1、 品句填词1Mary made a list of all the tasks she needed to finish last week and divided(分开,分成) them into small ones.2They were unwilling(不愿意的) to accept the fact that their son died in the battle.3The company is very large and it has more than 100 branches nationwide(全国范围内)4The teachers explanation has c
2、larified(澄清) the puzzling problem.5It all depends on the type of conflict(冲突) and how you want it resolved.6Roughly(粗略地) speaking, I would say that about 100 people attended the meeting.7The museum in London is the worlds most important collection(收集) of material relating to the great Victorian nove
3、list.8In our supermarket we have provided seats for the convenience(便利) of our customers.9The story that he saved the little boys life has attracted(引起) a lot of interest from the media.10The student accomplished(完成) the difficult task in less than ten minutes, which surprised us all. 单句改错1If you wa
4、nt your journey to Xian enjoyable and worthy, you have to keep your eyes opened.openedopen2When the teacher praises those who do well in their jobs, I dare say, you will find Tom including as well.includingincluded3This kind of material can be divided rough into two main classes.roughroughly4Conflic
5、t with others are common in everyday life, but we should settle them in a peaceful way.ConflictConflicts5Much for Tu Youyous credit, she won the Nobel Prize in 2015.forto 课文语法填空Why do people use different words to describe the UK?1To_clarify(clarify) this question, we can study British history.First
6、 there was England.Then Wales, Scotland and Northern Ireland were linked 2.to it.At last the United Kingdom 3.was_founded(found) in the early 20th century, 4.whose new flag is called the Union Jack.To their credit, the four countries do work together in some areas, 5.but they still have very differe
7、nt institutions.England is the 6.largest(large) of the four countries.For convenience, its divided 7.roughly(rough) into three zones. They are the South of England, the Midlands and the North, with most of the population in the south and most of the industrial cities in the Midlands and the North of
8、 England.As the centre of national government and its administration, London has the greatest 8.historical(history) treasure of all and there are many museums, art 9.collections(collect), theatres, parks and buildings.There have been four sets of invaders of England.The Romans left their towns and r
9、oads.The AngloSaxons left their language and government.The Vikings 10.influenced(influence) the vocabulary and placenames.The Normans left castles and introduced new words for food. 单句语法填空1The members of the team are completely united(unite) in their common goal.2Now that your son is unwilling(will
10、) to learn to play the piano, youd better not push him.3Having_clarified(clarify) his opinion of the incident, Mr.Smith sat down and listened to others4While enjoying the convenience(convenient) of the Internet, we should learn how to handle the problems it has caused.5There are different kinds of f
11、lowers in the park, attracting(attract) lots of visitors every day.6Mr.Zhang always makes his lessons enjoyable(enjoy) through different methods.7Be confident, and accomplishing(accomplish) your goals will be just around the corner.8The Science Museum, which we visited during a recent trip to Britai
12、n, is one of Londons splendid tourist attractions(attract)9The teacher stressed again that the students should not leave out any important details while retelling the story.10He pushed her roughly(rough) out of the way. 阅读理解AThe North Pole has fascinated polar explorers for over a centurythey all wa
13、nt to be the first to arrive there.In 1969, British man Sir Wally Herbert was the first confirmed person to reach the North Pole on footwith a team of dogs.And American Ann Bancroft was the first woman to trek(艰苦跋涉) there in 1986, as part of an expedition team led by Will Stegeralso the first team t
14、o do so without supplies.And in 2006, Eric Larsen together with Lonnie Dupre, became the first to reach the North Pole on foot during the summerwhen sea ice is looser than usualin an attempt to raise awareness of climate change.In fact, Eric Larsen did not grow up in an environment of polar explorat
15、ion, though he found himself looking for a job as musher(赶狗拉雪橇的人)Then he got a chance to travel to Arctic, which made his short trips become longer trips, and become bigger expeditions later.On the job training, Larsen was trained to adapt to the cold outdoor lifestyle and polar exploration culture.
