ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:12 ,大小:96KB ,
资源ID:434464      下载积分:1 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-434464-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(云南省普洱市景东县第一中学2019-2020学年高一英语上学期期中试题.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

云南省普洱市景东县第一中学2019-2020学年高一英语上学期期中试题.doc

1、云南省普洱市景东县第一中学2019-2020学年高一英语上学期期中试题第一部分:听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒种的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. How did the man travel?A. By car. B. By train. C. By air.2. What does the man want to do before leaving?A. Send some e-mails.

2、 B. Have breakfast. C. Buy a train ticket.3. What does the woman mean?A. She forgives the man. B. She is still angry with the man. C. She has forgotten what the man said.4. What should Betty do according to the man?A. Eat seafood. B. Have a good rest. C. Exercise more.5. Who won the tennis match yes

3、terday?A. Mark. B. Sallys brother. C. Sally. 第二节(共l5小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6. What is the relationship between the speakers?A. Husband and wife. B. Neighbors. C. Colleague

4、s.7. What name does the woman want to give the baby?A. Robert. B. Albert. C. Lawrence.听第7段材料,回答第8至第10题。8. When does the conversation take place?A. In the morning. B. In the afternoon. C. In the evening.9. Whats the mans health insurance number?A. 26564802. B. 88564802. C. 5559008.10. Whats the mans

5、problem?A. His back hurts. B. He has a fever. C. He has a stomachache.听第8段材料,回答第11至第14题。11. What does the man say about the hotel?A. The food was great. B. He was surprised about the fridge. C. The beds were not very comfortable.12. When is the pool open?A. At six oclock in the morning. B. At five o

6、clock in the afternoon. C. At eight oclock in the evening.13. How much should the man pay? A. $ 116 B. $ 130 C. $ 16014. How will the man pay for the bill?A. By credit card. B. By travelers check. C. In cash.听第9段材料,回答第15至第17题。15. What are the speakers doing?A. Visiting a college. B. Attending a part

7、y. C. Attending a club.16. Where was the woman born?A. In Germany. B. In America. C. In Britain.17. What does the man invite the woman to do next Monday?A. Visit a museum. B. Have dinner with him. C. See an exhibition.听第10段材料,回答第18至20题。 18. Who is the speaker?A. An air hostess. B. A tour guide. C. A

8、n airline clerk.19. What should Mr. Jones do when he checks in?A. Show his ticket and passport and weigh his luggage.B. Open his luggage and have it checked.C. Check in his hand luggage first.20. What is the speaker talking about at last?A. The departure tax(离境税). B. The arrival time. C. The seat nu

9、mber.第二部分阅读理解(共两节,满分 40 分)第一节(共 15 小题,每小题 2 分,满分 30 分)阅读下列短文,从每题所给的 A,B,C 和 D 四个选项中,选出最佳选项。ANew York Bicycle ToursBiking is the perfect way to see Lower Manhattan. The area is rich in architectural, historical and cultural beauty. Brooklyn Bridge Bike Rental makes your sightseeing easier by providin

10、g a map, a helmet, a chain lock and a basket, all free to use with your rental. We present a variety of high quality bikes. We also have baby seats and childrens trailers(拖车) for the rentals. So pack a snack, grab a bottle of water and burn some calories!Waterfront Greenway& Central Park Bike Tour Y

11、oull visit some of the most well-known spots around the park. Then youll head onto the low-key neighborhood streets to take in the famous architecture of Morningside Heights as well as stunning views of the Hudson River, along the car-free Greenway bike path on the west side. Tour Code: 112-173791 D

12、uration: 3hoursCentral Park Bike Tour Discover New Yorks largest master piece on two wheels with our professional guides! The Central Park is a perfect combination of historical architecture and nature. Our experienced and also well-informed tour guides will share their interesting knowledge about h

13、istorical attractions, celebrity homes, movie locations, according to your wishes. Instead of endless walking or getting lost, you will enjoy yourself when you discover this amazing park.Tour Code: 227-5999Duration: 2hoursBrooklyn Bridge Bike Tour Youll cross both the Manhattan and Brooklyn Bridges

