ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:8 ,大小:61.50KB ,
资源ID:432872      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-432872-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019-2020学年高二英语外研版必修5随堂练习:MODULE2 A JOB WORTH DOING WORD版含答案.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019-2020学年高二英语外研版必修5随堂练习:MODULE2 A JOB WORTH DOING WORD版含答案.doc

1、 高考资源网() 您身边的高考专家 Module2随堂练习1、I think travelling during the May Day holiday can be_(stress) than working.2、He offered_(pay) $ 1,000 for the second-hand car.3、Its a difficult question for which no_(satisfy) answer has been provided so far.4、The Mid-Autumn Festival and the Spring Festival are_(tradit

2、ion) festivals, both of which are important to Chinese people.5、I believe that I am_(qualify) for this position and I would like to apply for it.6、Is Peter coming?No, he (change) his mind after a phone call at the last minute.7、Did you have difficulty finding Anns house?一Not really. She _(give) us c

3、lear directions and we were able to find it easily.8、Food is one of the most basic needs for humans, and_(essential), it is the most important factor for survival.9、It has been three years since we_(become) good friends.10、She _(phone) someone, so I nodded to her and went away.11、Within a few days s

4、he had become seriously ill,_(suffer) great pain and discomfort.12、Some_(analyse) believe that the government will soon take action to control inflation.13、Its not easy_(earn) a living if one doesnt have any skills in the modern society.14、After he got off the bus,he realized that he_(leave) his bag

5、 on it.16、 There are many ways to find a job. It can be as easy as walking into a neighborhood store to look at its announcement board. Local stores often have areas where people can put small signs telling what kind of service they need or can provide. Such services include caring for children or c

6、leaning houses. Or, job searchers can look in the newspaper. Local newspapers have employment announcements placed by companies seeking workers. Another popular tool for finding jobs is the Internet. For example, people in four hundred and fifty cities around the world can use the Craigslist Web sit

7、e to buy objects, meet people or find a job. Craigslist says that it receives two million new job listings each month.Another useful way to find a job is through a college or university. For example, students at the University of Texas in Austin can go to the Career Exploration Center to get help in

8、 finding a job. Of course, looking for a job requires knowing what kind of work you want to do. For example, there is a book called What Color is Your Parachute (降落伞)? by Richard Bolles. This book has been helping people choose a career (职业) since it was first published in nineteen seventy.Some expe

9、rts also help people find jobs. Susan W. Miller owns a company called California Career Services in Los Angeles. She says her company helps people find jobs by first helping them understand their strengths, goals and interests. Then she provides them with methods and resources to help them find the

10、right job.1.What is the passage mainly about?A.Finding a job.B.College students part-time jobs.C.Craigslist Web site.D.The relation between study and work.2.By logging on the Craigslist Web site, you can _.A.sell your old thingsB.do some shopping onlineC.create your own announcement boardD.get usefu

11、l information about 450 cities3.What Color is Your Parachute? is a book which gives tips to those who want to _.A.work on the airplaneB.buy a parachuteC.publish a bookD.find a suitable job4.How many ways of finding a job are mentioned in the passage?A.Three.B.Four.C.Five.D.Six.17、 I work in a bank a

12、nd have lovely relationships with many of the customers. Its not one of those banks with long linesits the kind of bank when you walk in,everyone says “ Hi”,we know your name and speak like friends. One of my customers in his 70s owns and runs a barber school in east Baltimore. Hes connected with se

13、veral nonprofitsand I have two nonprofits of my own. One day, he said to me that I really had to meet his niece in FloridaDee. The next day Dee called me and we talked about her projects of gathering blankets for the homeless and the community wherever there is need. We spoke for over an hour and fo

14、und out how much we have in common! It turns out that her blanket programme is growing greatly and there is a man travelling the country to deliver blankets and organise bread donation(捐赠) from around the country. And on that day,he was on his way to Baltimore. This man, Hiker Joe,stays wherever pla

15、ce is offered and didnt have an offering for that night. I quickly seized(抓住) the chance! My husband travels a lot for work and has some “points” for different hotel chains,so we made a few calls and within an hour, Holiday Inn agreed lo allow us to use the points we had. Hiker Joe called and was ve

16、ry thankful for the room. He then continued to go to Baltimore City to give out the blankets to the homeless. He also set up a weekly pick-up programme with Panera Bread in Baltimore and now every Thursday evening Panera Bread will give us the bread and sweets they havent sold during the day to give

17、 out to the homeless. How beautiful can life be when each person does their little bit to seize the chance of service!1.When working in the bank, the author felt_.A.hopelessB.uninterestedC.comfortableD.worried2.While working in the bank,the author was devoted to _.A.helping othersB.making good frien

18、dsC.running a barber schoolD.travelling around the world3.Why did the customer ask the author to meet his niece?A.They all liked collecting blankets for the poor.B.He thought they had a lot in common.C.His niece,Dee, was a kind woman.D.They all worked in the bank.4.The underlined word “points” in Pa

