ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:4 ,大小:70.24KB ,
资源ID:429968      下载积分:2 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-429968-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019-2020学年英语北师大版必修3检测:7-2 PROTECTING THE SEA WORD版含解析.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019-2020学年英语北师大版必修3检测:7-2 PROTECTING THE SEA WORD版含解析.docx

1、高考资源网() 您身边的高考专家Lesson 2Protecting the Sea课后篇巩固提升一、根据句意和首字母提示补全句子,使句子完整正确1.Something must be done to prevent our city from being p by thick smoke.答案polluted2.The b on smoking has come into effectless people smoke in public now.答案ban3.The train went slower and slower until it stopped a.答案altogether4.

2、When p a speech in public,dont be nervous.答案presenting5.When we say someone is i,we are praising him/her as a wise one.答案intelligent二、用所给单词的适当形式填空1.Sydney had five strategies:save energy,save water,reduce trash,prevent (pollute),and protect the environment.答案pollution2.Modern (industry) civilization

3、s make good use of time,energy and resources.答案industrial3.Its job is to help protect (agricultural) and other resources from threats and damage by wildlife.答案agriculture4.Plants can defend themselves by using both physical and (chemistry) means.答案chemical5.She can find no (solve) to her financial t

4、roubles.答案solution6.Many reading disorders seem to have nothing to do with (intelligent).答案intelligence7.Nowadays,almost every (explore) uses the Global Positioning System(GPS) to make his journey safer.答案explorer三、句型转换1.A new man was appointed to deal with the crisis.A new man was appointed the cri

5、sis.答案to handle2.He earns his living by growing rice.He by growing rice.答案makes a living3.We do not have any more information at the present time.We have more information .答案no;at present4.He is very interested in sea animals.He in sea animals.答案shows great interest5.There were two doctors and three

6、 nurses in the room in all.There were two doctors and three nurses in the room .答案altogether四、从括号中选择合适的短语填空,注意其形式(其中有一项是多余的)show interestdeal withmake a livingfind outsound likemake notesmake sure1.My uncle by repairing second-hand cars.答案makes a living2.He tried the truth.答案to find out3. you close

7、all the lights before you leave.答案Make sure4.What she said a great idea to me.答案sounds like5.Please tell me how you your broken bicycle that day.答案dealt with6.John and his partner are good at in class.答案making notes五、阅读理解Ocean Noise PollutionSome scientists say that animals in the ocean are increasi

8、ngly threatened by noise pollution caused by human beings.The noise that affects sea creatures comes from a number of human activities.It is caused mainly by industrial underwater explosions,ocean drilling,and ship engines.Such noises are added to natural sounds.These sounds include the breaking of

9、ice fields,underwater earthquakes,and sounds made by animals themselves.Decibels(分贝)measured in water are different from those measured on land.A noise of 120 decibels on land causes pain to human ears.In water,a decibel level of 195 would have the same effect.Some scientists have proposed setting a

10、 noise limit of 120 decibels in oceans.They have observed that noises above that level can frighten and confuse whales.A team of American and Canadian scientists discovered that louder noises can seriously injure some animals.The research team found that powerful underwater explosions were causing w

11、hales in the area to lose their hearing.This seriously affected the whales ability to exchange information and find their way.Some of the whales even died.The explosions had caused their ears to bleed(流血) and become infected(感染).Many researchers whose work depends on ocean sounds object to a limit o

12、f 120 decibels.They say such a limit is a greater danger than they believed.They want to prevent noises from harming creatures in the ocean.1.According to the passage,which of the following is increasingly dangerous to sea creatures?A.The sound of a car.B.The sound of voices.C.Man-made noise polluti

13、on.D.The sound of steps.答案C解析细节理解题。由第一段可知,人类活动制造的噪声污染正日益对海洋生物产生危害。2.According to the passage,natural sounds include all of the following EXCEPT .A.sounds made by animals themselvesB.ocean drillingC.underwater earthquakesD.the breaking of ice fields答案B解析细节理解题。由第二段可知,ocean drilling属于人类活动制造的噪音,而非natura

14、l sounds。3.Which of the following is true of whales?A.They wont be confused by noises.B.They are deaf to noises.C.Their ability to reproduce will be lowered by high-level noises.D.Their hearing will be damaged by high-level noises.答案D解析细节理解题。由第五段中的“.were causing whales in the area to lose their hear

15、ing.”可知,高分贝的声音会损伤鲸鱼的听力。4.According to the passage,what will scientists most probably do in the future?A.They will work hard to reduce ocean noise pollution.B.They will protect animals from harmful noises.C.They will try to set a limit of 120 decibels.D.They will study the effect of ocean noise pollu

16、tion.答案B解析推理判断题。由最后一段可知,科学家们想要努力保护海洋生物免受噪音的伤害。六、七选五阅读理解根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。(2017北京高考)Every animal sleeps,but the reason for this has remained foggy.When lab rats are not allowed to sleep,they die within a month.1.One idea is that sleep helps us strengthen new memories.2.We know

17、that,while awake,fresh memories are recorded by reinforcing (加强)connections between brain cells,but the memory processes that take place while we sleep have been unclear.Support is growing for a theory that sleep evolved so that connections between neurons(神经元)in the brain can be weakened overnight,

18、making room for fresh memories to form the next day.3.Now we have the most direct evidence yet that he is right.4.The synapses in the mice taken at the end of a period of sleep were 18 percent smaller than those taken before sleep,showing that the connections between neurons weaken while sleeping.If

19、 Tononis theory is right,it would explain why,when we miss a nights sleep,we find it harder the next day to concentrate and learn new informationour brains may have smaller room for new experiences.Their research also suggests how we may build lasting memories over time even though the synapses beco

20、me thinner.The team discovered that some synapses seem to be protected and stayed the same size.5. “You keep what matters,”Tononi says.A.We should also try to sleep well the night before.B.Its as if the brain is preserving its most important memories.C.Similarly,when people go for a few days without

21、 sleeping,they get sick.D.The processes take place to stop our brains becoming loaded with memories.E.Thats why students do better in tests if they get a chance to sleep after learning.F.“Sleep is the price we pay for learning,” says Giulio Tononi,who developed the idea.G.Tononis team measured the size of these connections,or synapses,in the brains of 12 mice.答案15 CEFGB- 4 - 版权所有高考资源网

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1