14、with time to stop and enjoy the thrilling views of the city from the top of each. Ride through the trendy DUMBO neighborhood as well as historic Brooklyn Heights. Guests will walk along the walkway to amaze at the sweeping scene of Manhattans world-famous skyline.Tour Code: 112-3311Duration: 3hours2

15、1. What does Brooklyn Bridge Bike Rental provide for free?A. High quality bikes. B. Helmets and chain locks.C. Snacks and bottled water. D. Baby seats and childrens trailers.22. What can cyclists do on the Waterfront Greenway& Central Park Bike Tour?A. Boat on the Hudson River. B. Sightsee Brooklyn

16、Heights.C. Drive cars on the Greenway bike path D. Appreciate local architecture.23. Which of the following can offer cyclists tour guides?A. Central Park Bike Tour. B. Brooklyn Bridge Bike Tour. C. Brooklyn Bridge Bike Rental. D. Waterfront Greenway& Central Park Bike Tour.BThree people were sittin

17、g around a table in a restaurant in Brazil. How much do you think each of them tipped (给小费)? The Briton asked, “Its common to tip 10 percent, right?” The American woman cried, “Oh, I was planning to leave 20 percent!” And the Chinese asked, “Whats a tip?”Although it is not a custom to tip in China,

18、tipping is a big deal in Western countries. When travelling to countries like the US and Canada, it is common to tip about 10 to 15 percent of the bill. Usually, people give tips to a waiter or waitress when they eat in a restaurant. The US tops the list of the biggest restaurant tips, with waiters

19、and waitresses expecting to get 10 to 25 percent of the total bill.So if you order $ 100 worth of food, you are expected to pay your waiter at least $15, making your total payment $115.But why is this? Many waiters and waitresses get paid below the US minimum wage(最低工资) and work for tips to make up

20、for that. According to the American travel website TripAdvisor, some states pay their servers only $2.13 per hour. It is not just for waiters, either. Hotel maids, hairdressers and taxi drivers also usually work for tips.Besides the US, tipping is also popular in some Southeast Asian countries, such

21、 as Indonesia and Thailand. However, in Japan there is a no-tipping culture and you may actually offend(冒犯) the waiter if you try to give him money.24. The example in the restaurant in Brazil shows that _.A. British people know how much to tip B. Americans are the richestC. it is a custom to tip in

22、China D. tipping amounts differ from country to country25. If you order $280 worth of food in the US, then its common to tip_.A. $14 B. $42 C.$50 D.$8026. Why is tipping so important in the US?A. Because there is a law about it. B. Because food in its restaurants is too cheap.C. Because servers ther

23、e are paid below minimum wage. D. Because waiters will offer better service.27. What can we learn from the story?A. Tipping is popular around the world.B. It is OK to tip a waitress in Japan.C. Asian people never have to tip waiters in a restaurant.D. You should also tip the taxi driver in the US.CI

24、 was never very neat, while my roommate Kate was extremely organized. Each of her objects had its place, but mine always hid somewhere. She even labeled everything. I always looked for everything. Over time, Kate got neater and I got messier. She would push my dirty clothing over, and I would lay my

25、 books on her tidy desk. We both got tired of each other.War broke out one evening. Kate came into the room. Soon, I heard her screaming, “Take your shoes away! Why under my bed!” Deafened, I saw my shoes flying at me. I jumped to my feet and started yelling. She yelled back louder.The room was fill

26、ed with anger. We could not have stayed together for a single minute but for a phone call. Kate answered it. From her end of the conversation, I could tell right away her grandma was seriously ill. When she hung up, she quickly crawled(爬) under her covers, sobbing. Obviously, that was something she

27、should not go through alone. All of a sudden, a warm feeling of sympathy rose up in my heart.Slowly, I collected the pencils, took back the books, made my bed, cleaned the socks and swept the floor even on her side. I got so into my work that I even didnt notice Kate had sat up. She was watching, he

28、r tears dried and her expression one of disbelief. Then, she reached out her hands to grasp mine. I looked up into her eyes. She smiled at me, “Thanks.”Kate and I stayed roommates for the rest of the year. We didnt always agree, but we learned the key to living together: giving in, cleaning up and h

29、olding on.28. What made Kate so angry one evening?A. She couldnt find her books. B. She heard the author shouting loud.C. She got the news that her grandma was ill. D. She saw the authors shoes beneath her bed.29. The author tidied up the room most probably because _.A. she was scared by Kates anger

