学校里很难提供这种导师制项目,故选D项。3According to the passage,the forum focused on how youth can .A.build up

21、 their confidence at schoolB.find work experience opportunitiesC.improve their social skills for the futureD.play an active role in the change of society答案:D解析:细节理解题。从倒数第三段第一句可知论坛的主题是年轻人如何能推动政治和公共生活的改变,故选D项。4We can learn from the passage that .A.the visit to the United Kingdom was amazingB.Kieran ha

22、s made great progress in many aspectsC.the youth have found a way to solve their problemsD.the mentoring sessions are held every day except Friday答案:B解析:推理判断题。从倒数第二段可知论坛提高了“我”的自信心,增强了“我”的社交技能,提高了“我”的学习成绩,并且在8月份“我”被选为进步最大的学生,故选B项。文章提到参加联合国教科文组织的国际青年论坛的经历令“我”惊异而不是去英国的参观令“我”惊异,排除A项;C项内容未提及;从文章的最后一段第一句可

23、知导师制会议在每周五举行,故D项错误。5What would be the best title for the passage?A.Alex Goldberg,Founder of Young InspirationsB.Young People Find a World of OpportunityC.Kieran,Banbury School Pupil to ParisD.Debates Help Youth with Their Grades答案:B解析:主旨大意题。本文在开头部分即点明了本文的中心导师制项目为班伯里的年轻人提供了机会,故选B项。BArriving in Sydney

24、 on his own from India,my husband,Rashid,stayed in a hotel for a short time while looking for a house for me and our children.During the first week of his stay,he went out one day to do some shopping.He came back in the late afternoon to discover that his suitcase was gone.He was extremely worried a

25、s the suitcase had all his important papers,including his passport.He reported the case to the police and then sat there,lost and lonely in a strange city,thinking of the terrible troubles of getting all the paperwork organised again from a distant country while trying to settle down in a new one.La

26、te in the evening,the phone rang.It was a stranger.He was trying to pronounce my husbands name and was asking him a lot of questions.Then he said they had found a pile of papers in their trash can(垃圾桶)that had been left out on the footpath.My husband rushed to their home to find a kind family holdin

27、g all his papers and documents.Their young daughter had gone to the trash can and found a pile of unfamiliar papers.Her parents had carefully sorted them out,although they had found mainly foreign addresses on most of the documents.At last they had seen a half-written letter in the pile in which my

28、husband had given his new telephone number to a friend.That family not only restored the important documents to us that day but also restored our faith and trust in people.We still remember their kindness and often send a warm wish their way.6What did Rashid plan to do after his arrival in Sydney?A.

29、Go shopping.B.Find a house.C.Join his family.D.Take a vacation.答案:B解析:细节理解题。从第一段中的“.looking for a house for me and our children.”可知,Rashid到了悉尼之后,计划为家人寻找一座房子。7The girls parents got Rashids phone number from .A.a friend of his familyB.a Sydney policemanC.a letter in his papersD.a stranger in Sydney答案:

30、C解析:细节理解题。从倒数第二段最后一句可知,女孩的父母是从文件的一封信中找到了Rashid的电话号码。8What does the underlined word“restored”in the last paragraph mean?A.Showed.B.Sent out.C.Delivered.D.Gave back.答案:D解析:词义猜测题。从最后一段最后一句“We still remember their kindness.”可知,那一家人把Rashid的文件还给了他。由此推出画线词restored意为“归还”,故选D项。9Which of the following can be

31、the best title for the text?A.From India to Australia.B.Living in a New Country.C.Turning Trash to Treasure.D.In Search of New Friends.答案:C解析:主旨大意题。标题要与文章的内容相关,既要有高度的概括性,同时又能吸引读者的注意力。Turning Trash to Treasure既能体现出本文出现的trash,也能体现出所捡到的文件的重要性。该标题中的treasure与trash相呼应,既概括出了故事的内容又能够引起读者的兴趣。六、语篇填空阅读下面材料,在空白

32、处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。Mary:Jim,youve been in Beijing for a whole year up to today.Jim:Oh,thats right.This is my first anniversary!Mary:What do you think of your first year in Beijing?Was it 1 good one?Jim:Yeah,it was 2(wonder).Ive learned a lot of Chinese.Mary:And youve visited lots of new and i

33、nteresting places.Jim:Thats for sure!How about you?You also 3(do) some special things in the past year,right?Mary:Yes.Thanks to you,my English is better than it was.Jim:Hey,it wasnt me!You did it all yourself.You should give yourself some credit for 4(be) such a good student.Mary:Dont you think 5 is

34、 important to be modest?Jim:I think so.But sometimes you 6(real) have to show confidence in your ability,too.Mary:Okay,Ill do my best.Have you made any special plans for this year?Jim:Yes.Ive decided 7 Im going to learn even more Chinese.Also,I want to visit Qingdao.Mary:Youll be able to practice Ch

35、inese while 8(travel).Jim:Yes.That will be fun.Mary:Are there any special 9(reason) why you want to visit Qingdao?Is it because of the old fashioned buildings?Or for the clean,sandy beaches?Jim:10 of them.Just because of the beer!答案:1.a2.wonderful3.did4.being5.it6.really7.that8.travelling9.reasons10.Neither- 8 - 版权所有高考资源网

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1