ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:6 ,大小:95.04KB ,
资源ID:429907      下载积分:3 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-429907-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019-2020学年英语人教版选修7习题:UNIT 2 SECTION Ⅰ— WARMING UPPRE-READINGREADING & COMPREHENDING WORD版含解析.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019-2020学年英语人教版选修7习题:UNIT 2 SECTION Ⅰ— WARMING UPPRE-READINGREADING & COMPREHENDING WORD版含解析.docx

1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 2RobotsSection Warming Up,Pre-reading,Reading & Comprehending一、根据句意和首字母提示或括号内的汉语提示写出单词的正确形式1.Although we didnt help them out,we had s for them at least.答案:sympathy2.The students have a strong d to discuss the question.答案:desire3.The mother was a when her baby fell onto the groun

2、d and began to cry.答案:alarmed4.To Mr Whites s,his son was admitted to Cambridge University.答案:satisfaction5.He did me the f to buy a new dictionary from the bookstore.答案:favour6.The little girl was (伴奏) at the piano by her father.答案:accompanied7.Before answering the questions,youd better (浏览) all of

3、 them.答案:scan8.The premier is busy dealing with important (事务) of the state.答案:affairs9.She (宣布) that she would not do that any more.答案:declared/announced10.Her classmates (羡慕) her good luck.答案:envy二、用所给短语的适当形式填空in favour ofring.upshow sympathy foror rather protect sb from .test outleave sb alone tu

4、rn aroundin allbe absent from1.Everyone in the class voted the dancing party.答案:in favour of2.Ill and let you deal with the tough problem in peace.答案:leave you alone3.The woman doctor has delivered five babies today.答案:in all4.The Ferrari team wanted to their new car on the racetrack.答案:test;out5.He

5、 didnt know how to do his homework because he class.答案:was absent from6.The wealthy lady was so kind that she the people in need.答案:showed sympathy for7.He went home very late last night,in the early hours this morning.答案:or rather8.As Senior Two students,we have the ability to being addicted to the

6、 Internet.答案:protect ourselves from9.Some women especially enjoy passers-by to see them.答案:turning around10.My classmate me saying that the school football team had won again.答案:rang;up三、完成句子1.He (有强烈的求知欲).答案:has a strong desire for knowledge2.Are you (赞成这个计划吗)?答案:in favour of the plan3.Can you (陪我去

7、警察局吗)?答案:accompany me to the police station4.There (有一棵高高的松树) in front of our classroom.答案:stands a tall pine tree 5.The president (有许多国家事务要处理).答案:has piles of/a pile of state affairs to deal with6.(别碰那些文件).答案:Leave the papers alone四、阅读理解ARobots that can chat,find misplaced glasses,draw aeroplanes a

8、nd play with children are attracting thousands of visitors during an expo in Tokyo as Japan adapts to changes in society.Robots,such as the sound-sensitive Chapit,answer simple questions and even joke with people to help the solitary fight loneliness and stay alert in old age.“Many older people in J

9、apan live alone and have no one to talk to,”said Kazuya Kitamura,a representative of the expo organizer.“Communication robots accompany people and dont mind listening to the same stories over and over again.”While Chapit,a relatively simple robot,managed to attract a corporate partner,many researche

10、rs,such as Kiyoshi Matsumoto,a professor at the University of Tokyo,struggle to attract sponsors for more expensive projects.Matsumotos “Personal Mobility Robot”,equipped with four cameras and a sensor to recognize the users centre of gravity,is designed to help elderly move around without pressing

11、buttons,using joysticks(操纵杆) or rotating wheels as in traditional wheelchairs.The robot can also help find misplaced spectacles(眼镜) by identifying them with a sensor.“We have developed a robot that can assist many people,but because of the high cost,we still havent found a sponsor,” said Matsumoto,w

12、ho added that the cost of the machine,if mass-produced,would be comparable to that of a compact car.“In the current economic environment there are few companies willing to invest in such a costly project,” he said.Other robots,such as the award-winning “DIGRO” can support busy parents who have littl

13、e time to play with their children.The robot can use the Internet to find a simple image and then draw pictures,keeping children company while parents work.Japan has one of the worlds fastest-ageing societies and the government predicts that by 2050 people over 65 will reach 40 percent of the whole

14、population.1.From the passage we learn that Chapit is .A.a researcher in JapanB.a common show organizerC.a sound-sensitive robotD.the most advanced robot答案:C解析:由第二段第一句中的“Robots,such as the sound-sensitive Chapit.”可知应选C项。2.Matsumotos robot helps people move around .A.with its cameras and sensorB.with

