ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:5 ,大小:48.50KB ,
资源ID:431451      下载积分:3 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-431451-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(云南省2019年中考英语一轮复习第一篇教材梳理篇课时训练17Units5_6九全练习人教新目标版.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

云南省2019年中考英语一轮复习第一篇教材梳理篇课时训练17Units5_6九全练习人教新目标版.doc

1、课时训练(十七) Units 56(九全)(限时:30分钟).单项填空1. A Christmas Carol is a famous short novel by Charles Dickens.A.written B.was written C.wrote D.has written2.Failing to finish his homework, the poor boy at the back of the classroom a whole morning. A.was made to standB.made to standC.making to standD.were made

2、to stand3. What do your parents think of your school report this term?The smile on their faces shows that they are what I have done in my study.A.surprised at B.afraid of C.angry with D.pleased with4. I don􀆳t know if you to Mary􀆳s party next Sunday. If you go, .A.go; so will I B.wi

3、ll go; so will I C.will go; so do I D.go; so I do5.You won the first prize in the physics competition. I made several terrible mistakes.A.I think so. B.Are you kidding? C.You􀆳re welcome. D.It doesn􀆳t matter.6.Learn from someone you , and you will be more successful.A.look up to B.l

4、ook down upon C.look forward to D.look back on7.We􀆳ll have dinner at Dongfanghong Restaurant, which is known its food.A.of B.to C.forD.as 8.We􀆳re sure you􀆳ll an artist.A.be known toB.be known forC.be known asD.be famous of9.Would you like to try some pizza? Yes, please. It

5、 lovely and nice. A.sounds; sees B.hears; turns C.looks; smells D.sounds; watches10.So kind of you to give me a ride to the station.A.It doesn􀆳t matterB.Never mindC.That􀆳s rightD.My pleasure11.A year has four seasons and it twelve different star signs.A.divided intoB.is dividing in

6、toC.divide intoD.is divided into12. 2017天津 Let􀆳s wait and see whether books by the Internet in the future. A.replaceB.replacedC.will be replacedD.were replaced 13.How long does it take your mother to work every day?About half an hour.A.drivesB.drivingC.to driveD.drive 14.Our Chinese teacher

7、 didn􀆳t go to bed he finished his work last night.A.if B.until C.since D.because15.The room cool all summer.A.changesB.makesC.lastsD.remains.完形填空Many useful machines were 16 by inventors. These machines have 17 the world a lot. There are many great inventors in the world, and Watt is one of

8、 them.Watt was English. When he was a child, he liked to ask questions and he was always 18 hard. One day, he was sitting in the kitchen with his grandmother, and he 19 a kettle(水壶) on the oven. Soon steam(蒸汽) began to come 20 the kettle and the lid(盖子) was shaking. Watt asked what was in the kettle

9、. His grandmother said, “Water, my child.”“But I know there􀆳s 21 in it. It pushes the lid up,” said Watt. His grandmother told him that it was only steam. He asked his grandmother, “22 does the steam come from?” His grandmother said that it came from hot water. Watt said to 23, “The steam i

10、s very strong. It can push things. The steam will be much 24 if there􀆳s more water.”Later, Watt tried hard and made steam 25 for people. He invented the first engine. 16.A.sentB.made C.inventedD.worked 17.A.changed B.got C.becomeD.turned 18.A.playingB.using C.growingD.thinking 19.A.look at

11、B.looked C.sawD.watch 20.A.atB.out ofC.inD.out 21.A.something B.nothing C.anythingD.everything 22.A.Where B.WhyC.WhetherD.When 23.A.him B.herselfC.himselfD.them 24.A.stronger B.strong C.weakD.weaker 25.A.working B.to work C.workD.works. 2017福建 阅读理解No one knows when the first kite was made. The first

12、 record of a kite was more than 2,000 years ago in China. Han Xin, the leader of an army, wanted to bring down a king. He decided to dig a tunnel(隧道) into the king􀆳s palace. He flew a kite over the wall of the palace to make sure the length of its string(线). In this way, he could determine

13、how long the tunnel should be. His men in the tunnel took the kite string with them. When they reached the end of the string, they knew to dig up.Kites have been flown in Japan for hundreds of years. In the 1700s, kites were flown in autumn to give thanks for a good harvest. They were also flown to

14、send good wishes to couples who had their first son. Today in Japan, kites are often flown as part of a celebration, such as the beginning of a new year. And kite festivals are held each year in many parts of the country.Kites have been used for scientific purposes in the Western world. In 1752, Ben