30、 B. she hated herself for being so messyC. she wanted to show her care D. she was asked by Kate to do so30. How is Paragraph 1 mainly developed?A. By analyzing causes. B. By showing differences.C. By describing a process. D. By following time order.31. What might be the best title for the story?A. M

31、y Friend Kate B. Hard Work Pays OffC. How to Be Organized D. Learning to Be RoommatesDEarthquake rescue robots experienced their final tests in Beijing. Their designers said with these robots, rescuers would be able to buy more time to save lives during an earthquake.This kind of robot looking like

32、a helicopter is a flying robot. Its about 3 metres long, and it took about 4 years to develop the model. Its main functions are to collect information from the air, and send goods of up to 30 kilos to people trapped by an earthquake. It has a high-definition 360-degree panoramic(全景的) camera. It can

33、work day and night and is also able to send the latest pictures from the quake area.Dr Qi Juntong, a researcher at Chinese Academy of Sciences, said, “The most important feature of this flying robot is that it doesnt need a distant control. We just set the destination information on it, and then it

34、takes off, and lands by itself. It flies as high as 3,000 metres, and as fast as 100 kilometres per hour. ”This robot has a different functionit can change as the environment changes. Its main job is to search for any signs of life in places where human rescuers are unable to go. As well as a detect

35、or(探测器) that finds victims and detects poisonous gases, a camera is placed in the 3-metre-long robot, which can work in the dark. Another use for the rescuers is the supply bot. With its 10-metre-long pipe, people who are trapped in the ruins will be able to get supplies including oxygen and liquids

36、.Experts have said that the robots would enter production and serve as part of the national earthquake rescue team as soon as possible.32. What does Dr Qi Juntong think makes this robot mainly different from the others?A. It has more functions. B. It has a unique shape.C. It has more advanced camera

37、s. D. It can work by itself once given the information.33. What does the underlined word “which” in Paragraph 4 refer to?A. A camera. B. A detector. C. A rescuer. D. A supply.34. What can we learn about this robot from the text?A. It is carried by the helicopter. B. It weighs about 30 kilos.C. It is

38、 a machine with a length of 10 metres. D. It hasnt been put into production so far.35. What is the text mainly about?A. What the robot looks like. B. An introduction to a robot.C. How the robot is made. D. Information about earthquakes.第二节(共5小题,每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Do

39、 you get nervous during examinations? If so, dont worry. There are some approaches to relaxing yourself during the exam, which will benefit your grades.Show up on time or early for the test._36_ Do everything you can to be on time for the test. In that way, you can sit down and relax for a few minut

40、es before starting.Read all instructions(指示,说明) and questions carefully. If you are feeling anxious, you may rush through the test. By doing this, you may risk missing something important and getting questions wrong. _37_ By reading everything carefully, you can be confident that you understand what

41、 to do and can complete the test correctly. You can even underline or circle important terms in the instructions. For example, underlining “Explain” will help remind you that you cant just summarize.Stop and breathe if you feel anxiety coming on. _38_ But if you find yourself starting to blank out,

42、lose concentration(注意力), and feel any of the physical symptoms of anxiety, stop working. Close your eyes and take some deep, full breaths. Once you start feeling better, get back to work.Stay focused on the question at hand. _39_ If you have trouble staying focused, try silently reading the question

43、 again or prompt yourself. This will freshen your memory and help you stay focused on the task at hand._40_ Coming across a difficult question risks causing an anxiety attack and could mess up your concentration for the rest of the test. You could end up running out of time and not finishing the tes

44、t. Instead of wasting time staring at a question, skip it. You can come back to it after youve done the rest of the test.A. Seek help if you need it.B. Skip a question if you get stuck.C. Force yourself to stop and read directions.D. Tell yourself, “Ive studied; Ive prepared.”E. Dont let your mind w

45、ander during the test.F. Getting to the test late will set off your anxiety.G. A little bit of nervous energy is to be expected during the test.第三部分 语言知识运用(共两节,满分45分)第一节 完形填空 (共20小题,没小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A, B, C 和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。The Power of InterestInterest is powerful and it gives us

