ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:8 ,大小:388.54KB ,
资源ID:428786      下载积分:4 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-428786-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(吉林省吉林市2022高考英语一轮 阅读理解暑假训练题(5).docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

吉林省吉林市2022高考英语一轮 阅读理解暑假训练题(5).docx

1、吉林市2022高考英语阅读理解一轮(暑假)训练题(5)及答案(郑州市高中毕业班第二次质量预测) Our company, Eastern Energy, is here to help and provide you with personal advice on any matters connected with your bill or any other questions about your gas and electricity supply. Moving Home Please give as much notice as possible if you are moving

2、 home,but at least 48 hours required for us to make the necessary arrangements for your gas and electricity supply. Please telephone our 24-hour line at 0131 6753 219 with details of your move. In most cases we are happy to accept your meter reading on the day you move. Meter Reading Eastern Energy

3、uses various types of meter ranging from the traditional dial meters to new technology digital display meters. Always read the meter from left to right, ignoring any red dials. If you require assistance,contact our 24-hour line at 0600 7310 310. Energy Efficiency Line If you would like advice on the

4、 efficient use of energy,please call our Energy Efficiency Line at 0995 7625 513.Please do not use this number for any other enquiries(询问). Special Services Passwordyou can choose a password so that.,whenever we visit you at home.,you will know it is us. If you want more information, please ring our

5、 helpline at 0995 7290 290. Help and Advice If you need help or advice with any issues, please contact us at 0131 6440 188. Complaints(投诉) We hope you will never have a problem or cause to complain, but, if you do,please contact our complaints handling team at PO Box 220.Stanfield,ST55 6GF or teleph

6、one us at 0131 6753 270. Supply Failure If you experience any problems with your gas and electricity supply,please call free at 0600 7838 836, 24 hours a day,7 days a week. (2)If you have any complaints. what should you do?A. Make a call or send a mail.B. Contact Help and Advice Department.C. Go to

7、P0 Box 20,Stanfield directly.D. Ask for special services.(3).According to the passage,which of the following is true?A. You are not expected to read your own gas or electricity meter.B. It is now cheaper to use gas than electricity as a form of heating.C. You are not charged for the call when you re

8、port supply failure.D. You should inform Eastern Energy of a change of address on arrival at your new home.【解析】 Eastern Energy是一家煤气电力公司。本文向其用户介绍了该公司可以提供的相关服务。 (1)D推理判断题。根据第一段可知,本文的读者应该为这个公司产品的用户。(2)A细节理解题。根据倒数第二段的内容可知,如果你想进行投诉,可联系本公司的投诉处理小组。本段提供了具体地址和电话号码,由此可见投诉的方式有三种:一是投递信件;二足拨打电话;三是直接上门投诉。C项所给地址错误

9、。(3)C正误判断题。根据最后一段的内容可知,煤气和电力供应出现故障时,用户拨打求助电话足免费的。故C项内容正确。A项和D项的陈述与原文的意思不符,B项在文中没有信息支持。*结束ABicycle SafetyOperation Always ride your bike in a safe, controlled manner on campus(校园). Obey rules and regulations. Watch out for walkers and other bicyclists, and always use your lights in dark conditions.Th

10、eft Prevention Always securely lock your bicycle to a bicycle rack-even if you are only away for a minute. Register your bike with the University Department of Public Safety. Its fast, easy, and free. Registration permanently records your serial number, which is useful in the possible recovery of th

11、e bike stolen.EquipmentBrakes Make sure that they are in good working order and adjusted properly. Helmet A necessity, make sure your helmet meets current safety standards and fit properly.Lights Always have a front headlight-visible at least 500 feet in front of the bike. A taillight is a good idea

12、.Rules of the RoadRiding on Campus As a bicycle rider, you have a responsibility to ride only on streets and posted bicycle paths. Riding on sidewalks or other walkways can lead to a fine. The speed limit for bicycles on campus is 15km/h, unless otherwise posted. Always give the right of ways to wal

13、kers. If you are involved in an accident, you are required to offer appropriate aid, call the Department of Public Safety and remain at the scene until the officer lets you go.Bicycle Parking Only park in areas reserved for bikes. Trees, handrails, hallways, and sign posts are not for bicycle parkin

14、g, and parking in such posts can result in a fine.If Things Go WrongIf you break the rules, you will be fined. Besides violating rules while riding bicycles on campus, you could be fined for:No bicycle registration-$25Bicycle parking banned-$30Blocking path with bicycle -$40Violation of bicycle equi

15、pment requirement -$3556. Registration of your bicycle may help you _.A. find your stolen bicycleB. get your serial numberC. receive free repair servicesD. settle conflicts with walkers57. According to the passage, what bike equipment is a free choice for bicycle riders?A. Brakes.B. A helmet. C. A h