19、ragraph 3 refers to _.A.discounts for staying in the hotelsB.the bread and sweets for the poorC.the blankets that Hiker Joe collectedD.the hotels where the authors husband stayed18、假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线

20、()划掉。 修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意: 1.每处错误及其修改均仅限一词; 2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。 It is Mothers Day today. Though its a western festival, its popular in China now. Mum has a full-time job, so she has to do most of the houseworks. She is a great mother. Both Dad or I planned to do something on Mothers

21、 Day. We get up early in the morning. Dad cleaned the house, and then went on shopping. When he came back, 1 found a bunch of flowers in her hand. I asked Mum to stay in the sitting room and I cooked in kitchen. The dishes what I cooked were Mums favouritest. At dinner, we said to her, “Happy Mother

22、s Day!” Mum was grateful and moving.15(suffer) from a great loss in the trade,the company is having a hard time. 答案以及解析1答案及解析:答案:more stressful解析: 2答案及解析:答案:to pay解析: 3答案及解析:答案:satisfying解析: 4答案及解析:答案:traditional解析: 5答案及解析:答案:qualified解析: 6答案及解析:答案:changed解析:考査时态。句意:彼得会来吗?不来了,他刚才接到一个电话,最后一刻他改变了主意。根据

23、句子的时间状语after a phone call at the last minute可知,彼得改变主意是过去发生的动作,因此应用一般过去时。 7答案及解析:答案:had given解析:句意为:你们在找安的家时遇到闲难了吗?没有。她给我们指明了方向,我们很容易就找到了。根据句意可知,“指明方向”的动作发生在were able to find it之前,即“过去的过去,故用过去完成时。且tourists与trap之间是被动关系,故用过去完成时的被动式,故填had given。 8答案及解析:答案:essentially解析: 9答案及解析:答案:became解析: 10答案及解析:答案:wa

24、s phoning解析:句意:她正在给某人打电话,所以我向她点头示意然后走开了。根据语境判断,此处表示我看见她的时候她正在打电话,故用过去进行时表示过去正在发生的动作。 11答案及解析:答案:suffering解析: 12答案及解析:答案:analysts解析: 13答案及解析:答案:to earn解析: 14答案及解析:答案:had left解析: 15答案及解析:答案: Having suffered解析: 考查非谓语动词。句意:因为在交易中遭受了大的损失,这个公司正处于困难的时期。the company与suffer from是主动关系,因此用现在分词;又因为先遭受损失后处于困难时期,所

25、以用现在分词的完成式。 16答案及解析:答案:1.A; 2.B; 3.D; 4.C解析:1.根据There are many ways to find a job可知这篇文章主要讲了找工作的问题。2.根据第段中For example, people in four hundred and fifty cities around the world can use the Craigsltst website to buy objects, met people or find a job.知通过登录网站,你可以网上购物,故答案应为B。3.根据第四段中For example, there is

26、a book called What Color is Your Parachute? by Richard Bolles. This book has been helping for people choose a career since it was first published in 1970. 知,你的降落伞是什么颜色的?是一本书,这本书给那些需要找丄作的人提供帮助,故选D。4.根据 It can be as easy as walking into a neighborhood store to look at the announcement board. Or, job s

27、earchers can look at the newspaper. Another popular tool for finding jobs is the Internet. Another useful way to find a job is through a college or university. Some experts also help people find jobs知.一共有五种找工作的方法,故选C。 17答案及解析:答案:1.C; 2.A; 3.B; 4.A解析:1.推理判断题。根据第一段中作者对该银行的描述可知,工作人员和顾客之间相互认识,像朋友一样交谈。由此

28、推断,作者在那里工作应该是很舒适自在的。2.细节理解题。根据第二段可知,作者同热衷于慈善事业的人交朋友,并且自己也与两家慈善组织有联系,这说明作者工作之余还专注于慈善事业帮助他人。3.推理判断题。由第二段最后两句可知,两人通过交谈发现她们有很多共同点,这最有可能是作者的顾客要把自己的侄女介绍给作者的原因。4.词义猜测题。根据第二段最后一句可知,此处的points应该指的是旅店为鼓励顾客光顾而提供的优惠积分。 18答案及解析:答案: It is Mothers Day today. Though its a western festival, its popular in China now.

29、Mum has a full-time job, she has to do most of the . She is a great mother. Both Dad I planned to do something on Mothers Day. We up early in the morning. Dad cleaned the house, and then went shopping. When he came back,I found a bunch of flowers in hand. I asked Mum to stay in the sitting room and I cooked in kitchen. The dishes I cooked were Mums . At dinner, we said to her, Happy Mothers Day! Mum was grateful and .解析: 高考资源网版权所有,侵权必究!

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1