ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:7 ,大小:120KB ,
资源ID:428602      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-428602-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019届高考英语一轮复习练习:38 “阅读+七选五+完形”组合练.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019届高考英语一轮复习练习:38 “阅读+七选五+完形”组合练.doc

1、题组层级快练(三十八)“阅读七选五完形”组合练(时间:45分钟).阅读理解阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中选出最佳选项。Want to help fight global warming? Take off your tie, says the Italian health ministry.It has urged employers to let their staff dress casually at work in the summer so that the air conditioning can be turned down.“Taking your ti

2、e off immediately lowers the body temperature by 2 or 3 degrees centigrade,” the ministry said in a statement. “Allowing a more sensible use of air conditioning brings about electricity savings and protects the environment.”It called on all public and private offices to let employees wear no tie dur

3、ing heat waves like the one that has brought Africalike temperatures to many parts of Italy this week.来源:1ZXXKThe move echoes(回应)a similar action from Italys biggest oil group, ENI, which told its staff earlier this month they need not wear a tie at work.The tie makers, however, were left hot_under_

4、the_collar“Italy confirms that it is a strange country,”Flavio Cima said angrily in a letter to financial daily IL SOLE 24 ORE under the headline: “I, tie maker, am responsible for global warming.”“We can now happily continue with our lifestyle, using cars, consuming fuel, heating and cooling our ho

5、mes at leisure. On one condition: we should not wear a tie while we do so,” he wrote.“I should have listened to my friends and become an oil producer instead.”Italy is one of the European Unions worst performers on the pollution front and is among the EU countries expected to exceed(超出)their greenho

6、use gas emission(排放)targets.1. Whats the purpose of the move of taking off ties?A. To dress casually.B. To fight global warming.C. To keep the body temperature.D. To improve working conditions.2. Who first encouraged employees to take off ties?A. ENI.B. Flavio Cima.C. A financial daily.D. The Italia

7、n health ministry.3. What does the underlined part “hot under the collar” in Paragraph 6 probably mean?来源:学_科_网A. Angry.B. Speechless.C. Delighted. D. Puzzled.4. Which of the following is TRUE about Flavio Cima?A. He stands by the oil group.B. He agrees with the ministry.C. He admits his responsibil

8、ity. D. He argues against taking off ties.答案与解析【文章大意】解掉领带可以让体温下降2到3度,所以许多公司鼓励员工不戴领带上班,以抵制全球气候变暖;但是这种主张却遭到了领带制造商的反对。1. 答案B解析细节理解题。根据第一段中的Want to help fight global warming? Take off your tie可知,解掉领带是为了抵制全球变暖,故B项正确。2. 答案A解析细节理解题。根据文中ENI, which told its staff earlier this month they need not wear a tie a

9、t work.可知,ENI公司最早鼓励员工上班不戴领带,故A项正确。3. 答案A解析词义猜测题。由第4、5段内容可知,包括ENI在内的很多公司都鼓励员工不戴领带上班,根据常识可知,此举势必造成领带制造商的商品滞销;再结合下文的Flavio Cima said angrily in a letter.可知,画线部分意为“愤怒的”。4. 答案D解析判断推理题。根据第六段中的The tie maker, however, were left hot under the collar.以及第7段中的“Italy confirms that it is a strange country”, Flavi

10、o Cima said angrily in a letter.可知,对于鼓励员工不戴领带上班一事,作为领带制造商的Flavio Cima非常气愤,故D项正确。.阅读填空根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。The kitchen is one of the most important parts of the house. You may think that, since its only used for cooking, theres no need to pay much attention to its color. _1_ Color

11、 influences peoples mood and creates an atmosphere, and surely you want to be in a good mood when youre cooking.To decorate a kitchen, first look for a theme which will then influence the color scheme(方案). The most common colors in kitchens are white, yellow and other light colors. Kitchens are usua

12、lly painted in one color to create a clean and neat look. _2_ Also, since kitchens tend to have smaller windows, the light colors help make it brighter. Neutral colors such as gray and cream can also be used to create some contrast. _3_ Start with your favorite color, or two light colors that balanc

13、e each other. Make sure that you test them thoroughly first so that you can be sure theyll actually work. For more adventurous kitchen owners, three colors next to each other can also work. But these need to be carefully chosen, because one wrong color can ruin the whole look of the kitchen.When the

14、 kitchen color scheme has been chosen, other elements must be considered. Some important things, such as cupboards, in the kitchen can affect its look. Tiles(瓷砖)and the floor must be chosen to fit the look. _4_Last but not least, no matter what color scheme you use, make sure that it really is the o

15、ne you want. _5_A. Many people want to decorate their kitchens with bright colors.来源:学。科。网Z。X。X。KB. Different colors have different effects on peoples mood.C. Otherwise, get advice from other members of the family.D. The light colors make the room seem bigger than it is.E. There are different ways t

16、o create a color scheme.F. In a word, kitchen decoration must go together with the color scheme.G. But in fact, the color schemes of kitchens are as important as those of any other rooms.答案与解析【文章大意】本文讲述的是如何装饰厨房,会给你营造一种做饭时的好心情。1. 答案G解析根据空前“. theres no need to pay much attention to its color.”对比空后的“Co

17、lor influences peoples mood.可知该空为过渡句,从不重视转到重视。2. 答案D解析根据空后Also, since kitchens tend to have smaller windows, the light colors help make it brighter.可知答案为D项。3. 答案E解析根据空后“Start with .”可知,此空开始讲述如何布置厨房的颜色。4. 答案F解析空前讲的是瓷砖的颜色与地板颜色配套,可知,空格的位置决定应为总结性句子。5. 答案C解析上句. make sure that it really is the one you wan