46、 happiness. _41_ one loves playing sports, listening to music, or watching TV, the important thing is the satisfaction and joy derived from the activity.My first encounter with this _42_ was in seventh grade. On a Friday afternoon, my mom picked me up after work and _43_ me a lift home. As Mom stopp

47、ed at a red light, someone _44_ my eyes. It was a woman dressed in rags standing on the side of the road. It wasnt the _45_ that he was homeless that interested me, _46_ I had seen many like him before, but in some way he was _47_. This man was not _48_ with a sad and hopeless expression. He was sta

48、nding waving his hands and dancing. He had an expression of pure _49_. He held a radio as if it was the most precious item he had.All this made me _50_. “Mom, why does that man have a radio even though he is homeless?” I asked, not _51_ much of an answer.“He bought it,” Mom replied, focusing on the

49、_52_. The light was about to turn green.“But if hes _53_, why doesnt he use his money to buy shelter or clothes? He wasted his money on something he doesnt _54_. He should buy food.” I was _55_ puzzled.“Well, Sarah, sometimes food and shelter arent the only things we need. Music can be food for the

50、soul. People need happiness to stay _56_, too.”Maybe my mom was right. If one lives in _57_, theres nothing to keep one moving from day to day. I soon realized how important the _58_ is to existence. It makes it easier to _59_, knowing there is one thing to _60_ there is one thing to think of each d

51、ay for motivation and comfort.41. A. Although B. Whether C. However D. Wherever42. A. experience B. activity C. concern D. knowledge43. A. gave B. brought C. got D. drove44. A. hurt B. caught C. covered D. rubbed45. A. news B. evidence C. fact D. misbelief46. A. so B. and C. for D. but47. A. worried

52、 B. curious C. shocked D. different48. A. sitting B. waving C. dealing D. crying49. A. happiness B. love C. respect D. justice50. A. inspired B. annoyed C. surprised D. depressed51. A. returning B. providing C. accepting D. expecting52. A. feeling B. traffic C. memory D. issue53. A. dirty B. homeles

53、s C. lazy D. aimless54. A. need B. love C. use D. care55. A. never B. ever C. still D. seldom56. A. calm B. awake C. patient D. alive57. A. comfort B. eagerness C. sadness D. anger58. A. interest B. house C. job D. radio59. A. understand B. survive C. travel D. work60. A. take up B. look after C. re

54、ly on D. see to 第二节 语法填空(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Peking Opera, with a history of more than 200 years, is one of Chinas major traditional art forms. _61_ (combine)music, vocal(嗓音的)performance, mime(哑剧), dance and acrobatics, it arose in the late 18th century and became _62

55、_(full) developed and recognized by the mid-19th century. The form was extremely popular in the Qing dynasty court and has come to be regarded _63_ one of the cultural treasures of China. It _64_(add) to the UNESCO Intangible(无形的)World Heritage list since 2010.Major performance troupes are based in

56、Beijing and Tianjin in the north and Shanghai in the south. It has also spread to other countries such as the United States and Japan.Peking Opera features four main types of performers, _65_(call) sheng (male role), dan (female role), jing (painted face male role) and chou (clown).Peking Opera uses

57、 simple stage settings, _66_ usually are just a couple of chairs and tables. _67_(represent) big items, such as boats or mountains, it relies on stage performances instead of actual installations(装置).For costumes and headdresses(头饰), Peking Opera performers use bright and contrasting colors, which a

58、re strictly based on the rank, occupation and lifestyle of _68_(difference) characters. Their faces are painted with careful make-up, also indicating a characters social status _69_ personality.The performer has traditionally played a large role in the scripting and staging of Peking-opera works. Ho

59、wever, perhaps following the lead of the West, Peking Opera in recent _70_ (decade) has shifted to a more director and playwright centered model. Performers have striven(力求)to introduce innovation in their work.第四部分 写作(共两节,满分35分)(改编)第一节 短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有1

60、0处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏子符号(),并在其下面写出该加的词;删除:把多余的词用斜线()划掉;修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。Recently, thousands of peoples are rushing into settled down in big cities. I think that people who moves to big cities must enjoy the advantages of city life. I am certainly a supporter amon

