1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 1Cultural relicsSection Learning about Language & Using Language课时作业. 单句语法填空1The employee you have been thinking highly(high) of proves dishonest. 2It can be proved that he is a generous and warmhearted man. 3The entrance to the meeting room has already been closed. 4There is a
2、lot of evidence(evident) to prove that smoking has a bad effect on our lungs. 5A bomb exploded(explode) suddenly by the roadside and destroyed his car. 6To be honest, Im at a loss how to settle(settle) the problem. 7He rather than you is(be) to have a talk with the stranger. 8The kids watched as the
3、 coin sank to the bottom of the pool. . 单句改错1It is proved the little boy hasnt told lies. proved后加that2There was no evidence which they had stolen the jewels. whichthat3Guests have free entrance of the swimming pool and the health club. ofto4The students, rather than their teacher, is going to have
4、a picnic this weekend. isare5He is hard to get along with if you dont agree to him. 第二个towith_6If you think high of the film you may encourage other people to go and see it. highhighly7If Joes wife doesnt go to the party, so will he. sonor/neither8They havent decided when hold the debate. when后加to.
5、阅读理解AThe Museum of London is starting to unearth what might turn out to be as many as 3,000 human skeletons (遗骸) under a train station in the United Kingdoms capital. The bones were exposed when workers began building a new entrance to a train station in London, England. As the first city burial (埋葬
6、) ground in London, Bedlam was probably used between 1569 and 1738 Its name comes from the nearby Hospital of Saint Mary of Bethlehem, which people also called Bedlam. Often, the people buried in Bedlam could not afford to be buried anywhere else. The burial ground also served as an overflow cemeter
7、y (墓地). That means that if other cemeteries became full, a person would be buried in Bedlam instead. It is believed that there could be a total of 20,000 skeletons in the overall burial ground. Experts think studying the skeletons may help them learn about Londons past, including questions about the
8、 Black Death, a deadly disease that had a terrible influence on much of the world. It started in the mid1300s and swept through Asia, Africa, and Europe. Historians believe almost 50 million people died of the disease, including many of those buried at Bedlam. “Sixteen sixtyfive saw the very last re
9、corded period of the disease,” says Jay Carver, the leading expert on the project. Carver and his team believe the Bedlam bodies may explain why the outbreak suddenly stopped. The dig site also sits above an even older Roman (古罗马的) road (between the 2nd and 3rd century AD. ). Archaeologists (考古学家) h
10、ave already found a large number of objects from Roman times, including horseshoes and urns. Nick Elsden, the project manager for the site, says,“This is the UKs largest archaeology project, in what is one of the oldest areas of the city, so we stand to learn a great deal. ”【解题导语】本文是记叙文。文章主要介绍了伦敦修建车
11、站时发现的一些遗骸。1The underlined word “exposed” in Paragraph 1 can best be replaced by “_”Adiscovered BsearchedCreturned Dstudied解析:选A词义猜测题。由该词后的“when workers began building a new entrance to a train station”可知,当工人们开始修建通往一个火车站的新入口时发现了这些遗骸,故选A项。2We can learn from the text that Bedlam _. Aserved as a cemeter
12、y for rich peopleBwas once taken up by the RomansCgot its name thanks to Jay CarverDused to be a train station解析:选B推理判断题。由最后一段中的“The dig site also sits above an even older Roman (古罗马的) road. . . ”和“a large number of objects from Roman times”可知,Bedlam曾被古罗马人侵占,故选B项。3What was expressed in Nick Elsdens
13、words?APride. BPraise. CExcitement. DKindness. 解析:选C推理判断题。由最后一段中的“This is the UKs largest archaeology project . . . we stand to learn a great deal. ”可知,对于这一发现他非常兴奋,故选C项。4What would be the best title for the text?AThe Museum of LondonBA Roman Road in BedlamCHistory of the Black DeathDSkeleton Secrets
14、 in London解析:选D标题归纳题。文章主要介绍了伦敦修建车站时发现的一些遗骸,故用D项作为标题最恰当。BA creature that looks like a small dinosaur,complete with spikes(尖刺) and a pointy beak,crawled out of a river in the Russian Far East and into the nightmares of many who saw images of it on social media. The spiked turtle was found on the banks
15、 of the Amur River near the Leninskoye settlement,part of Russias Jewish Autonomous Region,according to The Siberian Times. “When we encountered it,we did not even realize that it was a turtle,” Anastasia Steshina,who filmed the creature,said. “It reminded us of a dinosaur. It was biting through sti
