ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:8 ,大小:59.50KB ,
资源ID:430857      下载积分:5 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-430857-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019-2020学年高一英语人教版(2019)必修二寒假作业:UNIT 3 READING FOR WRITING WORD版含答案.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019-2020学年高一英语人教版(2019)必修二寒假作业:UNIT 3 READING FOR WRITING WORD版含答案.doc

1、 高考资源网() 您身边的高考专家Unit 3 Reading for Writing1、He used a _(假的) name to get the job.2、She was _(心烦的) that her husband had not come back.3、We need to _(明确) the task ahead very clearly.4、I _(点击) on the link to the next page of the website.5、Its _(无礼的) to speak when youre eating.6、I like one of the magazi

2、nes in p_.7、We should have a t_ and work for it, so we have pressure on jobs.8、We usually get a d_ of 3% to 5% from our other suppliers.9、As I have been to this place twice before, I am f_ with it.10、What should we do to protect online p_?11、选词填空in shape, keep track of, make fun of, keep in mind, ta

3、ke over, click on, account for, be particular about, be familiar with, in case1._ all the progress you have made by keeping a journal of all your successes.2.You should take your raincoat _ it rains.3.Radio and television have _ many of the functions once served by print.4.Although most people have

4、heard of this new technology, not everyone _ how it works.5.Exercise is key to getting _ during college.6.I tried to _ the website but nothing happened.7.We cannot _ his failure in the English examination.8.Do not _ anyone for any reason. Teasing shows others you are weak.9.They _ the circumstance a

5、round them and will never be grateful to everything others did for them.10.You should _ those important rules in the international trade.12、 On March 28th, the New York Times will begin charging all but the most infrequent users to read articles online. In a letter to readers, Arthur Sulzberger, Jr.

6、, the publisher of the paper, laid out the details of the paywall, which he said will go into effect immediately in Canada and on March 28th for the rest of the world. He called the move an important step that we hope you will see as an investment in the Times, one that will strengthen our ability t

7、o provide high quality journalism to readers around the world and on any platform. Sulzberger said that readers will be able to read 20 articles per month at no charge. Once they click on the 21st piece, however, theyll be presented with three payment options: $ 15 for four weeks of online and mobil

8、e application access, $ 20 for access to the site and the iPad application, or $ 35 for access to everything. People who already receive the printed paper through home delivery will enjoy free and unlimited access to the Times on all platforms. These details largely agree with earlier reports on how

9、 the paywall would work. The Times had made it clear that it did not want to imitate the total paywalls put into effect by papers such as The Times of London and Newsday, which block access to all contents unless the reader pays. The paper also signaled that it wants to stay relevant in the social m

10、edia world. According to Sulzbergers announcement, people who come to the Times site from Facebook, Twitter or from blogs will be able to read those articles even if they have gone over their monthly limit. However, Sulzberger said that a limit will be placed on some search engines, meaning that aft

11、er readers have accessed a certain number of articles from search engines, any further articles they access from there will be added to their monthly count. It was reported that the only search engine that will be affected this way is Google, where there will be a five-article limit. This marks a cl

12、ear attempt by the Times to close what could be a giant loophole(漏洞), since so much online traffic is directed through Google. But it also presents a risk for the Times for the same reason. Sulzberger seems well aware of the risk. The challenge now is to put a price on our work without walling ourse

13、lves off from the global network. he said, adding that the Times must continue to engage with the widest possible audience.1.The authors main purpose of the text is to _.A.describe research findingsB.make advertisementsC.report a piece of newsD.suggest a solution2.Why will the Times charge their onl

14、ine readers?A.It wants to stay relevant in the social media world.B.It has too many readers coming from the other sites.C.It is trying a way to offer better service to its readers.D.It is seeking new financial sources for its development.3.Who will be limited to the New York Times articles?A.Those s

15、ubscribing to the printed newspapers.B.Readers clicking through from Facebook.C.Those using Google search engine.D.Readers paying $ 35 a month.13、 Big data of the human face can make a difference. Technology is rapidly catching up with the human ability to read faces. Apples iPhone X has already use

16、d face recognition to unlock the home screen. Face recognition is becoming increasingly common in China, where it has been equipped at ATM and KFC restaurants. It is also used by shop owners to catch shoplifters. Some universities are using face recognition technology as a means to keep track of the

17、 students attendance in the classrooms. Students stand in front of a screen when they walk into lecture halls. Photos taken at the screen are matched with those logged in the universitys database. Its believed that the system is highly accurate(精确的) because it can identify students even if they chan

18、ge their hair or wear makeup. Students have joked that face recognition is so strict that they dont dare to skip classes anymore. The traditional way of taking attendance is through a roll call. The new system helps to improve efficiency(效率). Face recognition technology has already been used in diff

19、erent fields in China. Police have set up face recognition scanners at busy crossroads to catch jaywalkers, whose photos will be shown on the digital screen as a warning. In the hotels of Wuzhen attractions, face scanner-equipped gates identify tourists staying in its hotels. The data collected will

