ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:4 ,大小:75.71KB ,
资源ID:429969      下载积分:9 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-429969-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019-2020学年英语北师大版必修3检测:7-4 SEA STORIES WORD版含解析.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019-2020学年英语北师大版必修3检测:7-4 SEA STORIES WORD版含解析.docx

1、高考资源网() 您身边的高考专家Lesson 4Sea Stories课后篇巩固提升一、根据句意及首字母提示补全句子,使句子完整正确1.It is a h thing to see one person make another suffer.答案horrible2.I was t out of my mind when I nearly ran into that girl on my motorcycle.答案terrified3.We waited for the tide to f the boat off the sandbank.答案float4.They were surroun

2、ded by the enemy,but at last they managed to e from the village.答案escape5.I watched them leave and then drove off in the o direction.答案opposite6.Without special equipment,astronauts would not be able to s in outer space.答案survive7.It can take many years to r from the death of a loved one.答案recover8.

3、When the ship starts to s,dont pray jump!答案sink9.After landing,he was u to leave the airport,because roads into the city were blocked.答案unable10.She had heard with her ears,but her brain refused to r the sense.答案recognise二、选择适当的短语,并用其正确形式完成句子dive intoescape fromrecover fromscream outfall into1.At 25

4、,000 miles per hour our rocket will the earths gravity.答案escape from2.An unlucky fox a well.It was quite deep,so he could not get out by himself.答案fell into3.He a warning not to touch the electric wire.答案screamed out4.He the river and rescued the children.答案dived into5.How long does it take you acti

5、ons and behaviors that upset you?答案to recover from三、单句填空1.Much of Africa is the edge of extreme hunger.答案on2.Technology is destroying the traditional letter as a means of communication alarming speed.答案at3.We know well what difficulties we have to cope with to bring our work a successful conclusion.

6、答案to4.The characters in the film disliked each other at first but it all came right the end.答案in5.When the plants are 20 centimeters high,tie the plants a stick to support them.答案to四、完成句子1.他感觉自己正处于深渊的边缘。He felt he was an abyss.答案on the edge of2.他把马拴在房子边上的一棵树上。He his horse a tree beside his house.答案t

7、ied;to3.突然有人敲门。 there was someone knocking at the door.答案All at once4.很抱歉现在我们还无法告诉您确切的装船日期。Im sorry to tell you that we you a definite date of shipment for the time being.答案are unable to give5.他们在户外扫雪,两手冻得通红。They were sweeping the snow outside,.答案hands red with the cold6.他弄得声音很大,以吸引我的注意力。He made a l

8、oud noise .答案to attract my attention7.这家超市正在打折出售鱼和肉。The supermarket is selling some meat and fish .答案at a discount8.这只猴子很聪明,有时会捉弄游客。The monkey is very clever and sometimes it can the tourists.答案play tricks on五、阅读理解导学号06944003My father was Chief Engineer of a merchant ship,which was sunk in World War

9、 .The book Night of the U-boats told the story.MemoriesIn September,1940,my mother,sister and I went to Swansea,where my fathers ship was getting ready to sail.We brought him a family photograph to be kept with him at all times and keep him safe.Then I remember my mother lying face down,sobbing.She

10、had heard from a friend that the ship had been sunk by a torpedo(鱼雷).I can remember the arrival of the telegram(电报),which in those days always brought bad news.My grandmother opened it.It read,“Safe.Love Ted.”My most vivid memory is being woken and brought down to sit on my fathers knee,his arm in a

11、 bandage.He was judged unfit to return to sea and took a shore job in Glasgow for the rest of the war.For as long as I can remember,he had a weak heart.Mother said it was caused by the torpedoes.He said it was because of the cigarettes.Whichever,he died suddenly in his early 50s.Ten years later I re

12、ad Night of the U-boats and was able to complete the story.TorpedoOne torpedo struck the ship.Father was in the engine room,where the third engineer was killed.He shut down the engines to slow the ship making it easier for it to be abandoned.By the time he got on deck(甲板)he was alone.Every lifeboat

13、was gone except one which had stuck fast.When he tried to cut it free,it swung against the ship,injuring his hand and arm. He had no choice but to jumpstill with the photograph in his pocket.Three days later,he and other survivors were safe in Glasgow.All 23 with him signed the back of the photograp

14、h.A ToastIn my room is the book and the photograph.Often,glass in hand,I have wondered how I would have dealt with an explosion,a sinking ship,a jump into a vast ocean and a wait for rescue?Lest(以免)we forget,I have some more whisky and toast the heroes of the war.1.We can infer that the mother and c

15、hildren went to Swansea .A.to meet a friendB.to see the father offC.to take a family photoD.to enjoy the sailing of the ship答案B解析推理判断题。通过第二段中的“In September,1940,my mother,sister and I went to Swansea,where my fathers ship was getting ready to sail.”可以推断出他们去为父亲送行。故B项正确。2.What did the author learn abo

16、ut the father from the telegram?A.He was still alive.B.His knee was broken.C.His ship had been sunk.D.He had arrived in Glasgow.答案A解析推理判断题。通过第四段中的“My grandmother opened it.It read,Safe.Love Ted.”可推断父亲依然活着。故A项正确。3.The underlined word “it” in Paragraph 6 refers to the fathers .A.weak heartB.taking a s

17、hore jobC.failure to return to seaD.injury caused by a torpedo答案A解析细节理解题。由第六段中的“.he had a weak heart.Mother said it was caused by the torpedoes.He said it was because of the cigarettes.”可知此处it代指心脏不好。故A项正确。4.What can we know about the authors father after his ship was attacked?A.He lost his arm.B.He

18、repaired the engines.C.He managed to take a lifeboat.D.He was the last to leave the ship.答案D解析推理判断题。通过Torpedo 部分第二段第一句“By the time he got on deck he was alone.”可以推断D项正确。六、语篇填空阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Deep down in the sea,Oliver,a little octopus(章鱼) sat on the floor,bored and upset.1.(watch) p

19、retty fish swimming in and out of rocks,he said to himself sadly,“Why am I so different?”“You are an octopus,Oliver.Thats special.”It was the sweet voice of Cherub,a beautiful and 2.(friend) sea horse.Oliver felt a bit 3.(good) and smiled.“Lets play hide-and-seek,4. we?”Cherub suggested.They were ha

20、ving so much fun 5. they didnt realize they had swum far from home.Suddenly,Cherub saw a large shark swimming above them.“It was Big White Shark,”she shouted to Oliver.Cherub was too 6.(frighten) to swim and looked at the shark hopelessly.Oliver quickly 7.(shoot) out a very dark cloud of black water

21、 towards the shark.Then Oliver and Cherub escaped and got home 8.(safe).“You saved me just now,Oliver.I am 9.(luck) to have you as my friend!” said Cherub.Olivers face turned red.“I guess being different can be pretty cool in some situations,”said Oliver.“That is 10. I tried to tell you,”Cherub smiled.答案1.Watching2.friendly3.better4.shall5.that6.frightened7.shot8.safely9.lucky10.what- 4 - 版权所有高考资源网

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1