61、g they. If you will live in a big city, shopping centers, restaurants and recreation centers are always within easy reach. Therefore, its very convenience to buy various goods. In addition, people in big cities can participate in different activities more often than those live in the country.However

62、, crowded big cities are being faced with much problems. The most serious ones is “Traffic jam”, “housing condition”, and “pollution”. Because we should pay more attention to the environment and public facilities. Only in this way can we live in great comfort.第二节 书面表达(满分25分)假定你是李华,你班新来的外教Mr. Hue 想更快

63、更好地了解同学们,要求同学们用英语以书信的形式给他介绍自己的爱好及梦想。要求:1 简要介绍自己以及自己的兴趣爱好;2 描述自己的梦想;3 祝愿老师在中国生活愉快。注意:1. 词数100左右; 2. 可以适当增加细节,以使行文连贯。Dear Mr. Hue,_Yours,Li Hua英语参考答案 第一部分 听力1-5 CAACB 6-10 ACBBC 11-15 BBCCB 16-20 ACBAA第二部分 阅读理解A篇答案:21-23:BDA解析: 21.细节理解题。根据第一个旅游项目中Brooklyn Bridge Bike Rental makes your sightseeing easi

64、er by providing a map, a helmet,a chain lock and a basket, all free to use with your rental”可知,Brooklyn Bridge Bike Rental 免费提供自行车配套设备。22.细节理解题。根据第二个旅游项目中“Then youll head onto the low-key neighborhood streets to take in the famous architecture of Morn-ingside Heights”可知,在Waterfront Greenway &Central

65、 Park Bike Tour中,游客可以欣赏一些当地建筑。23.细节理解题。根据第三个旅游项目中“Our experienced and also well-informed tour guides will share their interesting knowledge about historical attractions, celebrity homes, movie locations,according to your wishes”可知, Central Park Bike Tour可以提供经验丰富的导游。 B篇答案:24-27:DBCD解析:24.细节理解题。根据第一段中

66、三人对小费的不同反应可知,巴西餐馆的例子是为了表明不同的国家给小费的多少不同。故选D项。25.细节理解题。根据第二段的When travellingto countries like US and Canada, it is commontotip about 10 to 15 percent of the bill. 可知, 通常小费的金额是消费总金额的10%15%,所以若食物消费280美元,则小费通常为28美元一42美元。故选B项。26.细节理解题。根据第四段中的Many waiters and waitresses get paid below the US minimum wage a

67、nd work for tips to make up for that. 可知,在美国给小费很重要是因为美国的服务员工资很低,故选C项。27.细节理解题。根据第四段的Hotel maids,hairdressers and taxi drivers also usually work for tips.可知,在美国我们也应该给出租车司机小费。故选D项。 C篇答案:28-31:DCBD解析:28.根据第二段的“Why under my bed”可知,凯特进屋之后大喊是因为作者把自己的鞋子放在凯特的床下面了。故选D项29.作者打扫房间是在得知凯特的奶奶病重的消息之后,再根据第三段最后一句的提示可

68、知,作者之所以这样做主要还是出于同情和关怀。故选C项30.第一段用连词while, but, and巧妙地将作者和凯特的不同进行了对比,由此可知应该选择B项。31.主旨大意题。本文主要介绍了由于生活习惯的不同导致舍友冲突,后来通过相互关怀和体谅,最后和解的故事,来告知人与人的相处之道,即舍友要学会相处。故应选D。D篇答案:32-35:DADB解析:32.细节理解题。根据第三段中的The most important feature of this flying robot is that it doesnt need a distant control. We just set the des

69、tination information on it, and then it takes off, and lands by itself. 可知,这个机器人不需要远程控制,一旦给它输入信息它就可以自己行动,这是与其他机器人不一样的地方。故选D项。33.词义猜测题。根据第四段中的As well as a detector that finds victims and detects poisonous gases, a camera is placed in the 3-metre-ong robot, which can work in the dark.可知,除能发现受害者和检测有毒气体