18、t可知下文讲述的是与此前相关的话题。故选C项。.完形填空阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。Cyclist, Lance Armstrong(2019百校联盟)In my mind, the definition of a hero is Lance Armstrong. He has _1_ so many things and inspired so many people. He _2_ a lifethreatening disease, and has lived a very _3_ life.He is a great te

19、ammate and a _4_ leader. He gave his winnings from races to his teammates. Armstrong knew he could _5_ only with their help. Even though he has retired, he still helps coach the team. Many people _6_ him because of what he has accomplished.Lance Armstrong was _7_ with cancer at 25 and didnt just sur

20、vive but he went on to again win the hardest cycling race in the world, the Tour de France. He has _8_ money for cancer patients with his clothing line, Livestrong. He also _9_ the Lance Armstrong Foundation and has helped the MakeAWish Foundation.He has won the Tour de France seven times, which is

21、a(n) _10_ accomplishment for anyone, _11_ one who survived cancer. It is said to be the longest and most grueling race in all of _12_. Only the best are invited. He started out as a helpful teammate and then became a leader. He has also won the Tour of Georgia. While he was racing, he would also _13

22、_ extremely hard for the Tour de France because he didnt want to lose or _14_ be the runnerup.The Lance Armstrong Foundation has raised$14.4 million for cancer _15_ and started a center for cancer survivors. His _16_ may help find a cure. I know thats what he is hoping for.As you can see, Lance Arms

23、trong has many _17_ that make him a hero. He is a good leader with goals. His accomplishment and story is a(n) _18_ to kids and adults. He does all of this _19_ being too proud or overconfident. I can _20_ that he will try his hardest to find a cure for cancer and help its survivors. Even though Im

24、not a crazy cyclist, I find his life very inspiring.1. A. accomplished B. possessedC. researched D. directed2. A. tolerated B. survivedC. suffered D. treated3. A. difficult B. wealthyC. wonderful D. natural4. A. common B. pleasantC. obvious D. brilliant5. A. deserve B. winC. lead D. compete6. A. adm

25、ire B. imagineC. promise D. welcome7. A. suspected B. diagnosedC. infected D. touched8. A. raised B. earnedC. spent D. saved9. A. organized B. fixedC. founded D. settled10. A. tough B. enormousC. informal D. regular11. A. especially B. typicallyC. widely D. obviously12. A. disease B. cyclingC. suces

26、s D. foundation13. A. strengthen B. runC. train D. insist14. A. yet B. stillC. even D. just15. A. research B. informationC. explanation D. control16. A. illness B. contributionC. trouble D. concentration17. A. methods B. racesC. qualities D. affairs18. A. inspiration B. situationC. surprise D. impre

27、ssion19. A. without B. forC. as D. but20. A. doubt B. guaranteeC. challenge D. calculate答案与解析【文章大意】作者心目中的英雄人物是兰斯阿姆斯特朗。他虽然身患癌症,却创造了环法历史上的奇迹,并在帮助癌症患者方面做出了很大的贡献。1. 答案A解析结合空格后面的inspired so many people可知,他实现了很多成就,激励了很多人。accomplish“实现”;possess“拥有”;research“研究”;direct“指导”。2. 答案B解析联系下文中的with cancer at 25 an

28、d didnt just survive but.可知,他经历危及生命的疾病却存活下来。3. 答案C解析difficult“困难的”;wealthy“富有的”;wonderful“精彩的”;natural“自然的”。此处表示“虽然身患癌症,却过出了精彩的生活”。4. 答案D解析根据前面的He is a great teammate.可知,他是一位出色的队友和领袖。5. 答案B解析根据空前的He gave his winnings from races to his teammates.可知,阿姆斯特朗知道他能够赢是因为队友们的帮助。6. 答案A来源:1解析很多人因为他取得的成就而钦佩他。adm

29、ire“钦佩;敬仰”;imagine“想象”;promise“许诺”;welcome“欢迎”。7. 答案B解析在25岁时,阿姆斯特朗被诊断患上癌症。8. 答案A解析结合后面的. money for cancer patients with his clothing line可知,此处表示“筹钱、集资”。9. 答案C解析他还成立了兰斯阿姆斯特朗基金会。10. 答案B解析这对于任何人来说都是巨大的成就。11. 答案A解析尤其是对于一个患有癌症的人来说。especially“尤其”;typically“典型地”;widely“广泛地”;obviously“明显地”。12. 答案B来源:学.科.网解析

30、cycling“骑自行车运动”,根据上下文可知B项正确。13. 答案C解析联系后面的extremely hard for the Tour of France可知C项正确。14. 答案C解析他不想输掉比赛甚至得亚军也不行。15. 答案A解析research“研究”;information“信息”;explanation“解释、说明”;control“控制”。16. 答案B解析根据上文的The Lance Armstrong Foundation has raised $14.4 million for cancer. and started a center for cancer survivors.可知B项正确。17. 答案C解析下文介绍了阿姆斯特朗的优良品质。quality“品质”;method“方法”;race“比赛”;affair“事情”。18. 答案A解析他的功绩以及经历一直鼓舞着成人和孩子。inspiration“鼓励;鼓舞”;situation“情形”;surprise“惊讶”;impression“印象”。19. 答案A解析他做这些事情没有过度骄傲或者过于自负。20. 答案B解析guarantee“保证”;doubt“怀疑”;challenge“挑战”;calculate“计算”。根据句意可知B项正确。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1