ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:6 ,大小:255KB ,
资源ID:430038      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-430038-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2018版高中英语人教版必修2试题:UNIT 3 COMPUTERS PART 1 课时训练 WORD版含答案.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2018版高中英语人教版必修2试题:UNIT 3 COMPUTERS PART 1 课时训练 WORD版含答案.doc

1、Unit 3ComputersPart 1课时训练基础巩固.课文缩写在文中的空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。I was born in 1642 in France.After I was programmed by an 1.(operate) who used cards with holes,I could think logically.In 1936,my real father,Alan Turing,described how computers could be made 2.(solve) any difficult mathematical problem

2、by building a 3.(universe) machine.People were surprised at my artificial intelligence.At first,I was as large as a room.4.time going by,I was made smaller and smaller.In the early 1960s,I got a family 5.(connect) by a network.My memory became so large 6.even I couldnt believe it.And my memory has d

3、eveloped so much that I never forget anything.I could share information with others and talk to each other 7.the World Wide Web.Since the 1970s,many 8.(apply) have been found for me.For example,once I was used 9.(explore) the Moon and Mars.Now Im filled with 10.(happy) that I am a devoted friend and

4、 helper of the human race.答案:1.operator 2.to solve3.universal4.With 5.connected 6.that7.through8.applications9.to explore 10.happiness.单词拼写1.When you add all the figures together,the (总数) is 225.2.The teacher was very surprised by the boys (智力).3.They would use mathematics as the only (通用的) language

5、 .4.Chinese scientists have not given up the dream to (探索) deep space.5.A lot of problems remain to be (解决).6.They have accepted my (申请) to join the club.7.Medical services will (简化) the steps to pay for the medical examination.8.If you do one thing each day,youll reach your (目标).9. (无论如何),I must fi

6、nish this job today.10.We must first (计算) the horsepower needed to start the machine.答案:1.sum2.intelligence3.universal4.explore 5.solved6.application7.simplify8.goal9.Anyhow10.calculate.完成句子1.他超速行驶,结果被罚款。He was speeding and he was fined.2.他朋友太少,结果生活非常孤单。He has few friends his life is lonely.3.随着时间的推

7、移,他们彼此变得十分融洽。 ,they began to get on well with each other.4.过了5小时后,饭才准备好。 before the meal was prepared.5.从那时起我开始珍惜我生命中的一切。 I began to treasure everything in my life.答案:1.as a result2.so;that3.As time went by4.It was five hours5.From then on技能提升.用所给词的适当形式填空1.He hoped (simplify) the design,but he didnt

8、 know where to start.2.I think they have rejected my (apply).3.Such problems are a (universe) feature of old age.4.When the computer is stopped in this way,it can only be restarted by the (operate).5.She had been too absorbed in her (happy).6.We do not reach the (real) behind what we discover;the mo

9、re we learn,the better we realize our ignorance.7.He is so (intelligence) that he always keeps ahead of his competitors.8.Although they are (logical) impossible,dreams can be wonderful for some inventions.9.We have put all possible (technology) efforts into this plane.10.This is his personal letter

10、and should be read by him (personal).答案:1.to simplify2.application3.universal4.operator5.happiness6.reality7.intelligent8.logically9.technological10.personally.阅读理解(2017河北邯郸高一上期末)In 1991 British computer scientist Tim Berners-Lee published the first-ever website while working at CERN,a huge physics

11、lab in Switzerland.Within ten years,sites such as eBay,Amazon and Google had appeared and the Web was changing society by changing how people communicate,shop and get information.Berners-Lee was born in 1955 and studied physics at Oxford.While employed at CERN in the 1980s,Berners-Lee noticed how ha

12、rd it was to keep track of the projects and computer systems of the organizations thousands of researchers,who were spread around the world.As he later stated,“In those days,there was different information on different computers,but you had to log on (登陆) to different computers to get at it.Also,som