20、 then serve as Entry Pass through the towns various attractions. Tourists do not have to pay extra entrance fee. Face recognition has also been in business use in China Alipay, for example, is using its face recognition technology to help customers at a Hangzhou KFC branch order food: The camera in

21、the KFC will check customers face against the ID card photos linked to their Alipay accounts. Face recognition is expected to be used in all sorts of fields. It is going to become part of your life if it isnt already.1.New iPhone uses face recognition to _.A.catch shopliftersB.unlock the screenC.kee

22、p track of customersD.take workers,attendance2.What is the advantage of the new system to track attendance according to the text?A.It can take more pictures.B.It never makes any mistakes.C.It saves time and reduces workload.D.It can identify students by their hair and makeup.3.Which of the following

23、 can be the best title for the text?A.How to Prevent CrimeB.Technology Saves TimeC.Technology Changes LifeD.Amazing Face Recognition14、 假设你是李明,学校校长和老师因为担心同学们浏览不健康的网站,关闭了教室内电脑的上网功能,你们感到很难过。请你写一篇博客谈谈你对此的看法。注意: 1.博客要包括下表中的所有内容; 2.词数110左右; 3.博客的开头和结尾已给出,不计入总词数。4.参考词汇:judgment判断力;principal校长事由教室内的电脑不能上网,

24、建议学校开通网络原因1.有利于查找资料;2.浏览新闻,了解信息;3.作为高中生,我们正在形成自己的判断力。Today I want to blog about a question that has been discussed many timeswhether students can surf the Internet in the classroom._ 答案以及解析1答案及解析:答案:false解析: 2答案及解析:答案:upset解析: 3答案及解析:答案:define解析: 4答案及解析:答案:click解析: 5答案及解析:答案:rude解析: 6答案及解析:答案:partic

25、ular解析: 7答案及解析:答案:target解析: 8答案及解析:答案:discount解析: 9答案及解析:答案:familiar解析: 10答案及解析:答案:privacy解析: 11答案及解析:答案:1. Keep track of 2. in case 3. taken over 4. is familiar with 5. in shape 6.click on 7. account for 8. make fun of 9. are particular about 10. keep in mind解析: 12答案及解析:答案:1-3 CDC解析:1.推理判断题。本文主要介绍了

26、纽约时报将对在线阅读收费,是在报道一条新闻。故选C项。2.细节理解题。根据第二段最后一句可知,Sulzberger希望读者可以把在线阅读收费看作是一种投资,这个投资可以使纽约时报在全球任何一个平台上为读者提供高品质的阅读。而这个提高来自于收费, 所以收费的目的是寻求一种新的经济来源以促进发展。D项符合題意。故选D项。3.细节理解题。根据第三段最后一句可知,订阅出版物的人不受限制,A项错误; 根据第五段最后一句可知,读者从网上看纽约时报不受限制,B项错误;根据第三段第二句可知,每月付35美元可以随便看,D项错误;由第六段可知C项符合题意,故选C项。 13答案及解析:答案:1-3 BCD解析:1.

27、细节理解题。根据第一段Apples iPhone X has already used face recognition to unlock the home screen.得知苹果的新款iPhone已经利用这一技术来解锁屏幕。 故选B。2.细节理解题。根据第二段The traditional way of taking attendance is through a roll call. The new system helps to improve efficiency得知一些大学使用人脸识别技术来跟踪学生出勤,节约了时间和工作量。故选C。3.主旨大意题。根据全文大意得知本文介绍了人脸识别

28、技术的奇特之处和其广泛应用。故选D。 14答案及解析:答案:基础篇 Today I want to blog about a question that has been discussed many timeswhether students can surf the Internet in the classroom. We know our principal and teachers are afraid that we may visit unhealthy websites. Actually, every coin has two sides. We still think th

29、at surfing the Internet can bring us much more benefits and it is more convenient for our study. Firstly, I think it would be better if we can surf the Internet, because there are a wide range of learning resources on the Internet. Secondly, we can keep track of various news online. Finally, as high

30、 school students, we are forming our judgment and we will keep what our principal and teachers say in mind. Given chances, we are sure that we will learn how to stay away from unhealthy websites. I really hope we can have a chance to surf the Internet and our principal and teachers can take my sugge

31、stion into consideration and make a final decision.提升篇 Today I want to blog about a question that has been discussed many times一whether students can surf the Internet in the classroom. We know our principal and teachers are afraid that we may be accessible to unhealthy websites. Actually, every coin

32、 has two sides. We still think that surfing the Internet can bring us much more benefits and make our study more convenient. First of all, I think it would be better if we can surf the Internet, because there are a wide range of learning resources on the Internet. Furthermore, we can keep track of v

33、arious news online. Last but not least, as high school students, we are forming our judgment and we will keep what our principal and teachers say in mind. Given chances, we ensure that we will learn how to stay away from unhealthy websites. I do hope we can have access to surfing the Internet and our principal and teachers can take my suggestion into consideration and make a final decision.解析: 高考资源网版权所有,侵权必究!

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1