16、Once he arrived in Arctic, he was instantly hookedAnd from then on, he started his expedition.It was Will Steger who led the first unsupported North Pole expedition in 1986 that really inspired Larsen. “He is probably one of the biggest modernday pioneers of polar exploration, ” Larsen says.Larsen h
17、as since been to the North Pole a few times, was among the first mountaineers to reach the top of Jabou Ri in Nepal in 2015, and even made an attempt to be the first person to bike across Antarctica to the South Pole in 2012.Hes also the first to have trekked to the North Pole, the South Pole, and t
18、he top of Everestwithin the span(跨度) of one year.【解题导语】本文是一篇记叙文。主要介绍了Eric Larsen的探险经历。1What do people mentioned in Paragraph 2 have in common?AExploring the North Pole by ship.BReaching the North Pole in the same century.CWorking on raising awareness of climate change.DBeing the first to explore the
19、 North Pole in different ways.D解析:细节理解题。根据第二段的叙述可知,文章提到的这些人的共同点就是:以这样或那样的方式成为第一个到达北极探险的人。2What is the main cause of Eric Larsen becoming an explorer?AHis onthejob training.BHis traveling to the Arctic.CHis jobhunting experience.DHis living environment in childhood.B解析:细节理解题。根据第三段的“Then he got a chan
20、ce to travel to Arctic.became bigger expeditions later.”及第四段的“Once he arrived.started his expedition.”可知,真正让他成为一名探险者的是他后来有机会去北极。3What does the underlined word “hooked” in Paragraph 4 mean?AAttracted.BDisturbed.CRescued.DAbandoned.A解析:词义猜测题。根据第四段的“And from then, he started his expedition.”及第六段的探险经历可推
21、知,Larsen一到北极就被吸引住了,从此开始了他的探险之旅。4What does Larsen think of Will Stegers expedition?ANormal.BDangerous.CAdmirable.DExpensive.C解析:推理判断题。根据第五段的“He is probably one of the biggest modernday pioneers of polar exploration”可知,Larsen觉得Will Steger的北极探险是令人敬佩的。BInternational model United Nations meetings are eve
22、nts at which high school and college students from all over the world play the role of UN representatives. These meetings are largely based on the real United Nations. They are even divided into many of the same groups, such as the UN Security Council and the World Health Organization. The events al
23、low students to develop and strengthen skills that are important for international careers, such as politics or international law.One of the main goals of the meetings is to develop effective(有效的) communication skills. Because of this, students take part in many presentations(陈述), debates, and writt
24、en research tasks. For example, at the end of every meeting, each student group writes a suggestion for solving one major world problem that they have learned about through their research tasks. These groups then discuss their suggestion with the rest of the student representatives in order to get t
25、hem to support it. They may also discuss and solve invented problems, such as imaginary wars or natural disasters. Such activities challenge students abilities to express their thoughts in a clear, thoughtful way.In addition to working on basic communication, students at the meetings try to express
26、themselves in polite ways that help to solve problems. This is perhaps the most difficult task for real UN delegates(代表), so model UN organizers put great importance on it. The organizers strongly encourage students to try to understand the ideas of others, consider their feelings, and agree on solu
27、tions.The meetings are also designed to help students become more openminded. Students often play the role of representatives for countries other than their own. This encourages them to learn more about other cultures and to think about important problems in different ways. While pretending to be fr