15、 its wheelsC.when they press buttonsD.when they order it to do so答案:A解析:由第五段“Matsumotos Personal Mobility Robot,equipped with four cameras and a sensor.”可知。3.What is Matsumotos problem with his robot?A.It is very hard to control it.B.It is not very useful in real life.C.It is too expensive to attrac

16、t sponsors.D.It is technically difficult to produce it in large numbers.答案:C解析:由倒数第三段“In the current economic environment there are few companies willing to invest in such a costly project”可知C项正确。BA 1.6-meter tall robot may soon become the best friend for lonely elderly people,as Chinese scientists

17、are making the final sprint (冲刺)toward its market launch(投放),said a senior researcher on the robot project on Saturday.“We are working on testing the exact functions and ways to reduce the cost in preparations for an expected market launch of the robot in two to three years,” said Li Ruifeng,a membe

18、r of the project.He said the team hoped to reduce the cost so that the robot can be priced at 30,000 to 50,000 yuan,which is expected to be an affordable price for most of Chinas better-off families.The robot has been developed with the functions of fetching food,medicine,sounding alarms in case of

19、water or gas leakage,sending texts or video images via wireless communications,and even singing a song or playing chess to entertain its masters.Li said that the robot,developed independently in China,has technology at the same level as those in western labs.China set about the research of the robot

20、 in 2007,when it was listed as a national key project.It is backed by government funding(拨款).China has the worlds largest elderly population with 159 million people over 60,accounting for 12 percent of its total population.According to a survey by the Ministry of Civil Affairs,more than 10 million c

21、aregivers and nurses are needed to attend the elderly population,as most of Chinese elderly prefer to live their retired lives at home.4.The passage mainly talked about .A.the problems of Chinese elderly population B.the advantages of the Robot caregiversC.robot caregivers for the elderly to the mar

22、ketD.the governments attention to the elderly答案:C解析:主旨大意题。由第一段首句“A 1.6-meter tall robot may soon become the best friend for lonely elderly people,as Chinese scientists are making the final sprint(冲刺) toward its market launch(投放).”可知。5.The underlined word “backed” in the last paragraph means .A.suppo

23、rtedB.suggestedC.controlledD.stopped答案:A解析:词义猜测题。由前一句的“a national key project”及其后的“by government funding(拨款)”可知。6.From the last paragraph we know that .A.our government pays no attention to the elderly peopleB.China has the worlds largest elderly populationC.Chinese elderly people prefer to be looke

24、d after by robot caregiversD.robots are the best friends for the lonely elderly people答案:B解析:细节理解题。由最后一段第三句“China has the worlds largest elderly population with 159 million people over 60,accounting for 12 percent of its total population.”可知。7.The author wrote the passage to .A.advertise a robot car

25、egiver to the elderly B.tell the elderly not to worry about their lifeC.explain how robot caregivers work in the futureD.introduce a newly-developed robot caregiver答案:D解析:主旨大意题。综合全文可知,本文讲述了一种可以照顾孤独老年人生活的机器人即将面世以及与其相关的情况。五、七选五阅读理解New rules and behavior standards(行为规范) for middle school students came

26、out in March.1. The best students wont only have high marks.They will also be kids who dont dye(染) their hair,smoke or drink.The following are some of the new rules.Tell the truth.Have you ever copied anyone elses work in an exam?2. Thats not something an honest student should do.If you have played

27、computer games for two hours in your room,dont tell your parents you have done homework.Do more at school.Good students love animals and care for other people.April is Bird-Loving Month in China.Does your school do anything to celebrate?You should join!3. When more people work together,it makes it m

28、ore fun for everyone.4. Have you ever thought that people could live on the moon?Maybe youll discover Earth someday.Dont look down on new ideas.Everyones ideas are important.You should welcome them,because new ideas make life better for everyone.Use the Internet carefully.5. But some things on the I

29、nternet arent good for kids,so try to visit webpages that are good for you.You can use the Web for fun or homework.A.Be open to new ideas.B.If so,dont do it again!C.The Internet can be very useful for your studies.D.You can do this online for a few hundred dollars.E.The Internet has its advantages and disadvantages.F.In that way,you can learn more about animals and how to protect them.G.Middle schools are going to use a new way to decide who are the top students.答案:15 GBFAC- 6 - 版权所有高考资源网

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1