ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:7 ,大小:72KB ,
资源ID:429583      下载积分:2 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-429583-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019年高考英语一轮精选练Unit5FirstAid含解析新人教版必修520180831177.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019年高考英语一轮精选练Unit5FirstAid含解析新人教版必修520180831177.doc

1、Unit 5 First Aid李仕才一、阅读理解。People who possess high selfesteem are able to commit better and produce a greater bond in relationships with others. Dr. Douglas feels that most people do not value themselves, but with love and selfrespect anyone can be above normality and grasp success with the family, t

2、he office, or others. We have become too reliant on intelligence, beauty, and money for our own selfesteem. The loss of esteem reduces the will and ability to set and reach goals. In a series of reading Douglas teaches how to avoid negative statements, how to change them into selffacing behavior, an

3、d how to take charge of your mental attitude. Where other motivational and selfhelp work stops with the theoretical plan for success, Douglas takes everyday examples and puts them into his books. From raising children who believe in themselves to using selfesteem to help bridge the gap in the workpl

4、ace, he gives readers concrete solutions to the problems that might ruin their interpersonal relations.Selfesteem building comes from filling your thoughts with positive affirmations(肯定) and learning to react to failures with motivation instead of selfdestruction. These lessons are valuable for anyo

5、ne who feels that life is even slightly out of control. People who feel they have adequate esteem can learn to use it to make their success grander, faster, and more beneficial for others. Douglas approaches this process of selfdevelopment as a means of more than creating good things for the individ

6、ual but also for setting up keys for influencing good things for others.For more than thirty years, Dr. Douglas has addressed more than two million people on topics from time management to speaking effectively to raising drugfree children. He is the author of fifteen books, including How to Make a H

7、abit of Succeeding.【解题导语】本文主要讲述了自尊心强的优势以及如何培养自尊。1.What can we infer from Paragraph One?A.Most people behave well enough.B.Selfrespect means being above normality.C.Selfesteem matters much.D.Committing better equals greater success.C解析:推理判断题。根据第一段的整体内容可推知,自尊心很重要,故选C。2.Why does Douglas put everyday ex

8、amples into his books?A.To be reliant on selfesteem.B.To set and reach goals.C.To avoid negative thoughts.D.To offer concrete solutions.D解析:细节理解题。根据第二段的最后一句可知,Douglas把日常的具体案例写进自己的书里是为了给出具体的应对方法,故选D。3.What does the author advise those whose life is slightly out of control to do?A.Learn to be positive

9、.BFace it unmotivatedly.C.Admit selfdestruction. DAsk for help.A解析:细节理解题。根据第三段的前两句可知,对于那些感觉生活有些失控的人,作者建议他们肯定自己,积极应对,故选A。4.Whats the most important to be selfdevelopment?A.Influencing the individual.B.Influencing more people.C.Gaining more benefits.D.Speaking more effectively.B解析:细节理解题。根据第三段的最后一句可知,自

10、我发展最重要的是影响更多的人,故选B。 二、单句语法填空1With the local community (aid) us with our investigation, we soon found out the criminal.答案:aiding2The employee wont stand (treat) like that by his new boss. Hell leave the factory.答案:being treated3Youd better put things back place. Otherwise, it will be difficult to fin

11、d them.答案:in4The global warming, if not properly (control), might lead to more natural disasters.答案:controlled5The students are forbidden, they have special excuses, to stay out after 11 pm.答案:unless6Thank you so much for making me feel important and showing me that I could make a (different)答案:diff

12、erence7The new technology, if (apply) to rice growing, will help increase the grain output.答案:applied8(2018四川绵阳诊断)There is little doubt you will be able to judge truth and error if you have confidence in yourself.答案:that9They have earned lots of money, so I (firm) believe that the business is a succ

13、ess.答案:firmly10(福建卷)It was the culture,rather than the language, made it hard for him to adapt to the new environment abroad.答案:that三、完形填空。(2018云南检测)I used to believe courtesy(礼仪) was a thing of the past.Very seldom have I come across 1 human beings in this modern era of the socalled Generation X.Re

14、cently,I had to change my thinking,when I came 2 with just such a human being.I had gone to a fashionable 3 place,with my two 4 . The place was crowded with the usual 5 crowd and we had to climb a steep flight of stairs in order to find a(n) 6 table.After enjoying coffee and snacks,we were at the st

15、eep descent(下来) down the stairs,where the 7 space made climbing down very difficult,with hardly any space for another person to climb up or come down. 8 I was in the middle of my descent,a man 9 the main entrance of the restaurant which was right in front of the 10 . I was sure I would be 11 roughly

16、 by this man who wanted to go up in a hurry.I 12 coming down as fast as I could,holding onto the banister(栏杆)My daughters were already down, 13 me worriedly,hoping I would reach them soon.Nearly reaching them,I noticed the man 14 standing near the door.I reached my daughters and 15 the stranger at t

17、he entrance door which he kept holding open.I looked back thinking he was still 16 the door,deciding whether to go in or find another less crowded place.I 17 him going up the stairs,two at a time.I told my daughters about it and all three of us felt 18 that we did not even thank the gentleman who wa

18、s 19 holding the door open for us ladies to pass through before going up.We applauded his good manners for 20 ,waiting for us to come down before going up himself and also holding the main entrance door open for us to go out.Till date,I remember this gentleman.【解题导语】本文是一篇记叙文。在拥挤的咖啡馆,一位非常有礼貌的绅士一直在门口等