28、om a different country, students are receiving a lot of ideas and information that they would not normally consider. Usually, they come away with a much better understanding of people in different cultures. This experience often gives them an advantage over schoolmates who only learn about world eve
29、nts and international relations in traditional classrooms.【解题导语】本文是一篇说明文。模拟联合国会议可以帮助参与其中的学生培养良好的沟通技巧、用礼貌的方式表达自己,并且可以开阔学生的视野。5Why do students at model UN meetings take part in debates?ATo learn good communication skills.BTo help them decide between careers.CTo get other students to support them.DTo f
30、ind solutions to major world problems.A解析:细节理解题。由第二段中的“.to develop effective(有效的) communication skills. Because of this, students take part in many presentations(陈述), debates, and written research tasks.”可知,学生在模拟联合国会议中参加很多的陈述、辩论和书面的研究任务,是为了培养有效的交流技巧。6Why do students play the role of representatives
31、for other countries?ATo learn to communicate politely.BTo put themselves in others shoes.CTo consider problems in new ways.DTo decide which culture is the best.C解析:细节理解题。由最后一段中的“This encourages them to learn more about other cultures and to think about important problems in different ways.”可知,在模拟联合国
32、会议中,学生经常扮演别国代表,这样做能够鼓励他们更多地了解其他国家的文化,并且用不同的方式去思考问题。7What does the author say about students learning only in traditional classrooms?AThey are given a lot of information.BThey dont learn about international events.CIts easy for them to understand their classmates.DIt can be hard for them to understan
33、d other cultures.D解析:推理判断题。由最后一段中的“.students are receiving a lot of ideas and information. they come away with a much better understanding of people in different cultures.”可知,参加模拟联合国会议的学生能够接触很多观点和信息,并且他们会对来自不同文化背景的人有更好的理解,这使得他们比只在传统课堂了解世界大事和国际关系的同学更有优势。8What is the text mainly about?AWhy viewpoints
34、are changing at the UN.BHow to solve invented problems at the UN.CWhat students learn at model UN conferences.DWhich countries take part in model UN meetings.C解析:主旨大意题。通读全文可知,本文主要讲述了模拟联合国会议有助于学生培养有效的沟通技巧、用礼貌的方式表达自己,以及开阔视野。 七选五You probably know that exercise is the key to treating depression(沮丧), but
35、 a bigger fact remains: You dont feel like exercising. Here are some tips to help you start exercising.Change your view of “exercise”Forget “exercise”. Instead think: “being active” or “having fun”. 1_ Besides, it gives you a bigger emotional(情感上的) benefit.2_Taking part in physical activities with o
36、thers supports you in doing those activities. Ask friends what activities theyre doing or they would like to do, and join them. You can also find a personal trainer, join an exercise group or go to a class.Keep moving throughout the day.Sitting is the new smoking. 3._ Try to keep exercising througho
37、ut your day. If you have a desk job, get up and walk around. Every 20 minutes stretch(伸展) your hands, arms and back or more frequently, if you can.Take exercise outside.Nature has a great effect on your mood and it can relax you. Even just looking at images of lakes and trees helps. 4._ Or walk on a
38、 treadmill(跑步机) by a window.Set a goal.When you connect your exercise to a longterm goal, it helps your brain forget the discomfort and makes your exercise more satisfying. Find out whats truly important to you. 5._ADo exercise with others.BIn other words, its bad for you.CSign up and go to exercise
39、 classes.DIts a lot easier to do something simple.ERemind yourself of your goal regularly.FTake a walk around your neighborhood or a local park.GThis increases your chance of actually moving your body.【解题导语】本文是一篇说明文。文章介绍了几种让你开始锻炼的方法。1G解析:空白处前提到忘记运动,而要一心想着“积极”或者“玩得开心”。因为这样会加大你真正地运动你的身体的机会。G项中的This指代空前内容。2A解析:本段主要讲可以和别人一起参加运动,A项与本段内容吻合,总领该段。3B解析:空白处前提到坐着是一种新的吸烟方式,B项“换句话说,这对你不好”符合语境,进一步解释了空前句子。4F解析:本段主旨是到户外做运动。F项“在你附近或公园散步”与本段主旨吻合,故选F项。5E解析:本段主要讲了设立目标对运动的好处,所以要定期提醒自己设立的目标。
Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有