13、etimes you had to learn a different program on each computer.”In March 1989,Berners-Lee gave managers at CERN a suggestion for an information management system that linked documents on different computers that were connected to the Internet.In 1990 the Englishmans boss gave him time to work on the p

14、roject.After first calling the project Information Management,Berners-Lee tried out names such as Mine of Information and Information Mesh before settling on World Wide Web.The beginning of the Web as a publicly available (可用的) service on the Internet arrived on August 6,1991,when Berners-Lee publis

15、hed the first-ever website.Fittingly,the site was about the World Wide Web project,describing the Web and how to use it.Berners-Lee didnt try to cash in on his invention and turned down CERNs call to patent (申请专利) his Web technology.He wanted the Web to be open and free so it could be used as widely

16、 as possible.1.What caused Berners-Lee to invent the Web?A.His love for invention.B.The managers command.C.The need to manage information.D.The necessity of learning different programs.2.What was Berners-Lees project first called?A.Information Management.B.Mine of Information.C.Information Mesh.D.Wo

17、rld Wide Web.3.After the Web was invented,Berners-Lee.A.made money on his inventionB.patented his Web technologyC.allowed it to be used for freeD.used it to make himself popular4.Which of the following can best describe Berners-Lee?A.Brave and gifted.B.Patient and kind.C.Hard-working and attractive.

18、D.Creative and generous.语篇导读:英国计算机科学家Tim Berners-Lee在1991年创立了世界上第一个网站,随后,易趣、亚马逊、谷歌 等纷纷登场,它们逐步改变了社会及人们的生活。答案及剖析:1.C细节理解题。联系第三段中 “.a suggestion for an information management system that linked documents on different computers that were connected to the Internet”可知,Berners-Lee创立网站的目的是为了方便处理信息,故C项正确。2.A

19、细节理解题。根据第三段中 “After first calling the project Information Management”可知A项正确。3.C细节理解题。根据文章最后一句“He wanted the Web to be open and free so it could be used as widely as possible.”可知C项正确。4.D推理判断题。通读全文可知,Tim Berners-Lee创立了世界上第一个网站,并且网站免费开放,这说明他具有创造力、慷慨大方。故D项正确。.七选五根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

20、(2017江西宜昌一中高一上期末)How to be a safe and smart searcherSeveral keywords will help to find better results.1. If you want to find out about seagulls (海鸥),for example,search for “bird seagull”and not just “seagull”,because seagull might also be the name of just about anything else,from a hotel to a docume

21、ntary film.Exact references can help you find what you are looking for.If you are looking for an exact phrase or sentence,e.g.“seagulls are very clever”,type it between inverted commas (“ ”) and only exact matches will be shown.2.Avoid common words like “a”or “the”in a search.These are not always he

22、lpful and are usually unnecessary.Remove unwanted results by adding a minus symbol (-).For example,“Seagull-hotel-film”would leave out all references to hotels and films.Check your spelling.Make sure that you spell every word in the search box correctly.3. Thats because sometimes there are mistyped

23、words existing.Have a filter(筛选程序).It is a good idea to filter your online searchers,especially when you are searching for pictures.Ask an adult to help you add a filtering system.There are lots of filtering software options(可选择的事物)available.4.Some search engines personalize the results,so check out

24、 the option of using a search engine that doesnt do this and you will get different results.Reliability is very important when you are searching on the Internet.Always ask yourself,“Is this reliable?”Dont make the mistake of believing everything you see.Sometimes websites are unreliable and some inf

25、ormation is false.5.A.Make sure that youre using the safest search settings.B.Use more than one keyword when you are doing a search.C.Check your information on other websites before accepting it.D.This is useful when you want to find something youve already seen but lost.E.Experiment with different search engines until you find the one thats best for you.F.But finding the right information among thousands of links can be a real challenge.G.The smallest typing mistakes can bring unwanted results.答案:15BDGEC

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1