70、以外,这种长3米的机器人还装有一台相机,它可以在黑暗中工作。所以which指代的是a camera。故选A项。34.细节理解题。根据最后一段Experts have said that the robots would enter production. as soon as possible.可知这款机器人会尽快投入生产和应用。35.主旨大意题。本文是一篇说明文,介绍了一款即将投入生产的用于地震救灾的机器人。故选B项。 七选五:36-40 FCGEB完型填空:语篇解读:这是一篇记叙文。 不管是喜欢运动、听音乐还是看电视,重要的是从活动中得到快乐。文章通过故事告诉我们兴趣爱好的力量。41. B

71、. 一个人不管是喜欢运动、听音乐还是看电视,重要的是从活动中得到快乐。根据语境,空格处用whether 引导让步状语从句。42. D. 此处指的是遇到上文讲到的那个知识。Knowledge 知识,学识。43. A. 星期五下午,我们的妈妈下班后开车送我回家。give sb. a lift 让某人搭便车。44. B. 根据后文可知是人引起了作者的注意,吸引了她的目光。Catch ones eyes 吸引.的目光,引起的注意。45. C. 根据语境可知,此处是指he was homeless 是一个事实。Fact事实。46. C. 根据语境可知,空格处用for 表示原因。47. D. 根据文中的t

72、his man was notHe was standing waving his hands可知在某个方面,这个无家可归者与众不同。different 不同的,与众不同的。48. A. 根据文中的He was standing waving his hands可知,这个无家可归者不想其他无家可归者一样绝望地坐在某处。49. A. 根据上文中的this man was not sitting with a sad and hopeless expression. 可知此处是happiness。无家可归者脸上露出的是喜悦的表情。误解分析:不能用love。文章将一个人的兴趣爱好能给人喜悦,love

73、 不符合语境。50. C. 由上文中的He had a radio as if it was the most precious item he had. 以及前面对这个人的介绍可知,作者很惊讶。 Surprised感到惊讶的,出人意料的。51. D.作者问妈妈问题时并没有很期望得到答案。expect期望.52. B. 由下文中的the light was about to turn green.可知,妈妈一边回答,一边专注于交通。53. B. 由上文可知,此处用homeless。误解分析:此处易武宣A项。文中只说了这个路边的人无家可归,没有信息说明这个人很脏。54. A. 作者认为这个无家可

74、归者去购买他不需要的东西是在浪费钱,他应该买食物。need 需要.55. C. 通过她一直问问题可知,作者仍迷惑不解。Still仍然。56. D. 好吧Sarah, 有时食物和住所并不是我们唯一需要的东西。音乐可以是精神食粮。人们活着也需要快乐。故选D。57. C. 根据语境可知,此处用sadness与上文People need happiness 中的happiness对应。58. A. 由第一段中的Interest is powerful and it gives us happiness 可知,此处用interest.59. B. 由上文中的关键词existence 可知此处用survi

75、ve。作者很快意识到兴趣爱好对生存是多么重要,它让人们更容易生存。60. C. 根据语境可知选C,意为“知道有可以依赖的东西”。语法填空: 61. Combining 62. fully 63. as 64. has been added 65. called 66. which 67. To represent 68. different 69. and 70. decades 短文改错:Recently, thousands of peoples are rushing into settled down in big cities. I think that people settlin

76、gPeople who moves to big cities must enjoy the advantages of city life. I am certainly a movesupporter among they. If you will live in a big city, shopping centers, restaurants and themrecreation centers are always within easy reach. Therefore, its very convenience to buy convenientvarious goods. In

77、 addition, people in big cities can participate in different activities more often than those live in the country. However, crowded big cities are being faced with who或live改为livingmuch problems. The most serious ones is “Traffic jam”, “housing condition”, and many are“pollution”. Because we should p

78、ay more attention to the Soenvironment and public facilities. Only in this way can we live in great comfort. 写作:Dear Mr. Hue,In my spare time, I often read some books written by famous writers both in andabroad. I have ever read Chinas Four Great Classical novels such as Journey to the West.Besides,

79、 I enjoy reading Tang poetry a lot. I am especially good at writing. I began writing when I was nine years old. I remember the first time my parents and I talked about my dream of becoming a writer. They laughed out happily when they read the short story I wrote about robots. They think that my story is well worth reading. I believe I will achieve my dream in the future.As our foreign teacher, hopefully, a true friend of ours, I hope you can have a good time together with us and enjoy your staying in China. Best wishes!Yours, Li Hua

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1