ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:92.18KB ,
资源ID:429957      下载积分:6 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-429957-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019-2020学年英语北师大版必修3习题:8-1 WARM-UP & LESSON 1 ADVENTURE HOLIDAYS WORD版含解析.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019-2020学年英语北师大版必修3习题:8-1 WARM-UP & LESSON 1 ADVENTURE HOLIDAYS WORD版含解析.docx

1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 8AdventureWarm-up & Lesson 1Adventure Holidays一、根据句意及首字母提示补全句子,使句子完整正确1Justin is writing a book about his a in Tibet.I hope he can find a good publisher when it is finished.答案adventures2Were looking forward to the holidays when well be travelling on camels through the Sahara D.答

2、案Desert3The lack of eco-friendly habits among the public is thought to be a m cause of global climate change.答案major4I live on a train r so its very convenient for me to travel.答案route5They made m use of the resources available.答案maximum6Passengers are reminded not to leave their lunattended.答案lugga

3、ge7The absolute a of our place is just 100 metres,which can never compare with that of the Tibetan Plateau.答案altitude8People d from one another in their ability to handle stress.答案differ9You may have noticed that the sun on a winters afternoon is low on the h.答案horizon10Im afraid well have to work e

4、 hours,for there are still some problems remaining to be settled.答案extra二、用所给单词的适当形式填空1They used to be the top TV (present)for childrens programmes.答案presenters2According to the World Health (organise),health care plans are needed in all big cities to prevent the spread of AIDS.答案Organisation3Hey!Lu

5、cy!Have you heard about the (option)courses this year?答案optional4The cost of the six-day trip includes meals and motel (accommodate).答案accommodations5We were worn out after a long (tire) day spent working in the fields.答案tiring6Therell be eighteen people at the party,(include)you and me.答案including7

6、My father always enjoys (play)golf at weekends.答案playing8The weather has been really (horror)all week.答案horrible9Nine in ten parents said there were significant (differ)in their approach to educating their children compared with that of their parents.答案differences10I was very (anxiety)about my sons

7、health.答案anxious三、选词填空1anxious/anxiouslya.We had a couple of weeks waiting for the test results.b.She asked her English teacherabout the test results.答案a.anxious;b.anxiously2different/differentlya.I didnt expect to be treated from anyone else.b.I referred to lots of books but couldnt find anything a

8、bout it.答案a.differently;b.different3simple/simplya.It is quite the most ridiculous idea Ive ever heard.b.We want to make the problem as as possible.答案a.simply;b.simple4comfortable/comfortablya.It was so and warm in bed that I didnt want to get up.b.The hotel we stayed during Christmas is modern and

9、furnished.答案fortable;fortably5special/speciallya.Are you doing anything for Christmas?b.Customs officers use trained dogs for drug searches.答案a.special;b.specially6differ/differencea.There isnt any between the two dresses.I really dont know which to choose.b.The two boys look the same in appearance

10、but widely in their interests.答案a.difference;b.differ7tiring/tireda.They were all very ,but none of them would stop to take a rest.b.Mountain climbing must be very .In addition,you might feel sick with the air getting thinner.答案a.tired;b.tiring8before/agoa.Your story is perfect;Ive never heard a bet

11、ter one .b.I first met Lisa three years .She was working at a radio shop at that time.答案a.before;b.ago四、选择正确的系动词并用其适当形式补全短文getlookremainkeepappearseemstayAs she walked in,Mrs Smith 1. rather unhappy.She also 2. to be debating something.Mr.Smith wanted to ask her about it but 3. silent.He knew from e

12、xperience that his wife would 4. angry if he talked to her when she 5. to be upset.Even his kind words could make her angry sometimes.He had decided that he would 6. calm and patient,even if Mrs Smiths anger spilled over to him.For now,the best thing to do was to look sympathetic,7. absolutely quiet

13、 and wait.He didnt have to wait long!She told him all about her awful day at the office.答案1.looked2.seemed3.remained4.get5.appeared6.stay7.keep五、阅读理解(导学号58030011)Sunday,October 5Clear,69My wife,Eleanor,and I took the train from Paris to Strasbourg,where we were met by our driver and guide,and the mi

14、nibus which goes along with the boat.We stopped off in Barn for an hour on the way.Then we were taken to Nancy where the boat was kept.After the other passengers arrived,we had our first dinner on the boat.After dinner we walked into downtown Nancy,a village with a large square and wooden houses.Mon

15、day,October 6Rained last night,cloudy in the morning,69We spent about two hours in Nancy,and then sailed on the Canal de la Marne au Rhine.Kind of a lazy day.Eating breakfast,lunch,and dinner,after dinner we watched a tape on Baccarat,where we will visit tomorrow.It was pleasant to sit out on deck (

16、甲板) and watch the scenery go by at about 3 mph.Tuesday,October 7Light rain,64This morning we drove over to Baccarat and toured its museum and the church,which has this unbelievable lamp that is going on a world tour the next day.We did lots of shopping,and then walked across the bridge to see a very

17、,very modern Catholic church with special Baccarat windows.We drove to the top of the Voges Mountains and started down the eastern side.Later we drove to Sorrenbourg to see the 13th century church at the Cordeliers.It contains the largest window by Marc Chagall24 feet wide by 40 feet high.Wednesday,

18、October 8Cloudy,65Today we sailed from Schneckenbush to Saverne.We went through two caves,an extremely unusual part of the journey.This river scenery is very different.We were in a mountain valley with grassland on one side and a forest beginning to show some colour on the other.Thursday,October 9Cl

19、oudy,66Our dependable minibus was waiting to load the luggage and take us to the hotel where everyone went their separate ways.Our boating days are over until next time.1Where did the author get off the train?A.Paris.B.Strasbourg.C.Nancy.D.Barn.答案B解析细节理解题。由第一篇日记中的第一句可知作者和他的妻子是在斯特拉斯堡下的火车。2On which da

20、ys did the tourists spend most of their time on the boat?A.Monday and Tuesday.B.Tuesday and Wednesday.C.Wednesday and Thursday.D.Monday and Wednesday.答案D解析细节理解题。根据日记内容可知:周日乘火车到达旅游地点;周一作者乘船;周二乘车;周三乘船;周四坐汽车。可知作者在周一和周三乘船旅行。故选D项。3From the passage,we learn that Baccarat and Sorrenbourg are the names of.A

21、.townsB.churchesC.museumsD.mountains答案A解析推理判断题。根据第三篇日记中的“.to Baccarat and toured its museum and the church,”以及“Later we drove to Sorrenbourg to see the 13th century church.”可知这两个名称都是城镇的名字。4What does the author think of the tour?A.Tiring.B.Expensive.C.Enjoyable.D.Quick.答案C解析推理判断题。作者在五篇日记中描述了本次旅游所参观的名胜古迹和沿途欣赏到的各种山水景致,从中可感受到这次旅游是让人愉快的。故选C项。B项没有提到;从旅游时间上看排除D项。- 5 - 版权所有高考资源网

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1