15、jamin Franklin tied a key to a kite and flew it in a storm to find out that lightening was a form of electricity. In the 1890s,Lawrence Hargrave invented the box kite to test ideas about flight. From 1898 until 1933,the United States Weather Bureau(气象局) used box kites to collect weather data. The Wr

16、ight brothers also experimented(试验) with kites. What they learnt helped them make the first airplane flight in 1903.26.Why did Han Xin want to dig a tunnel?A.To pull down the palace.B.To fight against the king.C.To search for the king􀆳s treasure.D.To find out the length of the kite string.2

17、7.What does the underlined word “determine” in Paragraph 1 probably mean in Chinese?A.测定B.选择C.了解D.考察28.One of the purposes of flying kites in Japan is .A.to give thanks for a good harvest in summerB.to express good wishes to the first-born daughterC.to celebrate the beginning of a new yearD.to hold

18、kite festivals all over the country29.When did the United States Weather Bureau begin to use box kites?A.In 1752.B.In 1898.C.In 1903.D.In 1933.30.What would be the best title for the text?A.The History of KitesB.The Experiments of KitesC.The Invention of a KiteD.The First Record of a Kite.根据句意,用括号中所

19、给词的适当形式填空31.Think about how often it􀆳s used in our life.(day) 32.This is the book by Mo Yan.(write) 33.Tree turn yellow when autumn comes.(leaf)34.The Olympics helped to spread the of basketball.(popular) 35.I believe there are in everyone􀆳s heart, and they give us courage and fait

20、h.(hero)36.Please turn off the light before the room.(leave) 37.He makes it all sound so easynever mind the powerful .(compete)38.It took me two hours my homework yesterday.(complete) 39.Paper has been around for more than 1,500 years. (cut) 40.We all went to the museum yesterday, David.(include).将下

21、列句子中汉语部分译成英语,注意使用适当的形式41.In the club, they divided themselves into three groups the age.(依照) 42.Please excuse my opening your letter .(错误地)43.I believe all of our dreams can .(实现) 44. where you go when you are young, you will miss your birthplace when you get old.(无论)45. , he must be the winner of t

22、his speech contest.(不用怀疑) 参考答案1Awritten为过去分词作后置定语。2A使役动词在主动语态变为被动语态时要补出不定式符号to。故选A。3Dbe surprised at意为“对吃惊”;be afraid of意为“对害怕”;be angry with意为“对生气”;be pleased with意为“对满意”。根据题意可知父母很满意。故选D。4B5B根据后句“我犯了几个严重的错误”可知,此处应该选“Are you kidding?”,意为“你在开玩笑吗?”6Alook up to 意为“钦佩,仰慕”;look down upon 意为“蔑视;瞧不起”; look

23、 forward to 意为“盼望”; look back on 意为“回忆”。根据“you will be more successful”可以判断,这里应该是仰慕的人。故选A。7C8Cbe known as意为“作为而出名”。9C10D“My pleasure”是感谢的应答语,表示“乐意效劳”。11D12C考查动词的被动语态。句意:咱们等着瞧(看看)未来书是否会被因特网所取代。根据句中的“in the future”可知从句是一般将来时;其次books与replace之间是被动关系,因此本句用一般将来时的被动语态。故选C。13C14B15Dremain是系动词,后接形容词,表示“仍然,保持

24、”。 16-20CADCB21-25AACAC主旨大意 本文是一篇说明文。文章运用几个事例讲述了风筝的发展历程和人类对它的应用。26B细节理解题。根据文章第一段第三句“Han Xin, the leader of an army, wanted to bring down a king”可知,Han Xin是军队的领导者,他想让一个皇帝下台。故选B。27A词义猜测题。画线词所在句的上文“He flew a kite over the wall of the palace to make sure the length of its string”可知,用这种方式,他能测量出隧道应该是多长。故画

25、线词意为“测定”。故选A。28C细节理解题。根据文章第二段第四句“Today in Japan, kites are often flown as part of a celebration, such as the beginning of a new year”可知,在日本放风筝的一个目的是庆祝新年的开始。故选C。29B细节理解题。根据文章第三段倒数第三句“From 1898 until 1933, the United States Weather Bureau used box kites to collect weather data”可知,美国气象局是在1898年开始使用“箱型风筝”。故选B。30A主旨大意题。通读原文可知,文章运用几个事例讲述了风筝的历史。故本文最佳题目为“风筝的历史”。故选A。31daily32written33leaves34popularity35heroes36leaving37competitors38to complete39cutting40including41according to42by mistake43come true44No matter45Without doubt

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1