16、eadlight. D. A taillight.58. If you lock your bicycle to a tree on the campus, you could be fined _.A. $25B. $30 C. $35 D. $4059. What is the passage mainly about?A. A guide for safe bicycling on campus.B. Directions for bicycle tour on campus.C. Regulations of bicycle race on campus.D. Rules for ri

17、ding motor vehicles on campus.参考答案-ADBA *结束 BI left university with a good degree in English Literature, but no sense of what I wanted to do. Over the next six years, I was treading(在.上面走) water, just trying to earn an income. I tried journalism, but I didnt think I was any good, then finance, which

18、 I hated. Finally, I got a job as a rights assistant at a famous publisher. I loved working with books, although the job that I did was dull. I had enough savings to take a year off work, and I decided to try to satisfy a deep-down wish to write a novel. Attending a Novel Writing MA course gave me t

19、he structure I needed to write my first 55,000 words. It takes confidence to make a new start heres a dark period in-between where youre neither one thing nor the other. Youre out for dinner and people ask what you do, and youre too ashamed to say, “Well, Im writing a novel, but Im not quite sure if

20、 Im going to get there.” My confidence dived. Believing my novel could not be published, I put it aside. Then I met an agent(代理商)who said I should send my novel out to agents. So, I did and, to my surprise, got some wonderful feedback. I felt a little hope that I might actually become a published wr

21、iter and, after signing with an agent, I finished the second half of the novel. The next problem was finding a publisher. After two-and-a-half years of no income, just waiting and wondering, a publisher offered me a book deal that publisher turned out to be the one I once worked for. It feels like a

22、n unbelievable stroke of luck of fate, really. When you set out to do something different, theres no end in sight, so to find myself in a position where I now have my own name on a contract(合同)of the publisher to be a published writer is unbelievably rewarding(有回报的).60. The author decided to write a

23、 novel _ .A. to finish the writing course B. to realize her own dreamC. to satisfy readers wish D. to earn more money61. How did the writer feel halfway with the novel?A. Disturbed. B. Ashamed. C. Confident. D. Uncertain.62. What does the author mainly want to tell readers in the last paragraph?A. I

24、t pays to stick to ones goal.B. Hard work can lead to success.C. She feels like being unexpectedly lucky.D. There is no end in sight when starting to do something.参考答案-B DA *结束( B )Parents are a childs first teachers. But some parents never learned from good examples. In New York City, a nonprofit a

25、gency called Covenant House tries to help homeless young mothers become good parents.The twelve or so teenagers who live at the shelter attend parenting classes four days a week. The class is called Mommy and Me. Teacher Delores Clemens is a mother of five and a grandmother. She teaches basic skills

26、, like how to give a baby a bath and how to dress a baby depending on the season.She remembers one student who learned from her mother not to pick up a crying baby. The mother said that would only make the child needy and overly demanding. Delores Clemens says, “Thats not true. You have to hold your

27、 baby! He is crying for a reason. If you never pick him up, hes going to keep crying. Pick your baby up. Cuddle your baby. Hug him! And she started to do that. They just want a little cuddling and a little love. And it works!”Delores Clemens says her students also learn how to be good mothers by let

28、ting themselves be mothered. Around three hundred fifty teenage mothers graduate from Covenant Houses Mommy and Me class every year.In class, with her baby son is NatashaShe lived on the streets. She is glad not only for the warmth and shelter of Covenant House. As she told reporter Adam Phillips, s

29、he is also glad for the help they offer in seeking a more secure life.The World Health Organization says the United States has forty-one births for every one thousand girls age fifteen to nineteen. That is higher than other developed countries, as well as some developing ones. By comparison, norther

30、n neighbor Canada has fourteen births and southern neighbor Mexico has eighty-two.40. What is the text mainly about?A. Parents who are a childs first teachers.B. A nonprofit agency that offers a more secure(安全的)life.C. A class where teens learn mothering and are mothered.D. A kind teacher who helps

31、homeless young mothers.41. Covenant Houses Mommy and Me class is intended to _.A. provide homeless young mothers with a warm shelterB. help homeless young mothers become good parents C. help mothers in New York be good parentsD. teach some parents how to love their children42. What can we know about

32、 Delores Clemens from the text?A. She thinks a crying baby should be picked up and hugged.B. She has a mother of five and a grandmother.C. She teaches advanced skills on how to be good mothers.D. She is very glad for the warmth and shelter of Covenant House.43. According to the World Health Organization, which country has the highest births for girls age fifteen to nineteen?A. Canada B. The United States of America C. Britain D. Mexico(B) 40-43 CBAD;(*结束- 8 -

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1