ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:8 ,大小:74KB ,
资源ID:429444      下载积分:7 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-429444-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019年高考英语一轮优练题Unit5Meetingyourancestors含解析新人教版选修8.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019年高考英语一轮优练题Unit5Meetingyourancestors含解析新人教版选修8.doc

1、Meeting your ancestors李仕才一、阅读理解。Welcome to AMDAYour future in the performing arts doesnt have to be a dream. For over 50 years, AMDA has launched some of the most successful careers in theatre, film and television. AMDA creates industry professionals who dont just wait for life to happenthey stage t

2、heir own career path. Now its your turn.Program descriptionAt AMDA, we believe a performer must perform. From the first day, youll find many performance opportunities in the three core areas of acting, musical theatre and dance, both in and out of the classroom, plus individual voice lessons. Over t

3、he course of your four semesters (学期), youll also improve your performance technique through an intensive curriculum that focuses on both foundational and advanced concepts in acting, musical theatre and dance. Finally, through courses in career preparation, youll learn how to apply all of this trai

4、ning to a successful career on stage and screen.Philosophy and missionAMDA is committed to providing a splendid performing arts education to a diverse community of creative artists. AMDA serves as both school and stage, where students are given the support and opportunity to identify their own perso

5、nal objectives and to develop and improve their own distinctive artistic voices. AMDA tries to create an environment for students to develop the skills, confidence, imagination, and power to contribute to their community as artists, businesspeople, lifelong learners, and hard-working citizens of the

6、 world Above all, AMDA wants to teach students that commitment and passion are the marks of a successful and joyous career.Registration6305 Yucca Street Los Angeles800-367-7908https: /www.amda.edu1.What is the curriculum of AMDA about?A. Drawing.B. Philosophy.C. Performing.D. Photography.2.How long

7、does the course last?A. One semester.B. Two years.C. Three semesters.D. Four years.3.What can students learn in AMDA?A. How to sing beautifully.B. How to train a performer.C. The way to build a stage.D. The way to be a director.【文章大意】文章主要介绍关于表演艺术的课程。1.C 【解析】细节理解题。根据文章第一段中“Your future in the performi

8、ng arts doesnt have to be a dream.”可知,课程是关于表演的。故选C。3.A 【解析】细节理解题。根据文章“Program description”部分中“plus individual voice lessons”可知,课程也教授语音课。故选A。二、单句语法填空1I am not accustomed to _ (interrupt) when studying or working, so please remember this and dont do it again.答案:being interrupted2The headmaster hurried

9、 to the concert hall, only _ (tell) the speaker had gone.答案:to be told3The escaped prisoner got _ (arrest) immediately he turned up at the railway station and was sent to prison again.答案:arrested4There were so many cars held up by the heavy rain on the road that we had no alternative but _ (wait)答案:

10、to wait5_ (assume) that you are chosen to be a volunteer at the Olympic Games, what will you do?答案:Assuming6My neck is aching.No wonder. You _ (play) computer games for four hours.答案:have been playing7For a very long time, people always have been trying to find out the _ (significant) of life.答案:sig

11、nificance8I had gone only a few steps _ I realized that my greeting had been impolite.答案:when9_ (look) ahead, we must expect some changes to be made in our system of government.答案:Looking10In contrast to our ignorance of saving food, many people especially those in povertystricken areas are sufferin

12、g from _ (starve)答案:starvation三、完形填空。I used to believe courtesy(礼仪) was a thing of the past.Very seldom have I come across 1 human beings in this modern era of the socalled Generation X.Recently,I had to change my thinking,when I came 2 with just such a human being.I had gone to a fashionable 3 plac

13、e,with my two 4 . The place was crowded with the usual 5 crowd and we had to climb a steep flight of stairs in order to find a(n) 6 table.After enjoying coffee and snacks,we were at the steep descent(下来) down the stairs,where the 7 space made climbing down very difficult,with hardly any space for an

14、other person to climb up or come down. 8 I was in the middle of my descent,a man 9 the main entrance of the restaurant which was right in front of the 10 . I was sure I would be 11 roughly by this man who wanted to go up in a hurry.I 12 coming down as fast as I could,holding onto the banister(栏杆)My

15、daughters were already down, 13 me worriedly,hoping I would reach them soon.Nearly reaching them,I noticed the man 14 standing near the door.I reached my daughters and 15 the stranger at the entrance door which he kept holding open.I looked back thinking he was still 16 the door,deciding whether to

16、go in or find another less crowded place.I 17 him going up the stairs,two at a time.I told my daughters about it and all three of us felt 18 that we did not even thank the gentleman who was 19 holding the door open for us ladies to pass through before going up.We applauded his good manners for 20 ,w

17、aiting for us to come down before going up himself and also holding the main entrance door open for us to go out.Till date,I remember this gentleman.【解题导语】本文是一篇记叙文。在拥挤的咖啡馆,一位非常有礼貌的绅士一直在门口等作者下楼并开着门以方便作者她们出去,之后自己才上楼。作者对这一行为表示了感激与赞赏。1A.polite BeducatedCstubbornDhonestA解析:A项意为“有礼貌的”;B项意为“受过教育的”;C项意为“固执的