16、cks with its jaws and tried to attack us. ”Turns out,the creature is an alligator snapping turtle. Someone who owned the turtle may have dumped it into the river when it grew too big,The Siberian Times reports. Its also possible the Chinese are breeding alligator snapping turtles for eggs and meat o
17、n the other side of the river and it escaped and ended up getting there. National Geographic says the freshwater turtle is found almost exclusively in rivers,canals and lakes in the American southeast. It also says the turtles can live to between 50 and 100 years old. Males weigh around 175 pounds,w
18、ith some growing up to 220 pounds,and can have a shell that reaches 26 inches long. Females are much smaller,weighing about 50 pounds. The alligator snapping turtle is listed as “vulnerable” on the International Union for Conservation of Natures Red List,and the US. Fish and Wildlife Service is prep
19、aring a study that could lead to new protections for the turtles. 【解题导语】本文是说明文。一些人最近发现了一只大鳄龟,错把它当成了小型恐龙。5Those who saw the turtle on social media most probably found it very _. Aexciting BfrighteningCembarrassing Dpuzzling解析:选B推理判断题。根据第一段中的“crawled out of a river. . . and into the nightmares. . . ”可
20、知,看过这只大鳄龟图像的人认为它很令人害怕。6When Anastasia Steshina first saw the turtle,she _. Atried to attack it and drive it awayBthought it was something normalCdidnt really know what it wasDran away immediately解析:选C细节理解题。根据第二段中的“When we encountered it. . . it was a turtle”可知,Anastasia Steshina当时并不知道它是什么。7What is P
21、aragraph 3 mainly about?AWhat the creature is. BWhy the turtle was there. CWhy the turtle was dumped. DWhat the turtle can be used for. 解析:选B段落大意题。根据第三段的“Someone who owned the turtle may have dumped it into the river when it grew too big. . . it escaped and ended up getting there. ”可知,这一段主要是讲这只大鳄龟为什
22、么会出现在那里。8What do we know about alligator snapping turtles?AThey can live hundreds of years. BThey spend a lot of time on the land. CTheir shells can weigh as much as 26 pounds. DFemales can be over 100 pounds lighter than males. 解析:选D细节理解题。根据第四段中的“Males weigh around. . . weighing about 50 pounds. ”可
23、知,雌性可能会比雄性轻一百多磅。. 七选五(2017全国卷)If anyone had told me three years ago that I would be spending most of my weekends camping,I would have laughed heartily. Campers,in my eyes,were people who enjoyed insect bites,illcooked meals,and uncomfortable sleeping bags. They had nothing in common with me. 1 The f
24、riends who introduced me to camping thought that it meant to be a pioneer. 2 We slept in a tent,cooked over an open fire,and walked a long distance to take the shower and use the bathroom. This brief visit with Mother Nature cost me two days off from work,recovering from a bad case of sunburn and th
25、e doctors bill for my sons food poisoning. I was,nevertheless,talked into going on another funfilled holiday in the wilderness. 3 Instead,we had a popup camper with comfortable beds and an air conditioner. My natureloving friends had remembered to bring all the necessities of life. 4 We have done a
26、lot of it since. Recently,we bought a twentyeightfoot travel trailer complete with a bathroom and a builtin TV set. There is a separate bedroom,a modern kitchen with a refrigerator. The trailer even has matching carpet and curtains. 5 It must be true that sooner or later,everyone finds his or her wa
27、y back to nature. I recommend that you find your way in style. 【解题导语】本文主要讲述了作者由一名不喜欢野营的人转变成一名野营爱好者的故事,并呼吁大家多亲近大自然。AThis time there was no tent. BThings are going to be improved. CThe trip they took me on was a rough one. DI was to learn a lot about camping since then,however. EI must say that I have
28、 certainly come to enjoy camping. FAfter the trip,my family became quite interested in camping. GThere was no shade as the trees were no more than 3 feet tall. 1解析:选D本句起承上启下的作用,从一、二段的关系看,二者是转折关系,第一段主要讲述了作者以前不喜欢野营,第二段讲述了在朋友的引导下开始进行野营,故本题应该选择D项“I was to learn a lot about camping since then,however. ”。
29、2解析:选C根据下文“This brief visit with . . . my sons food poisoning. ”可知,这次野营并不顺利。故本题应该选择C项“The trip they took me on was a rough one. ”。3解析:选A根据下文中的“Instead,we had a popup camper with comfortable beds and an air conditioner. ”并结合前文可知,作者这次野营没有带帐篷,故本题应该选择A项“This time there was no tent. ”。4解析:选F本句起承上启下的作用,从前后文看,作者通过这次旅行,开始喜欢上了野营,故本题应该选择F项“After the trip,my family became quite interested in camping. ”。5解析:选E根据前后文作者越来越喜欢上了野营,并建议大家也要多亲近大自然可知,本题应该选择E项“I must say that I have certainly come to enjoy camping. ”。高考资源网版权所有,侵权必究!
Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有