19、作者下楼并开着门以方便作者她们出去,之后自己才上楼。作者对这一行为表示了感激与赞赏。1A.polite BeducatedCstubbornDhonestA解析:A项意为“有礼貌的”;B项意为“受过教育的”;C项意为“固执的”;D项意为“诚实的”。根据第一段第一句中的“courtesy(礼仪) was a thing of the past”可知,“我”很少遇见有礼貌的人。故选A。2A.neck to neckBhand in handCface to faceDstep by stepC解析:A项意为“并驾齐驱,不分上下”;B项意为“手挽手”;C项意为“面对面”;D项意为“逐步地,渐渐地”。

20、根据下文内容可知,“我们”是面对面遇见的。故选C。3A.fishBfruitCcoffeeDflowerC解析:根据下文中的“After enjoying coffee and snacks”可知,“我”去了一个咖啡馆。故选C。4A.colleaguesBdaughtersCfriendsDstudentsB解析:根据第三段最后一句中的“My daughters were already down”可知,“我”带着两个女儿。故选B。5A.angryBworriedCnervousDloudD解析:根据上文中的“The place was crowded”可推断,这个地方人多嘈杂。D项意为“喧闹

21、的”,符合语境。故选D。6A.emptyBwoodenCcleanDwindowA解析:A项意为“空的”;B项意为“木制的”;C项意为“干净的”;D项意为“窗户”。根据上文中的“crowded”以及“我们”上楼梯可知,“我们”是为了寻找一个空桌。故选A。7A.openBvastCprivateDnarrowD解析:A项意为“开阔的”;B项意为“巨大的”;C项意为“私人的”;D项意为“狭窄的”。根据下文中的“made climbing down very difficult,with hardly any space for another person to climb up or come

22、down”可知,楼梯很狭窄,所以下楼很困难。故选D。8A.UnlessBWhenever CAsDSinceC解析:句意为:当我下楼梯下到一半时,一个人走进了餐厅根据上下分句之间的关系可知,此处应用as引导时间状语从句,意为“当时”。故选C。9A.leftBenteredCnoticedDignoredB解析:根据语境可知,此人应是走进餐厅的正门。故选B。10A.tableBcrowdCrestaurantDstairsD解析:根据上下文语境可知,餐厅的正门就在楼梯的前面。故选D。11A.pushedBliftedCpressedDplacedA解析:A项意为“推”;B项意为“举起”;C项意为

23、“挤压”;D项意为“放置”。根据语境可知,因为楼梯很狭窄,所以“我”认为这个男人上楼时肯定会粗鲁地挤“我”。故选A。12A.stoppedBkeptCavoidedDsuggestedB解析:根据语境可知,为了避免被挤,“我”尽可能地继续下楼梯。keep doing sth.意为“继续做某事”,符合语境。故选B。13A.looking afterBlooking aroundClooking down onDlooking up atD解析:A项意为“照顾”;B项意为“朝四周看”;C项意为“看不起”;D项意为“向上看,抬头看”。根据本句中的“My daughters were already

24、down”可知,女儿们已经下楼,“我”还在楼梯上,因此,女儿们应是抬头看“我”。故选D。14A.oftenBseldomCstillDevenC解析:根据语境可知,“我”快下完楼时,这个男人还站在门口。故选C。15A.passedBstruckChelpedDscoldedA解析:句意为:我来到女儿们旁边,与这个陌生男人在门口擦肩而过,而他一直为我们开着门。故选A。16A.onBatCinDbeyondB解析:此处表示“在门口”,应用介词at。故选B。17A.heardBpreventedCsawDcaughtC解析:根据上文中的“I looked back”可知,此处表示“我”看到的景象。故

25、选C。18A.ashamedBhappyCrelievedDsurprisedA解析:A项意为“感到愧疚(或遗憾)的”;B项意为“高兴的”;C项意为“松了一口气的”;D项意为“吃惊的”。根据本句中的“we did not even thank the gentleman”可知,“我们”因没有感谢这位先生而感到遗憾。故选A。19A.graduallyBactuallyCfinallyDimmediatelyB解析:根据上文语境可知,“我”原以为这个男人等在门口是在决定是进去还是寻找另一个人少的地方,现在知道他实际上是在为“我们”开着门,等“我们”出去。B项意为“实际上,事实上”,符合语境。故选B

26、。20A.allBeitherCnoneDbothD解析:下文介绍了这个人两个有礼貌的行为,所以此处应用both,意为“两者都”。故选D。四、 单句改错1He was writing a report while one of his friends called on him. 答案:whilewhen2Under the aid of our English teacher, we have made great progress this term. 答案:UnderWith3The doctor said that she had got injure badly and should

27、 be sent to hospital immediately. 答案:injureinjured4Whether he could get support from his parents made great difference to the plan. 答案:made后加a5Mr. Li fell ill, so his colleague attended the conference in the place of him. 答案:去掉第二个the五、单元语法省略1(2016天津卷)Though (will) to get started, we cannot seem to d

28、o the job right.答案:willing2(2015湖南卷)Video games can be a poor influence if (leave) in the wrong hands.答案:left3(福建卷)The climate here is quite pleasant, the temperature rarely, ever, reaching 30 in summer.答案:if4(安徽卷)When (ask) for his views about his teaching job, Philip said he found it very interesting and rewarding.答案:asked5Just now the patient opened her mouth as if (say) something to her husband.答案:to say

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1