18、”;D项意为“诚实的”。根据第一段第一句中的“courtesy(礼仪) was a thing of the past”可知,“我”很少遇见有礼貌的人。故选A。2A.neck to neckBhand in handCface to faceDstep by stepC解析:A项意为“并驾齐驱,不分上下”;B项意为“手挽手”;C项意为“面对面”;D项意为“逐步地,渐渐地”。根据下文内容可知,“我们”是面对面遇见的。故选C。3A.fishBfruitCcoffeeDflowerC解析:根据下文中的“After enjoying coffee and snacks”可知,“我”去了一个咖啡馆。故选

19、C。4A.colleaguesBdaughtersCfriendsDstudentsB解析:根据第三段最后一句中的“My daughters were already down”可知,“我”带着两个女儿。故选B。5A.angryBworriedCnervousDloudD解析:根据上文中的“The place was crowded”可推断,这个地方人多嘈杂。D项意为“喧闹的”,符合语境。故选D。6A.emptyBwoodenCcleanDwindowA解析:A项意为“空的”;B项意为“木制的”;C项意为“干净的”;D项意为“窗户”。根据上文中的“crowded”以及“我们”上楼梯可知,“我们

20、”是为了寻找一个空桌。故选A。7A.openBvastCprivateDnarrowD解析:A项意为“开阔的”;B项意为“巨大的”;C项意为“私人的”;D项意为“狭窄的”。根据下文中的“made climbing down very difficult,with hardly any space for another person to climb up or come down”可知,楼梯很狭窄,所以下楼很困难。故选D。8A.UnlessBWhenever CAsDSinceC解析:句意为:当我下楼梯下到一半时,一个人走进了餐厅根据上下分句之间的关系可知,此处应用as引导时间状语从句,意为

21、“当时”。故选C。9A.leftBenteredCnoticedDignoredB解析:根据语境可知,此人应是走进餐厅的正门。故选B。10A.tableBcrowdCrestaurantDstairsD解析:根据上下文语境可知,餐厅的正门就在楼梯的前面。故选D。11A.pushedBliftedCpressedDplacedA解析:A项意为“推”;B项意为“举起”;C项意为“挤压”;D项意为“放置”。根据语境可知,因为楼梯很狭窄,所以“我”认为这个男人上楼时肯定会粗鲁地挤“我”。故选A。12A.stoppedBkeptCavoidedDsuggestedB解析:根据语境可知,为了避免被挤,“我

22、”尽可能地继续下楼梯。keep doing sth.意为“继续做某事”,符合语境。故选B。13A.looking afterBlooking aroundClooking down onDlooking up atD解析:A项意为“照顾”;B项意为“朝四周看”;C项意为“看不起”;D项意为“向上看,抬头看”。根据本句中的“My daughters were already down”可知,女儿们已经下楼,“我”还在楼梯上,因此,女儿们应是抬头看“我”。故选D。14A.oftenBseldomCstillDevenC解析:根据语境可知,“我”快下完楼时,这个男人还站在门口。故选C。15A.pas

23、sedBstruckChelpedDscoldedA解析:句意为:我来到女儿们旁边,与这个陌生男人在门口擦肩而过,而他一直为我们开着门。故选A。16A.onBatCinDbeyondB解析:此处表示“在门口”,应用介词at。故选B。17A.heardBpreventedCsawDcaughtC解析:根据上文中的“I looked back”可知,此处表示“我”看到的景象。故选C。18A.ashamedBhappyCrelievedDsurprisedA解析:A项意为“感到愧疚(或遗憾)的”;B项意为“高兴的”;C项意为“松了一口气的”;D项意为“吃惊的”。根据本句中的“we did not e

24、ven thank the gentleman”可知,“我们”因没有感谢这位先生而感到遗憾。故选A。19A.graduallyBactuallyCfinallyDimmediatelyB解析:根据上文语境可知,“我”原以为这个男人等在门口是在决定是进去还是寻找另一个人少的地方,现在知道他实际上是在为“我们”开着门,等“我们”出去。B项意为“实际上,事实上”,符合语境。故选B。20A.allBeitherCnoneDbothD解析:下文介绍了这个人两个有礼貌的行为,所以此处应用both,意为“两者都”。故选D。四、单句改错1It seems of great significance for h

25、im to be informed regardless what has happened at home and abroad._ 答案:regardless后加of2Every day a number of tourists take pictures in front of the building, which dated back to as early as 800 years ago._ 答案:dateddates3Im fed up this weather. Its time we had some sunshine._ 答案:up后加with4Which is anno

26、unced in todays paper, they have succeeded in solving many problems with the new theory._ 答案:WhichAs5If only I looked ahead a few days ago! Then I wouldnt have been feeling so worried now._ 答案:looked前加had五、单元语法现在完成进行时1(2018山东济南调研)Over the past decades, sea ice _ (decrease) in the Arctic as a result

27、of global warming.答案:has been decreasing2(2018山东师大附中月考)Oh no! Were too late. The train _ (leave)Thats OK. Well catch the next train to London.答案:has left3Youd better not call the manager between 7 and 8 this evening, for he _ (have) an important meeting then.答案:will be having4The girl has a great interest in sport and _ (take) badminton classes twice a week over the last three years.答案:has been taking5(2015陕西卷)Marty _ (work) really hard on his book and he thinks hell have finished it by Friday.答案:has been working

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1